nikolas206gti έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα μου κάηκε η λάμπα του οδηγού της πορείας. Έχω xenon και τα έχω βάλει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Πήγα να αλλάξω λάμπα ως γνωστόν και μου είπαν ότι δεν αλλάζεται η λάμπα αλλά ο μισός μηχανισμός. Δηλαδή ο αντάπτορας ο οποίος περιλαμβάνει και μέσα την λάμπα. Μου είπαν 70 ευρώ όσο κάνει δηλαδή ο μισός μηχανισμός. Ποια είναι η άποψή σας και όποιος είχε ίδιο πρόβλημα με μενα, ας μου απαντήσει για να μου δώσει μία λύση. Γίνεται να αλλάξουμε λάμπα ή πρέπει όλον ή τον μισό μηχανισμό? |
nikolas206gti έγραψε: |
Γιατι κλέψιμο? Άλλαξα τον μηχανισμό στην πρώτη φωτό που ανέβασα ο φίλος παραπάνω. Πόσο φθηνότερα μπορούσα να τον βρω? |
giannis27 έγραψε: |
ποιότητες υπάρχουν αλλά μια καλή λάμπα δεν έχει 40€ ,20€ κ πολύ είναι!
http://cgi.ebay.co.uk/Xenon-HID-bulb-lamp-H7-Metal-based-4300-6000-8000-1000K_W0QQitemZ370257811578QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item563515d87a ορίστε ένα ζευγάρι ποιοτικές λάμπες 36€ όχι η μια αλλά το ζευγάρι! μέσα στην σελίδα δείχνει κ τις διαφορές μιας καλής ποιοτικής λάμπας με μια φτηνιάρικη! απλά εδώ στο ελλάντα έχουν μάθει να μας κλέβουν κανονικότατα με την δικαιολογία ότι πουλάνε ποιότητα κ καλά . εγώ στην άλφα έχω βάλει κιτάκι κινέζικο 35€ κ εδώ 1,5 χρόνο δουλεύει κανονικότατα! |