PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - παραταση εως 15 1 για τα τελη κυκλοφοριας

mikerrgp - Τετ 30 Δεκ 2009, 10:45:53
Θέμα δημοσίευσης: παραταση εως 15 1 για τα τελη κυκλοφοριας
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1760076
MEMsound - Τετ 30 Δεκ 2009, 11:03:44
Θέμα δημοσίευσης:
τραγικοι...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ετσι γιατι οταν καταργεις την αποσυρση και δεν καταργεις και τα πρασινα τελη πρεπει να υπαρχει αντιδραση... Evil
SnakeMJK - Τετ 30 Δεκ 2009, 11:15:10
Θέμα δημοσίευσης:
ε πάει τώρα... τα πλερώσαμε... 252... ελπίζω να είναι τα τελευταία που δίνω Razz

Onfire Onfire Onfire
kovac - Πεμ 31 Δεκ 2009, 03:14:50
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
ε πάει τώρα... τα πλερώσαμε... 252... ελπίζω να είναι τα τελευταία που δίνω Razz

Onfire Onfire Onfire

+1
kane - Πεμ 31 Δεκ 2009, 04:30:43
Θέμα δημοσίευσης:
κι εγω πληρωσα κανα 3000ρο...

Βοηθεια μας Twisted evil Twisted evil Twisted evil
206kwn - Πεμ 31 Δεκ 2009, 23:28:01
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
κι εγω πληρωσα κανα 3000ρο...

Βοηθεια μας Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αχρείαστα να τους είναι Razz
Στην υγειά τους beer
psgeo - Τρι 05 Ιαν 2010, 17:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
σε λιγο θα βαλουν τελη στους ανθρωπους γιατι το πρωι που ξυπναν σαν ζομπι για να πανε στον ευχαριστο χωρο εργασιας τους αφηνουν τα πρωινα αερια στην τουαλετα και μολυνουν τις πολυκατοικιες , οπως επισης σε ολα τα εμψυχα αυτου του πλανητη.......σκυλια γατια χαμστερ μπαμπουινοι........και οποιος τρωει 2,0lt (ναι....2,0lt με 16v και συνθετικο λαδι 5/40 βρυξελλων-ουασιγκτον) πιατα φασολαδες θα πληρωνει παραπανω λογω πιο ισχυρης καυσης , αρα παραπανω ρυπους...........συμφωνα με ερευνα του doctor μπαμπινιωτη Tease
ρε τρομαρα τους αλητες..........τα εργοστασια που ρυπαινουν δεν τρεχει μια.........το θεμα του αυτοκινητου που ειναι ειδος πρωτης αναγκης το εχουν καταντησει ειδος πολυτελειας σε μια χωρα που ουτε δρομους εχει ουτε συγκοινωνιες ουτε νοσοκομεια ουτε ουτε.......!!!!!!στην γερμανια ουτε τελη εχουν ουτε διοδια......στην αυστρια ειναι χωρις διοδια μονο ενα sticker εχουν αναλογως ποσο καιρο θα χρησιμοποιησουν το οχημα τους..............και παει λεγοντας!!!!!
χαιρομαι τρομερα παντως που ο αγκυλωμενος ελληνας αντεδρασε και ειπε............σου πληρωνω καρτες καυσαεριων-κτεο-ρεο-σταγιερ ελλας.......θες να μου βαλεις και αλλα????παρε μου το τριτο το μ@κρυτ.........οοοοο Clapping
MHTSOS90 - Παρ 08 Ιαν 2010, 20:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες συγνωμη εαν ειναι off topic αλλα ακουσε κανεις εαν θα ειναι πρωερετικο το κολιμα του σηματοσς??? (κατι παρομοιο με την ασφαλεια παλαιοτερα)!
Ilias207Rallye - Σαβ 09 Ιαν 2010, 00:35:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και προσωπικα δεν το εχω κολλημενο..
Μπορουν να σε γραψουν για μη αναρτηση σηματος τελων κυκλοφοριας.. οπως επισης για ασφαλιστηριο αλλα και ως γνωστον για πινακιδες!

Τουλαχιστον να σιγουρευτεις οτι το εχεις μαζι σου! Very happy
SnakeMJK - Κυρ 10 Ιαν 2010, 20:34:04
Θέμα δημοσίευσης:
MHTSOS90 έγραψε:
παιδες συγνωμη εαν ειναι off topic αλλα ακουσε κανεις εαν θα ειναι πρωερετικο το κολιμα του σηματοσς??? (κατι παρομοιο με την ασφαλεια παλαιοτερα)!

τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω κολλήσει τα τέλη, και ποτέ (8 χρόνια) δεν κόλλησα τα ασφάλιστρα... χωρίς κανένα πρόβλημα. απλά όταν μου ζήταγαν τα χαρτιά τους το έδινα στο χέρι.
Ghost Dog - Κυρ 10 Ιαν 2010, 23:53:23
Θέμα δημοσίευσης:
MHTSOS90 έγραψε:

Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και εχει κανονικα εχει 200 ευρω προστιμο!
(ή 100 αν το πληρωσεις μεσα σε 10 εργασιμες....)
Crying or Very sad
stamatis_vts - Δευ 11 Ιαν 2010, 00:31:45
Θέμα δημοσίευσης:
ασε που μπορει να θεωρηθει εγκαταλελειμενο (αν ειναι παρκαρισμενο καιρο και εχει πιασει μπιχλα)... Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες