kane έγραψε: |
kala δεν αλλαξες θερμοστατη???
Τον προφητη τον ρωτησες? |
kos_argyris έγραψε: |
Ρε παιδιά, τι θερμοκρασίες ψυκτικού έχετε συνήθως με νορμάλ οδήγηση? Διαβάζω σε sites για το cooper s ότι ο θερμοστάτης ανοίγει σε υψηλότερη θερμοκρασία σε νορμάλ οδήγηση για οικονομία (γύρω στους 105oC) ενώ ανοίγει σε χαμηλότερη όταν ανεβαίνει το φορτίο και οι στροφές του αυτοκινήτου. |
Gotcha έγραψε: |
scangauge, torque app, lionheart και πολλα αλλα |
kos_argyris έγραψε: |
Μια απ'τα ίδια και σε μένα. Ξαφνικά αποφάσισε το αμάξι μου να κρατάει θερμοκρασίες παραπάνω από αυτές που κράταγε συνήθως. Νομίζω μέχρι 98oC το βλεπα παλιότερα, τώρα πιάνει και 106oC. Ο ανεμιστήρας του ψυγείου δουλεύει παραπάνω. Δουλεύει και όταν το σβήνω για κάμποσα δευτερόλεπτα, ενώ παλιότερα δε το κανε. Πάω στη lion σήμερα, όλα καλά μου λένε. ΄Έλεγχος θερμοκρασίας ok, έλεγχος κυκλοφορίας νερού ok, όλα ok. Τι να πω? Άσχετο αλλά μου βγάλαν και τη μπαταρία χαλασμένη, ενώ την είχα αλλάξει πριν 1 εβδομάδα (Απορώ πως παίρνει μπροστά μου είπαν-μετρήσαν τάση 9,5V - πήγα μετά σε αυτόν που την έβαλα, τη μετράει με το παπαρομηχάνημα του 12,7V και 'Very Good').
Πολύ γκαντεμιά τελευταία, χρονίσματα, μπαταρίες, θερμοκρασίες, πεσμένες επιδόσεις...τα νεύρα μου |
Alexis22 έγραψε: |
Μωλις γυρισα απο βολτα σε ολη τη διαρκεια το βεντιλατερ δουλευε ασταματητα αλλα και αφου το εσβησα συνεχισε να δουλευει για πολυ ωρα μεχρι που αναγκαστηκα να βγαλω τον πολο της μπαταριας, με μια προχειρη ματια ειδα νερα στα αριστερα του κινητηρα εκει που ειναι η τροχαλια που δινει κινηση στην αντλια κενου....αντλια νερου ή κατι αλλο? γιατι εμφανιστηκε εντελως ξαφνικα το προβλημα.. |
giannis27 έγραψε: |
η βίδα εξαέρωσης είναι πάνω?το τσέκαρες?
έχασε όλα τα νερά ? |