TZAG έγραψε: |
Εγώ έχω βάλει τις OPTI BLUE xenon platinum H7 12V 55W με 45€ το πακέτο* και δώρο τις "ψείρες". Ξέρω είναι ακριβές αλλά καμμιά σχέση με τις απλές.
* Το πακέτο περιέχει δύο λάμπες. Άρα όποιος θέλει να βάλει στα μεσαία και μεγάλα θα πρέπει να πάρει δύο πακέτα. Αν θέλει και στα προβολάκια τότε πάμε στα τρία πακέτα... |
MR2 έγραψε: |
το μαγαζι ειναι στην Καλλιροης 75 και η επωνυμια ειναι Αφοι Μπιρταχα... |
nik7 έγραψε: |
pedia emena me endiaferei poli kai tha ithela na mathete an ginete poso kanoun 4 lampes H7 kai 2 lampes H11 an den kano lathos gia ta provolakia.... perimeno times ............ eixa kati ftiniarikes mple lampes kai mou kaike i mia kai evla afti pou ine stous provoleis..... alla thelo na valo ksana lampes kai na ine ligo kaliteres........ an vroume mple kai gia ta thesis(tis psires) akoma kalitera.......
MR2 ti leei tha mporesis na matheis i na mou doseis ena tilefono na paro kai na rotiso gia times? |
TZAG έγραψε: | ||
Χenon cool blue H7 45€ το ζευγάρι. Σύνολο 90€ γιά μεσαία και μεγάλα και δώρο οι "ψείρες". Καλύτερα μην αλλάξεις τα προβολάκια... |
nik7 έγραψε: |
ego piga kai pira pantos tin mia lampa H7 pou ithela
den ine galazia (ine lefki) alla bgazei to idio fos pou vgazoun oi xenon type..... mou edose oloidies kai gia ta provolakia.... lipon exoume kai leme.... H7 14e kai H1 9.5e oso gia tis psires pira mple giati nomiza oti tha vgazoun lefko fos alla telika vgazoun mple kdi den maresoun.kai oi dio kanane 1e.tis dino se opion exei mple kai thelei na kanei poul mour..... apo ekei kai pera siga siga oso kegonta kai oi alles tha tis allakso mia mia ... idi mou kaike alli mia opote tha paro alles dio gia na ime etimos kai gia tin epomeni pou tha kaei.... pantos den exoun kamia sxesi me aftes pou ixa tipou xenon(galazies...) poli pio katharo fos kai poli kaliteri piotita....(OSRAM>>>) afta an thelete mou edose tilefono magaziou mporo na doso kai na parete tilefono kai mathete oti thelete..... |
DimiP έγραψε: | ||
για δωσε,για δωσε! |
Byron206 έγραψε: |
ΤΑG εσυ που τις βρικες αυτες τις τιμες κοντα εκει που μενεις; Δηλαδη παγκρατι ή καπου αλλου ρωτω επειδη θελω να τις βαλω αλλα θελω πρωτα να τις δω. |
TONY PAP έγραψε: |
Εχει κανείς καμμία ιδέα για να ενισχύσω τον
φωτισμό μου χωρίς να αναγκαστώ να αλλάξω όλο το φωτιστικό σώμα ? ειδικά το αριστερό φως είναι χάλια ... Κάπου διάβασα για δυνατότερες λάμπες αλλά το χει κάνει κανείς ? χρειάζεται κάποιον ενισχυτή ? |
kavaliotis έγραψε: |
Δεν ξερω τι θα σου πουν οι αλλοι, αλλα εγω 110 ευρω για 2 λαμπες δεν θα εδινα!!! Σκεψου οταν θα σου καει πως θα νιωθεις που θα εχασες 55 ευρω για μια χαζολαμπα! Καλυτερα παρτα γλεντα τα λεφτα παρα να πανε σε λαμπα! 40 ευρω ειναι λογικη τιμη για καλες λαμπιτσες, εγω παντως νομιζα οτι καηκε η μια μου ψειρα και πηγα και πηρα αυτες που βγαζουν το απολυτο λευκο φως και κοστισαν 9 ευρω το ζευγαρι... |
BUBA έγραψε: |
To πιο κλασσικο - μη "καγκουρισιο"- setup einai
Μεσαια/Μεγαλα : Λευκες Ψειρες/Προβολακια Ομιχλης : Mπλε |
Iσως βεβαια να ειναι αυτες που αναφερει ο Shark_zak στο μαγαζι διπλα στο LOUIS TUNNING |
kavaliotis έγραψε: |
Παιδια δεν χρειαζετε να μαζευτειτε, αφου λεμε εχει δωρεαν αποστολη!!! Παραγγελνει ο καθενας μονος του και τελειωσε... |
kavaliotis έγραψε: | ||
Ναι αλλα στις ψειρες που ειδα εγω σε ενα 206 που ειχε βαλει μπλε φαινοταν λιγο καγκουρισιο, τουλαχιστον για τα δικα μου προτυπα.... |
Ε αυτα ενταξει ειναι μονο για τα hardcore μελη του ......KRT! |
Skull έγραψε: | ||
Δεν χρειαζετε τιποτα αλλο... Μονο τις OSRAM να βαλεις και αν σου αρεσει το φως να ειναι τοσο ασπρο που να μπλεδιζει λιγακι...HALOGEN OSRAM BILUX H4 COOL BLUE +10%BLUE 4000Κ 12V!!! Η τιμη τους κυμαινετε αοπ 18-35ευρο το ζευγαρι!Εγω τις ειχα παρει 28ευρο και τις ειχα βρει 35ευρο αλλα οταν το πηγα για service ειχε τετοιες λαμπες 18ευρο το ζευγαρι.... Αλλα πλακα-πλακα μου καικε η μια χθες και εβαλα απο τις παλιες!Τοσο γρηγορα εχουν διαρκεια ζωης???8 μηνες τις ειχα... |
DimiP έγραψε: |
σε εμενα οι osram cool blue H1 καιγονται για πλακα!
εχω αλλαξει ισα με 10 λαμπες μεχρι τωρα. ευτυχως ειναι φθηνες 9Ευρω η μια ![]() ![]() δοκιμασα philips αλλα δεν εζησαν πολυ και απο φως μαπα. τωρα εχω παραγκειλει αλλες και περιμενω . οταν ερθουν και τις δοκιμασω θα σας πω. |
shiba έγραψε: |
εμενα παλι,σημερα μ δειξανε στην peugeot 1 kit xenon..250 ευρω μ ειπανε κα ιοτι βγαζει πολυ καλο φως..βασικα το σκεφτομαι..δεν θα ητανε μια καλη ιδεα οσα παιδια εχουνε xenon η λαμπεσ τυπου xenon να βγαζανε καμια φωτογραφια να περναμε ιδεα κα ιεμεισ οι ασχετοι? ![]() |
εμενα παλι,σημερα μ δειξανε στην peugeot 1 kit xenon..250 ευρω μ ειπανε κα ιοτι βγαζει πολυ καλο φως..βασικα το σκεφτομαι..δεν θα ητανε μια καλη ιδεα οσα παιδια εχουνε xenon η λαμπεσ τυπου xenon να βγαζανε καμια φωτογραφια να περναμε ιδεα κα ιεμεισ οι ασχετοι? ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Είμαι λίγο άσχετος απο λάμπες... απ' αυτα διαβάζω καταλαβαίνω πως το 206 έχει λάμπες τύπου Η7?
Επίσης στα προβολάκια είναι τύπου Η1? Το εν λόγω site http://www.powerbulbs.co.uk/ κάνει δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα? Έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα? edit: Το φωτιστικό σώμα του 206 περιλαμβάνει 2 λάμπες? Μία για μεσαία και μία για μεγάλα (ξεχωριστά από τα θέσεως λέω). Γιατί στο παραπάνω site λέει για high & low beam! |
Χμμ... αν θες μπορείς να μου πεις ποιες πήρες και τι εντυπώσεις αποκόμισες? |
Διάβασα την παραπομπή σου κι αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι philips diamond vision έχουν ωραίο χρώμα αλλά δεν βλέπεις τόσο καλά.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σου, κάτι ακόμα ![]() Αν βάλουμε 100w που προφανώς οι απαιτήσεις σε ρεύμα είναι μεγαλύτερες θα υπάρχει ηλεκτρολογικό πρόβλημα της φύσης καμμένες ασφάλειες, καλώδια, ντουί? έχει δοκιμάσει να βάλει κανεις τέτοιες λάμπες? |
elias έγραψε: |
Ξέρει κανένας αν υπάρχουν λαμπάκια για τα εμπρός φώτα θέσης που να έχουν λευκό φως? Αυτά που έχει το αυτοκίνητο μαμά είναι προς το κίτρινο και δεν πολυταιριάζουν με το λευκό φως που βγάζουν τα μεσαία-μεγάλα φώτα (λάμπες bosch plus +60%). |
netblaster έγραψε: | ||
Αν δεν θες να πας σε led (τα οποια δεν φαινονται και τοσο εντονα λογω οτι οι θεσεις καπως πλαγιες) υπαρχουν σε λευκα!!! Τωρα σε λαμπιτσες (οχι led) βγαζει σιγουρα η Philips καποιες που εχουν μπλε περιβλημα, αλλα δεν μπορω να τις βρω να της δεις... |
DimiP έγραψε: | ||
μου ηρθαν οι philips diamondvision 5000Κ. (35Euro το ζευγος) βγαζουν ενα υπεροχο λευκο προς το μπλεδιζον χρωμα οταν τις κοιτας απο μπροστα και ενα αρκετα γαλαζωπο (oxi μπλε ομως) οταν βλεπεις το φωτισμενο δρομο απο τη θεση του οδηγου. γενικα ειναι πολυ ωραιες Αλλα (παντα υπαρχει ενα αλλα) η ποσοτητα του φωτος που βγαζουν ειναι λιγη. ειδικα το σουρουπο λιγο πριν νυχτωσει νομιζεις οτι εισαι με τα φωτα κλειστα ακομα και τη νυχτα βγαζουν λιγοτερο φως ή εστω ετσι ειναι η αισθηση που εχει ο οδηγος. κριμα γιατι το χρωμα τους ειναι υπεροχο. θα τις δοκιμασω και αν δεν τις συνηθησω θα ξαναβαλω τις osram. ![]() μαλλον μονοδρομος για πολυ και ασπρο η μπλε φως ειναι τα xenon. |
δεν θα ητανε μια καλη ιδεα οσα παιδια εχουνε xenon η λαμπεσ τυπου xenon να βγαζανε καμια φωτογραφια να περναμε ιδεα κα ιεμεισ οι ασχετοι? ![]() |
fynos έγραψε: |
Το θέμα είναι ποίος ξέρει να μου πει, τι λάμπες αλογόνου να πάρω για να μην φαίνεται αυτή η παραφωνία αλογόνου – xenon. ![]() http://users.otenet.gr/~hmdgrc/04.htm Στην φωτογραφία δεν φαίνεται πολύ η διάφορα !! Αυτές που έχω τώρα είναι Osram cool blue ![]() |
fynos έγραψε: |
Καλησπέρα,
Ναι cool blue είναι στα 4000Κ και νομίζω ότι πλέον θα βγαίνουν από την Bosch !! Της Philips από που της πείρες ?? Ευχαριστώ ! ![]() |
Stevon έγραψε: |
Για Η4 Ζήση δέν ξέρω ,αλλά για Η7 που είχα βάλει εγώ ήταν κοντά στα 90€... ![]() |
christos_99 έγραψε: |
Αν βαλουμε στα προβολακια λαμπες τυπου xenon οταν θα εχει ομιχλη θα φαινομαστε ή εστω θα βλεπουμε που παμε??? Γιατι ειχα μια συζητηση και μου ειπαν πως στα προβολακια πρεπει να ειναι κιτρινος ο φωτσμος για αυτον τον λογο οπως ειναι και ο φωτισμος στην εγνατια κλπ... |
Sinanai έγραψε: |
Το να κάνεις πιο λευκό - πόσο μάλλον μπλε - το φωτισμό στα προβολάκια, είναι ό,τι πιο ηλίθιο. ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
και γω που εχω xenon στα προβολακια 1 φορα που επιασε αττικη οδο ομιχλη δεν εβλεπα σχεδων τιποτα.... |
Sinanai έγραψε: |
Το να κάνεις πιο λευκό - πόσο μάλλον μπλε - το φωτισμό στα προβολάκια, είναι ό,τι πιο ηλίθιο. ![]() |
christos_99 έγραψε: | ||
Απο θεμα αισθητικης-εμφανισης?? Ή απ την αποψη του οτι εισαι επικινδυνος?? |