PSClub - Hellas
Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - lancia delta
sonermgb - Δευ 04 Ιαν 2010, 18:46:07
Θέμα δημοσίευσης: lancia delta
Γεια χαρα παιδια ενδιαφεροντε η αδερφη μου με τον γαμπρο μου να αγορασουν το lancia delta αφου ειδη ειχαν και εχουν το ypsilon και εχει 180.000χλμ και με κανενα προβλημα εκτος απτα σερβισ του και ειναι καταευχαριστημενοι..... και θελω να μου πειτε τις αποψεις σας γιατι απ'οτι γνωριζω εχουν γινει πολυ καλες κρητικες........
Sinanai - Δευ 04 Ιαν 2010, 19:48:02
Θέμα δημοσίευσης:
Έχουμε στην οικογένεια το αντίστοιχο FIAT, δηλαδή το Bravo 1.4 T-jet, με τα 150 άλογα. Έχουμε κάνει 30.000, μόλις, χλμ, και το αυτοκίνητο ικανοποιεί, σε γενικές γραμμές. Νωρίς, είναι, θα μου πεις, αλλά δεν έχει εμφανίσει κάτι ως δυσλειτουργία. Καλούς, σχετικά, χώρους έχει - η Delta νομίζω είναι και λίγο μακρύτερη, άρα μάλλον έχει καλύτερους - πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ γρήγορο και "σωστό" σε ταξίδια, τουλάχιστον στη "sport" έκδοση, με τη λίγο πιο σφιχτή ανάρτηση, και με το πρόγραμμα "sport", που βαραίνει τιμόνι και αυξάνει απόκριση γκαζιού και πίεση τούρμπο, αν δεν κάνω λάθος, ενεργοποιημένο και καλή τιμή. Αν τους αρέσει η Delta, ας την πάρουν. Γνώμη μου, αλλά πλέον δεν κατασκευάζονται κακά αυτοκίνητα. Είναι θέμα γούστου, και προτεραιοτήτων που θέτει κανείς, κατά την επιλογή. Προσωπικά, στην κατηγορία, θα έβλεπα και το καινούργιο ASTRA, που δείχνει ενδιαφέρον. Εδώ μέσα, πάντως, δε θα ακούσεις τα πιο αντικειμενικά σχόλια...
sonermgb - Τρι 05 Ιαν 2010, 11:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
ξερω σιγουρα οτι το αμαξι εχει πολυ καλους χωρους βγαινει με 120 150 και μαλλον τωρα κοντα και με 200 και πλεον ειναι πολυ σημαντικο ενα αμαξι να μην καιει....οσο για τις αποψεις δεν νομιζω να μην μπορουν να υποθουν σχολια και αποψεις αντικειμενικες
drdino - Τρι 05 Ιαν 2010, 11:27:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλοί χώροι, αρκετά αναβαθμισμένη πχιότητα εσωτερικού, πάρα πολύ καλή ηχομόνωση και ποιότητα κύλισης, ενδιαφέρον σχήμα εξωτερικά.
Από την άλλη, καθίσματα με ελεεινή πλαϊνή στήριξη για τον κορμό (του bravo πχ είναι πολύ καλύτερα χωρίς να υστερούν σε στήριξη), αδιάφορο στον δρόμο, καίει αρκετά (τόσο λόγω μοτέρ όσο και βάρους).
Ενδιαφέρουσα η έκδοση με τον 1750 και το 6αρι της aisin.
sonermgb - Τρι 05 Ιαν 2010, 12:39:31
Θέμα δημοσίευσης:
για την πλαινη στηριξη σιγουρα αν και δεν εχω μπει για να εχω πληρεις αποψη αλλα τουλαχιστον στο υψιλον αυτο υσχιει........τωρα πιστευω πως ειναι ενα πολυτελες γενικα αμαξι και περιεργο αλλα και ενδιαφερον εξωτερικο.Και απο οτι εχω δει η εκδοση 1.8 200hp εχει τελικη 230 και 0-100 σε 7.6 νομιζω...βεβαια δεν ξερω πια εκδοση θα παρουν αλλασε γενικα πλαισια ειναι ενδιαφερον επιλογη και περισσοτερο για ποιο οικογενιακο κλιμα που σκεφτοντε
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες