PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Ψευτο-depollution σε 207 ???

kane - Τετ 06 Ιαν 2010, 13:38:03
Θέμα δημοσίευσης: Ψευτο-depollution σε 207 ???
Παρουασιαστηκε σημερα ενα περιεργο προβλημα στου λευτερη τ'αμαξι,και μιας και δν εχει νετ το μεταφερω εγω.

Το αυτ/το συμπεριφερεται σαν σε κατασταση ντεπολουσιον,δηλ ΔΕΝ τουρμπιζει,σαν ατμοσφαιρικο, ΧΩΡΙΣ να βγαζει οποιοδηποτε σφαλμα?

Καμμια φαεινη ιδεα κανεις???
Lefter1s RC - Τετ 06 Ιαν 2010, 15:24:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δες τα συμπτωματα....
http://etuners.gr/index.php?s=12&t=167
xalkiadakhs 207gt - Τετ 06 Ιαν 2010, 15:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
πο ρε φιλε.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
αστα να πανε...περιμενουμε εντυπωσεις!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
akis23 - Τετ 06 Ιαν 2010, 16:29:55
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψευτο-depollution σε 207 ???
kane έγραψε:
Παρουασιαστηκε σημερα ενα περιεργο προβλημα στου λευτερη τ'αμαξι,και μιας και δν εχει νετ το μεταφερω εγω.

Το αυτ/το συμπεριφερεται σαν σε κατασταση ντεπολουσιον,δηλ ΔΕΝ τουρμπιζει,σαν ατμοσφαιρικο, ΧΩΡΙΣ να βγαζει οποιοδηποτε σφαλμα?

Καμμια φαεινη ιδεα κανεις???

Ειναι που δεν διαπιστωθηκε προβλημα χρονισμου στην αντιπροσωπια. Μην χεσω κανενα!!!
salex - Τετ 06 Ιαν 2010, 16:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ... Σταύρο, προσοχή προσοχή!

Αυτή η περίπτωση είναι η χειρότερη. Σφάλμα υπάρχει στον εγκέφαλο αλλά χρειάζεται διαγνωστικό Peugeot Planet System για να το δεις.

Mixture too lean = το αυτοκίνητο ΔΕΝ τουρμπίζει, χωρίς να ανάβει το παραμικρό λαμπάκι.

Ρίξε μια ματιά στα fuel trims με το διαγνωστικό που έχω δώσει στο Στέλιο. Στο Long term λογικά θα είναι πάνω από 20%.

Τώρα δεν ξέρω αν ειναι το χρόνισμα καθεαυτώ ή η θέση του συστήματος των εκκεντροφόρων, πάντως σίγουρα κάτι δεν πηγαίνει καθόλου καλά.
xalkiadakhs 207gt - Τετ 06 Ιαν 2010, 16:59:01
akis23 έγραψε:

Ειναι που δεν διαπιστωθηκε προβλημα χρονισμου στην αντιπροσωπια. Μην χεσω κανενα!!!

αντιπροσωπειες και π@π@ρι@...ουτε απεξω δεν πρεπει να περναμε νομιζω..... Crying or Very sad Crying or Very sad
SAKIS-LEMANS - Τετ 06 Ιαν 2010, 17:18:45
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
akis23 έγραψε:

αντιπροσωπειες και π@π@ρι@...ουτε απεξω δεν πρεπει να περναμε νομιζω..... Crying or Very sad Crying or Very sad
εντάξει εσείς οι δύο μην βγάζετε αμέσως συμπεράσματα. Θα το ψάξει ο Λευτέρης και θα μας πεί.

Άκη μωρή λουλού που είσαι χαμένη? ξέρεις σε περιμέναμε....
salex - Τετ 06 Ιαν 2010, 17:54:31
SAKIS-LEMANS έγραψε:

εντάξει εσείς οι δύο μην βγάζεται αμέσως συμπεράσματα. Θα το ψάξει ο Λευτέρης και θα μας πεί.

Πραγματικά, οι άνθρωποι μπορεί όντως να είδαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρονισμού. Ας περιμένουμε καλύτερα να δούμε τί συμβαίνει. Όλα αυτά τα θέματα χρειάζονται νηφαλιότητα και ηρεμία στην αντιμετώπισή τους.
Με το να βγάζουμε άχρηστους ένα σωρό ανθρώπους που προσπαθούν να δώσουν λύση, σίγουρα δε συντομεύουμε τη διαδικασία!
SAKIS-LEMANS - Τετ 06 Ιαν 2010, 18:32:13
salex έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

εντάξει εσείς οι δύο μην βγάζετε αμέσως συμπεράσματα. Θα το ψάξει ο Λευτέρης και θα μας πεί.

Πραγματικά, οι άνθρωποι μπορεί όντως να είδαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρονισμού. Ας περιμένουμε καλύτερα να δούμε τί συμβαίνει. Όλα αυτά τα θέματα χρειάζονται νηφαλιότητα και ηρεμία στην αντιμετώπισή τους.
Με το να βγάζουμε άχρηστους ένα σωρό ανθρώπους που προσπαθούν να δώσουν λύση, σίγουρα δε συντομεύουμε τη διαδικασία!

χεχε για την ώρα έχει πάει μαζι με τον kane να δουν Μπάοκ -Πανιώνιος. Αυτήν την στιγμή θα πίνουν Τούμπα Λίμπρε και θα σκέφτοντε το πρόβλημα...
bagosgt - Τετ 06 Ιαν 2010, 18:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
για να ρωτησω κ εγψ κατι τωρα που ρωτησα στην αντιπροσωπια κ μου ειπαν οτι δεν εχει το δικο μας.
φιλτρο βενζινης εχουμε,κ που ειναι???
SAKIS-LEMANS - Τετ 06 Ιαν 2010, 18:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
για να ρωτησω κ εγψ κατι τωρα που ρωτησα στην αντιπροσωπια κ μου ειπαν οτι δεν εχει το δικο μας.
φιλτρο βενζινης εχουμε,κ που ειναι???
εμένα μου είπαν ότι είναι μέσα στην αντλία βενζίνης..... και ότι αλλάζει μαζί. Επίσης μου σύστησαν κάποια καθαριστ για καθαρισμό του όλου συστήματος παροχής καυσίμου, βέβαια εγώ βάζω της βίρθ.
Πάντως στον Γκαγκαστάθη υπάρχει ώς ανταλακτικό, αλλά μάλλον για τα μη τουρμπάτα 207.
Samer - Τετ 06 Ιαν 2010, 19:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχουμε.
Ειχα ρωτησει και γω γιατι το αλλαζα καθε 5,000 χλμ με φιλτρο λαδιου και λαδια στο 206 s16(εξωτερικο). Και μου ειπανε οτι απο το 2005 βγηκαν τα τελευταια 206 με και χωρις φιλτρο βενζινης και συνεχισαν χωρις τα υπολοιπα.
SAKIS-LEMANS - Τετ 06 Ιαν 2010, 19:19:22
Θέμα δημοσίευσης:
ιδού...
http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002004&catId=26&extLang=

κάποιο λάθος μάλλον πρέπει να έχει κάνει....
akis23 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 09:18:30
salex έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

εντάξει εσείς οι δύο μην βγάζεται αμέσως συμπεράσματα. Θα το ψάξει ο Λευτέρης και θα μας πεί.

ΟΚ Ψυχραιμια, αλλα παιδες κατι δεν παει καλα οταν σου λενε πως εχει προβλημα το κυκλωμα ψυξης, δεν εχουν καν στην Ελλαδα το ανταλλακτικο και σε αφηνουν 1 μηνα να κινεις το αυτοκινητο λεγοντας πως μαλλον δεν θα εχεις προβλημα. Βεβαια υπαρχει και η ΛΑΙΟΝ που σου λεει οτι εισαι εκτος εγγυησης και παρε τον πουλο. Δεν ξερω ποσοι απο σας εχουν χρονο να μπαινοβγαινουν στις αντιπροσωπιες καθε μερα μεχρι να λυθει το προβλημα τους, αλλα για μενα αυτος ειναι λογος για να πουληθει το αυτοκινητο κι ας το αγαπαω, κι ας εχω ριξει 10 χιλιαρικα εξτρα. Ειπα κι εγω τον πονο μου, σορρυ για το οφ τοπικ.
Lefter1s RC - Πεμ 07 Ιαν 2010, 09:55:26
akis23 έγραψε:
...κι ας εχω ριξει 10 χιλιαρικα εξτρα...

Τι φορας βρε θηριο Shocked ???

Off Topic Embarassed
akis23 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 10:05:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα καρο μαλ***ες. Μπλοκε, Milltek full, K03s, KW V3, AP Racing 4pot,προγραμμα etuners, οργανα Defi, φαναρια LED, Xenon, καντραν RC, IC Cupra, κολαρα-αγελαδα Samco, carbon φιλτρο Forge,OZ Ultraleggera κτλ. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
SAKIS-LEMANS - Πεμ 07 Ιαν 2010, 11:17:08
akis23 έγραψε:
salex έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

ΟΚ Ψυχραιμια, αλλα παιδες κατι δεν παει καλα οταν σου λενε πως εχει προβλημα το κυκλωμα ψυξης, δεν εχουν καν στην Ελλαδα το ανταλλακτικο και σε αφηνουν 1 μηνα να κινεις το αυτοκινητο λεγοντας πως μαλλον δεν θα εχεις προβλημα. Βεβαια υπαρχει και η ΛΑΙΟΝ που σου λεει οτι εισαι εκτος εγγυησης και παρε τον πουλο. Δεν ξερω ποσοι απο σας εχουν χρονο να μπαινοβγαινουν στις αντιπροσωπιες καθε μερα μεχρι να λυθει το προβλημα τους, αλλα για μενα αυτος ειναι λογος για να πουληθει το αυτοκινητο κι ας το αγαπαω, κι ας εχω ριξει 10 χιλιαρικα εξτρα. Ειπα κι εγω τον πονο μου, σορρυ για το οφ τοπικ.
Άντε ρε αφού την βρήκες εσύ την άκρη, αφού καθάρισε ο Ντίνος. έλα τώρα και μόλις ξεκίνησε ο χρόνος ,πάλι με την γκρίνια.
Lefter1s RC - Πεμ 07 Ιαν 2010, 11:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Ενα καρο μαλ***ες. Μπλοκε, Milltek full, K03s, KW V3, AP Racing 4pot,προγραμμα etuners, οργανα Defi, φαναρια LED, Xenon, καντραν RC, IC Cupra, κολαρα-αγελαδα Samco, carbon φιλτρο Forge,OZ Ultraleggera κτλ. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Εισαι γιγαντας!

Off Topic και τελος!
kane - Πεμ 07 Ιαν 2010, 13:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι οντως γιγαντας....

Γιαυτο του ακη το αυτ/το θα παει σε εμενα.

Επειδή ακριβως βαριεμαι να ξαναφτιαχνω αμαξι,ας παρω ενα ετοιμο Cool
SAKIS-LEMANS - Πεμ 07 Ιαν 2010, 13:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Ειναι οντως γιγαντας....

εσύ κοίτα να πάρεις αυτό που πάει πολύ καλα!

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/503538/

και άσε του Άκη, θα το κρατήσει το παιδί για πολλααα χρόνια!
akis23 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 13:57:24
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Ειναι οντως γιγαντας....

Πρωτα θα ρωτησω το φιλαρακι μου αν το θελει και μετα θα βγει στο σφυρι anyway Laughing
recife_rallye - Πεμ 07 Ιαν 2010, 14:08:28
salex έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Πραγματικά, οι άνθρωποι μπορεί όντως να είδαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρονισμού.

Και πραγματικα ετσι ηταν,αλλα εγω ψυλιαζομαι αντλια υψηλης..
Πως ομως μπορει να ελεγθει αυτο το συστημα για να αποδειχθει οτι εκει ειναι το προβλημα?
kane - Πεμ 07 Ιαν 2010, 14:08:40
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

μπα,αυτο ειναι μαμα!

Αλλα μαμα που περναει κατι αλλα 207 ασπρα λεμανς απο πανω Razz Razz Razz
SAKIS-LEMANS - Πεμ 07 Ιαν 2010, 14:14:24
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

μπα,αυτο ειναι μαμα!

Αλλα μαμα που περναει κατι αλλα 207 ασπρα λεμανς απο πανω Razz Razz Razz

άστα να πάνε, πίκρααααα!
akis23 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 15:15:21
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
kane έγραψε:
Ειναι οντως γιγαντας....

Οτι και να πεις θα το τσιμπησω το S3 που θα μου παει. Twisted evil Twisted evil Twisted evil
SAKIS-LEMANS - Πεμ 07 Ιαν 2010, 15:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
kane έγραψε:
Ειναι οντως γιγαντας....

Οτι και να πεις θα το τσιμπησω το S3 που θα μου παει. Twisted evil Twisted evil Twisted evil
τσίμπα το και βάλε και τα μπάκετ στον έξτρα εξπλισμό 4000Ε
akis23 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 15:28:26
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει και η Γερμανια Κωστα. Εκει δεν κανουν τις γυφτιες που κανουμε εδω.
saikoe_39 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 15:53:56
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:

φιου......!!!!!!!!!

συμφωνω σε ολα μαζι σου......ακομα και στο επομενο οχημα....

απο την πρωτη μερα....χωρις πλακα...συνεργειο....να κανουν λαθος τους κωδικους κλπ...κλπ......στον 3 μηνα...ξανα........και μια συμπεριφορα για πολυ ξυλο...λες και μου το χαρισαν...!!!!!

10.000 δεν εχω ριξει εχω φτασει τα 2.000 +.....το κουλερ και τελος......και τον ιουνιο....τον πουλοοοοοοοοοο..........

S3........s3333333...................η κανα 335 απο την γερμανια μιας και επεσαν αρκετα οι τιμες....!!!!!!

νομιζα οτι ειχα κανει την σωστη επιλογη(ακομα και αν δεν εχωσα το Rc..μιας και το ειχαν σε λευκο μονο)....αλλα τελικα...εκανα τρελη παταααατααααα.....παλι καλα που δεν εσκασα τα 21.000 για το rc....

ουστ....

οσο για το θεμα με το οχημα του παιδιου...αν δεν μπει διαγνωστικο...δεν μπορουμε να ξερουμε.......
akis23 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 16:10:58
Θέμα δημοσίευσης:
Για να ειμαστε δικαιοι το αυτοκινητο στην κατηγορια του ειναι ΣΟΥΠΕΡ!!! Απλα οι ανθρωποι της Peugeot στην Ελλαδα ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ!!! (τουλαχιστο στη Βορεια Ελλαδα) Δεν το γνωριζουν το μοτερ και λειτουργουν δια της ατοπου απαγωγης.
SAKIS-LEMANS - Πεμ 07 Ιαν 2010, 16:18:05
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Για να ειμαστε δικαιοι το αυτοκινητο στην κατηγορια του ειναι ΣΟΥΠΕΡ!!! Απλα οι ανθρωποι της Peugeot στην Ελλαδα ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ!!! (τουλαχιστο στη Βορεια Ελλαδα) Δεν το γνωριζουν το μοτερ και λειτουργουν δια της ατοπου απαγωγης.

ρε μανία κάπου να ρίξει το δηλητήριο!

μια χαρά είναι το αυτοκίνητο, και το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλες αντιπροσωπείες + αν δεν το βολεύουν αυτές υπάρχει προφήτης, υπάρχει ντίνος κτλπ.

Το "ατόπου απαγωγής" που λές λειτουργεί παντού και είναι το όπλο του καλού τεχνικού, τι να κανουν να το μαντέψουν το πρόβλημα?

Αφού και εσύ στην δουλειά σου το κάνεις, κοινώς από αυτό έχεις και εσύ.
giannis27 - Πεμ 07 Ιαν 2010, 19:45:22
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδιά μάλλον κάτι πρέπει να παίζει με τις βενζίνες σας.
εδώ στις Σέρρες εγώ κ άλλα 2 φιλαράκια έχουμε RC/lee mans κ τα αμάξια (φτου φτου να μην τα ματιάσω) δεν έχουν κάνει κιχ μέχρι στιγμής(εγώ είχα ένα θεματάκι με το σασμάν παιδεύτηκαν τα παιδιά στην εδώ αντιπροσωπεία να το φτιάξουν άλλαξαν συνχρονιζέ,άξονα κ στην τελική μπήκε καινούργιο σασμάν έβαλα κ 2 λίτρα ΤRP κ όλα οκ),ειδικά ο ένας το έχει στύψει το RC αναβάσεις,πίστα κλπ κ δεν έχει βγάλει τίποτα.
αλλά κ τα παιδιά μέσα στην αντιπροσωπεία είναι πολύ εξυπηρετικά θα κάτσουν θα σε ακούσουν θα συζητήσουν κ θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν,με δυο λόγια εδώ στις Σέρρες έχουμε μια καλή αντιπροσωπεία πεζό!
kane - Πεμ 07 Ιαν 2010, 22:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
akis23 έγραψε:

μια χαρά είναι το αυτοκίνητο, και το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλες αντιπροσωπείες + αν δεν το βολεύουν αυτές υπάρχει προφήτης, υπάρχει ντίνος κτλπ.

Το "ατόπου απαγωγής" που λές λειτουργεί παντού και είναι το όπλο του καλού τεχνικού, τι να κανουν να το μαντέψουν το πρόβλημα?

Kωστα τωρα λες μαλ***ες.

Την εποχή του 2010, οτιδηποτε μοτερικο βγει, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να το δειχνει το διαγνωστικο.
Γιαυτο το λεμε διαγνωστικο,αλλιως θα μαντευαμε και θα γυρνουσαμε στην εποχη των καρμπυρατερ.

Ειδαμε και μεις τι αποτελεσματα βγαλαμε στο μοτερ μου με την απαγωγη...μοτερ. Rolling eyes
SAKIS-LEMANS - Παρ 08 Ιαν 2010, 01:07:03
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
akis23 έγραψε:

Kωστα τωρα λες μαλ***ες.

Την εποχή του 2010, οτιδηποτε μοτερικο βγει, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να το δειχνει το διαγνωστικο.
Γιαυτο το λεμε διαγνωστικο,αλλιως θα μαντευαμε και θα γυρνουσαμε στην εποχη των καρμπυρατερ.

Ειδαμε και μεις τι αποτελεσματα βγαλαμε στο μοτερ μου με την απαγωγη...μοτερ. Rolling eyes
σταύρε ακόμα και με τα διαγνωστικά το "ατόπου απαγωγής παίζει". καθώς πολλές φορές πρέπει να ποακλείσεις κάποια πράγματα για να βρείς το πρόβλημα. δεν μαντεύεις απλά εξετάζοντας έναν ένα τα πράγματα τα αποκλείεις αυτό εννοώ
kane - Παρ 08 Ιαν 2010, 01:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
καταλαβα τι λες ρε κωτσο,

απλα,αν δεν απατωμαι,σε ενα παλιο-βαγκ μοτερ,ΟΤΙ και να παθει, το δικο τους διαγνωστικό το βρίσκει...Συνεπως επισκευαζεται πιο ευκολα ή αν θες,σε οδογει ευκολοτερα στο προβλημα (αν κρυβεται πισω απο μια αλλη βλαβη)

Εχω λαθος ? Rolling eyes
SAKIS-LEMANS - Παρ 08 Ιαν 2010, 01:35:48
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
καταλαβα τι λες ρε κωτσο,

απλα,αν δεν απατωμαι,σε ενα παλιο-βαγκ μοτερ,ΟΤΙ και να παθει, το δικο τους διαγνωστικό το βρίσκει...Συνεπως επισκευαζεται πιο ευκολα ή αν θες,σε οδογει ευκολοτερα στο προβλημα (αν κρυβεται πισω απο μια αλλη βλαβη)

Εχω λαθος ? Rolling eyes
όχι δεν κάνεις θα έλεγα, αλλά πάω στοίχημα ότι και εκεί θα πρέπει πάλι να υπάρχει κάποιος κωδικός λάθους όπου θα πρέπει να εφαρμοστεί η παραπάνω λογική. Σίγουρα τα διαγνωστικά έχουν λύσει τα χέρια στους τεχνικούς αλλά πάλι πρέπει και ο τεχνικός να κάτσει να σκεφτεί. Τώρα βέβαια δεν είναι και το αντικείμενό μου τα αυτοκίνητα και πολλά πράγματα ταλέω από την δική μου μικρή εμπειρία με τα αυτοκίνητα αλλά και από την εμπειρία μου στην πληροφορική.

Πάντως το συμπέρασμα όντως είναι ότι η εποχή που ο μηχανικός έψαχνε εντελώς στα τυφλά έχει περάσει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.....
recife_rallye - Τετ 13 Ιαν 2010, 14:19:40
Θέμα δημοσίευσης:
Exoyme kai λεμε...
Αυτη ειναι η πρωτη διαγνωση στις 2476στρ/λπτ...

Σποραδικα σφαλματα.ρυθμιση αναλογιας μιγματος,μιγμα πολυ φτωχο!
Κωδικος βλαβης..p2191 στις 2476στρ/λπτ
Πιεση εισαγωγης..680mBar
Κατασταση ρυθμισης εμπλουτισμου..κλειστος βροχος
Πληρωση 21%
Ταχεια διορθωση αναλογιας μειγματος..0%
Αργη διορθωση αναλογιας μειγματος..27%

Και αυτη η δευτερη στις 2953στρ/λπτ..

Σποραδικα σφαλματα.ρυθμιση αναλογιας μιγματος,μιγμα πολυ φτωχο.
Κωδικος βλαβης..P0171 στις 2953στρ/λπτ
Πιεση εισαγωγης..230mBar
Κατασταση ρυθμισης εμπλουτισμου..κλειστος βροχος
Πληρωση..7%
Ταχεια διορθωση αναλογιας μειγματος..25%
Αργη διορθωση αναλογιας μειγματος..14%

Αυτα τα ''ολιγα'' απο την επισκεψη μου στην πεζο..
Το περιεργο ειναι πως δεν εβγαλε κανενα σφαλμα στις ψηλες στροφες και πως τα μπουζι βγηκαν καταμαυρα Shocked

Με λιγα λογια δεν μπορουμε να βρουμε τι φταιει και ειμαι μια απ τα ιδια οπως και πριν Crying or Very sad
NoDsl - Τετ 13 Ιαν 2010, 14:51:05
Θέμα δημοσίευσης:
Χρόνισμα είπες δεν είναι; Αντλία βενζίνης; Βουλωμένο σωληνάκι; Η ντόρα βλεφάριασε το αμάξι σου και αναφώνησε "Ωραίο αμάξι αυτό. Μάλλον θα πηγαίνει και ωραία..."
akis23 - Τετ 13 Ιαν 2010, 14:53:23
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι δεν στελνουν το log στη Γαλλια μηπως και εχουν αυτοι καποια καλυτερη αντιληψη των πραγματων?
kane - Τετ 13 Ιαν 2010, 15:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
As περιμένουμε να διαβασει το ποστ κι ο σαλεξιος... Rolling eyes
akis23 - Τετ 13 Ιαν 2010, 15:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον εχεις δικιο Σταυρο. Στ αρχ**ια τους θα μας γραψουν οι Γαλλοι.
SAKIS-LEMANS - Τετ 13 Ιαν 2010, 15:51:57
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Μαλλον εχεις δικιο Σταυρο. Στ αρχ**ια τους θα μας γραψουν οι Γαλλοι.

έτσι!
salex - Τετ 13 Ιαν 2010, 22:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

Ταχεια διορθωση αναλογιας μειγματος..25% (= Short term fuel trim)
Αργη διορθωση αναλογιας μειγματος..14% (=Long term fuel trim)

Αυτά τα δύο είναι που μας ενδιαφέρουν και είναι αμφότερα κάκιστα.
Για αυτό παραπονιέται ο εγκέφαλος και σταματάει την τουρμπίνα.

Σου λέει, δεν μπορεί, κάτι πρέπει να πηγαίνει λάθος για να είμαι ΤΟΣΟ στεγνός βρε αδερφέ...

Όσο δεν το βρίσκουν στην Peugeot, τόσο πιο πολύ πλησιάζει τη διάλυση ο κινητήρας του Λευτέρη.

Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν αν στην αντιπροσωπεία έβαλαν το κιτ κλειδώματος χρονισμού.

Πάντως όσες φορές παρατηρήθηκαν τέτοιου είδους σφάλματα υπήρχε σοβαρό θέμα με το χρονισμό. Είτε τον καθεαυτώ χρονισμό από το μουαγιέ που σφίγγει την τροχαλία καδένας στροφάλου, είτε από τους εκκεντροφόρους.
bagosgt - Τετ 13 Ιαν 2010, 22:13:58
Θέμα δημοσίευσης:
ρωτησες τιμη για χρονισμα λευτερη?στειλε μου πμ να μου πεις η παρε τηλ.απο δευτερα χρονιζω κ εγω Laughing Laughing
Jim207GT - Τετ 13 Ιαν 2010, 22:50:08
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ Λευτέρη μου φαντάζει καραμπινάτη περίπτωση "οσφιοκαμψίας".

Χρόνισμα είναι μην το πολυ ζορίζουν πές τους.......Τι περιμένουν να πάρεις το μοτερ στο χέρι και μετά να πούν "ρε λές..." Αυτό το "Fuel mixture too lean" δεν τους κίνησε την περιέργεια ή είναι τόσο φιλότιμος ο εγκέφαλος του αυτ/του σου που εν μέσο οικ. κρίσης αποφάσησε να κάνει οικονομία στο καύσιμο. Λίγο ακόμα και το βλέπω να χρονίζετε μόνο του.....
salex - Τετ 13 Ιαν 2010, 23:33:12
Θέμα δημοσίευσης:
Διαβάστε τί συμβαίνει στην Αγγλία σε παρόμοιες περιπτώσεις:

http://www.207oc.com/index.php?topic=6109.15;topicseen

Μέσα στη συζήτηση αναφέρεται ότι όταν χάνει τη θέση του ο εκκεντροφόρος εισαγωγής, κινδυνεύει όλο το σύστημα με διάλυση.
recife_rallye - Πεμ 14 Ιαν 2010, 00:11:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι προσπαθουν να ριξουν φταιξιμο σε αλλους ενω δεν εχουν δει το θεμα εκ βαθεων...
Τι εννοω...τα αποτελεσματα εδειξαν πως ταχεια διορθωση ειναι 25% και αργη 14% που σημαινει πως ενω ο εγκεφαλος εχει καποια δεδομενα αναλογιας καυσιμου ΣΤΑΝΤΑΡ(δηλαδη σταθερα,συμφωνα με το προγραμμα του στελιου)
το μοτερ δεν πιανει ΠΟΤΕ αυτη την αναλογια λογω καποιου ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ προβληματος που δεν οδηγει την καταλληλη ποσοτητα καυσιμου...
Τα λεω σωστα στελιο?
Ε δηλαδη τι προσπαθουν να μας βγαλουν?τρελους?δε μππορω να καταλαβω.... Rolling eyes
recife_rallye - Πεμ 14 Ιαν 2010, 00:28:43
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Χμμμ Λευτέρη μου φαντάζει καραμπινάτη περίπτωση "οσφιοκαμψίας".

Χρόνισμα είναι μην το πολυ ζορίζουν πές τους.......Τι περιμένουν να πάρεις το μοτερ στο χέρι και μετά να πούν "ρε λές..." Αυτό το "Fuel mixter too lean" δεν τους κίνησε την περιέργεια ή είναι τόσο φιλότιμος ο εγκέφαλος του αυτ/του σου που εν μέσο οικ. κρίσης αποφάσησε να κάνει οικονομία στο καύσιμο. Λίγο ακόμα και το βλέπω να χρονίζετε μόνο του.....

Τζιμη για να καταλαβεις ποσο σοβαρο ειναι το προβλημα της κρισης,ακομη και ο εγκεφαλος μου για να μην καιει πολυ εχει μεσο ορο καταναλωσης 6.8l/100km Razz
Πιο λιγο απο 14αρι καιει Crying or Very sad ειπαμε οικονομια αλλα οχι και ετσι Rolling eyes
salex - Πεμ 14 Ιαν 2010, 06:43:03
Θέμα δημοσίευσης:
Λεφ, no worries!

Έχω στα χέρια μου τη μαγική βαλίτσα, την αγόρασα για τον Μάμμο...
Τώρα μένει να μιλήσουμε με τον Προφήτη, να τσιμπήσουμε κι ένα καινούργιο μουαγιέ και να έρθουμε κάποια μέρα από το πρωί για να στο κάνει βίδες (αν θέλει φυσικά).
NoDsl - Πεμ 14 Ιαν 2010, 09:47:38
Θέμα δημοσίευσης:
Στο τέλος θα βγάλουμε κονκάρδες που θα λένε "τσουλάει χάρις τον salex"....

Α ρε peugeot με τις εγγυήσεις και τις κουδουνίστρες σου...
recife_rallye - Πεμ 14 Ιαν 2010, 09:51:02
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Λεφ, no worries!

Έχω στα χέρια μου τη μαγική βαλίτσα, την αγόρασα για τον Μάμμο...
Τώρα μένει να μιλήσουμε με τον Προφήτη, να τσιμπήσουμε κι ένα καινούργιο μουαγιέ και να έρθουμε κάποια μέρα από το πρωί για να στο κάνει βίδες (αν θέλει φυσικά).

Πσσσσσ...αυτα ειναι!ερχεται η βοηθεια απ το νοτο!!!!Ευχαριστω στελακο μου Very happy

υ.γ.Τζιμ περιμενω να γνωρισω και σενα γιατι την τελευταια φορα που ανηφορησες δεν καταφερα να ερθω
akis23 - Πεμ 14 Ιαν 2010, 11:51:00
Θέμα δημοσίευσης:
Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Armed Armed Armed Armed Armed Armed Armed Armed
recife_rallye - Τετ 20 Ιαν 2010, 22:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Kai το προβλημα καλα κρατει...
Εγινε μια extra διαγνωση με τη βοηθεια του βαγγου,οπου βγηκε στο διαγνωστικο μετα απο αρκετο ψαξιμο,οτι ο 2ος λαμδα δεν λειτουργει..
Ο λογος θα προερχεται απο 2 περιπτωσεις...
ή εχει βραχυκυκλωσει το καλωδιο της προεκτασης..
ή εχει χαλασει ο αισθητηρας..
με αποτελεσμα να μη στελνει πληροφοριες(η μαλλον για να το πω πιο σωστα,να στελνει μονο μια πληροφορια,οτι ειναι φτωχο το μιγμα) και να βγαινει αυτο το σφαλμα.

Σημερα το πρωι που πηγα σε εναν ηλεκτρολογο,ελεγξε το καλωδιο και ηταν ολα καλα..αρα το προβλημα εστιαστηκε στον λαμδα..

Υπαρχουν πολλες αμφιβολιες τις οποιες συζητησαμε και με τον σαλεξ και το μονο που μενει πλεον ειναι να δουμε τη συμπεριφορα του αυτοκινητου αφου αλλαχτει ο λαμδα..
bagosgt - Παρ 22 Ιαν 2010, 19:32:22
Θέμα δημοσίευσης:
δλδ φιλε λευτερη,υπαρχει περιπτωση να μην ειναι κ ο λαμδα? Crying or Very sad περιμενουμε νεα σου φιλε κ ελπιζω ολα να πανε καλα.
εγω παλι,το εχω ακομα μεσα μιας κ δεν υπαρχει εδω ελλαδα το γραναζι μεταβλητου χρονισμου του εκκεντροφορου εισαγωγης κ στειλαμε μαιλ στη γαλλια να το στειλουν αμεσα γιατι το αμαξι ειναι ακινητοποιημενο κ το περιμενουμε σε 4-5 μερες Sad αντε να δουμε,να τελειωνει κ αυτο σιγα σιγα.
ελπιζω μετα απο αυτο(ετσι ειπε κ ο φιλος μηχανικος) οτι δε θα μας ξαναπασχολησει κατι στο καπακι η περιφερειακα,μιας κ θα αλλαχτουν ολα,μουαγιε,τσιμουχες,τεντωτηρας,βιδα μεγαλυτερη,γραναζι μεταβλητου κτλ κτλ,οποτε μετα θα ειναι ετοιμοπολεμο παλι το 207 χωρις να με απασχολει κ να με φοβιζει οτι κατι τρεχει Twisted evil Twisted evil αντε μετα το πολυ πολυ να χρειαστω καμια αντλια νερου Laughing Laughing Laughing
κ μετα θα το κανω μουσειο το αμαξι γιατι τοσα λεφτα που εχει φαει κ τρωει,θα συμφερει να εχω καθημερινο αμαξι ενα εβο παρα αυτο Confused
kane - Παρ 22 Ιαν 2010, 19:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
Aδυνατω να πιστεψω οτι εν ετη 2010 με διαγωνιστικα πραματα θαματα,δε μπορουν να βρουν τι εχει το αυτ/το του λευτερη.

Δηλαδη εχω τρελαθει περισσοτερο απο αυτον.

Μηπως οι μηχανικοι των αντιπροσωπειων εχουν ελλειπη εκπαιδευση πανω στις νεες τεχνολογιες και μοτερ?

Τι διαολο γινεται?

Δε παιρνω 207 με καμμια παναγια με αυτα που βλεπω.Ισως σε 2-3 χρονια που θα εχουν μαθιε ολα τα εξωτερικα μαστορια τα μοτερ αυτα.

Αι σιχτιρ... Laughing Laughing Laughing
akis23 - Παρ 22 Ιαν 2010, 20:16:27
Θέμα δημοσίευσης:
Πεστα ρε Σταυρακο! Αυριο το πρωι θα ειμαι Γιαννιτσα μεχρι το μεσημερακι. Αντε ελα να τα πουμε.
kane - Παρ 22 Ιαν 2010, 20:39:29
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Πεστα ρε Σταυρακο! Αυριο το πρωι θα ειμαι Γιαννιτσα μεχρι το μεσημερακι. Αντε ελα να τα πουμε.

ακη παρε τηλ,ειμαι φρι τελειως.

Αμα θες περνα απο κουφαλια για να μην ερχομαι κει.

Οπως σε βολεψει.

Δε θαναι η αδερφη ο σαντεφ ομως...δε πειραζει.

Υ.Γ. ελπιζω να τρυπησει κανα πιστονι το αμαξι του κωστα (σακις λεμανς-σαντεφ-μαγκαιβερ-φαλακροκορακας- αμαδενκαταλαβτεποιονλεωναβαλωκαιφωτογραφιασυνοδευομενηαποκινητο) και να το λυσει ο προφητης για να "μαθει" τα μοτερ αυτα

Razz Razz Razz
SAKIS-LEMANS - Παρ 22 Ιαν 2010, 20:53:18
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχ! λοιπόν μόλις τελειώσω με την δουλειά της εταιρίας αυριο, θα σε τηλ και εγώ αλλά για μετά της 12 το μεσημέρι.
recife_rallye - Παρ 22 Ιαν 2010, 21:55:36
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
δλδ φιλε λευτερη,υπαρχει περιπτωση να μην ειναι κ ο λαμδα? Crying or Very sad

Aκριβως...συμφωνα με τα λεγομενα του στελιου,ο 2ος λαμδα δεν διορθωνει μιγματα...μονο ο πρωτος!Που σημαινει πως δεν γινεται να γινει φτωχο απο εντολη του δευτερου λαμδα!
Οπως καταλαβαινεται τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα και ακρως επικινδυνα γιατι το κακο δε θα αργησει να γινει αν δεν το βρουμε συντομα!
Κριμα γιατι πηγαινε ταπα το εργαλειο! Crying or Very sad
kane - Παρ 22 Ιαν 2010, 22:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
εμ...

οτι παει,σπαει.
android - Παρ 22 Ιαν 2010, 22:33:51
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
εμ...

οτι παει,σπαει.

και οτι σπαει...παει... Wink
recife_rallye - Παρ 22 Ιαν 2010, 23:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
εμ...

οτι παει,σπαει.

Sτην προκειμενη περιπτωση ομως και να μην πηγαινε θα εσπαγε...δεν εφταιγε η βελτιωση.. Confused
drdino - Σαβ 23 Ιαν 2010, 00:54:23
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
bagosgt έγραψε:
δλδ φιλε λευτερη,υπαρχει περιπτωση να μην ειναι κ ο λαμδα? Crying or Very sad

Aκριβως...συμφωνα με τα λεγομενα του στελιου,ο 2ος λαμδα δεν διορθωνει μιγματα...μονο ο πρωτος!Που σημαινει πως δεν γινεται να γινει φτωχο απο εντολη του δευτερου λαμδα!

Σωστό, ο δεύτερος ελέγχει (και κανονίζει ανάλογα) την λειτουργία του καταλύτη.
recife_rallye - Σαβ 23 Ιαν 2010, 20:36:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ερωτηση....
Υπαρχει περιπτωση να διαβαζει ο λαμδα υπερβολικα καυσαερια και να δινει εντολη στον εγκεφαλο να το φτωχαινει και αυτος με τη σειρα του να αλλαζει τα υπαρχοντα δεδομενα?
Στελιο εννοω κατι παρομοιο με την περιπτωση του στιβ Confused
BILLLIAK - Δευ 25 Ιαν 2010, 19:35:10
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον παιδια το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω πριν 3 μερες,το αμαξι εχασε σε αποδοση και δεν τουρμπιζε καθολου πηγαινε χειροτερα και απο 1200 cc , αφου κανονιζω ραντεβου για αυριο σε συνεργειο , πριν 2 ωρες καθως οδηγουσα το αμαξι επανηλθε στισ κανονικες επιδοσεις και δουλευει μια χαρα οπως πρωτα.Πως το εξηγειτε αυτο ρε παιδια????
recife_rallye - Δευ 25 Ιαν 2010, 19:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
BILLLIAK έγραψε:
Λοιπον παιδια το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω πριν 3 μερες,το αμαξι εχασε σε αποδοση και δεν τουρμπιζε καθολου πηγαινε χειροτερα και απο 1200 cc , αφου κανονιζω ραντεβου για αυριο σε συνεργειο , πριν 2 ωρες καθως οδηγουσα το αμαξι επανηλθε στισ κανονικες επιδοσεις και δουλευει μια χαρα οπως πρωτα.Πως το εξηγειτε αυτο ρε παιδια????

Λαμπακι δεν αναψε?
Εισαι μαμα?
BILLLIAK - Δευ 25 Ιαν 2010, 22:11:04
Θέμα δημοσίευσης:
ουτε λαμπακι ουτε τιποτα αλλα πριν 10 λεπτα το προβλημα επανηλθε Rolling eyes τι να πω πια!το αυτοκινητο ειναι εντελως μαμα !
android - Τρι 26 Ιαν 2010, 00:36:05
Θέμα δημοσίευσης:
BILLLIAK έγραψε:
ουτε λαμπακι ουτε τιποτα αλλα πριν 10 λεπτα το προβλημα επανηλθε Rolling eyes τι να πω πια!το αυτοκινητο ειναι εντελως μαμα !

κατι θα χει κρατηση μεσα....θα φανει στο διαγνωστικο....
εκτος αν εισαι του χρονισματος
BILLLIAK - Τρι 26 Ιαν 2010, 00:55:25
Θέμα δημοσίευσης:
αυριο πρωι παει για σερβις , ελπιζω να φανει στο διαγνωστικο η βλαβη, και σας λεω εντυπωσεις!!
BILLLIAK - Τετ 27 Ιαν 2010, 00:02:46
Θέμα δημοσίευσης:
Με το προβΛημα καθ οδον και οδηγωντας 100 klm για την πατρα η τουρμπινα ανοιξε ξανα λιγο πριν φτασω στο συνεργειο , αφου μπηκε στο διαγνωστικο, το προβλημα ηταν mixture too lean φτωχο μιγμα νομιζω ,αφου εκανε καποιους ελεγχους ο μηχανικος υποψιαστηκε πολλα πραγματα οπως αντλια πιεσεως καυσιμου, μπεκ,χρονισμο και τεντωτηρα καδενας νομιζω ,τελικα ηταν αργα να γινουν αυτες οι εργασιες και μαλλον απο βδομαδα θα ξαναπαω να τα λυσει ολα και να δει, α.... επειδη ειχα αλλαξει μπουζι πριν 20.000 κλμ τα αντικατεστησα , τωρα το αυτοκινητο δεν μου εκανε τιποτα αλχημειες στην επιστροφη ,οποτε περιμενω μεχρι την επομενη βδομαδα και θα σας λεω εντυπωσεις αν καποιος εχει παρομοια προβληματα ασ το αναφερει ευχαριστω για το χρονο σας!!
recife_rallye - Δευ 01 Φεβ 2010, 22:10:37
Θέμα δημοσίευσης:
Το οτι ο μεσος ορος καταναλωσης καυσιμου ανεβηκε στα παλια φυσιολογικα επιπεδα σημαινει κατι?? Confused
salex - Δευ 01 Φεβ 2010, 23:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Το οτι ο μεσος ορος καταναλωσης καυσιμου ανεβηκε στα παλια φυσιολογικα επιπεδα σημαινει κατι?? Confused

Ότι θέλει να φύγει χορτάτο!

Τα fuel trims τί λένε τώρα Λεφ (ελπίζω να έπιασε η αυτοΐαση);
recife_rallye - Δευ 01 Φεβ 2010, 23:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Ότι θέλει να φύγει χορτάτο!

Τα fuel trims τί λένε τώρα Λεφ (ελπίζω να έπιασε η αυτοΐαση);

χαχαχχαχαχα...λες στελακο?

Στα κοντινα θα παω μια βολτα απο τον παγκχελ να το δουμε..
Η καταναλωση παντως αυξηθηκε δραματικα σε σχεση με πριν που ηταν στα 6.7 Shocked
Τωρα ειναι παλι στα 8.6 οπως πριν Rolling eyes
recife_rallye - Τρι 27 Απρ 2010, 16:05:34
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω λοιπον τι εγινε τελικα με την περιπτωση μου για να γινει μαθημα σε οποιους εχουν παρομοιο προβλημα.

Οπως ειχα αναφερει υπηρχε προβλημα με την αργη διορθωση του μιγματος..
Ειχα ψαξει το θεμα στην τοπικη αντιπροσωπεια,οπου αφου ειδαν και αυτοι οτι οντως υπαρχει αυτο το προβλημα,μετα απο μια σειρα ελεγχων που υποτιθεται οτι εγιναν πανω στο αμαξι,βγηκε απο αυτους το γελοιο συμπερασμα οτι εφταιγε το προγραμμα και προσπαθουσαν κιολας να με πεισουν γι αυτο,λεγοντας πως ειχε παρακολουθησει ο ιδιος ενα σεμιναριο οπου ειχε ρωτησει τον αρχημηχανικο για την περιπτωση μου και του ειχε πει και εκεινος πως εφταιγε αυτο σιγουρα!

Αυτο ομως που αποδειχτηκε στη συνεχεια ειναι πως οχι μονο δεν ηξεραν που παν τα 4,αλλα και οτι ειπαν ψεμματα για το δηθεν ελεγχο που εκαναν!

Το μοτερ ειχε προβλημα χρονισμου ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ,το οποιο ομως για καποιο λογο δεν μπορουσε να ανιχνευτει απο το διαγνωστικο στο ρελαντι γιατι ο εγκεφαλος ειχε κανει καποιες διορθωσεις για να μπορεσει να δουλεψει το μοτερ..μετα απο καποιους ελεγχους που εγιναν στη λαιον και αφου το αμαξι εμεινε μιαμιση βδομαδα,μου ανεφεραν οτι οι εκκεντροφοροι ηταν αλλου γι αλλου-σε εντελως λαθος θεση.
Το αμαξι χρονιστηκε και αλλαξε και ηλεκτροβαλβιδα!

Το αποτελεσμα ηταν εμφανεστατο και η διαφορα πολυ μεγαλη που την καταλαβαινεις με το πρωτο πατημα του δεξιου πενταλ..

Αυτο ομως που δεν καταλαβα ποτέ ειναι το γιατι εγιναν ολα αυτα απο την πλευρα της τοπικης αντιπροσωπειας..γιατι δεν μιλησαν καθαρα απο την αρχη..ας ελεγαν οτι δεν μπορουν να το φτιαξουν!

Εφιστω την προσοχη σας λοιπον απεναντι σε τετοιες περιπτωσεις γιατι οχι μονο θα χασετε χρηματα που θα μπορουσατε να ειχατε γλιτωσει,αλλα θα χασετε και την χαρα του να οδηγειτε το αυτοκινητο σας με ευχαριστηση!

Απλα θα αναφερω οτι δεν μπορουσα να ευχαριστηθω το αμαξι μου για 4 μηνες..ειναι σα να χεις μπροστα σου με ανοιχτα ποδια την Τζουλια και να μη μπορεις ναααα.........(steve ξερεις εσυ Wink )
SAKIS-LEMANS - Τρι 27 Απρ 2010, 17:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
σιγά την γκόμενα ρε! ξενέεεεραααα!
salex - Τρι 27 Απρ 2010, 18:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:

Οπως ειχα αναφερει υπηρχε προβλημα με την αργη διορθωση του μιγματος..

...

Αυτο ομως που αποδειχτηκε στη συνεχεια ειναι πως οχι μονο δεν ηξεραν που παν τα 4,αλλα και οτι ειπαν ψεμματα για το δηθεν ελεγχο που εκαναν!

Το μοτερ ειχε προβλημα χρονισμου ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ,το οποιο ομως για καποιο λογο δεν μπορουσε να ανιχνευτει απο το διαγνωστικο στο ρελαντι γιατι ο εγκεφαλος ειχε κανει καποιες διορθωσεις για να μπορεσει να δουλεψει το μοτερ...

Λεφ, αν θυμάσαι καλά αυτή ήταν η διάγνωση από την αρχή, όταν πρωτοείδαμε τα σφάλματα στο Peugeot Planet System, μερικούς μήνες πριν. Γιατί το αυτοκίνητο είχε όλα τα συμπτώματα από αυτό.

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=167

Μεσολάβησαν μάστορες και μάστορες από τις αντιπροσωπείες, που διερύγνυαν τα ιμάτιά τους ότι φταίει το πρόγραμμα.
Μόνο δεν ήξεραν ότι η βλάβη είχε εμφανιστεί αρκετό καιρό μετά το πρόγραμμα και δεν είχε καμία σχέση με τη βελτίωση.

Παίδες, ευτυχώς που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Λευτέρης είναι φίλος και μας εμπιστεύεται. Σκεφτείτε πόσο μεγάλο πρόβλημα θα είχε δημιουργήσει σε έναν άσχετο άνθρωπο η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία.

Ευτυχώς, δεν είναι όλες οι αντιπροσωπείες ίδιες. Αλλά ούτε και εξίσου έμπειρες πάνω στο μοτέρ μας.

Για αυτό παρακαλώ ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα του χρονισμού.
Είναι πολύ συνηθισμένο πρόβλημα και θα συνεχίσει να εμφανίζεται σε όσους δεν έχουν αλλάξει το μουαγιέ χρονισμού και την βίδα του, ειδικά σε αυτοκίνητα παραγωγής 2007.
xalkiadakhs 207gt - Τρι 27 Απρ 2010, 20:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
να αναφερω και εγω κατι μιας και μιλατε για """ψευτο"" depolution ...πριν λιγες μερες πηγα να βαλω μπροστα μετα απο καναδυο μερες ακινησιας το 207,με την πρωτη μιζια δεν ανεβαζε στροφες και ρεταρε απελπιστικα πολυ...πηγα ανοιξα το καπο και ετρεμε το καπο σαν να μην πω.αστα να πανε!παω σβηνω γιατι δεν το αντεχα να το ακουω και να το βλεπω και κολλαει το βεντιλατερ...παω βγαζω τον πολο,τον ξανακουμπωνω και ολα καλα.το αμαξι μετα δουλευε μια χαρα και δουλευει ακομα!!περνωντας απο αντιπροσωπεια ο υπευθυνος μηχανικος απανταει<<ωραια>> Laughing Laughing Laughing Laughing
και ρωταω και εγω τωρα εσας?τι πρεπει να κανω να κατσω με σταυρωμενα τα χερια να με αφησει πουθενα?απλα οι κυριοι εδω που εχουν το peugeot planet systηματαρα με γραφουν και δυστυχως εχω αρχισει και ανησυχω!!!

αληθεια salex μπορει να συμβει καποιο ψευτο πολλουσιον απο μια απλη πτωση της μπαταριας?
Jim207GT - Τρι 27 Απρ 2010, 20:49:42
Θέμα δημοσίευσης:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
να αναφερω και εγω κατι μιας και μιλατε για """ψευτο"" depolution ...πριν λιγες μερες πηγα να βαλω μπροστα μετα απο καναδυο μερες ακινησιας το 207,με την πρωτη μιζια δεν ανεβαζε στροφες και ρεταρε απελπιστικα πολυ...πηγα ανοιξα το καπο και ετρεμε το καπο σαν να μην πω.αστα να πανε!παω σβηνω γιατι δεν το αντεχα να το ακουω και να το βλεπω και κολλαει το βεντιλατερ...παω βγαζω τον πολο,τον ξανακουμπωνω και ολα καλα.το αμαξι μετα δουλευε μια χαρα και δουλευει ακομα!!περνωντας απο αντιπροσωπεια ο υπευθυνος μηχανικος απανταει<<ωραια>> Laughing Laughing Laughing Laughing
και ρωταω και εγω τωρα εσας?τι πρεπει να κανω να κατσω με σταυρωμενα τα χερια να με αφησει πουθενα?απλα οι κυριοι εδω που εχουν το peugeot planet systηματαρα με γραφουν και δυστυχως εχω αρχισει και ανησυχω!!!

αληθεια salex μπορει να συμβει καποιο ψευτο πολλουσιον απο μια απλη πτωση της μπαταριας?

Αυτό που έπαθες είναι ο προάγγελος πολλαπλασιαστή. Πάρε ένα να έχεις στο πορτπαγκάζ γιατι το πιο πιθανο είναι να καεί....
Σφάλμα σε univer-διαγνοστικούλη P1336-39 που σε πλανετ βγαίνει missfires σε συγκεκριμένο κύλινδρο π.χ το P1338 είναι ο 2.
lionking(t) - Τρι 27 Απρ 2010, 21:43:06
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

Αυτό που έπαθες είναι ο προάγγελος πολλαπλασιαστή.

'Η αντλια βενζινης.Το επαθα εγω.
xalkiadakhs 207gt - Τρι 27 Απρ 2010, 22:09:01
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

Αυτό που έπαθες είναι ο προάγγελος πολλαπλασιαστή. Πάρε ένα να έχεις στο πορτπαγκάζ γιατι το πιο πιθανο είναι να καεί....
Σφάλμα σε univer-διαγνοστικούλη P1336-39 που σε πλανετ βγαίνει missfires σε συγκεκριμένο κύλινδρο π.χ το P1338 είναι ο 2.

Το ειχα στο νουμου,μετα απο καποιες συζητησεις και οταν ημουνα εκει ειπα να παεω εναν πολλαπλασιαστη επιτοπου για να μην ξαναπηγαινω,η πλακα ειναι οτι απλα δεν εχουν τιποτα in stock!
Ευχαριστω jim
fynos tomorrow wait for call για να μου στειλεις πολ/στη Laughing Laughing
salex - Τρι 27 Απρ 2010, 23:36:29
Θέμα δημοσίευσης:
Άστα να παν.

Θα έχουμε μερικούς πολ/στές για καιρό ανάγκης. Έναν στο πορτ-μπαγκάζ οπωσδήποτε, γιατί αν καεί έστω και ένας σε ταξίδι τη βάψαμε.

Όσο σκέφτομαι ότι έκανα 6000χλμ στην Ευρώπη χωρίς τέτοιον μαζί μου με 95άρες συνέχεια, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω πόσο τυχερός ήμουν.
dimkeras - Τετ 28 Απρ 2010, 02:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
lionking(t) έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Αυτό που έπαθες είναι ο προάγγελος πολλαπλασιαστή.

'Η αντλια βενζινης.Το επαθα εγω.

Κι εγώ επίσης.

Κύριε Χαλκιαδάκη μας, ετοιμάσου ψυχολογικά για τα χειρότερα.

Γιατί βλέπω να σου έρχεται απότομα το μπουγιουρντί.

Είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, σποραδικά,

μέχρι που ένα Σαββατομεσήμερο η αντλιούλα μας άφησε χρόνους.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες