Vansode έγραψε: |
φιλε μπορεις να μου πεις αν υπαρχει προβλημα στο να το κυκλοφορω το αυτοκινητο?μην παθει χειροτερη ζημια.. |
bagosgt έγραψε: |
για να κανω κ εγω μια χαζη ερωτηση....υπαρχει κανενα 207 του 07,που να εχει κανει πανω απο 50000κμ κ να μην εχει αλλαξει(να μην του εχει δημιουργηθει προβλημα) στην αντλια νερου η στο σετ μουαγιε-τεντωτηρα καδενας κτλ,ωστε να χρειαστει χρονισμα? θελω να δω αν ειμαι ο μονος που δε μου τα εχει βγαλει ακομα,κ αν εχουν δημιουργηθει σε ολα τα υπολοιπα του 07 να κανονισω να το δωσω οσο ειναι νωρις,γιατι αρκετα λεφτα εχει φαει(επιλογη μου βεβαια),να γλυτωσω τουλαχιστον τις ζημιες τις οποιες δε θα οφειλομαι εγω,αλλα βγηκα απο την εγγυηση τον προηγουμενο μηνα ![]() ![]() |
η πληρωνουμε απο την τσεπη μας(που μαλλον αυτο θα κανω κ εγω γιατι πρεπει να μου εβγαλε θεμα με το χρονισμα κ εχω 2 μηνες που βγηκα απο την εγγυηση,που αναγκαστικα θα πληρωσω αλλα θα τους τα κανω μπου...λο,γιατι το ειχα παει κ εντος εγγυησης κ μου ειπαν οτι δεν εχουν εργαλεια για χρονισμα),η αλλιως τα πουλαμε οσο πιο νωρις για να κερδισουμε περισσοτερα.επομενως παμε για αγορα ιαπωνεζικου,νωριτερα αποτι υπολογιζα,εβο 10αρι με 7 χρονια εγγυηση ![]() |
κ που ειδες οτι το δικο μου ειναι πειραγμενο?φαινεται τιποτα? ![]() ![]() ![]() θα σου παντησω για να μη σε βαζω σε σκεψεις,οι σοβαρες εταιριες,οταν εχει προβλημα μια παρτιδα οχηματων τους,βγαζουν ανακλησεις.αλλα αυτα γινονται μονο απο σοβαρες εταιριες οπως ειπα,κ οχι απο εταιριες που κοιτανε μονο τον κ.λο τους κ περιμενουν να φυγεις απο την εγγυηση να στα παρουνε ![]() ![]() κ μιας κ το ανεφερα,οι παθοντες ας απαντησουν,το τσεκαραμε στο διαγνωστικο της αντιπροσωπιας για χρονισμα κ ειδε σε μια παραμετρο που ελεγε κατι για "συνοπτικη θεση κεντροφορων"="μη συνοψη" η κατι τετοιο,κ αφου ειδε αυτο μου ειπε οτι χρειαζεται χρονισμα.ισχυει αυτο η επρεπε να κοιταξουμε κατι αλλο,γιατι θυμαμαι οτι κοιταζαμε καπου αλλου.ακομα μου ειπε οτι μετα το χρονισμα δε θα χρειαστει τηλεφορτωση,απλα θα κανει ενα ανταπτεισον η κατι τετοιο για να διαβασει τη θεση της πεταλουδας κτλ κτλ,οποτε δε θα χρειαστω ρυθμισμα παλι ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
παιδιά και το δικό μου κάνει αυτό το σφύριγμα στο ρελαντί όταν είναι ζεστό!αλλά δεν το κάνει πάντα! εγώ το αγόρασα 01/2009.έχω κάνει 10,000 χλμ. το πάω αντιπροσωπεία ΙΩΑΝΝΙΝΑ και μου λέει δεν ξέρω τι είναι.μάλλον αντλία νερού ή ο ιμάντας(ποιον ιμάντα εννοούσε δεν ξέρω)! ![]() |
το δικό μου σταμάτησε να σφυρίζει από μόνο του χωρίς να κάνω κάτι....
έχει καμιά εβδομάδα. φοβήθηκε λετε? ![]() |
δηλαδή η λάσπη φταίει? δεν έχουν πρόβλημα οι αντλίες?
αν και το δικό μου είναι σχετικά καθαρό στον χώρο του κινητήρα. δεν νομίζω να είχε βρομιές. ούτε το καθάρισα/έπλυνα για να σταματήσει γι αυτό απλά σταμάτησε μόνο του! από εκεί που το έκανε συνέχεια άρχισε να το κάνει που και που και μετά σταμάτησε εντελώς θα περιμένω να δω αν θα ξαναρχισει παλι |
vansak έγραψε: |
Γνωρίζει καποιος σε ποιο σημειο της μηχανης βρίσκεται η αντλια νερου στα 207 rallye/gt?
θελω να το δω λιγο γιατι κι εγω ακουω σφυριγμα στο ρελαντι οταν ειναι ζεστο |
Gr13 έγραψε: | ||
Σε μερικά φταίνε οι αντλίες οπως στο δικό μου αλλα εμένα τον έκανε συνέχεια τον θόρυβο.Τώρα αν τον κάνει μία φορά στο τόσο μου είπαν οτι εκεί που περνάνε τα κολάρα μαζεύουν πολύ εύκολα λάσπη και γι΄αυτό σφυρίζει. |
king207cc έγραψε: | ||
επειδή με προσπέρασες στην εκδρομή, εε λέω κάτι παραπάνω θα έχει απο μένα γι αυτό το κατάλαβα ![]() ![]() |
παιδιά και το δικό μου κάνει αυτό το σφύριγμα στο ρελαντί όταν είναι ζεστό!αλλά δεν το κάνει πάντα! εγώ το αγόρασα 01/2009.έχω κάνει 10,000 χλμ. το πάω αντιπροσωπεία ΙΩΑΝΝΙΝΑ και μου λέει δεν ξέρω τι είναι.μάλλον αντλία νερού ή ο ιμάντας(ποιον ιμάντα εννοούσε δεν ξέρω)! ![]() |
sakis86 έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά.Μια ερωτησούλα,ξέρουμε πόση εγγύηση έχει η αντλία νερού?έχω ενα 207 και πάω για τρίτη φορά (μαζί με την μαμά) για αλλαγή.Τις άλλες φορές ήμουν εντός της διετούς εγγύησης του αυτοκινήτου.Η τελευταία αντικατάσταση έγινε το 2011 ..ευχαριστώ εκ των προτέρων. ![]() |
El_Griego έγραψε: |
Χιλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις και φυσικά χωρίς παρεξήγηση!
Μου το είπαν κι αλλοι ότι είμαι γενικά καλοπροαίρετος και ισως αυτό να έχει παρεξηγηθεί από την Πεζώ... Αυτο που δεν ξέρουν είναι το πώς γίνομαι αμα βεβαιωθώ ότι με πιάνουν κότσο. Το να αλλάξω συνεργείο είναι σχεδόν βέβαιο, αφού και ο μηχανικός που τεσπα εμπιστευόμουν κατα κάποιο τρόπο, έφυγε απο εκεί. Αυριο πρωι θα πάω να το οδηγήσω και να δω αυτά που βγήκαν. Επίσης να δω τι ήχοι ακούγονται (έχω ενα μικρό κόλλημα και δυστυχώς για πολλούς θυμαμαι ακριβώς τι ακούω κάθε φορά...). Για τα ανταλλακτικά που αλλάχτηκαν, θα τα δω και θα κρίνω. Είμαι αρκετά υπερ της πρόληψης παρά τις επισκευής. Αλλα έχετε δίκιο, πρέπει να είναι αρκετά εμφανής η φθορά. Η αντλία έχει κάτι που να μας δείξει ότι πάει για αλλαγή μήπως; Επίσης, αυτο για το δυναμό, εκτιμώ πολύ τις εναλλακτικές προτάσεις πριν πάω για αντικατάσταση. Μου θύμισε ότι πριν ενα εξαμηνο που είχα αλλάξει μπαταρία, μου είχαν πει να δω πως πάει η φόρτιση αλλιώς να δούμε μήπως θέλει επισκευή το δυναμό. Από την αλλαγή φυσικά, δεν είχα κανένα θέμα ξανα. Και γενικά, το scangauge δεν έχει δείξει τίποτα από σφάλματα, δεν έχει δείξει θέμα με τα volt της μπαταρία και την φόρτιση αποφορτιση, οπως επίσης και για τις θερμοκρασίες. Σετ χρονισμού δεν έχω αλλάξει. Το LTFT είναι κάποια ένδειξη ίσως; παίζει στο +9, +10 το χειμώνα και +4, +5 τωρα το καλοκαίρι. Μετά από ζωηρή οδήγηση, πέφτει στο -1 με +1 μέχρι να παμε πάλι σε Αττική Οδο cruising των 140-150χαω συν οδήγηση πόλης (οπότε επιστρέφει στα πιο πάνω). |
El_Griego έγραψε: |
Και γενικά, το scangauge δεν έχει δείξει τίποτα από σφάλματα, δεν έχει δείξει θέμα με τα volt της μπαταρία και την φόρτιση αποφορτιση, οπως επίσης και για τις θερμοκρασίες. |
Gotcha έγραψε: |
Δλδ αφησατε αυτο το οποιο οφειλεται για το σφυριγμα κατα 99% τελευταιο? (την αντλια νερου?) |