Ghost Dog έγραψε: |
(Χρηση αυτοκινητου: "ΒΟΥΝΙΣΙΑ" κατα κορον, αλλα και ταξιδακια εκτος Αθηνων) |
fynos έγραψε: | ||
Αυτό γιατί δεν το βάζεις υπογραφή ? Όπου διαβάζωpost σου σήμερα βλέπω και αυτό ! ![]() |
fynos έγραψε: |
Μάλλον πάντως σε αυτό που θα καταλήξεις εσύ θα αρχίσουν να ακολουθούν και τα 207 Τ |
Pughell έγραψε: |
Για δισκο Sachs gr N,η τιμη που βρηκα ειναι κατι λιγοτερο απο 200Ε οποτε ή το βολαν ειναι παναααακριβο ή η τιμη που το πουλανε,ξεβρακωμα... ![]() |
(Χρηση αυτοκινητου: "ΒΟΥΝΙΣΙΑ" κατα κορον, αλλα και ταξιδακια εκτος Αθηνων) |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Πλατω μηπως εννοεις ρε μπουγατσα?? |
Road_Runner έγραψε: | ||
Diorthwse to: Xrhsh autokinhtou: Limanakia kata koron, alla kai kynhghto me oti exei panw apo 170 aloga ![]() ![]() ![]() |
nido έγραψε: |
(ίδιο με το original Valeo) πριν από 20κάτι μήνες, χωρίς αλλαγή βολάν, ![]() |
volvos έγραψε: |
NIK μηπως θα ειχε νοημα ο αλλος νικος να αλλαξει ολο το πακετο δισκο πλατο αυτη τη φορα???
|
nik_marin έγραψε: | ||
Λογικό να είναι ίδιο γιατί αλλιώς δεν θα ταίριαζε.... Valeo όμως δεν είναι ... ούτε κάποιο επώνυμο να φανταστώ... πας για δίσκο (εχει στραβώσει ) ... |
Νίκο, στα 30.000 μαζι με το μπλοκε αλλαξα και σετ "δισκο πλατω ρουλεμαν" με valeo........
Συνολικα εχω κανει 30.000 + 30.000 και δεν εχω το παραμικρο..... ![]() |
nido έγραψε: | ||||
Valeo #826345 από Ντίνο είναι αυτό που φοράω. |
volvos έγραψε: |
a. δε παιρνεις απο ντινο
β. προτεινω το ενισχυμενο το σακς και ας εχει τα διπλα λεφτα. μια φορα και καλη. ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Σιγά τα χλμ ρε Σταύρε! ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Ναι βρε |
bakclima έγραψε: |
εγω με 100000χιλ τον αλλαξα μιας και μπηκε το μπλοκε, αν και εβγαζε αλλλα 10000χιλ ειπε ο χρηστος, και μπηκε παλι valeo απο ντινο |
Έχει κανείς ιδέα ποιο είναι το πάχος του βολάν του 206RC εκεί που πατάει ο δίσκος?
Άλλο βολάν, πλην του μαμά, έχει βάλει κανείς? ![]() |
silo έγραψε: |
oxι εβαλα valeo,οι αλλοι δε κανουν για καθημερινη χρηση,κακα τα ψεμματα!ειχε ενας γνωστος σε ενα Rc 3φτερο η 6φτερο και σε 2 μηνες φαγωνε τους δισκους για πλακα,να παρκαρεις δεν μπορεις! |
bakclima έγραψε: |
VOLANT MOTEUR EQUILIBRE κωδικός 903701018Α.
Για κανε και μια ερώτηση στο φίλο σου τον richardo αν εχει και αν ειναι αλουμινίου ![]() |
Σε σχέση με εργοστασιακό βολάν τι λέει αυτό?
Προσωπικά θα ήθελα να βάλω κάτι όχι ακόμα πιο ελαφρύ αλλά πιο "κτήνος", που να τρώγεται/αρπάζει/στραβώνει, πιο δύσκολα... |
Άλλαξαν το website και μείωσαν και τις τιμές οι Άγγλοι....
http://peugeot-tuning-parts.co.uk/transmission/flywheels.html |
Έχω ψηθεί να το δοκιμάσω, αν ενδιαφέρεται κανείς να το δει πριν το βάλω, αφού έρθει, να το ζυγίσουμε, κλπ ας μου πει.
[ΕΔΙΤ] Έριξα μια ματιά και στο κιτ οργανικού συμπλέκτη που προτείνουν, της Helix Autosport. Ενδιαφέρον, αντέχει μέχρι 35 κιλά ροπής. |