Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Internet Parts List ... Ivang - Παρ 18 Ιούλ 2003, 11:10:55 Θέμα δημοσίευσης: Internet Parts List ...
Για όσους θέλουν κωδικούς ανταλλακτικών, μπορούν να επισκεφθούν την
παρακάτω σελίδα http://www.elcats.ru/peugeot/
Πιστεύω ότι καλύπτει αρκετά όλα τα μοντέλα της Peugeot !
Επιπλέον έχει και κοστολόγιο (σε δολλάρια) ...
alemao - Παρ 18 Ιούλ 2003, 11:14:12 Θέμα δημοσίευσης:
ευτυχως γιατι νομιζα πως το ειχε σε ρουβλια Miltellas - Σαβ 19 Ιούλ 2003, 00:57:35 Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγέλη είσαι υπέροχος!
Έκανα έρευνα αρκετή ώρα στον τομέα των αναρτήσεων με συγκρίσεις.
Το 1.6 16V είναι σχεδόν ίδιο με το 2.0Gti.
Πίσω ανάρτηση ίδια παντού εκτός από αντιστρεπτική και ράβδους.
Εμπρός ανάρτηση ίδια παντού εκτός από αντιστρεπτική και ελατήρια.
(δηλ. αμορτισέρ ίδια μπρός-πισω, ακόμη και τα σινεμπλόκ, ακούς Πάνο; )
Το 1.4 διαφέρει στα πάντα.
Υπάρχει έκδοση του 206 ονόματι Heavy Duty που έχει ενισχυμένα κάποια πράγματα, όπως πχ ελατήρια-ράβδους στρέψης και αμορτισέρ.
Το RC δεν υπάρχει πουθενά στους καταλόγους δυστυχώς.
Η μαμά έχει τις λύσεις... ΝΙΚΟΣ - Σαβ 19 Ιούλ 2003, 09:55:23 Θέμα δημοσίευσης:
Πολλα απο τα ανταλακτικα συμφερει να τα παρεις απο την PEUGEOTSPORT.Πχ συνεμπλοκ και αλλα τετοια μιας και η τιμες δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο τα μαμα ανταλακτικα.Χωρια που ειναι και ποιο ανθεκτικα mick206 - Σαβ 19 Ιούλ 2003, 15:31:24 Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς Ρώσσικα να δούμε μαζί το site και ταυτόχρονα να μου εξηγεί;;
Έλα σύντροφε Αλέκοβσκι! Miltellas - Κυρ 20 Ιούλ 2003, 01:14:04 Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς Ρώσσικα να δούμε μαζί το site και ταυτόχρονα να μου εξηγεί;;
Έλα σύντροφε Αλέκοβσκι!
Προφανώς εγώ που καταλαβαίνω το site, ξέρω ρώσικα... TZAG - Κυρ 20 Ιούλ 2003, 17:58:37 Θέμα δημοσίευσης:
Σύντροφοι! Γιά όσους δεν ξέρουν, υπάρχει και η σελίδα www.worldlingo.com και επιλέγοντας το machine translation μπορείτε δίνοντας όλο το URL να πεφωτηστείτε! Dasfidanie!!