PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - Ηλεκτρικοί καθρεφτες

Ilias207Rallye - Παρ 01 Ιαν 2010, 20:47:28
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Ηλεκτρικοί καθρεφτες
Πριν κανα δυο μερες κλειδωσα το αμαξι με το χειριστηριο του συναγερμου και εκλεισαν αυτοματα οι καθρεφτες, οπως καθε φορα.
Οταν γυρισα και το ξεκλειδωσα οι καθρεφτες δεν ανοιξαν, και τους ανοιξα απο μεσα εκ των υστερων.

Απο την πρωτη μερα που το πηρα το αμαξι, το ειχα πει. Καποια στιγμη οι καθρεφτες θα τα παιξουν..

Γνωριζει κανεις πως μπορω να τους ρυθμισω να μην κλεινουν αυτοματα, αλλα μονο κατ'επιλογη δικη μου? Scratch
dimkeras - Σαβ 02 Ιαν 2010, 20:35:46
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Ηλεκτρικοί καθρεφτες
Ilias207Rallye έγραψε:
Πριν κανα δυο μερες κλειδωσα το αμαξι με το χειριστηριο του συναγερμου και εκλεισαν αυτοματα οι καθρεφτες, οπως καθε φορα.
Οταν γυρισα και το ξεκλειδωσα οι καθρεφτες δεν ανοιξαν, και τους ανοιξα απο μεσα εκ των υστερων.

Απο την πρωτη μερα που το πηρα το αμαξι, το ειχα πει. Καποια στιγμη οι καθρεφτες θα τα παιξουν..

Γνωριζει κανεις πως μπορω να τους ρυθμισω να μην κλεινουν αυτοματα, αλλα μονο κατ'επιλογη δικη μου? Scratch

Σε αντιπροσωπία με το κατάλληλο ρύθμισμα από εγκέφαλο.

Αλλά το πιθανότερο είναι πως θα ανοιγοκλείνουν μόνο από μέσα μετά.

Δηλαδή δε θα έχεις επιλεκτικό άνοιξε-κλείσε από το χειριστήριο του κλειδιού Confused
Ilias207Rallye - Σαβ 02 Ιαν 2010, 20:42:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Ηλεκτρικοί καθρεφτες
dimkeras έγραψε:
Ilias207Rallye έγραψε:

Δηλαδή δε θα έχεις επιλεκτικό άνοιξε-κλείσε από το χειριστήριο του κλειδιού Confused

Αυτο εννοουσα οταν ελεγα "κατ'επιλογη δικη μου".. Wink

Το χειριστηριο του κλειδιου το χρησιμοποιω μονο για να βαλω μπρος..
Εχω χωριστο συναγερμο για το κλειδωμα/ξεκλειδωμα, αλλα με οποιο χειριστηριο και να κλειδωσω, οι καθρεφτες παλι κλεινουν.

Θα ρωτησω στην αντιπροσωπεια μιας και συντομα, στις 15κ χλμ παω για το πρωτο επισημο σερβις. Very happy
dimkeras - Σαβ 02 Ιαν 2010, 20:48:13
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb Left

Κομπλέ σεμπλόν τότε!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες