Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πεντάλ φρένου τριξιματακι... giwrgosath - Τρι 29 Δεκ 2009, 03:09:24 Θέμα δημοσίευσης: Πεντάλ φρένου τριξιματακι...
Όταν αφήνω το πεντάλ φρένου,αμέσως μετά το πάτημα, ακούω ένα μικρό τριξιματάκι.
Αρχικά νόμιζα ότι δεν είχα υγρά φρένων αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο μιας και το δοχείο είναι σχεδόν γεμάτο από πρόσφατο σέρβις.
Θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι απλό ίσως σφίξιμο κάποιας βίδας;;
Σόρρυ αλλά θέλω να το λύσω γιατί θέματα που έχουν να κάνουν με ασφάλεια (φρένα, λάστιχα κτλπ) δεν θέλω να τα αφήνω ακόμα και αν ακούγονται αστεία. Το αμάξι είναι το 206. Bill207 - Τρι 29 Δεκ 2009, 07:50:27 Θέμα δημοσίευσης:
και σε μένα ακούγεται, και σε άλλου φίλου μου με 207.
δεν νομιζω να είναι τίποτα σοβαρο, απλά τρίζει κάτι και γω δεν μπορω να προδιορισω απο που giwrgosath - Τρι 29 Δεκ 2009, 10:50:22 Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως να το γρασσάρω λίγο ή να το αποφύγω επειδή είναι φρένο; Επιφανειακό σα να ακούγεται το τρίξιμο... Chris_206_90hp - Τρι 06 Απρ 2010, 22:22:09 Θέμα δημοσίευσης:
Και σε μενα ακουγοταν και πρεπει να ειναι απο τα ταμπουρα και το εχω ακουσει και σε αλλα αυτοκινητα,δεν ειναι ανησυχητικο απλα εκνευριστικο.... makis106 - Τρι 06 Απρ 2010, 23:51:53 Θέμα δημοσίευσης:
Bill207 έγραψε:
και σε μένα ακούγεται, και σε άλλου φίλου μου με 207.
δεν νομιζω να είναι τίποτα σοβαρο, απλά τρίζει κάτι και γω δεν μπορω να προδιορισω απο που
Αν πρόκειται για τρίξιμο, WD40 ή κάποιο άλλο σπρέυ λιπαντικό στις αρθρώσεις του πεντάλ λύνει το πρόβλημα. Λύθηκε στην περίπτωσή μου τουλάχιστον... grey_fox - Τετ 07 Απρ 2010, 02:00:12 Θέμα δημοσίευσης:
Kαι στη δική μου το ίδιο.
Αστείο πρόβλημα που λύθηκε με απλή λίπανση στο πεντάλ του φρένου. gourtz - Κυρ 30 Μάϊ 2010, 11:42:55 Θέμα δημοσίευσης:
σε εμενα το εκανε πισω στα ταμπουρα αλλα αλαξα αξονα με δισκοφρενα και τελος το προβλημα
που ειχε πει οτι θελει λυπανση πισω βαρελακια κτλ nikos-men - Κυρ 30 Μάϊ 2010, 23:12:25 Θέμα δημοσίευσης:
παιδια καλησπερα.κι εγω εχω ενα τριξιμο στο συμπλεκτη ομως και ακουγεται μονο οταν τον αφηνω σιγα σιγα.αλλα νομιζω οτι ακουγεται καπου μετα το πεταλ.καμια ιδεα?το αμαξι ειναι 207 ραλλυε