teoman έγραψε: |
Κόστος 15760Ε (xs 14710E)
Διαφορές από xs: -Σποτ ανάγνωσης χάρτη -Εμπρός υαλοκαθαριστήρας με ανιχνευτή βροχής -Αυτόματος κλιματισμός -Ζάντες ελαφρού κράματος -Καθρέπτες με ειδική επίστρωση βερνικιού -Δερμάτινα καθίσματα Διαφορά από 2lt gti,δεν έχει πλευρικούς αερόσακους. |
Ivang έγραψε: | ||
Βγάλε τον αυτόματο κλιματισμό, διότι το XS το έχει standard ... |
Ivang έγραψε: | ||
Βγάλε τον αυτόματο κλιματισμό, διότι το XS το έχει standard ... |
zzzleepy έγραψε: |
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φιλαράκι...
Αλήθεια το Quiksilver έχει ασημί πλαϊνούς αεραγωγούς; Πόσο να κάνουν άραγε... Όχι, τίποτε άλλο, αλλά να μην καθόμαστε και βάφουμε τους δικούς μας με το χέρι... ![]() |
nikapos έγραψε: |
gia osous exoun to xs i to gti... pws einai sto dromo? stribei kalytera apo to 1.4? kala, se sxesi me to rallye den tolmw na rwtisw.. |
pezomania έγραψε: | ||
Αν έχει διαφορά το 1.6 xs ή Gti από το 1.4;;;; Ότι διαφορά έχει το 106 1.4 με το rallye.... |
pezomania έγραψε: | ||
Αν έχει διαφορά το 1.6 xs ή Gti από το 1.4;;;; Ότι διαφορά έχει το 106 1.4 με το rallye.... |
Ntinos έγραψε: | ||||
καλα μην το λες γιατι το 106 στην εκδοση xs φοραει τα γονατα και τα ψαλιδια απο το rallye και πισω τις ραβδους.το μονο που αλλαζει ειναι οι παχυτερες αντιστρεπτικες και το φαρδος των ελαστικων εξου και το μονο 1,4 που μπορει να φορεσει ελατηρια ιδια με το 1,6 και group N bilstein. διαφορες υπαρχουν βεβαια στο στριψιμο αλλα οχι οσο σενα "απλο" 1,4 |
pughell έγραψε: |
Παιδια υπολογιζω μεσα στον Οκτωβριο να εχω πουλησει το ραλλακι μου και να "κλεισω" το RC.
Αν και εχω ενδοιασμους για το αν θα πρεπει να προτιμησω το GTi ή το RC,πιστευω οτι το δευτερο αξιζει τα επιπλεον χρηματα του. Ασχετο αλλα μην σκεφτειτε τιποτα περιεργο,με δοσεις θα το παρω... ![]() Το θεμα ειναι οτι παρολο που εχω φιλο πωλητη μεσα στην Peugeot-Μπροζος,μου ειπε οτι χρειαζεται 1500 ευρω για να κανεις το δελτιο παραγελλιας!!! ![]() ![]() Ενταξει,δεν λεω,και εγω οταν ημουν στην Opel,ζητουσαμε καποιο συμβολικο ποσο για το δελτιο αλλα αυτο δεν ηταν παραπανω απο 300-500 ευρω...Οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι το ζηταει η Lion αλλα επειδη ημουν στον χωρο,ξερω οτι η Lion δεν εχει καμια σχεση με τις προκαταβολες για το "καπαρωμα" των αυτοκινητων,γιατι ειναι εντελως ανεξαρτητες εταιριες.Οποτε εχω διλλημα για το τι συμβαινει γιατι ειναι εντελως κοροιδια να εκμεταλλευεται καποιος τους τοκους μισου μυρριου για 4-5 μηνες... Για πειτε καμια αποψη... |
Συμφωνω οτι η διαφορα ειναι σεβαστη απλα επειδη με διακατεχει εντονα το μικροβιο του πειραγματος,ειπα να παρω μια φορα ενα ετοιμο αμαξι απο το εργοστασιο μπας και βαλω λιγο μυαλο...Γιατι αν παρω το GTi αποκλειεται να αρκεστω στα 136,ουτε στην μαμα αναρτηση...Και επειδη δεν θελω να ανοιξω παρομοιο κεφαλαιο με το 13αρι μου,ειπα να σκιστω μπας και δω το φως! ![]() Μεχρι στιγμης παντως τα πραγματα λενε κατα 98% RC...Το μονο που με προβληματιζει ειναι το χρωμα...Κοκκινο ή μπλε;Για μπλε με κοβω αλλα... |
Το μονο που με προβληματιζει ειναι το χρωμα...Κοκκινο ή μπλε;Για μπλε με κοβω αλλα... |
Συμφωνω οτι η διαφορα ειναι σεβαστη απλα επειδη με διακατεχει εντονα το μικροβιο του πειραγματος,ειπα να παρω μια φορα ενα ετοιμο αμαξι απο το εργοστασιο μπας και βαλω λιγο μυαλο...Γιατι αν παρω το GTi αποκλειεται να αρκεστω στα 136,ουτε στην μαμα αναρτηση...Και επειδη δεν θελω να ανοιξω παρομοιο κεφαλαιο με το 13αρι μου,ειπα να σκιστω μπας και δω το φως! ![]() Μεχρι στιγμης παντως τα πραγματα λενε κατα 98% RC...Το μονο που με προβληματιζει ειναι το χρωμα...Κοκκινο ή μπλε;Για μπλε με κοβω αλλα... |
Πανο ποτε θα παμε;;; ![]() ![]() ![]() |
pduke έγραψε: | ||
Σήμερα το απόγευμα. Τι λες? |
Πηγα και το ειδα την Δευτερα το πρωι στην Lion αλλα τσατιστηκα γιατι το ειχαν κλειδωμενο και οταν τους ειπα αν γινεται να το ανοιξουν μου απαντησαν "Δεν γινεται με τιποτα!Αν το ανοιγουμε για τον καθενα..." και τα πηρα ασχημα...Για αυτο και εγω θα παω να το "κλεισω" στον Μπροζο που δουλευει και ενα φιλαρακι μου εκει. ![]() ![]() |