ΝΗΖ έγραψε: |
Παρατήρησα ότι αν γυρίσω το διακόπτη στο on και περιμένω λίγο 1-2 δευτερόλεπτα πριν γυρίσω τη μίζα (σαν να περιμένω την αντλία να ρουφήξει καύσιμο) δεν το κάνει σχεδόν καθόλου: για την ακρίβεια το έκανε μόνο μία φορά. |
geo106xs έγραψε: | ||
Το ειπες μονος σου! ![]() |
ΝΗΖ έγραψε: | ||||
Συμφωνούμε λοιπόν. Το θέμα είναι όμως γιατί τόσα χρόνια έπαιρνε κατευθείαν μπροστά, χωρίς να περιμένω 1-2 δευτερόλεπτα; |
ΝΗΖ έγραψε: |
παρατήρησα επίσης ότι:
1. αραιά και που μηδενίζει η ώρα και η ημερομηνία 2. όταν δεν παίρνει μπροστά με την πρωτη και δοκιμάζω 2-3 φορές, ο δείκτης θερμοκρασίας (και κάποτε και ο δείκτης βενζίνης) ανεβαίνει τέρμα πάνω! Φυσικά αν σβήσω και πάρει κανονικά, δείχνει την κανονική θερμοκρασία. Και ρωτάω: Υπάρχει περίπτωση όλα αυτά να σχετίζονται με τη μπαταρία; Φοράει την εργοστασιακή (το πήρα 4/2005) και τον τελευταίο καιρό δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά όπως παλιά. Υπάρχει περίπτωση ακόμα και η αντλία βενζίνης να επηρεάζεται από αυτό; Θα τη δω τη μπαταρία έτσι κι αλλιώς ενόψει χειμώνα και θα ενημερώσω...Παρόλα αυτά, δώστε την άποψή σας! |
Παράθεση: |
παντως εγωοταν ειχα παει σε συνεργειο της πεζο εγινε το εξης......"μου λεει ενας εκει ...ειναι οι καινουργιοι?του απαντω ... δεν ξερω πως ειναι οι παλιοι για να σου πω πως ειναι οι καινουργιοι....τους κοιταει κ μου λεει...ναι οι καινουργοι ειναι...κ μου λεει με μια ανεση 80ευρω.....σιγα ρε φιλε μην σου αφησω 80 ευρω για γυαλοκαθαριστηρες λεω .....κ φυσικα εφυγα"...κ αφου μπηκε ο χημωνας κ επρεπε να αλλαξω γιατι η κατασταση ηταν τραγικη μια μερα ημουν στο πρακτικερ κ κοιταζα κ βρηκα με 25 ευρω κ τους δυο...(οταν λεω βρηκα βεβαια εννοω οτι βρηκα αυτο σαν λαστιχο που ειναι κ κουμπωνει πανω στην κλειδωση που κανει ).......και εκει καταλαβα οτι οι μαλκαες θα μου τους αλλαζαν απτη βαση τους)ΕΛΕΟΣ |
jimsid έγραψε: |
Βρε παιδια στο 307 απο β εξαμηνο 2005 και μετα οι υαλοκαθαριστηρες εχουν και αλλο μπρατσο αλλα το ανταλλακτικο τους δεν εχει μεταλλο καθολου. Απο την εξω μερια ειναι PVC και απο μεσα λαστιχο και αυτοι του εμποριου δεν κανουν στα μπρατσα αυτοι του εμποριου ειναι με ανταπτορες για να αντικαθιστουν του παλιου τυπου. Που βρηκατε ανταλλακτικα που να κανουν στο 307 πλην απο τους οριτζιναλ? |