PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - Φώτα - Περισσότερο φως...

TONY PAP - Τετ 09 Ιούλ 2003, 08:50:26
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Φώτα - Περισσότερο φως...
Εχει κανείς καμμία ιδέα για να ενισχύσω τον
φωτισμό μου χωρίς να αναγκαστώ να αλλάξω
όλο το φωτιστικό σώμα ?

ειδικά το αριστερό φως είναι χάλια ...

Κάπου διάβασα για δυνατότερες λάμπες
αλλά το χει κάνει κανείς ?
χρειάζεται κάποιον ενισχυτή ?
GeorgeK - Τετ 09 Ιούλ 2003, 11:34:56
Θέμα δημοσίευσης:
Phillips Vision Plus και καθάρισες φίλε μου Idea
TZAG - Σαβ 12 Ιούλ 2003, 16:33:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω βάλει τις OPTI BLUE xenon platinum H7 12V 55W με 45€ το πακέτο* και δώρο τις "ψείρες". Ξέρω είναι ακριβές αλλά καμμιά σχέση με τις απλές.
* Το πακέτο περιέχει δύο λάμπες. Άρα όποιος θέλει να βάλει στα μεσαία και μεγάλα θα πρέπει να πάρει δύο πακέτα. Αν θέλει και στα προβολάκια τότε πάμε στα τρία πακέτα...
Byron206 - Κυρ 13 Ιούλ 2003, 11:09:28
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Εγώ έχω βάλει τις OPTI BLUE xenon platinum H7 12V 55W με 45€ το πακέτο* και δώρο τις "ψείρες". Ξέρω είναι ακριβές αλλά καμμιά σχέση με τις απλές.
* Το πακέτο περιέχει δύο λάμπες. Άρα όποιος θέλει να βάλει στα μεσαία και μεγάλα θα πρέπει να πάρει δύο πακέτα. Αν θέλει και στα προβολάκια τότε πάμε στα τρία πακέτα...

Εμεινες ικανοποιημενος;;;;; Απο που;;;;
kavaliotis - Δευ 14 Ιούλ 2003, 05:54:01
Θέμα δημοσίευσης:
Kai ego endiaferomai gia ta fota tou 206 mprosta, mou fainetai oti den fotizoun polu..Oxi oti exoun pa8ei kati, alla genika se sxesh me xenon einai mera me thn nuxta..Gia ta probolakia den exo prob, fotizoun kala alla an allakso ta panw se xenon (ta mpleaspra den einai auta??), isws deixnoun xalia ta probolakia..

Apo pou mporoume na ta promh8eutoume? 45eurw den einai kai polla giati skepsou oti 8a allaksei entelws emfanish to autokinhto to vradu! Egw nomiza oti eprepe na allakseis kai to ekswteriko gia na bgazei auto to "mplediasma" fws.. Cool
Vaggelis - Τρι 23 Σεπ 2003, 13:54:02
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Λάμπες...
Την προηγούμενη εβδομάδα, μου είχε καεί η λάμπα στην μεσαία σκάλα του εμπρός φαναριού....
Πήγα λοιπόν στη Φραντζή για να την αλλάξω....
Η μια λάμπα (λευκή Hella) μου στοίχισε 3,5 ευρώ....
Είχα την απορία και ρώτησα για τις γαλάζιες...
Η τιμή ήταν 28 ευρώ το ζεύγος (Hella)...
Έχω μπει από τότε στον πειρασμό...
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
- Είναι καλή η τιμή;
- Εκτός από ομορφιά, κερδίζω σε φωτισμό, χωρίς να στραβώνω τους απέναντι;
- Θα εκπέμπεται καλά ο φωτισμός; (δεν έχω καθαρά κρύσταλα στα φανάρια...)
...... - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:06:34
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον Βαγγελη δεν ξερω αν ειναι αργα να σου πω γιατι σιγουρα τωρα αγορασες λαμπιτσα αλλα μπορω να το πω και για ολα τα υπολοιπα παιδακια...
ο κολητος μου δουλευει σε ενα μαγαζι με ηλεκτρικα κλπ..μπαταριες...κλπ..
και αν θελετε μπορειτε να προμυθευεστε απο κει οτι χαλαει στο 206 σας...
αν του πειτε οτι ειστε απο την εφη θα σας κανει σιγουρα καλυτερη τιμη...
πολλοι φιλοι μου αγοραζουν απο αυτον...
το μαγαζι ειναι στην Καλλιροης 75 και η επωνυμια ειναι Αφοι Μπιρταχα...
Εμενα ολα μου τα λαμπακια υαλοκαθαριστηρες μπαταρια κλπ που χαλανε κατα καιρους μου τα φτιαχνει αυτος...και επειδη ειναι και κολητος εχω εξυπηρετηση κατ οικον...
Αν θελετε και συμφωνουν κ αλλα παιδακια μπορω να του πω οτι το 206 κλουμπ θα περασει μια βολτα για να κανετε και συγκριση τιμων κλπ...
αν τυχει και ειναι φθηνοτερος καλο θα ειναι γιατι το παιδι ειναι δικο μας και σιγουρα δεν θα σας κοροιδεψει στο οτιδηποτε....
kanelj - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:13:00
Θέμα δημοσίευσης:
Α ρε Εφη με τα κονέ σου Wink Wink Wink
πλακα πλακα εγω θελω τις λαμπες που ειχε καποιος οταν πηγαιναμε στα λιμανακια.δεν θυμαμαι ποιος ηταν.... Crying or Very sad
θυμασαι εσυ Εφη Question
...... - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:16:29
Θέμα δημοσίευσης:
αυτες που λενε οτι ειναι γαλακτο---κατι...
που εχουν ενα πολυ καλο χρωμα οταν κοιτας απο τον καθρεπτη σου τον πισω???
πες οτι θες και θα παρω να τον ρωτησω τιμη!!!
σου εχω και αδυναμια λογω παγκομιου και θα στις κανω δωρο μονο αν ειναι φθηνες...
μαζευουμε και λεφτα....υποχρεωσεις βλεπεις...
kanelj - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
αυτες που θελω ειναι ακριβουτσικες Cool
αρα μαλλον δεν χρειαζεται να μου τις παρεις εσυ
ευχαριστω πολυ παντως Smile
Ady - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:24:12
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
το μαγαζι ειναι στην Καλλιροης 75 και η επωνυμια ειναι Αφοι Μπιρταχα...

Αν τύχει και περάσουμε από 'κει, ποιόν να ζητήσουμε, Έφη;
kanelj - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:34:05
Θέμα δημοσίευσης:
τον κολλητο της Εφης Laughing Laughing Laughing
marianthi - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:34:32
Θέμα δημοσίευσης:
[quote][quote="ady"]
Αν τύχει και περάσουμε από 'κει, ποιόν να ζητήσουμε, Έφη;[/quote]

ε! πήγεναι βρε παιδί μου και βάλε μια φωνή "ΕΕΕΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ??" σωστοοος!! Laughing Laughing
kanelj - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:38:07
Θέμα δημοσίευσης:
και σιγα μην εμφανιστει κανεις.θα νομιζει οτι θα ειναι κανενας γκομενος της και θα τον ψαχνει Laughing Laughing Laughing Laughing
Ady - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
OK. Θα ζητήσω και μισό κιλό κεφαλογραβιέρα.
...... - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:41:31
Θέμα δημοσίευσης:
κακιεεες!!!
Λοιπον ο φιλος μου λεγεται Γιωργος Μαλακος...
ειναι μια πολυ συμπαθητικη φυσιογνωμια...
μην πειτε σε λεπτομερειες για μενα, αλλωστε το 206 ειναι το θεμα μας, γιατι θα σας πει πως περασε στην κρητη μαζι μου φετος το καλοκαιρι...
Παντως οτι θελετε μπορει να σας βοηθησει...
marianthi - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:42:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ε τότε ας βάλει μια φωνή " εεεε το κολλητο της Εφης θέλω για να μου αλλάξει τα φώτα!!" Laughing Laughing
kanelj - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
για τυχον παρεξηγησεις δεν ξαναγραφεις το ονομα του αλλα αυτη την φορα με τονους Question Question Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
...... - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:50:15
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ ναι συγνωμη το επιθετο ειναι λιγο περιεργο...
και στην σχολη το ιδιο προβλημα εχει...
Γιωργος ειπαμε...και το αλλο ειναι Μαλακός...
Ok?
Αν ειναι στο επομενο meeting θα τον παρω μαζι μου να μιλησετε...
αν συνοδευεται και με φαγητο ο Γιωργος θα το εκτιμησει σιγουρα...
kanelj - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:52:08
Θέμα δημοσίευσης:
αν μας τα φαει ολα εμεις δεν θα τον εκτιμησουμε Laughing Laughing Laughing
...... - Τρι 23 Σεπ 2003, 14:58:33
Θέμα δημοσίευσης:
οχι ρε την μεριδα του ο καθενας...
εεε ξεφυγαμε ομως...
λαμπες μπαταριες κλπ ειναι το θεμα...
kanelj - Τρι 23 Σεπ 2003, 15:02:40
Θέμα δημοσίευσης:
σωστα σωστα.λοιπον αν τυχει και περναω απο κει θα σε παρω τηλ πιο πιν να στο πω
...... - Τρι 23 Σεπ 2003, 15:04:54
Θέμα δημοσίευσης:
εγινε λοιπον..
μεχρι τοτε να χρησιμοποιεις φακους φιλιπς...
TZAG - Τετ 24 Σεπ 2003, 01:15:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αν οι Hella είναι 28€ το ζευγάρι, τότε σίγουρα είναι πιό φτηνές από τις Xenon (45€ ) Exclamation
Vaggelis - Τετ 24 Σεπ 2003, 08:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσο μου αρέσει, όταν οι απαντήσεις είναι μέσα στο θέμα..... Laughing
kanelj - Παρ 26 Σεπ 2003, 03:23:55
Θέμα δημοσίευσης:
ναι,μαλλον εχεις δικιο............. Laughing
να σου πω την αληθεια απο τιμες δεν ξερω αν και με ενδιαφερει πολυ και μενα
αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι το φως που εκπεμπουν ειναι πιο "καθαρο",δηλαδη και πιο ξεκουραστο για τα ματια του οδηγου και οσο για τους απεναντι μαλλον δεν θα εχεις προβλημα(εκτος αν εχεις ρυθμισει τα φωτα σου για να ψαχνεις UFO το βραδυ)
οσο για τα φωττα σου....ειναι ενα προβληματακι.σιγουρα δεν θα δειχνει οπως θα εδειχνε με καθαρα κρυσταλλα αλλα πιστευω οτι κατι καλυτερο θα γινει (οχι με τεραστια διαφορα ομως)
nik7 - Κυρ 28 Σεπ 2003, 10:03:11
Θέμα δημοσίευσης:
pedia emena me endiaferei poli kai tha ithela na mathete an ginete poso kanoun 4 lampes H7 kai 2 lampes H11 an den kano lathos gia ta provolakia.... perimeno times ............ eixa kati ftiniarikes mple lampes kai mou kaike i mia kai evla afti pou ine stous provoleis..... alla thelo na valo ksana lampes kai na ine ligo kaliteres........ an vroume mple kai gia ta thesis(tis psires) akoma kalitera.......

MR2 ti leei tha mporesis na matheis i na mou doseis ena tilefono na paro kai na rotiso gia times?
DaSoP - Τρι 30 Σεπ 2003, 08:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχως δεν κατεχω πολλα απο λαμπες παντως για τις ψειρες εγω αγορασα λαμπιτσες κοκκινες led δεν καιγονται δεν ξεθωριαζουν! βεβαια μην περιμενετε καμια εκτυφλωτικη λαμψη! τουλαχιστον δεν τις αλλαζω καθε εβδομαδα οπως εκανα με κατι αλλες φτηνες... ΑΑΑ τιμη γυρω στα 15€.
...... - Τρι 30 Σεπ 2003, 15:06:17
Θέμα δημοσίευσης:
Nik7 οι λαμπες που βαζουν στα προβολακια ειναι H1 και κοστιζουν η απλη 2ευρα και η cool blue 11ευρα...
για τις H7 τωρα 5,5ευρα η απλη και η cool blue (απο οτι μου ειπε ο φιλος μου ειναι τυπου xenon)(δεν ξερω να το γραφω και καλα μη με παρεξηγησετε εεεε??) εχει 16ευρα...
υπαρχει σ αυτην την κατηγορια μια που λεει βγαζει 50% περισσοτερο φως και εχει 19ευρα...ολες αυτες ειναι Osram...
τωρα για τα λαμπακια θεσης που ανεφερες μου ειπε οτι εχουν ξεφτυλα 0,50ευρα(στα κανω και δωρο βρε αδερφε)
...... - Τρι 30 Σεπ 2003, 15:13:04
Θέμα δημοσίευσης:
ααα H11 βαζουν τα focus...δεν ξερω εχεις κανει καμια πατεντα?? και εβαλες τα προβολακια του focus στο πεζο???
nik7 - Τρι 30 Σεπ 2003, 20:21:26
Θέμα δημοσίευσης:
oxi aplos den thimomouna an ine H1 i H11!!!
anyway me endiaferei
pes mou pou vriskete kai kana tilefono tou magaziou....... oso gia tis times prokeite gia monades i gia zevgos?ama ine gia zevgos ine teleies times gia OSRAM.... afta perimeno pm i email i otidipote .... thanks efoula
TZAG - Σαβ 04 Οκτ 2003, 06:53:43
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
pedia emena me endiaferei poli kai tha ithela na mathete an ginete poso kanoun 4 lampes H7 kai 2 lampes H11 an den kano lathos gia ta provolakia.... perimeno times ............ eixa kati ftiniarikes mple lampes kai mou kaike i mia kai evla afti pou ine stous provoleis..... alla thelo na valo ksana lampes kai na ine ligo kaliteres........ an vroume mple kai gia ta thesis(tis psires) akoma kalitera.......

MR2 ti leei tha mporesis na matheis i na mou doseis ena tilefono na paro kai na rotiso gia times?

Χenon cool blue H7 45€ το ζευγάρι. Σύνολο 90€ γιά μεσαία και μεγάλα και δώρο οι "ψείρες". Καλύτερα μην αλλάξεις τα προβολάκια...
Byron206 - Σαβ 04 Οκτ 2003, 09:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
nik7 έγραψε:

Χenon cool blue H7 45€ το ζευγάρι. Σύνολο 90€ γιά μεσαία και μεγάλα και δώρο οι "ψείρες". Καλύτερα μην αλλάξεις τα προβολάκια...

ΤΑG εσυ που τις βρικες αυτες τις τιμες κοντα εκει που μενεις; Δηλαδη παγκρατι ή καπου αλλου ρωτω επειδη θελω να τις βαλω αλλα θελω πρωτα να τις δω.
Lord Cypher - Σαβ 04 Οκτ 2003, 10:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε πάιδες εμένα μου έχουν θολώσει τα φωτάκια που μπάινουν οι ψείρες..
Ότι λάμπα και να βάλω δείχνει κίτρινο το φως... Κίτρινο ξεθωριασμένο, όχι κίτρινο ομίχλης ε Exclamation
Υπάρχει τρόπος να καθαριστεί ή πρέπει να αλλάξει Question
nik7 - Δευ 06 Οκτ 2003, 14:57:12
Θέμα δημοσίευσης:
ego piga kai pira pantos tin mia lampa H7 pou ithela
den ine galazia (ine lefki) alla bgazei to idio fos pou vgazoun oi xenon type..... mou edose oloidies kai gia ta provolakia.... lipon exoume kai leme.... H7 14e kai H1 9.5e oso gia tis psires pira mple giati nomiza oti tha vgazoun lefko fos alla telika vgazoun mple kdi den maresoun.kai oi dio kanane 1e.tis dino se opion exei mple kai thelei na kanei poul mour..... apo ekei kai pera siga siga oso kegonta kai oi alles tha tis allakso mia mia ... idi mou kaike alli mia opote tha paro alles dio gia na ime etimos kai gia tin epomeni pou tha kaei.... pantos den exoun kamia sxesi me aftes pou ixa tipou xenon(galazies...) poli pio katharo fos kai poli kaliteri piotita....(OSRAM>>>)
afta an thelete mou edose tilefono magaziou mporo na doso kai na parete tilefono kai mathete oti thelete.....
DimiP - Δευ 06 Οκτ 2003, 16:20:41
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
den ine galazia (ine lefki) alla bgazei to idio fos pou vgazoun oi xenon type..... mou edose oloidies kai gia ta provolakia.... lipon exoume kai leme.... H7 14e kai H1 9.5e oso gia tis psires pira mple giati nomiza oti tha vgazoun lefko fos alla telika vgazoun mple kdi den maresoun.kai oi dio kanane 1e.tis dino se opion exei mple kai thelei na kanei poul mour..... apo ekei kai pera siga siga oso kegonta kai oi alles tha tis allakso mia mia ... idi mou kaike alli mia opote tha paro alles dio gia na ime etimos kai gia tin epomeni pou tha kaei.... pantos den exoun kamia sxesi me aftes pou ixa tipou xenon(galazies...) poli pio katharo fos kai poli kaliteri piotita....(OSRAM>>>)
afta an thelete mou edose tilefono magaziou mporo na doso kai na parete tilefono kai mathete oti thelete.....

για δωσε,για δωσε!
nik7 - Τρι 07 Οκτ 2003, 07:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
tha tin scannaro(tin karta tou magaziou) kai otan katafero na tin anevaso kapou tha valo...
omos o xoros pou exo ine psiloperiorismenos opote tha ithela an ginete na tin parei kapios administrator i opiosdipote allos kai na tin valei kapou gia na minei giati ego tha prepei na tin sviso se ligo kero....

opios mporei .... as mou steilei pm i email....

o tipos episis poulaei oti exei sxesi me ilektrologika apo mpataries mexri fanari kai diakoptes gia ilektrika parathira me tin plaketa tous.....
...... - Τρι 07 Οκτ 2003, 10:49:41
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 πηγες στον φιλο μου??
DimiP - Τρι 07 Οκτ 2003, 15:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
nik7 έγραψε:

για δωσε,για δωσε!

στειλε ενα ΡΜ με τηλεψωνα/διευθυνσεις / κ.τ.λ. ρε παιδι μου!
nik7 - Τετ 08 Οκτ 2003, 17:18:23
Θέμα δημοσίευσης:
efoula piga oso gia ton dimip file perimene ligo kai tha tin exo epano....
sorry gia tin kathisterisi
nik7 - Τετ 08 Οκτ 2003, 18:57:42
Θέμα δημοσίευσης:

oriste
DimiP - Πεμ 09 Οκτ 2003, 00:07:06
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω
kavaliotis - Παρ 10 Οκτ 2003, 06:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
Για Θεσσαλονικη ξερει κανεις τιμες ποσο παιζουνε??? Ενδιαφερομαι για μεσαια αρχικα μονο και να ειναι σαν αυτες που εχουν πχ οι Μercedes, εκεινες που μπλεδιζουν καπως...
TZAG - Κυρ 12 Οκτ 2003, 00:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
ΤΑG εσυ που τις βρικες αυτες τις τιμες κοντα εκει που μενεις; Δηλαδη παγκρατι ή καπου αλλου ρωτω επειδη θελω να τις βαλω αλλα θελω πρωτα να τις δω.

Α ρε Άρη, που είσαι εσύ καλέ;;
Θα σε πάρω τηλέφωνο την Πέμπτη φίλε γιατί μέχρι τότε είμαι "νύχτα". Να βρεθούμε και να τις δείς. Very happy
BUBA - Πεμ 25 Δεκ 2003, 14:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερει κανεις που μπορω να βρω τις OSRAM Silver Star H7 , και Cool Blue H1 οπως φαινονται στο site της PowerBulbs www.powerbulbs.com ?
Skull - Πεμ 25 Δεκ 2003, 18:48:37
Θέμα δημοσίευσης: Re: Περισσότερο φως...
TONY PAP έγραψε:
όλο το φωτιστικό σώμα ?

Δεν χρειαζετε τιποτα αλλο...
Μονο τις OSRAM να βαλεις και αν σου αρεσει το φως να ειναι τοσο ασπρο που να μπλεδιζει λιγακι...HALOGEN OSRAM BILUX H4 COOL BLUE +10%BLUE 4000Κ 12V!!!
Η τιμη τους κυμαινετε αοπ 18-35ευρο το ζευγαρι!Εγω τις ειχα παρει 28ευρο και τις ειχα βρει 35ευρο αλλα οταν το πηγα για service ειχε τετοιες λαμπες 18ευρο το ζευγαρι....
Αλλα πλακα-πλακα μου καικε η μια χθες και εβαλα απο τις παλιες!Τοσο γρηγορα εχουν διαρκεια ζωης???8 μηνες τις ειχα...
shark_zak - Τετ 07 Ιαν 2004, 10:21:26
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα ...
μετα απο ενα ατυχημα που ειχα (με αποτελεσμα ενα σπασμενο φαναρι)
σκευτικα να αλλαξω τις λαμπες μου,
εχω το quiksilver με το διαφανο τζαμι και τις διπλες λαμπες...
και θελω να βαλω κατι καλητερο, η αυτες που ειναι καταλευκες η αυτες που κανουν λιγο μπλε...
διαβασα και αυτο το post αλλα και το post "ΦΩΤΑ ΚΙ' ΑΛΛΑ ΦΩΤΑ" και μπορω να πω οτι εχω μπερδευτη παρα πολυ...
το κακο ειναι οτι ακουω κατι τιμες που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους...
π.χ. πηγα στον loui και μου ειπε 110 ευρω το ζευγαρι και ακριβος στο διπλανο μαγαζι auto sport 40 ευρω τις ιδιες...
γιατι υπαρχει τοση μεγαλη διαφορα Question
εσεις τι μου προτεινετε να κανω Question
kavaliotis - Τετ 07 Ιαν 2004, 10:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω τι θα σου πουν οι αλλοι, αλλα εγω 110 ευρω για 2 λαμπες δεν θα εδινα!!! Σκεψου οταν θα σου καει πως θα νιωθεις που θα εχασες 55 ευρω για μια χαζολαμπα! Καλυτερα παρτα γλεντα τα λεφτα παρα να πανε σε λαμπα! 40 ευρω ειναι λογικη τιμη για καλες λαμπιτσες, εγω παντως νομιζα οτι καηκε η μια μου ψειρα και πηγα και πηρα αυτες που βγαζουν το απολυτο λευκο φως και κοστισαν 9 ευρω το ζευγαρι...
shark_zak - Τετ 07 Ιαν 2004, 11:45:11
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
Δεν ξερω τι θα σου πουν οι αλλοι, αλλα εγω 110 ευρω για 2 λαμπες δεν θα εδινα!!! Σκεψου οταν θα σου καει πως θα νιωθεις που θα εχασες 55 ευρω για μια χαζολαμπα! Καλυτερα παρτα γλεντα τα λεφτα παρα να πανε σε λαμπα! 40 ευρω ειναι λογικη τιμη για καλες λαμπιτσες, εγω παντως νομιζα οτι καηκε η μια μου ψειρα και πηγα και πηρα αυτες που βγαζουν το απολυτο λευκο φως και κοστισαν 9 ευρω το ζευγαρι...

ok δεκτη η γνωμη σου αλλα τιδιαφορα εχουν αυτες με τα 40 ευρω απο τις αλλες με τα 110 εδω ειναι το θεμα.... Idea Silly
BUBA - Σαβ 10 Ιαν 2004, 22:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
110 εχουν οι λαμπες μαρκας PIAA, που ειναι οτι καλυτερο απο αποψη ποιοτητας και αποδοσης. Υποτιθεται οτι εχουν αποδοση αναλογη με 110W ενω ειναι 55W ηλεκτρικα. Εγω εχω βαλει αυτες και συγκεκριμενα τις Xtreme White (4150K) H7 στα μεσαια, καθως και τις μπλε της PIAA στις ψειρες (19ευρω). Το ξερω πολλα λεφτα για λαμπες αλλα καμια σχεση με τις μαμισιες. Δυνατο καταλευκο φως. Παντως μην βαλεις μπλε στα μεσαια, φωτιζουν λιγοτερο απο τις λευκες, την διακριτικη μπλε αποχρωση την δινουν οι μπλε ψειρες ακομη και οταν ειναι αναμενα και τα μεσαια.
kavaliotis - Κυρ 11 Ιαν 2004, 06:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις δοκιμασει των 40 ευρω τις λαμπες ή απλα λες οτι των 110 ευρω ειναι πολυ καλυτερες απο τις μαμισιες? Γιατι αν και των 40 ειναι πανω κατω σαν των 110, ε δεν νομιζω για λιγο ελαχιστον παραπανω φως να θελει καποιος να δωσει τοσα πολλα λεφτα...
BUBA - Κυρ 11 Ιαν 2004, 17:57:08
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω, 110 (εγω μαλιστα τις πηρα 117!!) ειναι πολλα, απλα οταν την εψαξα σε κανα 2-3 μαγαζια τα περισσοτερα ειχαν ειται PIAA ειται πολυ φθηνιαρικες με 5-10 ευρω οποτε αποφασισα να τα σκασω τα φραγκα με την λογικη οτι οι PIAA θα ειναι εφορου ζωης γιατι συνηθως δεν καιγονται. Μετα ανακαλυψα στο site της Powerbulbs( www.powerbulbs.com )τις OSRAM και PHILLIPS με τιμη γυρω στα 40 ευρω, φαινονται αρκετα καλες (50% περισσοτερο φως λενε), πολυ πιθανον απο αποδοση να μην υστερουν πολυ σε σχεση με τις PIAA απλα δεν τις εχω βρει πουθενα εδω στην Αθηνα. Iσως βεβαια να ειναι αυτες που αναφερει ο Shark_zak στο μαγαζι διπλα στο LOUIS TUNNING
kavaliotis - Δευ 12 Ιαν 2004, 08:37:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξανδρε πολυ καλο αυτο το site που εδωσες, εχει τις Philips Vision Plus H4 με 50% περισσοτερο φως (Low Beam ειναι τα μεσαια και οχι η ψειρα ετσι?) σε τιμη γυρω στα 28 ευρω με δωρεαν αποστολη παγκοσμιως!!!! Οποτε μαλλον θα παραγγειλω απο εκει... Εκτος και αν αυτες με το Χεnon εφφε (το μπλε ιριδιζον) να ειναι πιο δυνατες, δεν ξερω...
BUBA - Δευ 12 Ιαν 2004, 14:04:09
Θέμα δημοσίευσης:
E λοιπον το "free shipping worldwide" δεν το ειχα προσεξει. Και δωρεαν και οι μπλε ψειρες με καθε παραγγελια!
Οντος καλη κινηση να παραγγειλεις κατευθειαν απο αυτους, αφου σκεφτομαι να παραγγειλω και εγω τις μπλε για τα κατω τα προβολακια.
Μαλιστα εχει και συκριτικα τεστ μεταξυ OSRAM και PHILLIPS με την OSRAM Silver Star να ειναι ελαχιστα καλυτερη απο την PHILLIPS Vision Plus στις λευκες.
Οπως ανεφερα μην βαλεις μπλε στα μεσαια γιατι φωτιζουν αρκετα λιγοτερο απο τις λευκες, οπως ειδες και στο site στισ μπλε δεν αναφερει +50% φωτεινοτητα.
To πιο κλασσικο - μη "καγκουρισιο"- setup einai
Μεσαια/Μεγαλα : Λευκες
Ψειρες/Προβολακια Ομιχλης : Mπλε
kavaliotis - Δευ 12 Ιαν 2004, 14:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:

Ναι αλλα στις ψειρες που ειδα εγω σε ενα 206 που ειχε βαλει μπλε φαινοταν λιγο καγκουρισιο, τουλαχιστον για τα δικα μου προτυπα..Εγω θελω απλα να ιριδιζει οπως στις Mercedes ας πουμε, οχι να φαινεται το μπλε...Εγω μαλλον μονο για True White θα παω και αν λες οτι οι OSRAM εινια καλυτερες, θα το ψαξω λιγο ακομα (το ονομα Philips μου ακουγοται πιο ωραιο για αυτο!)
shark_zak - Δευ 12 Ιαν 2004, 17:05:28
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Iσως βεβαια να ειναι αυτες που αναφερει ο Shark_zak στο μαγαζι διπλα στο LOUIS TUNNING

ισως δεν ξερω γιατι δεν μου τις εδειξε.... Confused

παντος αν βρειτε κατι νεωτερο πειτε μου γιατι τρωγομαι... Silly

ΑΑΑ Exclamation και αν αποφασησετε για παραγγελια απο εξω παλι πειτε μου Arrow Onfire
Byron206 - Δευ 12 Ιαν 2004, 17:46:12
Θέμα δημοσίευσης:
Για παραγγελια απο το εξωτερικο ειμαι και γω μεσα.....αν και με τρωει να παω να τις παρω απο εδω διοτι η αναμονη δεν αντεχετε.
Αν γινει παρεγγελια απο το εξωτερικο στειλτε μου pm για να συνεννοηθουμε..... Wink
kavaliotis - Δευ 12 Ιαν 2004, 19:26:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια δεν χρειαζετε να μαζευτειτε, αφου λεμε εχει δωρεαν αποστολη!!! Παραγγελνει ο καθενας μονος του και τελειωσε...
Byron206 - Δευ 12 Ιαν 2004, 21:32:04
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
Παιδια δεν χρειαζετε να μαζευτειτε, αφου λεμε εχει δωρεαν αποστολη!!! Παραγγελνει ο καθενας μονος του και τελειωσε...

Ναι ρε Μακη αλλα εγω δεν εχω πιστωτικη καρτα και εκει εχω το προβλημα....οποτε καλυτερα να τα δωσω μετρητα σε καποιον που θα κανει παραγγελια με καρτα Very happy
kavaliotis - Δευ 12 Ιαν 2004, 23:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
Oops ναι οντως δεν το σκεφτηκα! Επειδη ημουνα Αγγλια και ολες τις αγορες τις εκανα online παντα, συνηθισα...
BUBA - Τρι 13 Ιαν 2004, 00:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
BUBA έγραψε:

Ναι αλλα στις ψειρες που ειδα εγω σε ενα 206 που ειχε βαλει μπλε φαινοταν λιγο καγκουρισιο, τουλαχιστον για τα δικα μου προτυπα....

Ισως, να ηταν κατι "λεντακια" που κυκλοφορουν και μπαινουν στις ψειρες αντι για κανονικες λαμπες. Εχουν πολυ εντονο μπλε χρωμα σα λαμπακια ...Χριστουγεννιατικου δεντρου. Ε αυτα ενταξει ειναι μονο για τα hardcore μελη του ......KRT!
Οι κανονικες μπλε ομως σου δινουν αυτh το διακριτικη γαλαζια αποχρωση ιδιαιτερα οταν ειναι αναμενα και τα λευκα μεσαια.
Τελος παντον, οτι τραβαει η ψυχη σου παρε, ετσι και αλλιως η PowerBulbs δινει τζαμπα τις μπλε ψειρες οποτε μια δοκιμη δεν κοστιζει τιποτα Wink
Ghost Dog - Τρι 13 Ιαν 2004, 00:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Ε αυτα ενταξει ειναι μονο για τα hardcore μελη του ......KRT!

Μπααα....... δεν παιζει! Evil
shark_zak - Τρι 13 Ιαν 2004, 10:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
δειτε και αυτο : www.piaa.com αντε τωρα να διαλεξεις αναμεσα σε ολες αυτες (PIAA, OSRAM, Philips, XENON ) Silly
kostasgrtour - Πεμ 27 Απρ 2006, 13:05:28
Θέμα δημοσίευσης: Αγορά λαμπών από www.powerbulbs.co.uk
Καλημέρα σε όλους!
Χθες αγόρασα από Αγγλία ένα ζευγάρι λάμπες H7 PowerPlus H7 (Excellent value, great performance and up to 50% more light!) σε 1-7 μέρες θα είναι Ελλάδα .
Με την αγορά ενός ζευγαριού λαμπών δίνουν ένα ακόμα .Κόστος 35 E .
Μόλις έρθουν θα σας ενημερώσω .
tazmania - Τετ 10 Ιαν 2007, 13:18:19
Θέμα δημοσίευσης: Re: Περισσότερο φως...
Skull έγραψε:
TONY PAP έγραψε:
όλο το φωτιστικό σώμα ?

Δεν χρειαζετε τιποτα αλλο...
Μονο τις OSRAM να βαλεις και αν σου αρεσει το φως να ειναι τοσο ασπρο που να μπλεδιζει λιγακι...HALOGEN OSRAM BILUX H4 COOL BLUE +10%BLUE 4000Κ 12V!!!
Η τιμη τους κυμαινετε αοπ 18-35ευρο το ζευγαρι!Εγω τις ειχα παρει 28ευρο και τις ειχα βρει 35ευρο αλλα οταν το πηγα για service ειχε τετοιες λαμπες 18ευρο το ζευγαρι....
Αλλα πλακα-πλακα μου καικε η μια χθες και εβαλα απο τις παλιες!Τοσο γρηγορα εχουν διαρκεια ζωης???8 μηνες τις ειχα...

Καλημερα φιλε Γιαννη.Εχω προβληματιστει αναμεσα στισ OSRAM Η7 COOL BLUE και στις WURTH XENON LIGHTS.Εσυ με τις OSRAM εισαι ευχαριστημενος?
brz20 - Τετ 10 Ιαν 2007, 16:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
Προτεινω Xenon με κλειστα ματια.
Πρωτος λογος ειναι οτι πεφτεις σε λακουβα και δεν καιγετε η λαμπα.Ενω οι απλες μπορει να την παθουν με αυτων τον τροπο.
Δευτερος λογος ειναι οτι αυτες οι λαμπες τυπου Xenon ειναι μισης ζωης.
Ειδικα της OSRAM ειναι σιγουρα και το εχω δει.Δηλαδη μια κοινη λαμπα εχει διαρκεια 300 ωρες.Αυτες εχουν μολις 150.
DimiP - Τετ 10 Ιαν 2007, 19:40:10
Θέμα δημοσίευσης:
σε εμενα οι osram cool blue H1 καιγονται για πλακα!
εχω αλλαξει ισα με 10 λαμπες μεχρι τωρα.
ευτυχως ειναι φθηνες 9Ευρω η μια Twisted evil Twisted evil

δοκιμασα philips αλλα δεν εζησαν πολυ και απο φως μαπα.

τωρα εχω παραγκειλει αλλες και περιμενω . οταν ερθουν και τις δοκιμασω θα σας πω.
fynos - Παρ 12 Ιαν 2007, 10:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Οι Osram cool blue έχουν των καλύτερο φωτισμό, αλλά και η ζωή τους σε σχέση με της απλές είναι στο μισό ! Για της Η1 δεν το συζητώ, θα της αλλάξεις 2-3 φορές περισσότερο από της Η7.....
LEFT - Δευ 15 Ιαν 2007, 01:21:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αν σας ενδιαφέρει μια γνωμη ακόμη θα σας πω το εξης :
εχω ξοδέψει αρκετά χρήματα σε λάμπες των προαναφερθέντων μηνυμάτων....αποτέλεσμα... για τα σκουπίδια είναι όλες ! Εβαλα Κιτ xenon με 300 ευροπουλάκια και είδα το φώς το αληθεινό επιτέλους! Προβόλια βέβαια και μεγάλη σκάλα έβαλα λάμπες τύπου xenon αλλα φθηνες βέβαια!
Συμπέρασμα!!! ... Μην τσιγκουνεφτείται , αξίζει -συμφέρει τελικώς και θα το καταευχαριστηθείται, βαλτε και μερικές δοσούλες στην πιστωτική αμα λάχει και θα είστε αρχοντες ! Αν τώρα δεν θελετε να σκασετε 300 Ε βάλτε λαμπές μαμά με την μια !.....αμα εχετε καυλώσει ντε και σόνι μονο και μόνο για τιν εμφάνισή βάλτε ότι πιο φθηνό βρείτε μπροστά σας αφού ολες καίγονται σύντομα και οι διαφορές εινάι ελάχιστες στο φωτισμό! Smile
fynos - Δευ 15 Ιαν 2007, 01:27:33
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι είναι, καλομελέτα και στο τέλος του μήνα Very happy
LEFT - Δευ 15 Ιαν 2007, 10:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
Με το καλο ευχομαι john ... θα γουστάρεις! Καλημέρα Smile
Giannis307 - Τετ 17 Ιαν 2007, 11:13:41
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα
Λοιπον εγω εβαλα ενα σετακι τυπου xenon με ενυσχητη για τη μεσαια σκαλλα και απλες "μλπε" Η1 στουσ προβολεις.τα εχψ επανω σχεδων ενα χρονο και δεν εχει τπτ ουτε καηκε τπτ και ειναι gg!!Η ηταν 120 ευρω οι 4 λαμπες (για ολες τι σκαλες) και τον ενυσχητη και αλλα 10 ευρω για ψειρες led που δεν καιγονται ποτε...Εκτος στουκας φυσικα...Αυτα...Κατι ασχετο και σχετικο....Αν αλλαξω τα φωτα πισω με Lexus style θα υπαρχει θεμα στα ηλεκτρολογικα?Δλδ μπαινει η πλακετα με τα ντουι τοησ μαμασ η εχει δικο του το φαναρι...η ακομα και αν εχει γινετε να μπει της μαμας σαν λιγοτερο κινεζικο??
DimiP - Τετ 17 Ιαν 2007, 19:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

τωρα εχω παραγκειλει αλλες και περιμενω . οταν ερθουν και τις δοκιμασω θα σας πω.

μου ηρθαν οι philips diamondvision 5000 Κ. (35Euro το ζευγος)
βγαζουν ενα υπεροχο λευκο προς το μπλεδιζον χρωμα οταν τις κοιτας απο μπροστα και ενα αρκετα γαλαζωπο (oxi μπλε ομως) οταν βλεπεις το φωτισμενο δρομο απο τη θεση του οδηγου.
γενικα ειναι πολυ ωραιες Αλλα (παντα υπαρχει ενα αλλα) η ποσοτητα του φωτος που βγαζουν ειναι λιγη.
ειδικα το σουρουπο λιγο πριν νυχτωσει νομιζεις οτι εισαι με τα φωτα κλειστα
ακομα και τη νυχτα βγαζουν λιγοτερο φως ή εστω ετσι ειναι η αισθηση που εχει ο οδηγος.
κριμα γιατι το χρωμα τους ειναι υπεροχο.
θα τις δοκιμασω και αν δεν τις συνηθησω θα ξαναβαλω τις osram. Confused

μαλλον μονοδρομος για πολυ και ασπρο η μπλε φως ειναι τα xenon.
nOkpos - Τετ 17 Ιαν 2007, 23:58:14
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι εβαλα κατι type r της εχω 6 μηνες χωρις να εχουν παθει τπτ! μπορω να πω οτι το φως τους ειναι πολυ καλητερο απο της μαμα λαμπες που εχει το 206!
shiba - Πεμ 18 Ιαν 2007, 01:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα παλι,σημερα μ δειξανε στην peugeot 1 kit xenon..250 ευρω μ ειπανε κα ιοτι βγαζει πολυ καλο φως..βασικα το σκεφτομαι..δεν θα ητανε μια καλη ιδεα οσα παιδια εχουνε xenon η λαμπεσ τυπου xenon να βγαζανε καμια φωτογραφια να περναμε ιδεα κα ιεμεισ οι ασχετοι? Laughing
LEFT - Πεμ 18 Ιαν 2007, 11:02:00
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
εμενα παλι,σημερα μ δειξανε στην peugeot 1 kit xenon..250 ευρω μ ειπανε κα ιοτι βγαζει πολυ καλο φως..βασικα το σκεφτομαι..δεν θα ητανε μια καλη ιδεα οσα παιδια εχουνε xenon η λαμπεσ τυπου xenon να βγαζανε καμια φωτογραφια να περναμε ιδεα κα ιεμεισ οι ασχετοι? Laughing

Παιδιά εγώ ευχαρίστως να το παλέψω, να βγάλω καμία φωτογραφία αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα φανούν και πολλά!? Θα το προσπαθήσω πάντως...

*edit by christhehealer*

Παρακαλώ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες.

Εκ της MOD Team

LEFT - Πεμ 18 Ιαν 2007, 18:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν χρειαζεται να με παρακαλέσεις για κατι αυτονόητο απλά μου διέφυγε στο βιαστικό του μηνυματος και σε ευχαριστώ για τιν επισήμανση!
Παρακαλω!Smile
DimiP - Παρ 19 Ιαν 2007, 09:24:05
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:

επειδη μαλλον το ξερω το κιτ (πωλειται απο 250-300Ευρω) και το ειδα να δουλευει σε ραλο. σου προτεινω να το βαλεις.
τουλαχιστον απο φως βγαζει πολυυυυυυ!
το ειδα αναμενο πρωι με φως και επαθα πλακα.
και απο αποψη τιμης ειναι νορμαλ.
μετα απο λαμπες βαζεις οτι θελεις αναλογα ποσο λευκο η μπλε το θελεις.
plaketokofths - Τετ 24 Ιαν 2007, 14:29:18
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι λίγο άσχετος απο λάμπες... απ' αυτα διαβάζω καταλαβαίνω πως το 206 έχει λάμπες τύπου Η7?

Επίσης στα προβολάκια είναι τύπου Η1?

Το εν λόγω site http://www.powerbulbs.co.uk/ κάνει δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα? Έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα?

edit: Το φωτιστικό σώμα του 206 περιλαμβάνει 2 λάμπες? Μία για μεσαία και μία για μεγάλα (ξεχωριστά από τα θέσεως λέω). Γιατί στο παραπάνω site λέει για high & low beam!
COOL ALEXIS - Τετ 24 Ιαν 2007, 16:28:54
Θέμα δημοσίευσης:
Βεβαίως και έχει δύο λάμπες...

Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις Wink
kostasgrtour - Τετ 24 Ιαν 2007, 17:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα, ναι είναι δωρεάν τα μεταφορικά .Εχει 2 λάμπες Η7 .Είχα παραγγειλλει και μου ήρθαν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
plaketokofths - Τετ 24 Ιαν 2007, 17:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ... Wink
DimiP - Τετ 24 Ιαν 2007, 20:43:51
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Είμαι λίγο άσχετος απο λάμπες... απ' αυτα διαβάζω καταλαβαίνω πως το 206 έχει λάμπες τύπου Η7?

Επίσης στα προβολάκια είναι τύπου Η1?

Το εν λόγω site http://www.powerbulbs.co.uk/ κάνει δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα? Έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα?

edit: Το φωτιστικό σώμα του 206 περιλαμβάνει 2 λάμπες? Μία για μεσαία και μία για μεγάλα (ξεχωριστά από τα θέσεως λέω). Γιατί στο παραπάνω site λέει για high & low beam!

απο το powerbulbs αγορασα προσφατα λαμπες.
κανενα προβλημα.
ηρθαν σε νορμαλ (προσεγμενη) συσκευασια σε αψογη κατασταση και μαλλον ψιλο-γρηγορα.
ειναι δωρεαν η αποστολη τους
ερχονται με απλο ταχυδρομειο (you know? ο ταχυδρομος χτυπαει παντα 2 φορες κ.λ.π....)

στο συστηνω.
plaketokofths - Τετ 24 Ιαν 2007, 21:35:50
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμ... αν θες μπορείς να μου πεις ποιες πήρες και τι εντυπώσεις αποκόμισες?
DimiP - Πεμ 25 Ιαν 2007, 17:24:09
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Χμμ... αν θες μπορείς να μου πεις ποιες πήρες και τι εντυπώσεις αποκόμισες?

για δες λιγο εδω : http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=1843&postdays=0&postorder=asc&start=0

αν και εκανα λαθος Embarassed Embarassed απο το autolamps-online αγορασα (http://www.autolamps-online.com/index.htm).
με συγχωρεις.
plaketokofths - Πεμ 25 Ιαν 2007, 20:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
Διάβασα την παραπομπή σου κι αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι philips diamond vision έχουν ωραίο χρώμα αλλά δεν βλέπεις τόσο καλά.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σου, κάτι ακόμα

Arrow οι λάμπες μας είναι ονομαστικής ισχύος 55w νομίζω ε?
Αν βάλουμε 100w που προφανώς οι απαιτήσεις σε ρεύμα είναι μεγαλύτερες θα υπάρχει ηλεκτρολογικό πρόβλημα της φύσης καμμένες ασφάλειες, καλώδια, ντουί? έχει δοκιμάσει να βάλει κανεις τέτοιες λάμπες?
DimiP - Παρ 26 Ιαν 2007, 16:17:25
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Διάβασα την παραπομπή σου κι αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι philips diamond vision έχουν ωραίο χρώμα αλλά δεν βλέπεις τόσο καλά.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σου, κάτι ακόμα

Arrow οι λάμπες μας είναι ονομαστικής ισχύος 55w νομίζω ε?
Αν βάλουμε 100w που προφανώς οι απαιτήσεις σε ρεύμα είναι μεγαλύτερες θα υπάρχει ηλεκτρολογικό πρόβλημα της φύσης καμμένες ασφάλειες, καλώδια, ντουί? έχει δοκιμάσει να βάλει κανεις τέτοιες λάμπες?

να μην βαλεις τιποτα αλλο παρα 55watt .

α και θυμισου : για μαμα φωτιστικα σωματα
οσο πιο κιτρινο το φως (χαλια δηλ. στο ματι) τοσο περισσοτερο καλα βλεπει ο οδηγος
οσο πιο μπλε (καγκουρε και ομορφο ) τοσο λιγοτερο βλεπει ο οδηγος.

εξαιρουνται ΠΑΝΤΑ τα xenon φυσικα.
elias - Δευ 05 Φεβ 2007, 10:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κανένας αν υπάρχουν λαμπάκια για τα εμπρός φώτα θέσης που να έχουν λευκό φως? Αυτά που έχει το αυτοκίνητο μαμά είναι προς το κίτρινο και δεν πολυταιριάζουν με το λευκό φως που βγάζουν τα μεσαία-μεγάλα φώτα (λάμπες bosch plus +60%).
netblaster - Δευ 05 Φεβ 2007, 12:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:
Ξέρει κανένας αν υπάρχουν λαμπάκια για τα εμπρός φώτα θέσης που να έχουν λευκό φως? Αυτά που έχει το αυτοκίνητο μαμά είναι προς το κίτρινο και δεν πολυταιριάζουν με το λευκό φως που βγάζουν τα μεσαία-μεγάλα φώτα (λάμπες bosch plus +60%).

Αν δεν θες να πας σε led (τα οποια δεν φαινονται και τοσο εντονα λογω οτι οι θεσεις καπως πλαγιες) υπαρχουν σε λευκα!!!

Τωρα σε λαμπιτσες (οχι led) βγαζει σιγουρα η Philips καποιες που εχουν μπλε περιβλημα, αλλα δεν μπορω να τις βρω να της δεις...
elias - Πεμ 08 Φεβ 2007, 09:05:26
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
elias έγραψε:

Αν δεν θες να πας σε led (τα οποια δεν φαινονται και τοσο εντονα λογω οτι οι θεσεις καπως πλαγιες) υπαρχουν σε λευκα!!!

Τωρα σε λαμπιτσες (οχι led) βγαζει σιγουρα η Philips καποιες που εχουν μπλε περιβλημα, αλλα δεν μπορω να τις βρω να της δεις...

Στα πολυκαταστήματα που κοίταξα δεν βρήκα τίποτα. Βρήκα μόνο σ' ένα κατάστημα λαμπάκια μάλλον led, γιατί δεν είχαν σπίρωμα, με 8 ευρώ το ζευγάρι. Αυτό που λες ότι δεν φαίνονται τόσο έντονα τι εννοείς? Δεν έχουν πολύ φως? Η τιμή είναι καλή ή ψάχνουν για θύματα?
DimiP - Πεμ 08 Φεβ 2007, 11:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
DimiP έγραψε:

μου ηρθαν οι philips diamondvision 5000Κ. (35Euro το ζευγος)
βγαζουν ενα υπεροχο λευκο προς το μπλεδιζον χρωμα οταν τις κοιτας απο μπροστα και ενα αρκετα γαλαζωπο (oxi μπλε ομως) οταν βλεπεις το φωτισμενο δρομο απο τη θεση του οδηγου.
γενικα ειναι πολυ ωραιες Αλλα (παντα υπαρχει ενα αλλα) η ποσοτητα του φωτος που βγαζουν ειναι λιγη.
ειδικα το σουρουπο λιγο πριν νυχτωσει νομιζεις οτι εισαι με τα φωτα κλειστα
ακομα και τη νυχτα βγαζουν λιγοτερο φως ή εστω ετσι ειναι η αισθηση που εχει ο οδηγος.
κριμα γιατι το χρωμα τους ειναι υπεροχο.
θα τις δοκιμασω και αν δεν τις συνηθησω θα ξαναβαλω τις osram. Confused

μαλλον μονοδρομος για πολυ και ασπρο η μπλε φως ειναι τα xenon.

μετα την αλλαγη και στα φωτα ομιχλης,
τελικα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο οπτικα και αισθητικα αν εχω αναμενα και τα μεσαια και τους προβολεις ομιχλης (γιατι το φως μονο απο τα μεσαια ειναι λιγο)
χρωματικα ειναι λευκο - μπλεδίζον (αρκετα) πολυ ιδιαίτερο (βλέπε καγκουρέ Laughing Laughing Laughing )
λαμπες Η1 philips diamond vision 5000K.
35Ε / ζευγος
fynos - Σαβ 17 Φεβ 2007, 20:42:02
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
δεν θα ητανε μια καλη ιδεα οσα παιδια εχουνε xenon η λαμπεσ τυπου xenon να βγαζανε καμια φωτογραφια να περναμε ιδεα κα ιεμεισ οι ασχετοι? Laughing

http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC01442.jpg
Έτσι φαίνονται στο 206 Wink
fynos - Σαβ 17 Φεβ 2007, 20:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα είναι ποίος ξέρει να μου πει, τι λάμπες αλογόνου να πάρω για να μην φαίνεται αυτή η παραφωνία αλογόνου – xenon. Question
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC01448.jpg
Στην φωτογραφία δεν φαίνεται πολύ η διάφορα !!
Αυτές που έχω τώρα είναι Osram cool blue Smile
DimiP - Κυρ 18 Φεβ 2007, 15:32:29
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Το θέμα είναι ποίος ξέρει να μου πει, τι λάμπες αλογόνου να πάρω για να μην φαίνεται αυτή η παραφωνία αλογόνου – xenon. Question
http://users.otenet.gr/~hmdgrc/04.htm
Στην φωτογραφία δεν φαίνεται πολύ η διάφορα !!
Αυτές που έχω τώρα είναι Osram cool blue Smile

πιστευω πως η παραφωνια θα φαινεται οτι και να κανεις αλλα μπορεις να μειωσεις τη διαφορα αν παρεις αλογονου τουλαχ. 5000Κ .
φοραγα coolblue κια πρεπει να ηταν 4000Κ (δεν ξερω ομως σιγουρα)
τωρα με τις philips στα 5000Κ το φως ειναι σαφως πιο κοντα se xenon αλλα οχι τοσο πολυ οπως στα Xenon.

λοιπον επειδη ξαναειδα τις φωτο νομιζω τα 5000K θα σε καλυψουν
fynos - Κυρ 18 Φεβ 2007, 15:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα,
Ναι cool blue είναι στα 4000Κ και νομίζω ότι πλέον θα βγαίνουν από την Bosch !!
Της Philips από που της πείρες ??
Ευχαριστώ ! Very happy
DimiP - Κυρ 18 Φεβ 2007, 23:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Καλησπέρα,
Ναι cool blue είναι στα 4000Κ και νομίζω ότι πλέον θα βγαίνουν από την Bosch !!
Της Philips από που της πείρες ??
Ευχαριστώ ! Very happy

εγω τις πηρα μεσω internet απο εξωτερικο (Αγγλια)
αλλα φανταζομαι (χωρις να το ξερω) θα υπαρχουν κιεδω.
oi δικες μου ειναι οι philips diamondvision (5000K) Wink
KOTSISK - Πεμ 16 Αύγ 2007, 17:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙΤ XENON. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ (ΜΑΡΚΑ)?
brz20 - Πεμ 16 Αύγ 2007, 18:50:38
Θέμα δημοσίευσης:
Παλι υπαρχει θεμα ειδικο για xenon.

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4945&highlight=

Το παραπανω link ειναι.
Υπαρχουν 30 σελιδες και φωτογραφιες.
Υπαρχουν πολλες μαρκες.Ολοι μας βεβαια εχουμε παρει τα XTR.
Μην την ψαχνεις δεν ειναι ακουστει οπως Siemens,Bosch αλλα κανουν πολυ καλα την δουλεια τους και εχουν και καλο after sale service.
Ειναι επαγγελατιας ο ανθρωπος στην Πατρα που σεβετε αυτο που κανει.
Συνεχεια στο θεμα που σου εδωσα στο link παραπανω.
SnakeMJK - Σαβ 01 Δεκ 2007, 19:00:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρει κανένας πόσο έχουν οι λάμπες Η4 της Wurth που βγάζουν κατάλευκο φως;; Της έβαλα σήμερα και μου φάνηκε υπερβολικά ακριβό το πακετάκι...
Stevon - Δευ 03 Δεκ 2007, 11:37:52
Θέμα δημοσίευσης:
Για Η4 Ζήση δέν ξέρω ,αλλά για Η7 που είχα βάλει εγώ ήταν κοντά στα 90€... Crying or Very sad
SnakeMJK - Δευ 03 Δεκ 2007, 12:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Για Η4 Ζήση δέν ξέρω ,αλλά για Η7 που είχα βάλει εγώ ήταν κοντά στα 90€... Crying or Very sad

Ευχαριστώ για την απάντηση! Για Η4 είχαν 70 και μου τις άφησε 55, και μου φάνηκαν υπερβολικά πολλά. Τουλάχιστον βγάζει ωραίο φως...
ultra-one - Δευ 01 Δεκ 2008, 13:52:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τις Osram Night Braker τις δοκίμασε κανείς για να μας πει εντυπώσεις?
http://www.osram.com/osram_com/Consumer/Automotive_Lighting/Products/Headlights/NIGHT_BREAKER/index.html
Randy - Δευ 22 Δεκ 2008, 02:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
Nightbraker οχι, τις θεωρω ιδιαιτερα δυσευρετες...

Προτεινω Phillips X-treme Power για οσους εχουν πορειας H7, και για προβολακια H1 προτεινω παλι Phillips VisionPlus +50%.. Εχουν συνδυασμο χρωματος και δενουν πολυ.. Αρκετα λευκοτερο φως, και "γεμιζουν" τους προβολεις".

Επισης Phillips NightGuide ειναι καλη λυση, η οποια χρησιμοποιει μια ιδιατερη τεχνολογία..

Σύμφωνα με το επίσημο site της Philips οι NightGuide έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ έχουν αντίστοιχη απόδοση με τις X-treme Power. Η λογική τους είναι ότι εκπέμπει 3 δέσμες χρώματος, έντονο λευκό μπροστά για καλύτερη ορατότητα, ψυχρό λευκό στα δεξιά για καλύτερη ορατότητα πινακίδων και ανθρώπων που θέλουν να περάσουν τον δρόμο και ένα απαλό κιτρινωπό φως αριστερά για να μη στραβώνεις τους αντίθετα ερχόμενους. Το κόστος τους ήταν στα 22 Euro. Για την ακρίβεια ήταν οι μόνες που αποδείχθηκαν καλύτερες από τις απλές λάμπες στο αρθράκι που προανέφερα και για αυτό τις επέλεξα.

http://www.lighting.philips.com/in_en/consumer/carlighting/1_car_lighting/products_for_car/2_nightguide.php?main=in_en_consumer_lighting&parent=89083467512&id=in_en_car_lighting&lang=en
stef80 - Τετ 24 Δεκ 2008, 21:31:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ενδιαφέρει η απόδοση τοτε Phillips X-treme Power Thumbs Up
Randy - Κυρ 22 Φεβ 2009, 02:03:55
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον καγκουρες, ακουστε δω. Osram Night Breaker και καθαρισατε. Ουτε καγκουριες, ουτε τιποτα! Λευκο πολυ δυνατο φως. Σκεφτειτε καγκουρες, οτι πριν ειχα X-treme Power και ειναι ακομη ανωτερες οι Night Breaker. Η βουρτσα με την π**τσα λεμε!

H7 κοστιζουν 15 ευρω
H1 κοστίζουν 10 ευρω

Αυτες συνδυαζονται ΑΡΙΣΤΑ με ψειρες Osram Cool Blue 3,5 ευρω το ζευγαρι.(W5W).

Το μαγαζι ειναι στο Ν.Κοσμο, οδο Ιππονακτος, λιγο πιο κατω απο την εξοδο του μετρο.
ultra-one - Δευ 15 Ιούν 2009, 12:56:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις παρήγγειλα 2 ζευγάρια Philips Extreme Power Η7 για τα φώτα πορείας και τη μεγάλη σκάλα.

Θα σας πω εντυπώσεις μόλις τις βάλω.

υ.γ: Στα προβολάκια ομίχλης τι βάζουμε?? Η1??? Rolling eyes
Dimitris_thess - Παρ 21 Αύγ 2009, 01:11:41
Θέμα δημοσίευσης:
Θελω να σας κανω διο ερωτησεις για κάποια φωτα σε 206 cabrio.
1) τι λαμπες ειναι η μεσέα σκάλα και τι η μεγάλη σκάλα; H7;
2) Έχετε να προτείνετε τίποτα για πιο καλό φωτισμό το βράδυ; Ένας φίλος έβαλε xenon 120 ευρώ αλλά δεν θέλω να πάω τόσο ακριβά. Κάτι πιο απλό και φθηνό θέλω...

Ευχαριστώ προκαταβολικα.
drdino - Παρ 21 Αύγ 2009, 01:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
phillips extreme power, ό,τι καλύτερο σε συμβατικές λύσεις.

Με xenon στα μαμά φωτιστικά σώματα (και δη κατοπτρικά, χωρίς projector για έστω ένα υποτυπώδες cut-off δέσμης) θα τυφλώνεις το σύμπαν.
Dimitris_thess - Παρ 21 Αύγ 2009, 12:34:33
Θέμα δημοσίευσης:
h7 όμως να ζητήσω για μεσέα και μεγάλη σκάλα;
Και επίσης για να αλλάξω και σε μεσέα αλλά και σε μεγάλη σκάλα πόσες λάμπες πρέπει να πάρω; 4;;
fynos - Σαβ 22 Αύγ 2009, 09:15:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το 206 έχει τα καινούρια φανάρια μπροστά, τότε θα χρειασθείς 2 ζευγάρια Η7 αν φοράει το παλιό θαμπό φανάρι, τότε παίρνει ένα ζευγάρι Η4.
Και έτσι με τα παραπάνω θα έχεις αλλάξει μεσαία και μεγάλη σκάλα !
Stevon - Σαβ 22 Αύγ 2009, 23:36:39
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη , για να μην μπερδευτεί ο άνθρωπος με θαμπά και μή θαμπά.....

Το CC έβγαινε μόνο με τα διάφανα ,άρα Η7 Wink
volvos - Κυρ 23 Αύγ 2009, 10:09:38
Θέμα δημοσίευσης:
kirio krio kai egv night breaker nten exo???
kales poly kales ontos
Dimitris_thess - Κυρ 23 Αύγ 2009, 23:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
Mε καταφερατε Razz
Aυριο θα παω να παρω τις night breaker...
Παιδες να σας εμπιστευτω οτι δεν καγκουριζουν ετσι? Απλά άσπρα φώτα είναι;
Δεν μ αρεσουν αυτα ουτε κατι κιτρινα,μπλε, πρασινα φωτα που εχουν μερικοι...
stef80 - Πεμ 27 Αύγ 2009, 07:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μη φοβάσαι δεν είναι καγκούρικες.
Ασπρο δυνατό φως έχουν.
christos_99 - Παρ 07 Δεκ 2012, 04:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αν βαλουμε στα προβολακια λαμπες τυπου xenon οταν θα εχει ομιχλη θα φαινομαστε ή εστω θα βλεπουμε που παμε??? Γιατι ειχα μια συζητηση και μου ειπαν πως στα προβολακια πρεπει να ειναι κιτρινος ο φωτσμος για αυτον τον λογο οπως ειναι και ο φωτισμος στην εγνατια κλπ...
dimisboukis - Παρ 07 Δεκ 2012, 13:00:13
Θέμα δημοσίευσης:
christos_99 έγραψε:
Αν βαλουμε στα προβολακια λαμπες τυπου xenon οταν θα εχει ομιχλη θα φαινομαστε ή εστω θα βλεπουμε που παμε??? Γιατι ειχα μια συζητηση και μου ειπαν πως στα προβολακια πρεπει να ειναι κιτρινος ο φωτσμος για αυτον τον λογο οπως ειναι και ο φωτισμος στην εγνατια κλπ...

Eγω στα προβολακια εχω ξενον και κανονικα βλεπω οπως πριν.Απλα τα ξενον εχουν ενα θεμα με την εντονη βροχη την νυχτα.Εμενα τουλαχιστον με ταλαιπωρει λιγο
Sinanai - Παρ 07 Δεκ 2012, 13:05:15
Θέμα δημοσίευσης:
Το να κάνεις πιο λευκό - πόσο μάλλον μπλε - το φωτισμό στα προβολάκια, είναι ό,τι πιο ηλίθιο. Wink
reselie-206 - Παρ 07 Δεκ 2012, 13:08:50
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Το να κάνεις πιο λευκό - πόσο μάλλον μπλε - το φωτισμό στα προβολάκια, είναι ό,τι πιο ηλίθιο. Wink

+1231 μη σου πώ κανονικά (αν και ομολογώ άσχημο) θέλει japania κίτρινο τελείως
Giannis307 - Παρ 07 Δεκ 2012, 15:39:01
Θέμα δημοσίευσης:
και γω που εχω xenon στα προβολακια 1 φορα που επιασε αττικη οδο ομιχλη δεν εβλεπα σχεδων τιποτα....
reselie-206 - Παρ 07 Δεκ 2012, 15:44:37
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
και γω που εχω xenon στα προβολακια 1 φορα που επιασε αττικη οδο ομιχλη δεν εβλεπα σχεδων τιποτα....

και οχι μόνο....ούτε οι άλλοι σε βλέπουν

εκ πρώτης πείρας μιας και κάθε εβδομάδα κάνω 2 ταξίδια εθνική οδό... (τι χιόνια τι καταιγίδες τι βροχές τα πάντα έχω δει)
christos_99 - Παρ 07 Δεκ 2012, 16:58:43
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:

Απο θεμα αισθητικης-εμφανισης?? Ή απ την αποψη του οτι εισαι επικινδυνος??
reselie-206 - Παρ 07 Δεκ 2012, 17:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
christos_99 έγραψε:
Sinanai έγραψε:

Απο θεμα αισθητικης-εμφανισης?? Ή απ την αποψη του οτι εισαι επικινδυνος??

Απο την άποψη του οτι και εισαι επικίνδυνος(τυφλώνεις όταν δε βρέχει και τα ανάβεις για φιγούρα αλλα και δε σε βλέπουν οταν βρέχει/χιονίζει/εχει ομίχλη) αλλα και δε βλέπεις εσύ ο ίδιος με τα παραπάνω καιρικά φαινόμενα........
Sinanai - Παρ 07 Δεκ 2012, 17:37:55
Θέμα δημοσίευσης:
Λέγονται προβολείς ομίχλης και φωτίζουν πιο χαμηλά γι' αυτό το λόγο, για την ομίχλη. Στην ομίχλη όσο πιο λευκό είναι ένα φως, τόσο λιγότερο φαίνεται. Γι' αυτό και τα φώτα σε δρόμους που συχνά έχει ομίχλη είναι κίτρινα.
christos_99 - Παρ 07 Δεκ 2012, 22:47:37
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει αραγε κανενας τροπος, με καποιο προγραμμα στον εγκεφαλο ισως, να αναβει το αριστερο προβολακι οταν στριβω το τιμονι αριστερα και το δεξι οταν στριβω δεξια??? οπως τα vw group???
dimisboukis - Τρι 23 Δεκ 2014, 19:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει βαλει κανεις λαμπες στην μεγαλη σκαλα που να βγαζουν λευκο φως?Βλεπω οτι πολλες εχουν μπλε τζαμι και εχω την εντυπωση οτι το ιδιο θα ειναι και ο φωτισμος τους.Αν ξερει καποιος ας προτεινει καποια μαρκα και μοντελο εκτος απο xenon ομως(απλη).
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες