reselie έγραψε: |
τα διαβασα αυτα πριν κανω το ποστ απλα οι αποριες μου ειναι οι εξης...
1ον) το καλωδιο του ρευματος απο που και πως θα το περασω? 2ον) τα καλωδια των ηχειων πως θα τα καταληξω απο το πορτ μπαγκαζ στις πορτες ? 3ον) τα rca πως θα τα πιασω πισω απο το ταμπλο ? πως θα βαλω χερι εκει περα... διαβασα διαφορα αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γιαυτο ρωταω... αα και μια ψιλοερωτησουλα..για να βγαλω τα λαστιχα τις πορτας εχει βαβουρα? |
reselie έγραψε: |
Λοιπον ευχαριστω καταρχας για την απαντηση!!
να πω περιληπτικα τιο εχω υποψην μου να κανω και εαν δεν σου κανει κοπο με διορθωνεις φιλε μου... 1ον)για το ρευμα: αποσυνδεω την μπαταρια,βρισκω μια τρυπα ελευθερη,βγαζω το λαστιχακι,το τρυπαω ,περναω το καλωδιο του ρευματος απο μεσα,το πιανω πισω απο την ασφαλειοθηκη καμπινας ,αφαιρω λαστιχα και πλαστικα με σκοπο να το περασω κατω απο την μοκετα και το φτανω μεχρι το πορτ μπαγκαζ... 2ον)Για την σηματοδοσια και τα ηχεια απο την αντιθετη πλευρα κανω το ιδιο με τα λαστιχα και την μοκετα και οταν φτασω διπλα στο καθισμα του συνοδηγου τι κανω απο εκει και περα? ποια θα ειναι δηλαδη η διαδρομη που θα πρεπει να ακολουθησω για να φτασω πισω απο την πηγη(και να εχω και προσβαση να δουλεψω εκει...)? βρηκα το ποστ που ειχες κανει πριν απο 2 χρονια αλλα δεν βρηκα φωτογραφειες :S τα υπολοιπα τα γνωριζω.. |