PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - περιεργος θορυβος 207 rc

savelilar - Τρι 22 Δεκ 2009, 20:44:21
Θέμα δημοσίευσης: περιεργος θορυβος 207 rc
εδω κ ενα μηνα εκουγετε ενας θορυβος ( τσακ ) στο ξεκινημα γενικα ακουγετε οταν δινεις γκαζι κ οταν το αφηνεις ενω τσουλαει με 1η 2ρα . . το αμαξι το ειδαν στην peugeot αλλα τιποτα .εχει κανενας κατι παρομοιο ??
Alexis22 - Τρι 22 Δεκ 2009, 21:03:42
Θέμα δημοσίευσης:
αν καταλαβα καλα τον ιδιο ενοχλητικο θορυβο κανει και το δικο μου..και εχω την εντυπωση οτι ειναι η βαση κατω απο τν μπαταρια...αν και μ εχουν πει σ αντιπροσωπεια οτι ειναι απο το σπιραλ επειδη αλλαξα την εξατμιση...αλλα ο θορυβος ακουγοταν και πριν...αλλα τελευταια ακουγεται υπερβολικα Evil
nikos68 - Τετ 23 Δεκ 2009, 02:10:15
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'ότι ξέρω και το'χω δει είναι μάλλον κάποια βάση μηχανής...οι βάσεις μας είναι για το διάολο πεσκέσι....
xalkiadakhs 207gt - Τετ 23 Δεκ 2009, 02:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Alexis22 έγραψε:
αν καταλαβα καλα τον ιδιο ενοχλητικο θορυβο κανει και το δικο μου..και εχω την εντυπωση οτι ειναι η βαση κατω απο τν μπαταρια..

ελα ρε..δεν το ειχα σκεφτει αυτο πραγματικα!!για να κανουμε ενα τσεκ εκει μπας και βρουμε και κατι αλλο να κανει βολτες Laughing Laughing Laughing
savelilar - Τρι 29 Δεκ 2009, 22:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
Alexis22 έγραψε:
αν καταλαβα καλα τον ιδιο ενοχλητικο θορυβο κανει και το δικο μου..και εχω την εντυπωση οτι ειναι η βαση κατω απο τν μπαταρια...αν και μ εχουν πει σ αντιπροσωπεια οτι ειναι απο το σπιραλ επειδη αλλαξα την εξατμιση...αλλα ο θορυβος ακουγοταν και πριν...αλλα τελευταια ακουγεται υπερβολικα Evil
δεν ειναι η ωαση απο την μπαταρια το κοιταξαμε με το μαστορα ... τι να ειναι αραγε ?
Alexis22 - Τρι 29 Δεκ 2009, 23:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
το σπιραλ της εξατμισης το ελεγξε?καποιος φιλος απο εδω νομιζω το εχει αναφερει
savelilar - Τετ 30 Δεκ 2009, 09:41:30
Θέμα δημοσίευσης:
Alexis22 έγραψε:
το σπιραλ της εξατμισης το ελεγξε?καποιος φιλος απο εδω νομιζω το εχει αναφερει
ο μαστορας κοιταξε τα παντα απο κατω δεν βρηκε τιποτα
makis106 - Τετ 30 Δεκ 2009, 11:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις πριν κάνα εξάμηνο, μεταλλικό ήχο στο γκάζωμα και άφημα του γκαζιού. Ο μηχανικός δεν μπορούσε να εντοπίσει το πρόβλημα, τσέκαρε κ τη βάση κ τη βρήκε οκ. Εν τέλει, τον έπεισα να την αλλάξουμε καθώς είχα διαβάσει σε παλαιότερο topic για παρόμοιο πρόβλημα που οφειλοταν στη βάση. Τελικά με την αλλαγή όλα οκ.
Υπάρχει μεν η πιθανότητα να έφταιγε κάτι άλλο πλην της βάσης, το οποίο με την αποσυναρμολόγηση για να τοποθετηθεί η βάση να επιδιρθώθηκε τυχαία πχ. κάτι το οποίο να έιχε λασκάρει, μιας και η παλια βάση φαινόταν μια χαρά. Σημασία έχει όμως ότι το πρόβλημα λύθηκε.
Πρότεινε την αλλαγή, το εξάρτημα έχει μικρό κόστος κ δεν θα φέρουν πολλές αντιρρήσεις.
savelilar - Τετ 30 Δεκ 2009, 20:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις πριν κάνα εξάμηνο, μεταλλικό ήχο στο γκάζωμα και άφημα του γκαζιού. Ο μηχανικός δεν μπορούσε να εντοπίσει το πρόβλημα, τσέκαρε κ τη βάση κ τη βρήκε οκ. Εν τέλει, τον έπεισα να την αλλάξουμε καθώς είχα διαβάσει σε παλαιότερο topic για παρόμοιο πρόβλημα που οφειλοταν στη βάση. Τελικά με την αλλαγή όλα οκ.
Υπάρχει μεν η πιθανότητα να έφταιγε κάτι άλλο πλην της βάσης, το οποίο με την αποσυναρμολόγηση για να τοποθετηθεί η βάση να επιδιρθώθηκε τυχαία πχ. κάτι το οποίο να έιχε λασκάρει, μιας και η παλια βάση φαινόταν μια χαρά. Σημασία έχει όμως ότι το πρόβλημα λύθηκε.
Πρότεινε την αλλαγή, το εξάρτημα έχει μικρό κόστος κ δεν θα φέρουν πολλές αντιρρήσεις.
ναι αλλα ποια βαση να αλαξουμε ? τιν πιανει η εγγυηση ?
makis106 - Τετ 30 Δεκ 2009, 20:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
Τη βάση του σασμάν. Φυσικά και την πιάνει.
savelilar - Τετ 30 Δεκ 2009, 20:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Τη βάση του σασμάν. Φυσικά και την πιάνει.
θα του πω νατην αλαξει κ αν συνεχισει ο θορυβος τοτε τιν πληρωνω κ παμε αλλου,
savelilar - Πεμ 07 Ιαν 2010, 09:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι σιγουρα βαση σασμαν γιατι λεω να παω απο κει σημερα να δουμε τι θα πουνε στι πεζο . δεν παιζει να ειναι κατι αλλο ??
savelilar - Παρ 08 Ιαν 2010, 15:06:28
Θέμα δημοσίευσης:
savelilar έγραψε:
ειναι σιγουρα βαση σασμαν γιατι λεω να παω απο κει σημερα να δουμε τι θα πουνε στι πεζο . δεν παιζει να ειναι κατι αλλο ??
εχουμε κατι παρομοιο απο καποιον αλλο
recife_rallye - Παρ 08 Ιαν 2010, 18:52:30
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα εχει βγει οδηγια να αλλαχτουν οι κατω βασεις του σασμαν που κανουν αυτον τον θορυβο,αλλα δεν μας εχει καλεσει κανεις..
Εχει προμηθευσει η πεζο τις αντιπροσωπειες με πιο ενισχυμενες βασεις για την αλλαγη τους!το προβλημα λυνεται...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες