kane έγραψε: |
Παρουασιαστηκε σημερα ενα περιεργο προβλημα στου λευτερη τ'αμαξι,και μιας και δν εχει νετ το μεταφερω εγω.
Το αυτ/το συμπεριφερεται σαν σε κατασταση ντεπολουσιον,δηλ ΔΕΝ τουρμπιζει,σαν ατμοσφαιρικο, ΧΩΡΙΣ να βγαζει οποιοδηποτε σφαλμα? Καμμια φαεινη ιδεα κανεις??? |
akis23 έγραψε: |
Ειναι που δεν διαπιστωθηκε προβλημα χρονισμου στην αντιπροσωπια. Μην χεσω κανενα!!! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
αντιπροσωπειες και π@π@ρι@...ουτε απεξω δεν πρεπει να περναμε νομιζω..... ![]() ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
εντάξει εσείς οι δύο μην βγάζεται αμέσως συμπεράσματα. Θα το ψάξει ο Λευτέρης και θα μας πεί. |
salex έγραψε: | ||
Πραγματικά, οι άνθρωποι μπορεί όντως να είδαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρονισμού. Ας περιμένουμε καλύτερα να δούμε τί συμβαίνει. Όλα αυτά τα θέματα χρειάζονται νηφαλιότητα και ηρεμία στην αντιμετώπισή τους. Με το να βγάζουμε άχρηστους ένα σωρό ανθρώπους που προσπαθούν να δώσουν λύση, σίγουρα δε συντομεύουμε τη διαδικασία! |
bagosgt έγραψε: |
για να ρωτησω κ εγψ κατι τωρα που ρωτησα στην αντιπροσωπια κ μου ειπαν οτι δεν εχει το δικο μας.
φιλτρο βενζινης εχουμε,κ που ειναι??? |
Πραγματικά, οι άνθρωποι μπορεί όντως να είδαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρονισμού. Ας περιμένουμε καλύτερα να δούμε τί συμβαίνει. Όλα αυτά τα θέματα χρειάζονται νηφαλιότητα και ηρεμία στην αντιμετώπισή τους. Με το να βγάζουμε άχρηστους ένα σωρό ανθρώπους που προσπαθούν να δώσουν λύση, σίγουρα δε συντομεύουμε τη διαδικασία! |
...κι ας εχω ριξει 10 χιλιαρικα εξτρα... |
akis23 έγραψε: | ||||
ΟΚ Ψυχραιμια, αλλα παιδες κατι δεν παει καλα οταν σου λενε πως εχει προβλημα το κυκλωμα ψυξης, δεν εχουν καν στην Ελλαδα το ανταλλακτικο και σε αφηνουν 1 μηνα να κινεις το αυτοκινητο λεγοντας πως μαλλον δεν θα εχεις προβλημα. Βεβαια υπαρχει και η ΛΑΙΟΝ που σου λεει οτι εισαι εκτος εγγυησης και παρε τον πουλο. Δεν ξερω ποσοι απο σας εχουν χρονο να μπαινοβγαινουν στις αντιπροσωπιες καθε μερα μεχρι να λυθει το προβλημα τους, αλλα για μενα αυτος ειναι λογος για να πουληθει το αυτοκινητο κι ας το αγαπαω, κι ας εχω ριξει 10 χιλιαρικα εξτρα. Ειπα κι εγω τον πονο μου, σορρυ για το οφ τοπικ. |
Ενα καρο μαλ***ες. Μπλοκε, Milltek full, K03s, KW V3, AP Racing 4pot,προγραμμα etuners, οργανα Defi, φαναρια LED, Xenon, καντραν RC, IC Cupra, κολαρα-αγελαδα Samco, carbon φιλτρο Forge,OZ Ultraleggera κτλ. ![]() ![]() ![]() |
Ειναι οντως γιγαντας....
Γιαυτο του ακη το αυτ/το θα παει σε εμενα. Επειδή ακριβως βαριεμαι να ξαναφτιαχνω αμαξι,ας παρω ενα ετοιμο ![]() |
Ειναι οντως γιγαντας....
Γιαυτο του ακη το αυτ/το θα παει σε εμενα. Επειδή ακριβως βαριεμαι να ξαναφτιαχνω αμαξι,ας παρω ενα ετοιμο ![]() |
Πραγματικά, οι άνθρωποι μπορεί όντως να είδαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρονισμού. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
εσύ κοίτα να πάρεις αυτό που πάει πολύ καλα! http://www.car.gr/classifieds/cars/view/503538/ και άσε του Άκη, θα το κρατήσει το παιδί για πολλααα χρόνια! |
kane έγραψε: | ||
μπα,αυτο ειναι μαμα! Αλλα μαμα που περναει κατι αλλα 207 ασπρα λεμανς απο πανω ![]() ![]() ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
εσύ κοίτα να πάρεις αυτό που πάει πολύ καλα! http://www.car.gr/classifieds/cars/view/503538/ και άσε του Άκη, θα το κρατήσει το παιδί για πολλααα χρόνια! |
akis23 έγραψε: | ||||
Οτι και να πεις θα το τσιμπησω το S3 που θα μου παει. ![]() ![]() ![]() |
Οτι και να πεις θα το τσιμπησω το S3 που θα μου παει. ![]() ![]() ![]() |
Για να ειμαστε δικαιοι το αυτοκινητο στην κατηγορια του ειναι ΣΟΥΠΕΡ!!! Απλα οι ανθρωποι της Peugeot στην Ελλαδα ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ!!! (τουλαχιστο στη Βορεια Ελλαδα) Δεν το γνωριζουν το μοτερ και λειτουργουν δια της ατοπου απαγωγης. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
ρε μανία κάπου να ρίξει το δηλητήριο! μια χαρά είναι το αυτοκίνητο, και το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλες αντιπροσωπείες + αν δεν το βολεύουν αυτές υπάρχει προφήτης, υπάρχει ντίνος κτλπ. Το "ατόπου απαγωγής" που λές λειτουργεί παντού και είναι το όπλο του καλού τεχνικού, τι να κανουν να το μαντέψουν το πρόβλημα? Αφού και εσύ στην δουλειά σου το κάνεις, κοινώς από αυτό έχεις και εσύ. |
kane έγραψε: | ||||
Kωστα τωρα λες μαλ***ες. Την εποχή του 2010, οτιδηποτε μοτερικο βγει, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να το δειχνει το διαγνωστικο. Γιαυτο το λεμε διαγνωστικο,αλλιως θα μαντευαμε και θα γυρνουσαμε στην εποχη των καρμπυρατερ. Ειδαμε και μεις τι αποτελεσματα βγαλαμε στο μοτερ μου με την απαγωγη...μοτερ. ![]() |
καταλαβα τι λες ρε κωτσο,
απλα,αν δεν απατωμαι,σε ενα παλιο-βαγκ μοτερ,ΟΤΙ και να παθει, το δικο τους διαγνωστικό το βρίσκει...Συνεπως επισκευαζεται πιο ευκολα ή αν θες,σε οδογει ευκολοτερα στο προβλημα (αν κρυβεται πισω απο μια αλλη βλαβη) Εχω λαθος ? ![]() |
Μαλλον εχεις δικιο Σταυρο. Στ αρχ**ια τους θα μας γραψουν οι Γαλλοι. |
Παράθεση: |
Ταχεια διορθωση αναλογιας μειγματος..25% (= Short term fuel trim) Αργη διορθωση αναλογιας μειγματος..14% (=Long term fuel trim) |
Jim207GT έγραψε: |
Χμμμ Λευτέρη μου φαντάζει καραμπινάτη περίπτωση "οσφιοκαμψίας".
Χρόνισμα είναι μην το πολυ ζορίζουν πές τους.......Τι περιμένουν να πάρεις το μοτερ στο χέρι και μετά να πούν "ρε λές..." Αυτό το "Fuel mixter too lean" δεν τους κίνησε την περιέργεια ή είναι τόσο φιλότιμος ο εγκέφαλος του αυτ/του σου που εν μέσο οικ. κρίσης αποφάσησε να κάνει οικονομία στο καύσιμο. Λίγο ακόμα και το βλέπω να χρονίζετε μόνο του..... |
salex έγραψε: |
Λεφ, no worries!
Έχω στα χέρια μου τη μαγική βαλίτσα, την αγόρασα για τον Μάμμο... Τώρα μένει να μιλήσουμε με τον Προφήτη, να τσιμπήσουμε κι ένα καινούργιο μουαγιέ και να έρθουμε κάποια μέρα από το πρωί για να στο κάνει βίδες (αν θέλει φυσικά). |
Πεστα ρε Σταυρακο! Αυριο το πρωι θα ειμαι Γιαννιτσα μεχρι το μεσημερακι. Αντε ελα να τα πουμε. |
bagosgt έγραψε: |
δλδ φιλε λευτερη,υπαρχει περιπτωση να μην ειναι κ ο λαμδα? ![]() |
εμ...
οτι παει,σπαει. |
εμ...
οτι παει,σπαει. |
recife_rallye έγραψε: | ||
Aκριβως...συμφωνα με τα λεγομενα του στελιου,ο 2ος λαμδα δεν διορθωνει μιγματα...μονο ο πρωτος!Που σημαινει πως δεν γινεται να γινει φτωχο απο εντολη του δευτερου λαμδα! |
BILLLIAK έγραψε: |
Λοιπον παιδια το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω πριν 3 μερες,το αμαξι εχασε σε αποδοση και δεν τουρμπιζε καθολου πηγαινε χειροτερα και απο 1200 cc , αφου κανονιζω ραντεβου για αυριο σε συνεργειο , πριν 2 ωρες καθως οδηγουσα το αμαξι επανηλθε στισ κανονικες επιδοσεις και δουλευει μια χαρα οπως πρωτα.Πως το εξηγειτε αυτο ρε παιδια???? |
BILLLIAK έγραψε: |
ουτε λαμπακι ουτε τιποτα αλλα πριν 10 λεπτα το προβλημα επανηλθε ![]() |
recife_rallye έγραψε: |
Το οτι ο μεσος ορος καταναλωσης καυσιμου ανεβηκε στα παλια φυσιολογικα επιπεδα σημαινει κατι?? ![]() |
Ότι θέλει να φύγει χορτάτο! Τα fuel trims τί λένε τώρα Λεφ (ελπίζω να έπιασε η αυτοΐαση); |
recife_rallye έγραψε: |
Οπως ειχα αναφερει υπηρχε προβλημα με την αργη διορθωση του μιγματος.. ... Αυτο ομως που αποδειχτηκε στη συνεχεια ειναι πως οχι μονο δεν ηξεραν που παν τα 4,αλλα και οτι ειπαν ψεμματα για το δηθεν ελεγχο που εκαναν! Το μοτερ ειχε προβλημα χρονισμου ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ,το οποιο ομως για καποιο λογο δεν μπορουσε να ανιχνευτει απο το διαγνωστικο στο ρελαντι γιατι ο εγκεφαλος ειχε κανει καποιες διορθωσεις για να μπορεσει να δουλεψει το μοτερ... |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
να αναφερω και εγω κατι μιας και μιλατε για """ψευτο"" depolution ...πριν λιγες μερες πηγα να βαλω μπροστα μετα απο καναδυο μερες ακινησιας το 207,με την πρωτη μιζια δεν ανεβαζε στροφες και ρεταρε απελπιστικα πολυ...πηγα ανοιξα το καπο και ετρεμε το καπο σαν να μην πω.αστα να πανε!παω σβηνω γιατι δεν το αντεχα να το ακουω και να το βλεπω και κολλαει το βεντιλατερ...παω βγαζω τον πολο,τον ξανακουμπωνω και ολα καλα.το αμαξι μετα δουλευε μια χαρα και δουλευει ακομα!!περνωντας απο αντιπροσωπεια ο υπευθυνος μηχανικος απανταει<<ωραια>> ![]() ![]() ![]() ![]() και ρωταω και εγω τωρα εσας?τι πρεπει να κανω να κατσω με σταυρωμενα τα χερια να με αφησει πουθενα?απλα οι κυριοι εδω που εχουν το peugeot planet systηματαρα με γραφουν και δυστυχως εχω αρχισει και ανησυχω!!! αληθεια salex μπορει να συμβει καποιο ψευτο πολλουσιον απο μια απλη πτωση της μπαταριας? |
Αυτό που έπαθες είναι ο προάγγελος πολλαπλασιαστή. |
Αυτό που έπαθες είναι ο προάγγελος πολλαπλασιαστή. Πάρε ένα να έχεις στο πορτπαγκάζ γιατι το πιο πιθανο είναι να καεί.... Σφάλμα σε univer-διαγνοστικούλη P1336-39 που σε πλανετ βγαίνει missfires σε συγκεκριμένο κύλινδρο π.χ το P1338 είναι ο 2. |
lionking(t) έγραψε: | ||
'Η αντλια βενζινης.Το επαθα εγω. |