'Andy'-lag έγραψε: |
Αndroid ακριβώς αυτό. Στα λίγα χιλιόμετρα. Εσύ δεν μπήκες σε διαδικασία αλλαγής του απο την Peugeot όμως έτσι δεν είναι....? Προχώρησες από μόνος σου σε αντικατάστασή του με μπλοκέ. |
Α ναι ξέχασα...ακούγεται ΚΑΙ αυτό....ειδικά αν για παράδειγμα βιάζομαι να βγω από καπου με την όπισθεν και βάλω κατευθίαν πρώτη για να φύγω, ακούγεται ακριβώς αυτό που λες κι εσύ. Και ο θόρυβος είναι όντως πολύ έντονος... |
Pughell έγραψε: |
Η κρεμαγιερα ειναι ηλεκτρικη οποτε,οχι,δεν υπαρχουν υγρα κλπ κοινως δεν υπαρχει περιπτωση... ![]() |
SKF,μακραν τα καλυτερα με διαφορα(σαν aftermarket). ![]() |
Και τα Timken ειναι γνωστα απλα στα SKF εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια καθως τα εχω δει σαν εργοστασιακη προτιμηση σε ανταλλακτικα PS/RS/κλπ. |
Τα μαμα δεν ξερω τι ειναι,μην σου λεω μπουρδες... ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Τέτοια γνώμη έχω σχηματήσει και εγώ Στέλιο. |
RoadRunner122 έγραψε: | ||||
Kαλά ρε μάστορα, θα μας τρελάνεις??? Εδώ ενώ είχαμε βρει SKF για το διαφορικό, εσύ γιατί γύρισες όλη την αθήνα για να βρεις Timken... ![]() |
iceage έγραψε: |
RoadRunner122 έγραψε: |
iceage έγραψε: | ||||||
Τέτοια γνώμη έχω σχηματήσει και εγώ Στέλιο.
Τα Timken θεωρούνται ως η λύση στα λυόμενα κωνικά ρουλεμάν των VAG διαφορικών(πάσης φύσεως μοντέλο)
Τώρα για θέμα αντοχής θα δείξει ο χρόνος όταν βάλουμε με τον RR122 τα μπλοκέ μας και κάνουμε rebuilt τα σασμάν μας(όχι ότι έχουν τίποτα αλλά έτσι γιατί μας περίσευαν μερικά €) |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
|
Είχα τα εξής νέα: Το αυτοκίνητο πρέπει να μείνει μέσα και να λύθεί, να βγάλει φωτογραφίες ο μηχανικός τη ζημιά που υπάρχει, αυτός με την σειρά του να τις στείλει στη Lion και να αποφασίσουν αυτοί αν θα καληφθεί...
Προβλέπω να έχω ιστορίες με τους τύπους.... |
Arvas έγραψε: |
Εμενα εκτος απο αυτο στο διαφορικο ακουγεται και ενα οξυ στριγκλισμα απο το διαφορικο οταν σπινιαρω (σαν να τριβοναται με δυναμη μεταλα) και ολο λεω να το κοιταξω και ολο βαριεμαι να παω... |
iceage έγραψε: |
Για τα καλά παιδάκια που έχουν βάλει μπλοκέ. Θέλω ένα ρουλεμάν από το διαφορικό με την φωλιά του εεε(για δείγμα). |
android έγραψε: | ||
να σου δωσω ολο το διαφορικο κ αμα καταφερεις να το βγαλεις απο πανω ...δικο σου ![]() |