rallos 16v έγραψε: |
οπως ανεφερα σε προηγουμενο θεμα μου εχθες πηρα το αυτοκινητο απο το συνεργειο...το ειχα παει για αλλαγη λαδιων,βαση μοτερ,επισκευη καλοριφερ και στηριξη εξατμισης...
το αυτοκινητο απο το συνεργειο πηγε σπιτι κατευθειαν 10 λεπτα αποσταση και δεν κουνιθηκε μεχρι κ σημερα... λοιπον σημερα πηγα για καφε ολα καλα ολα ωραια,παω να αναψω το αμαξι να φυγω και δεν αναβε...εκανε το εξης:ΓΥΡΝΑΓΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΜΙΖΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΑΝ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΑς ΓΕΛΑΣΩ ΠΑΝΤΩς ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΩΣΤΑ... αφου πηρε μετα απο καποιες προσπαθειες εφυγα για το σπιτι και στην διαδρομη ειδα να βγαινει λιγοσ καπνος απο μπροστα(πανικοβληθηκα νομιζα οτι πηρα φωτια)σταματησα τελικα δεν ηταν τιποτα κατι επεσε πανω στο χταποδι και απο την θερμοκρασια εξατμιστηκε...σε αυτο το σημειο το αμαξι δεν επαιρνε ξανα μπροστα εκανε το ιδιο προβλημα με πριν και οταν πηρε δουλευε σαν να ηταν μπουκομενο το ρελαντι επαιζε μια ψηλα (1500 στροφες) μια χαμηλα σε σημειο κοντα να σωησει και οταν του εδινα ξερογκαζιες εωγαζε καπνο μαυρο απο την εξατμιση... να προσθεσω οτι τιποτα απο αυτα δεν τα εκανε πριν το παω συνεργειο... τι μπωρει να φταιει?τα λαδια που μου εβαλε?(δεν ξερω τι) κακοδουλεια? ηρθε η ωρα του?η θελει να με κρατησει για πελατη και μου εβγαλε αλλα προβληματα? |
teo106 16v 2001 έγραψε: |
αν σου αλλαξε ψυγειο καλοριφερ και δεν εκανε σωστη εξαερωση μενει αερας στο κυκλωμα ψυξης με αποτελεσμα να μην "κρυωνει" σωστα ο κινητηρας και να πετσικαρει σε καποιο σημειο η κεφαλη και να καει η φλαντζα,με συνεπειες......λυσιμο κεφαλης,πλανισμα καπακιου,και νεα φλαντζα.αυτα στα λεω με επιφυλαξη,μη τον παρω και στο λαιμο μου,το μαστορα.με τα λαδια τι προβλημα σου κανει?αν απλα στα αλλαξε,μια ταπα καρτερ ελυσε ολη κι ολη και εβαλε καινουρια λαδια.μαλλον ηρθε και η ωρα της μιζας σου |
μηπως σου επλυνε τον κινητηρα?αν ειναι και στον επλυνε ισως εχει παρει υγρασια καπου σε καποια φυσα.το ειχα παθει και εγω μετα απο πλυσιμο μηχανης και ειχε μπει νερο στον αισθητηρα θεσης πεταλουδας γκαζιου(TPS) και ειχα αυτα τα συμπτωματα(ανεβοκατεβασμα ρελαντι,διακοπες και μαυρο καπνο)Α και πανω στο χταποδι τι επεσε?λαδι?μηπως ξεσυνδεσε τον αισθητηρα λαμδα οταν σου εφτιαξε το στηριγμα της εξατμισης και δεν τον εχει συνδεσει? |
μπορει να ειναι και η βενζινη.τελικα τι εκανες?το εφτιαξες το εργαλειο?τι ηταν? |