giannis27 έγραψε: |
το RC δεν έχει θερμαινόμενα καθίσματα! |
king207cc έγραψε: | ||
διαβάστε ρε παιδιά το post του manavi ![]() ![]() |
λογικά αυτά θα κυκλοφόρησαν μόνο Αγγλία (GTI) |
MEMsound έγραψε: |
λογικο ειναι ρε να εχει θερμαινομενα το αγγλικο 207... αφου απευθείνεται σε κρυοκωλους... ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://img692.imageshack.us/i/s73r2723.jpg/
καλά έμεινα μαλ***ς θερμαινόμενα καθίσματα από RC? ![]() λογικά αυτά θα κυκλοφόρησαν μόνο Αγγλία (GTI) |
Theo_207RC έγραψε: |
Aκόμα και οι αυτοκινητοβιομηχανίες για μακάκες μας έχουνε μου φαίνεται... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
ελάτε τώρα μωρέ, πάω στοίχημα ότι είναι και πιο βαριά από αυτά με την θέρμανση. Εγώ κοροϊδεύω τον γαμπρό μου που πήρε Α5 και θερμαίνει τον κώλο του.... και θέλει να το παίξει και λίγο στοφάκιας, με την πλάτη του καθίσματος πίσω....
grand tourers μπλιάχ! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
αα φιλε εδω θα διαφωνησω...γιατι και εγω αμα δεν ζεστανω τον κωλο μου δεν στριβω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
king207cc έγραψε: | ||
+1 ![]() |
tasos_vl έγραψε: |
τιμουλα ξερουμε για καθισματα rc με αεροσακους? κατι σε μεταχιρισμενο καποιος? εψαξα στο car αλλα μονο απο gt βρηκα.... |
tasos_vl έγραψε: |
τιμουλα ξερουμε για καθισματα rc με αεροσακους? κατι σε μεταχιρισμενο καποιος? εψαξα στο car αλλα μονο απο gt βρηκα.... |
Manavis207Gt έγραψε: | ||
Εκεινα που βρηκες ειναι τα δικα μου !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Επισης βρηκα και αλλα καθισματα απο rc στο mobile.de ,αλλα με σκασμενους αεροσακους...και μαντεψτε:950 ευρω,μονο τα μπροστινα,μιας και τα πισω ειχαν στραβωσει......... |