pduke έγραψε: |
V-power 95, 0.78e.
kali venzini an kai i e3atmisi tin exei ti mayrila tis! ![]() ti kali diladi oles idies einai!mono me ti racing eida diafora alla na exeis kai 99+ octania sto reservoir+na exeis dwsei 1.09(=380drx!!!!!!!!to litro) |
DIMIP έγραψε: |
παιδια ευχαριστω για την ανταποκριση αλλα γραψτε και τα ευρω, γιατι θελω να δω ποσο ακριβαινει απο περιοχη σε περιοχη η καθε μαρκα |
christhehealer έγραψε: | ||
DIMIP Aπό κέντρο Aθήνας (Aμπελόκηποι) μέχρι Nαύπλιο 10 cents παραπάνω. Φαίνεται η τιμή της βενζίνης είναι αναλογικά ακριβότερη όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο της Aθήνας Tο έχω τσεκάρει, γι' αυτό φουλάρω πάντα πριν φύγω από Aθήνα. |
p206cfu έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο VINI σίγουρα έχει το πρόβλημα... αυτός με έκανε να κάνω λάθος το όνομά σου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMIP Aπό κέντρο Aθήνας (Aμπελόκηποι) μέχρι Nαύπλιο 10 cents παραπάνω. Φαίνεται η τιμή της βενζίνης είναι αναλογικά ακριβότερη όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο της Aθήνας Tο έχω τσεκάρει, γι' αυτό φουλάρω πάντα πριν φύγω από Aθήνα. |
Vini έγραψε: |
Χθες έβαλα στο Ναύπλιο V-Racing ίδια τιμή με Αθήνα (1,017euro). |
H τιμή της V-Racing είναι η ίδια παντού απ' όσο ξέρω. Στις υπόλοιπες βενζίνες είναι που γίνεται μύλος. Aυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως και δεν συναντήθηκαμε στο Nαύπλιο. Γιατί τσεκάρω τα 206, και δεν είδα κανένα σαν το δικό σου ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Ως επί το πλείστον, βάζω ΒΡ αναγκαστικά διότι έχω πρατήριο στα 50μ από το σπίτι μου.
Από ποιότητα πάντως η κατάταξη μου είναι: Shell EKO . . . . . . . . . . BP Το αυτοκίνητο με 95άρα ΒΡ τελευταία κτυπάει τρελά πυράκια και δεν πάει μια πάντως.... ![]() |
o-400 έγραψε: |
Γιατι δεν λετε τιποτα και για τις ελληνικες;τοσο η ελιν οσο και η cyclon με τις δικες τους κατοσταρες τα πηγανε πολυ καλα σε σχετικο συγκριτικο στο περιοδικο power!!!!!!!δειτε για την περιβοητη BP σχεδον χαλια.Ειναι και ποιο φτηνες απο τις εισαγωμενες. |
plaketokofths έγραψε: |
Καλά τα εγχώρια προιοντα αλλά οι βενζίνες νομίζω ειναι ολες εισαγώμενες απλά κάποιες πχ η ΕΛΙΝ επεξεργάζεται απο το ΕΜΠ. |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Οι Ελληνικες δεν εισαγονται! Η ελιν ελεγχεται απο το εμπ... |
307red έγραψε: |
Το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ...
Καλώς σας βρήκα! Έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες κι έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ποιότητα εξαρτάται περισσότερο από το πρατήριο κι όχι από τη μάρκα. Πώς? Έχω βάλει racing και είχα την εντύπωση ότι οδηγούσα άλλο αμάξι, αλλά έχω βάλει και racing που ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει. Το ίδιο και με Ultimate. ![]() Έτσι απογοητεύτηκα και αποφάσισα να μη βάζω ποτέ κάτι άλλο εκτός από απλή αμόλυβδη. Απλά δεν ξαναπατάω στο ίδιο πρατήριο, αν παρατηρήσω περίεργη λειτουργία του κινητήρα. Διάβασα στο ποστ του plaketokophtis ότι τη "νοθεία την αποφεύγεις μάλλον μόνο σε εταιρικό πρατήριο". Που θα βρω "εταιρικό" πρατήριο για... δοκιμή; Π. |
baden έγραψε: | ||
|
ROUKETASPUG έγραψε: |
Η γνωμη του επιστημονα (Εμενα ντε)
Ετυχε να δουλευω σε μπετζιναδικο και μετα σιγουριας λεω οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΚΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ . - Ο βυτιας ή ο πρατηριουχος ειναι αυτος που κανει την ζημια, ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ... ΟΛΕΣ οι βενζινες με υποτιθεμενα προσθετα, ειναι κατι μπουκαλακια που ριχνουν πριν φυγουν απο τα δηληστιρια αλλα μεσα σε χιλιαδες λιτρα ειναι σταγονα σε ωκεανοοοοοοοο. Με εχουν διαβεβαιωσει οι βυτιοφοροι.... Τωρα αν με δουλευανε, καλα μου κανανε loOol Βαζω απο ΕΠ 1,26 και το αμαξι πεταει.. και βλεπω μεγαλη διαφορα απο οταν βαζω σε αλλα πρατηρια βενζινες με υποτιθεμενα προσθετα σε κεντρικα σημεια... ![]() |
Nikolas78 έγραψε: |
Όσοι έχετε 207 gt/ραλύ και γεμίζετε από ΕΚΟ, τι βενζίνη επιλέγετε; |
elias έγραψε: |
Η shell έχει προσφορά μία ημέρα την εβδομάδα την v-power στην τιμή της απλής. Απλά η ημέρα της προσφοράς θα επιλέγεται τυχαία και θα ανακοινώνεται από μερικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αν κάποιος ακούσει ποια μέρα θα είναι αυτή την εβδομάδα ας το γράψει εδώ να το δουν όσοι ενδιαφέρονται. |
Gr13 έγραψε: |
Σε ολη την Ελλάδα ισχύει αυτό?Αν και εγώ βάζω Agean 100αρα η EKO 100αρα. |