PSClub - Hellas

Μετάδοση - 206 - Βελτιωση συμπλεκτη σε 206 RC

Ghost Dog - Κυρ 13 Δεκ 2009, 02:22:37
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Βελτιωση συμπλεκτη σε 206 RC
Ειμαι μεταξυ των:
1) sachs PERFORMANCE
http://www.sachsperformance.com/EU/sachs-race-performance-clutch/peugeot/206-schraegheck-2ac/20-rc-130-kw-072003/index.htm

2) H Helix βγαζει 2 κιτακια (Road και Race/Rally use)
http://www.helix-autosport.com/groupn_fulllist.asp?Make=PEUGEOT&Model=206+2.0ltr+Gti+180&Submit=Submit

3) Black Diamond
http://www.blackdiamondperformance.com/clutch_peugeot.htm

Μαλλον γερνω προς την πρωτη επιλογη....
Εσεις τι λετε??

(Χρηση αυτοκινητου: "ΒΟΥΝΙΣΙΑ" κατα κορον, αλλα και ταξιδακια εκτος Αθηνων)
fynos - Κυρ 13 Δεκ 2009, 07:59:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βελτιωση συμπλεκτη σε 206 RC
Ghost Dog έγραψε:

Αυτό γιατί δεν το βάζεις υπογραφή ?
Όπου διαβάζωpost σου σήμερα βλέπω και αυτό !

Silly

Μάλλον πάντως σε αυτό που θα καταλήξεις εσύ θα αρχίσουν να ακολουθούν και τα 207 Τ
Ghost Dog - Κυρ 13 Δεκ 2009, 08:04:18
fynos έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

Αυτό γιατί δεν το βάζεις υπογραφή ?
Όπου διαβάζωpost σου σήμερα βλέπω και αυτό !

Silly

Koλλησε η βελονα!
Πιστευω απο ΑΥΡΙΟ να ξεκολλησει παλι..... Laughing Laughing Laughing
fynos έγραψε:
Μάλλον πάντως σε αυτό που θα καταλήξεις εσύ θα αρχίσουν να ακολουθούν και τα 207 Τ

Εχετε ακριβως τον ιδιο (διαμετροι,"offset",παχοι κτλ κτλ) συμπλεκτη αραγε???? Rolling eyes
Pughell - Δευ 14 Δεκ 2009, 10:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
Για δισκο Sachs gr N,η τιμη που βρηκα ειναι κατι λιγοτερο απο 200Ε οποτε ή το βολαν ειναι παναααακριβο ή η τιμη που το πουλανε,ξεβρακωμα... Confused
Ghost Dog - Δευ 14 Δεκ 2009, 13:32:24
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Για δισκο Sachs gr N,η τιμη που βρηκα ειναι κατι λιγοτερο απο 200Ε οποτε ή το βολαν ειναι παναααακριβο ή η τιμη που το πουλανε,ξεβρακωμα... Confused

Πλατω μηπως εννοεις ρε μπουγατσα??
Road_Runner - Δευ 14 Δεκ 2009, 13:53:02
Ghost Dog έγραψε:

Diorthwse to:
Xrhsh autokinhtou: Limanakia kata koron, alla kai kynhghto me oti exei panw apo 170 aloga
Laughing Laughing Laughing
Pughell - Δευ 14 Δεκ 2009, 14:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Pughell έγραψε:

Πλατω μηπως εννοεις ρε μπουγατσα??

Ναι ρε,λαθος εγραψα... Confused
Ghost Dog - Πεμ 28 Ιαν 2010, 07:42:55
Road_Runner έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:

Diorthwse to:
Xrhsh autokinhtou: Limanakia kata koron, alla kai kynhghto me oti exei panw apo 170 aloga
Laughing Laughing Laughing

Βασικα, το πιο σωστο θα ηταν:
Χρηση αυτοκινητου: Λιμανακια κατα κορον, αλλα και κυνηγιτο με οτι εχει πανω απο 170 αλογα και ιδιαιτερη αδυναμια στις φτερουγες......
Laughing Laughing
nido - Τετ 31 Αύγ 2011, 02:24:10
Θέμα δημοσίευσης: Μετάδοση 206 RC
Με βoλάν τι κάνετε στο 206 RC?
Στο δικό μου με νέο δισκοπλατώ (ίδιο με το original Valeo) πριν από 20κάτι μήνες, χωρίς αλλαγή βολάν, τώρα έχω αρκετά σοβαρούς κραδασμούς από τη μετάδοση στο πατινάρισμα με κάτω από 1500 κατά το ξεκίνημα [με πρώτη ή και όπισθεν] και δεν έχω βγάλει άκρη τι απ' όλα φταίει.... (βάσεις μοτέρ πάντως δεν είναι)

- πλατώ?
- το βολάν που είναι σχετικά ελαφρωμένο σε σχέση με άλλα από τη μάνα του έχει "πάρει" ή έχει "αγριέψει" πολύ η επιφάνεια του και θέλει "καθάρισμα"?...

Αντίστοιχο πρόβλημα αναφέρει φίλος με C4 VTS και τον ίδιο κινητήρα (EW10J4S) ήδη από τις 15.000 χλμ.... Άλλαξε δισκο-πλατώ αλλά δε λύθηκε το πρόβλημα....

Rolling eyes
volvos - Τετ 31 Αύγ 2011, 09:42:15
Θέμα δημοσίευσης:
moy kanei ta ιδια στο πολο της αδερφης μου
τελικα ηταν μαπα ο δισκος απο κατασκευης
απλα ειναι αδυνατο να κανεις μαστορα να το παραδεχτει γιατι μετα θα πρεπει και να στο πληρωσει για αλλαγη Evil
nik_marin - Τετ 31 Αύγ 2011, 10:01:49
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μετάδοση 206 RC
nido έγραψε:

(ίδιο με το original Valeo) πριν από 20κάτι μήνες, χωρίς αλλαγή βολάν,
Rolling eyes

Λογικό να είναι ίδιο γιατί αλλιώς δεν θα ταίριαζε....
Valeo όμως δεν είναι ...
ούτε κάποιο επώνυμο να φανταστώ...

πας για δίσκο (εχει στραβώσει ) ...
volvos - Τετ 31 Αύγ 2011, 10:12:04
Θέμα δημοσίευσης:
NIK μηπως θα ειχε νοημα ο αλλος νικος να αλλαξει ολο το πακετο δισκο πλατο αυτη τη φορα???
επισης προτεινω ενα τηλ στον apr μηπως εχει κανα μαμα βολαν απο το μοτερ του εξαδακτυλου...

αν και θεωρω παντελως απιθανο απο τη συμβιωση μου με ελαφρωμενο βολαν επι πολλα χρονια να φταιει αυτο. καλυτερα να το στειλεις για εξτρα ελαφρωμα και ζυγισμα Wink
nik_marin - Τετ 31 Αύγ 2011, 10:15:54
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
NIK μηπως θα ειχε νοημα ο αλλος νικος να αλλαξει ολο το πακετο δισκο πλατο αυτη τη φορα???

το καλύτερο πού έχει να κάνει.

και τσεκάρισμα το ελαφρωμένο βολάν ότι δεν εχει και αυτό πρόβλημα.
Ghost Dog - Τετ 31 Αύγ 2011, 12:01:17
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο, στα 30.000 μαζι με το μπλοκε αλλαξα και σετ "δισκο πλατω ρουλεμαν" με valeo........
Συνολικα εχω κανει 30.000 + 30.000 και δεν εχω το παραμικρο..... Rolling eyes
Τι στο καλο να συμβαινει με το δικο σου..... Confused
nido - Τετ 31 Αύγ 2011, 13:27:29
nik_marin έγραψε:
nido έγραψε:

Rolling eyes

Valeo όμως δεν είναι ...

Valeo #826345 από Ντίνο είναι αυτό που φοράω.
nido - Τετ 31 Αύγ 2011, 13:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Νίκο, στα 30.000 μαζι με το μπλοκε αλλαξα και σετ "δισκο πλατω ρουλεμαν" με valeo........
Συνολικα εχω κανει 30.000 + 30.000 και δεν εχω το παραμικρο..... Rolling eyes

Ωραία, θετικό αυτό... Σε κάποια φάση είχα μπει σε σκέψεις μήπως είναι ευαίσθητο το συγκεκριμένο και "παίρνει" (όπως π.χ. οι δίσκοι των φρένων καμιά φορά από κύκλους θέρμανσης-ψύξης)... Αλλά φαντάζομαι το δικό σου θα έχει φάει όσο "ξύλο" έχει φάει και το δικό μου, οπότε ...

Σετ συμπλέκτη εγώ άλλαξα στις 43.000 (δίσκο, πλατώ, ρουλεμάν) και τώρα έχω κάνει άλλες 10.000 (μόνο, γιατί δεν το παίρνω συνήθως να κατέβω Αθήνα στη δουλεια, πλην Αυγούστου που είναι άδεια) και το τράνταγμα είναι πλέον πολύ αισθητό ξεκινώντας με <1500.

Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω επειδή νέο βολάν είναι πανάκριβο (κάπου 650 μου είχαν πει όταν είχα ρωτήσει), μαζί με την αλλαγή δισκοπλατωρουλεμαν να το πάω για "καθάρισμα" (ρεκτιφιέ επιφανείας ή όπως το λένε) και ζύγισμα, όπως λέει κι ο Παναγιώτης.
nik_marin - Τετ 31 Αύγ 2011, 13:45:26
nido έγραψε:
nik_marin έγραψε:
nido έγραψε:

Rolling eyes

Valeo όμως δεν είναι ...

Valeo #826345 από Ντίνο είναι αυτό που φοράω.

όπως το έγραψες στο προηγούμενο ποστ κατάλαβα οτι δεν ήταν Valeo.
nido - Τετ 31 Αύγ 2011, 14:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
Το έψαχνα κι εγώ για κάποιο καλύτερο, όπως ο Άρης, αλλά λίγο οι τιμές των Sachs Performance, λίγο το ότι ανυπομονούσα να μπει και το μπλοκέ, κατέληξα τελικά στο μαμά κωδικό.

Για καθάρισμα & ζύγισμα βολάν πόσο καλοί είναι εδώ στην Ελλάδα? Να ανησυχώ αν θα μου κάνουν σωστή δουλειά?
volvos - Τετ 31 Αύγ 2011, 15:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
νικο και μενα βαλεο ηταν στο πολο της αδερφης μου. ειδικα αν ζεσταθει το αμαξι (1ωρα μες αθηνα) ειναι αδυνατο να ξεκινησεις φαναρι χωρις σκορτσαρισμα
νιωθεις λες και σκαλωνει καπου η ντιζα του συμπλεκτη και απεμπλεκει σε κλικ....
nido - Τετ 31 Αύγ 2011, 23:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε και δε βάζω το Valeo...
Τι να βάλω που να αντέχει xωρίς να ξοδεψω μια περιουσια??
Confused

Έχει φθηνύνει πολύ πάντως ο κωδικός που φοράω, από 200+ έχει πάει κάπου 165 απ' ότι έβλεπα στο σάιτ του Ντίνου...
volvos - Πεμ 01 Σεπ 2011, 08:25:31
Θέμα δημοσίευσης:
a. δε παιρνεις απο ντινο
β. προτεινω το ενισχυμενο το σακς και ας εχει τα διπλα λεφτα. μια φορα και καλη. Cool
Steve - Πεμ 01 Σεπ 2011, 09:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
Valeo Valeo Valeo...

30.000 χλμ σε αυτό και άλλα 20.000 στο 1.4, δεν έχω καθόλου πρόβλημα... Very happy

Και άσε τον Τάκη να λέει Cool
Sinanai - Πεμ 01 Σεπ 2011, 09:27:22
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγά τα χλμ ρε Σταύρε! Laughing
bakclima - Πεμ 01 Σεπ 2011, 09:30:35
Θέμα δημοσίευσης:
εγω με 100000χιλ τον αλλαξα μιας και μπηκε το μπλοκε, αν και εβγαζε αλλλα 10000χιλ ειπε ο χρηστος, και μπηκε παλι valeo απο ντινο
Pughell - Πεμ 01 Σεπ 2011, 09:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
a. δε παιρνεις απο ντινο
β. προτεινω το ενισχυμενο το σακς και ας εχει τα διπλα λεφτα. μια φορα και καλη. Cool

+1000
Steve - Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:12:22
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Σιγά τα χλμ ρε Σταύρε! Laughing
Στο 1,4 τόσο ... πρόλαβα Evil Mad

Στο 1,6 δεν έχω κάνει ακόμα παραπάνω χλμ για να ξέρω Laughing
Sinanai - Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι βρε, δεν το 'πα για πείραγμα. Απλώς δεν είναι και σοβαρά χιλιόμετρα. Εννοώ τόσο όλα κρατάνε. Wink
Steve - Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Ναι βρε
Καλά βρε
Sinanai - Πεμ 01 Σεπ 2011, 10:22:46
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε ουστ. Laughing
MEMsound - Πεμ 01 Σεπ 2011, 11:03:58
Θέμα δημοσίευσης:
βρε κε κεξ
κουαξ κουαξ
Laughing Laughing Laughing Laughing
nickterc - Πεμ 01 Σεπ 2011, 12:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
εγω με 100000χιλ τον αλλαξα μιας και μπηκε το μπλοκε, αν και εβγαζε αλλλα 10000χιλ ειπε ο χρηστος, και μπηκε παλι valeo απο ντινο
+1....Eγω εχω 75000 στο μαμα δισκο και τωρα ειμαι για αλλαγη σιγα σιγα...
nido - Πεμ 01 Σεπ 2011, 13:37:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για "ενισχυμένο" Sachs Perrformance θα το σκεφτόμουν αν είχε κανένα 250άρι-300άρι... Για παραπάνω, αν τελικά είναι θέμα βολάν θα έχω πετάξει μπόλικα φράγκα... οπότε δε μου κάθεται και πολύ καλά...

Rolling eyes
nido - Πεμ 01 Σεπ 2011, 18:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
Το μαμά δισκοπλατώ 169 από Ντίνο, 288 εδώ:
http://seekpart24.com/valeo/clutch-kit-826345

Είναι δυνατόν τέτοιες διαφορές? Shocked Confused
silo - Παρ 02 Σεπ 2011, 02:14:42
Θέμα δημοσίευσης:
εγω με 170 τον πηρα τον valeo προσφατα !
nido - Παρ 02 Σεπ 2011, 03:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει κανείς ιδέα ποιο είναι το πάχος του βολάν του 206RC εκεί που πατάει ο δίσκος?

Άλλο βολάν, πλην του μαμά, έχει βάλει κανείς?
Rolling eyes
Ghost Dog - Παρ 02 Σεπ 2011, 07:42:43
Θέμα δημοσίευσης:
nido έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα ποιο είναι το πάχος του βολάν του 206RC εκεί που πατάει ο δίσκος?

Άλλο βολάν, πλην του μαμά, έχει βάλει κανείς?
Rolling eyes

Δυστυχως δεν γνωριζω ουτε το παχος, αλλα ουτε και να υπαρχει κατι σε αφτερμαρκετ........ Crying or Very sad
silo - Σαβ 03 Σεπ 2011, 03:07:59
Θέμα δημοσίευσης:
εχω εγω ενα αλλα ειναι φαγομενος δυστηχως...
nido - Κυρ 04 Σεπ 2011, 03:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
Aftermarket έχεις Βασίλη?
silo - Κυρ 04 Σεπ 2011, 13:46:32
Θέμα δημοσίευσης:
oxι εβαλα valeo,οι αλλοι δε κανουν για καθημερινη χρηση,κακα τα ψεμματα!ειχε ενας γνωστος σε ενα Rc 3φτερο η 6φτερο και σε 2 μηνες φαγωνε τους δισκους για πλακα,να παρκαρεις δεν μπορεις!
Ghost Dog - Δευ 05 Σεπ 2011, 08:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:
oxι εβαλα valeo,οι αλλοι δε κανουν για καθημερινη χρηση,κακα τα ψεμματα!ειχε ενας γνωστος σε ενα Rc 3φτερο η 6φτερο και σε 2 μηνες φαγωνε τους δισκους για πλακα,να παρκαρεις δεν μπορεις!

Τι 3φτερους, 6φτερους και 6πτερυγους ρε??? Laughing Laughing Laughing
Η καλυτερη δρομισια λυση ειναι ενας ενισχυμένος Sachs Performance! Wink
(απλως δεν ξερω το κατα ποσο αξιζει τα τοοοοσα λεφτα που κανει..... Rolling eyes )
nido - Σαβ 23 Μάρ 2013, 15:09:10
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχετε ψάξει καθόλου για πιο ποιοτικό από το μαμά βολάν για το RC?

Χάζευα αυτό:
http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-206-2-0-GTI-GTI-180-RC-Lightened-Billet-Flywheel-/261115195324

Το δικό μου με πάρκαρε-ξεπάρκαρε σε ανηφόρα 8 χρόνια τώρα έχει τραβήξει αρκετό ζόρι και πλέον δίνει την αίσθηση ότι έχει αδυνατίσει αρκετά (έχοντας κι ένα ρεκτιφιέ επιφανείας στο ενεργητικό του). Σκέφτομαι όταν το αλλάξω να μη βάλω το ίδιο αλλά -αν βρω- κάτι καλύτερο.
bakclima - Σαβ 23 Μάρ 2013, 17:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
Με 415,15€ υπαρχει το Peugeot sport
Steve - Σαβ 23 Μάρ 2013, 18:27:16
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργη μήπως μπερδεύεσαι με τον συμπλέκτη που δίνει η Peugeot Sport; Για βολάν ψάχνει ο nido!
bakclima - Σαβ 23 Μάρ 2013, 19:05:50
Θέμα δημοσίευσης:
VOLANT MOTEUR EQUILIBRE κωδικός 903701018Α.
Για κανε και μια ερώτηση στο φίλο σου τον richardo αν εχει και αν ειναι αλουμινίου Wink
Steve - Σαβ 23 Μάρ 2013, 21:16:19
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
VOLANT MOTEUR EQUILIBRE κωδικός 903701018Α.
Για κανε και μια ερώτηση στο φίλο σου τον richardo αν εχει και αν ειναι αλουμινίου Wink
Αυτό ρε μάστορα είναι 496,52 € με φόρο... και out of stock...

Σε ποιό το βρήκες; RCC?
bakclima - Σαβ 23 Μάρ 2013, 21:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
206rc grA Twisted evil
nido - Κυρ 24 Μάρ 2013, 13:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σε σχέση με εργοστασιακό βολάν τι λέει αυτό?

Προσωπικά θα ήθελα να βάλω κάτι όχι ακόμα πιο ελαφρύ αλλά πιο "κτήνος", που να τρώγεται/αρπάζει/στραβώνει, πιο δύσκολα...
bakclima - Κυρ 24 Μάρ 2013, 18:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
αν το θες για τέτοια χρήση ο εργοστασιακός είναι ο καλύτερος
Steve - Δευ 25 Μάρ 2013, 14:37:24
Θέμα δημοσίευσης:
nido έγραψε:
Σε σχέση με εργοστασιακό βολάν τι λέει αυτό?

Προσωπικά θα ήθελα να βάλω κάτι όχι ακόμα πιο ελαφρύ αλλά πιο "κτήνος", που να τρώγεται/αρπάζει/στραβώνει, πιο δύσκολα...
Λέει ότι είναι καλύτερο σε ευστροφία για το μοτέρ που θέλει να το δουλεύεις ψηλά σε συνθήκες αγώνα Laughing

Για το πιο "κτήνος", βολάν δεν αλλάζεις και κάθε μέρα... Rolling eyes
nido - Δευ 25 Μάρ 2013, 17:34:38
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως δεν αλλάζουμε και κάθε μέρα... όπως και δισκοπλατώ...

Αλλά το εργοστασιακό (που είναι και σχετικά ελαφρωμένο για αμάξι παραγωγής) απ' ότι φαίνεται γίνεται σχετικά εύκολα "warped" (και σου δίνει αυτό που οι άγγλοι λένε "judder") αν το ζορίζεις παραπάνω απ' το απλό σταμάτα-ξεκίνα και π.χ. παρκάρεις-ξεπαρκάρεις κάθε μέρα σε ανηφόρα επί κάτι χρόνια. Όσον αφορά το κράμα κατασκευής τοιυ κατά την άποψή μου είναι λίγο της πλάκας (όπως πολλά άλλα υλικά στα πεζουδάκια μας - π.χ. τάπα δοχείου υγρού τζαμιών, που στο δικό μου ραγίζει κάθε ενάμισι-δυο χρόνια απ' τις θερμοκρασίες και ανοίγει). Οπότε θα ήθελα να βρω κάτι καλύτερο ποιοτικά, αν φυσικά υπάρχει.

Όσον αφορά τη μεγαλύτερη ευστροφία που θα δώσει ένα GrA από τη μικρή μείωση της πολικής ροπής αδράνειας, ομολογώ ότι δε με συγκινεί τρομερά διότι σε σχέση με όλες τις άλλες περιστρεφόμενες μάζες κατά την επιτάχυνση του αυτοκινήτου το να χάσει κάτι ακόμα το βολάν είναι κάτι που μόνο το χρονόμετρο θα μπορεί να καταλάβει (κι αυτό ΑΝ μπορώ να το πάω στο απόλυτο όριο στην πίστα - που δεν είναι στις προτεραιότητες μέχρι να βάλω σοβαρά φρένα).
nido - Δευ 25 Μάρ 2013, 21:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που βρήκα πιο πάνω το πουλάει και η pug1off (εδώ: http://www.shop.pug1off.com/product_info.php/206-gti-180-billet-steel-flywheel-p-562 ) και παίζει να είναι πιο καλής ποιότητας από το μαμά, όντας machined από solid κι όχι χυτό....

Από τιμή 325 λίρες = περίπου 385 ευρώ + μεταφορικά....
Rolling eyes
bakclima - Δευ 25 Μάρ 2013, 21:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή είναι μια από τις 3 επιλογές για το αγωνιστικό που ετοιμάζουμε
nido - Τρι 26 Μάρ 2013, 11:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοί οι τύποι, τους έστειλα χθες βράδυ ένα email με μερικές ερωτήσεις και 11 η ώρα (9 δική τους) μου είχαν απαντήσει!

Hi Nick,

The flywheel is made from a solid steel billet so has much better material properties than the cast unit. It will be lighter than the original which will improve throttle response and is designed for the standard type clutch cover. The flywheel comes balanced and any clutch cover will also come balanced from the manufacturer. When we build a high revving race engine we balance the crank with its associated parts but this is a perfectionist thing which will not make a difference at 6500rpm.

Kind Regards,

Matt Jobling
PUG1OFF

1 Boundary Road
Buckingham Road Industrial Estate
Brackley
Northants
NN13 7ES

www.pug1off.com
www.facebook.com/pug1off
Tel: 01280 701919

και στο καπάκι.....

Hi Nick - I forgot to mention that the postage price on our website might be too high - I would imagine that I can post this for around £30-35.

Kind Regards,

Matt Jobling
PUG1OFF

1 Boundary Road
Buckingham Road Industrial Estate
Brackley
Northants
NN13 7ES

Cool
nido - Παρ 05 Απρ 2013, 13:08:56
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλαξαν το website και μείωσαν και τις τιμές οι Άγγλοι....
http://peugeot-tuning-parts.co.uk/transmission/flywheels.html
Steve - Παρ 05 Απρ 2013, 20:16:08
Θέμα δημοσίευσης:
nido έγραψε:
Άλλαξαν το website και μείωσαν και τις τιμές οι Άγγλοι....
http://peugeot-tuning-parts.co.uk/transmission/flywheels.html
Με τόσα που έχω δεί έχω απογοητευτεί...

Τα φτιάχνουν αυτοί ή μιλάνε με 10 μεσάζοντες;
nido - Σαβ 06 Απρ 2013, 12:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπορουσα να τους ρωτήσω αν το φτιάχνουν σε δικό τους μηχανουργείο αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα...
Πάντως στην τιμή που το δίνουν το κόβω χλωμό να βγάζουν κέρδος και αυτοί και 10 μεσάζοντες...
Rolling eyes
nido - Κυρ 14 Απρ 2013, 18:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ψηθεί να το δοκιμάσω, αν ενδιαφέρεται κανείς να το δει πριν το βάλω, αφού έρθει, να το ζυγίσουμε, κλπ ας μου πει.

[ΕΔΙΤ]
Έριξα μια ματιά και στο κιτ οργανικού συμπλέκτη που προτείνουν, της Helix Autosport. Ενδιαφέρον, αντέχει μέχρι 35 κιλά ροπής.
Ghost Dog - Σαβ 20 Απρ 2013, 20:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
nido έγραψε:
Έχω ψηθεί να το δοκιμάσω, αν ενδιαφέρεται κανείς να το δει πριν το βάλω, αφού έρθει, να το ζυγίσουμε, κλπ ας μου πει.

[ΕΔΙΤ]
Έριξα μια ματιά και στο κιτ οργανικού συμπλέκτη που προτείνουν, της Helix Autosport. Ενδιαφέρον, αντέχει μέχρι 35 κιλά ροπής.

Για ποτε λες???????????
nido - Σαβ 20 Απρ 2013, 22:56:49
Θέμα δημοσίευσης:
Θα παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα Άρη.
Το βολάν το έχουν σε στοκ, για το δισκοπλατώ δε ρώτησα.
nido - Πεμ 04 Ιούλ 2013, 17:27:07
Θέμα δημοσίευσης:
Άργησα να τα παραγγείλω, άργησαν και οι Άγγλοι να βγάλουν παραγωγή και θα μου έρθουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα (δισκοπλατώ + χειροποίητο βολάν).

Αν ενδιαφέρεται κανείς για το δικό του και θέλει να τα περιεργαστεί πριν τα φορέσω πείτε μου μήπως μπορέσω και τα φέρω λέσχη.
MEMsound - Πεμ 04 Ιούλ 2013, 19:01:57
Θέμα δημοσίευσης:
η Λεσχη σαν χωρος "πάει"...αλλα αν μπορεις βγαλε μερικες φωτογραφίες πριν τα βαλέις...
και καμμια διπλα - διπλα με τα μαμα ...
nido - Πεμ 25 Ιούλ 2013, 19:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ηρθαν τα τσιμπράγκαλα μου από PUG1OFF (UK).

Το βολάν δείχνει πολύ ποιοτική κατασκευή σε σχέση με το χυτό και ζυγίζει ~4.5 kg (με όση ακρίβεια μπορεί να δώσει η ηλεκτρονική ζυγαριά στην οποία ανέβηκα με και χωρίς αυτό). Άγνωστο πόσο μικρότερη πολική ροπή αδράνειας έχει.

Το πλατώ της HELIX AUTOSPORT δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, ο δίσκος [από οργανικό υλικό] έχει μεν σηματάκι HELIX AUTOSPORT αλλά τον φτιάχνει η LUK και το ρουλεμάν είναι της SKF.

Μερικές πιο κοντινές φωτό από το βολάν εμπρός-πίσω:

http://img19.imageshack.us/img19/8201/q1wp.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/9210/dcyu.jpg

και από το δίσκο:

http://img818.imageshack.us/img818/6390/rgp5.jpg

Αν θέλει κανείς να τα περιεργαστεί πριν τα βάλω μου λέει για καφεδάκι or something, τοποθέτηση θα παίξει μάλλον προς τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη.
Steve - Πεμ 25 Ιούλ 2013, 22:06:57
Θέμα δημοσίευσης:
Το βολάν είναι αλουμινένιο και είναι και 4,5 kg? Shocked

Εναλλακτική για τον δίσκο σε πολύ καλά λεφτά, με το μαμά πλατώ

http://www.oreca-store.com/disque-d-embrayage-gr-n-amorti-fritte-sachs-881861999857.html
nido - Πεμ 25 Ιούλ 2013, 22:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Aτσάλινο είναι αυτό που πήρα. Wink

Και τα καθαρόαιμα αγωνιστικά που δίνει ο Άγγλος ατσάλινα είναι (με μεγαλύτερη αφαίρεση μάζας από την περιφέρεια).

Αν ήταν όλο αυτό από αλουμίνιο (μονής μάζας) θα ζυγιζε κατω από ενάμισι κιλό και θα ειχε ζωη κάτι μηνες μεσα στο καβουκι του 206 μου.
Laughing

Τα αλουμινένια γενικά είναι διπλής μάζας, με pressure plate από ατσάλι που μπορεί να αλλαχθεί όταν "τελειώσει", και δεν έχουν τρελή διαφορά σε βάρος - π.χ. αυτό της Helix Autosport για EVO 4/5/6 που έχει σχεδόν ίδια διάμετρο (230mm) με το δικό μου (228mm) το δίνει 4.3 κιλά. Κάποια λίγο μικρότερα για 205-1.9 (215mm) βγαίνουν στα 3.7 κιλά ενώ το αλουμινένιο για Cooper 'S' με ίδια διάμετρο (215mm) το δίνει 5.2 κιλά.
nido - Σαβ 27 Ιούλ 2013, 15:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
Και μια φωτο που βρήκα από το μαμά [χυτό] βολάν απ΄όταν το είχαμε βγάλει για ρεκτιφιέ επιφανείας.

Δυστυχώς δεν είχα σκεφτεί να το ζυγίσω (αν και το σημαντικότερο δεν είναι το βάρος αλλά η πολική ροπή αδράνειας, που δε μετριέται έτσι εύκολα).

nik_marin - Σαβ 27 Ιούλ 2013, 19:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δίσκο φαίνεται ο κωδικός της luk έχεις ψάξει στο Internet αν πουλιέται? Και πόσο έχει?
Steve - Σαβ 27 Ιούλ 2013, 20:06:14
Θέμα δημοσίευσης:
Το εργοστασιακό βολάν με αυστηρή δίαιτα έφτασε στα 5.5 Κg... Rolling eyes
nido - Κυρ 28 Ιούλ 2013, 06:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφέρον! Cool

Nik, δεν το έχω ψάξει καθόλου για το συγκεκριμένο κωδικό. Λογικά κάπου θα το δίνει.
Εγώ βέβαια το πήρα πακέτο με πλατώ & ρουλεμάν, οπότε δε μπορώ να συγκρίνω τιμή.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες