formulagloria έγραψε: |
...Το αυτοκίνητό μου είναι ένα 2001 μοντέλο peugeot rally 1600 16v,
κίτρινο χρώμα και είναι βελτιωμένο στο γνωστό πρώτο στάδιο φίλτρο, πρόγραμμα και εξάτμιση.Μαμά ανάρτηση, μαμά σασμάν, μαμά φρένα, μαμά βάρους (με ρεζέρβα, μαμά σαλόνι και ηχοσύστημα με 8 ηχεία και ξύλινη εταζέρα.).Επίσης είχε περίπου 20Ε βενζίνης απλή αμόλυβδη. Ελαστικά Dunlop 195/45/15 σε ζάντες ΤSW..Η δυναμομέτρηση πέρισυ το είχε δείξει 126,7 ίππους με ροπή 148,8 ΝΜ και μεγιστες επιταχυνόμενες στροφές ανα λεπτό 7.880... |
RoadRunner122 έγραψε: |
Σκηνο8ετικά καλό είναι, αν κ δεν είναι και κάτι το τρελλό!
Αυτό που δεν κατάλαβα φιλαράκι είναι το τι ήθελες να δείξεις με αυτό. Δηλαδή τι κι αν σπάσεις 1-2-3, τι κι αν σπάσεις μόνο 3, τι κι αν ξεκινήσεις με 2, τα ίδια Km/h θα βγάλεις στον κόφτη της 3ης ![]() |
MEMsound έγραψε: |
με αφορμη αυτό
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=18350 ![]() |
orestis έγραψε: |
μαμα βγαζει 160 στις 8 |
volvos έγραψε: |
αρα εχει καπου 8200κοφτη....
σε μαμα μοτερ και την ανεβαζει λες και ειναι τετραπεταλουδο χαχα ρε μπας και την εχει ακουσει απλα το κοντερ ή κανα γραναζακι κοντερ στο σαζμαν . . . |
Pughell έγραψε: |
Το οτι δεν γονατιζει μετα τις 7 ειναι το παραλογο ρε,οχι ο ρυθμος που ανεβαζει... |
dimkeras έγραψε: |
(Την περίπτωση να είναι σε τάκους το αμάξι και να γυρίζουν οι τροχοί στον αέρα πώς και δεν τη σκέφτηκε κανείς? ![]() |
Συμφωνώ...ότι αν δεν εχεις καλό οργανο μέτρησης ισως απλά τώρα κάποιος που είχε σχέδια
για σφυρίλατα και τετραπετάλουδα να δει ότι δεν τα χρειάζεται στον δρόμο.. ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Tηλεμαστορια ολοι μας...χχαχχαχααχαχχαχααχ...λοιπον εγω ετσι οπως ακουω το μοτερ σου...μου φαινεται οτι σου εχουν βαλει ελαφρωμενους ιμαντες σε δυναμο και εκκεντροφορους,τα μπουζακια σου παιζει να ειναι απο αυτα που εβαζαν και στο batmobile,η σκουπα σου θυμιζει κατι απο τις σκουπες των ghostbuster και η ροικη σου πολυ φοβαμαι οτι εχει γινει απο μετροποντικα(ακου προσεκτικα τον θορυβο στις 7324 r/pm) Cool ....Επισης θα σου προτεινα να κανεις τσεπες στο στροφαλο γιατι το αυτι μου με βεβαιωνει οτι το βυθισμα των βαλβιδων ειναι στο οριο(ακου το σπλατς που κανουν οι βαλβιδες στις 7102 r/pm).... |
Παράθεση: |
φίλε μου για το δρόμο και τα 120 ίσως είναι πολλά για κάποιους...
και για καθημερινή μετακίνηση σίγουρα δεν χρειάζονται σφυρίλατα και τετραπετάλουδα .. |
alekoukos106 έγραψε: |
Tηλεμαστορια ολοι μας...χχαχχαχααχαχχαχααχ...λοιπον εγω ετσι οπως ακουω το μοτερ σου...μου φαινεται οτι σου εχουν βαλει ελαφρωμενους ιμαντες σε δυναμο και εκκεντροφορους,τα μπουζακια σου παιζει να ειναι απο αυτα που εβαζαν και στο batmobile,η σκουπα σου θυμιζει κατι απο τις σκουπες των ghostbuster και η ροικη σου πολυ φοβαμαι οτι εχει γινει απο μετροποντικα(ακου προσεκτικα τον θορυβο στις 7324 r/pm) ![]() περα απο την πλακα,να χαιρεσαι το αμαξακι σου ετσι οπως ειναι και μαγκια σου που παει ετσι στην τελικη ![]() |
...είναι κρίμα που αυτα τα αυτοκίνητα θα εκλείψουν σε λίγο καιρό... ![]() {{Ολοι τα πουλάνε σαν διαμονισμένοι τώρα τελευταία ή τα σπάνε σε ανταλλακτικα...}} Ελπίζω εμείς εδώ στο ps club να τα κρατήσουμε ζωντανά όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε...! ![]() |
δειτε και αυτο που φενεται οτι με 3η δεν βλεπεις 170 ουτε στον ξυπνιο, ουτε στον υπνο
http://www.youtube.com/watch?v=VWyXFY7QiMQ&feature=related |
δειτε και αυτο που φενεται οτι με 3η δεν βλεπεις 170 ουτε στον ξυπνιο, ουτε στον υπνο
http://www.youtube.com/watch?v=VWyXFY7QiMQ&feature=related |
ωραία πάει..! ![]() αλλα..η διαφορά είναι στο ότι αλλάζει σχέσεις στις 7.500??μπορεί και λιγότερο.. |
Εγώ τελικά έχω καταλήξει στο γεγονός ότι το αμάξι έχει τέτοιες
επιδόσεις γιατί είναι σούπερ-συντηρημένο και Άτρεχτο...πραγματικά πάνω από 3,500στ/λ δεν πάει σχεδόν ποτέ... ![]() ...ακόμη και όταν το τρέχω...ποτέ δεν το σκίζω//..αμάξι είναι...οχι αγωνιστικό.!! ![]() |
...και να πάρω τι..???ibiza???axxaaxaaxa ![]() ![]() ....αυτοκίνητα σαν αυτο το τρελό κουβαδάκι δεν θα ξαναβγούν... Μέγεθος κατσαρόλας με 120 αλογάκια..! ![]() Μου θυμίζει πολύ έντονα το κάρτ..και μου ταιριάζει.. Οπότε αν εχει κάποιος καλοσυντηρημένο 106 rallye ή gti εγώ προτείνω να μην το δώσει ποτέ... |
...Οπότε αν εχει κάποιος καλοσυντηρημένο 106 rallye ή gti
εγώ προτείνω να μην το δώσει ποτέ... |
Pughell έγραψε: |
Billy για τα νουμερα δεν ξερω,οι καμπυλες ομως ειναι...σιγουρα c(l)opy-paste απο το δικο μου. ![]() |
LIONKING έγραψε: |
καλα...θα σας δειξω εγω οταν θα βαλω καντραν απο gsxr και βαραω 15αρες :: ![]() |