Alexis22 έγραψε: |
αν καταλαβα καλα τον ιδιο ενοχλητικο θορυβο κανει και το δικο μου..και εχω την εντυπωση οτι ειναι η βαση κατω απο τν μπαταρια.. |
αν καταλαβα καλα τον ιδιο ενοχλητικο θορυβο κανει και το δικο μου..και εχω την εντυπωση οτι ειναι η βαση κατω απο τν μπαταρια...αν και μ εχουν πει σ αντιπροσωπεια οτι ειναι απο το σπιραλ επειδη αλλαξα την εξατμιση...αλλα ο θορυβος ακουγοταν και πριν...αλλα τελευταια ακουγεται υπερβολικα ![]() |
το σπιραλ της εξατμισης το ελεγξε?καποιος φιλος απο εδω νομιζω το εχει αναφερει |
makis106 έγραψε: |
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις πριν κάνα εξάμηνο, μεταλλικό ήχο στο γκάζωμα και άφημα του γκαζιού. Ο μηχανικός δεν μπορούσε να εντοπίσει το πρόβλημα, τσέκαρε κ τη βάση κ τη βρήκε οκ. Εν τέλει, τον έπεισα να την αλλάξουμε καθώς είχα διαβάσει σε παλαιότερο topic για παρόμοιο πρόβλημα που οφειλοταν στη βάση. Τελικά με την αλλαγή όλα οκ.
Υπάρχει μεν η πιθανότητα να έφταιγε κάτι άλλο πλην της βάσης, το οποίο με την αποσυναρμολόγηση για να τοποθετηθεί η βάση να επιδιρθώθηκε τυχαία πχ. κάτι το οποίο να έιχε λασκάρει, μιας και η παλια βάση φαινόταν μια χαρά. Σημασία έχει όμως ότι το πρόβλημα λύθηκε. Πρότεινε την αλλαγή, το εξάρτημα έχει μικρό κόστος κ δεν θα φέρουν πολλές αντιρρήσεις. |
makis106 έγραψε: |
Τη βάση του σασμάν. Φυσικά και την πιάνει. |
savelilar έγραψε: |
ειναι σιγουρα βαση σασμαν γιατι λεω να παω απο κει σημερα να δουμε τι θα πουνε στι πεζο . δεν παιζει να ειναι κατι αλλο ?? |