PSClub - Hellas
Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Κλειδωμα μονο με κλειδι
baden - Σαβ 05 Δεκ 2009, 19:34:51
Θέμα δημοσίευσης: Κλειδωμα μονο με κλειδι
Εδω και μια βδομαδα το τηλεχειριστηριο δε λειτουργει και κλειδωνω μονο με το κλειδι.Επισης τα φωτα στο auto αναβουν ακομη και το πρωι Ειναι στην εγγυηση .. νομιζω πως δε θα εχω προβλημα
ironman02 - Κυρ 06 Δεκ 2009, 11:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σου έλεγα για αρχή πριν το πας στην αντιπροσωπία να κοιτάξεις μήπως η μπαταρία θέλει αλλαγή στο κλειδί.
Δεν ξέρεις καμιά φορά... Τώρα για τα φώτα και εμένα στο auto ανάβουν το πρωί αν έχει μουντό καιρό. Νομίζω οτι είναι φυσιολογικό.
baden - Κυρ 06 Δεκ 2009, 21:15:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μπαταρια αλλαξα και παλι δε δουλευει.Οσο για τα φωτα ,αναβουν και με ηλιο ..ενω πριν ηταν οκ
kolok - Κυρ 06 Ιούν 2010, 12:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Χαιρετω ολους τους συμφοριτες...........
Εδω και1 βδομαδα εχω προβλημα με το κεντρικο κλειδωμα.......παταω το κουμπι για το κεντρικο κλειδωμα-ξεκλειδωμα που βρισκεται στο κλειδι και ανοιγουν ολες οι πορτες εκτος απο του οδηγου που την ξεκλειδωνω με το κλειδι το ιδιο γινεται και οταν θελω να κλειδωσω το αμαξι.
Λετε να εχει προβλημα το ρελε της πορτας του οδηγου......?
Εχει συμβει σε καποιον....?
sotos 106xs - Κυρ 06 Ιούν 2010, 13:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχάς καλώς ήρθες
Λοιπόν για ρελέ δεν το βλέπω γιατί αν υπήρχε εκεί πρόβλημα δεν θα λειτουργούσαν όλες οι πόρτες-αν θυμάμαι καλά είναι κοινός και για τις 4.
Σε 106 με παρόμοιο πρόβλημα είχε βγεί off το μοτέρ της ηλεκτρομαγνητικής κλειδαριάς.Άλλη μια πιθανότητα είναι να υπάρχει κάποια διακοπή σε καλώδιο στην πλεξούδα που πάει στην πόρτα-αν ανοιγοκλείνεις την πόρτα και ταυτόχρονα πατήσεις το κουμπί για να ξεκλειδώσει ίσως να δουλέψει οπότε και θα είσαι σίγουρος.(Αν έχει κοπεί τελείως όμως δεν θα έχεις κάποια ένδειξη)
Σαν ένα τελευταίο έλεγχο,πρόσεξε όταν ξεκλειδώνεις το αμάξι με το τηλεχειριστήριο αν ακούγεται να λειτουργεί το μοτέρ της ηλεκτρομαγνητικής του οδηγού.Αν ακούγεται τότε μάλλον θα έχει φύγει κάτι απο την θέση του,αν όχι,τότε ίσως να συμβαίνει κάτι απο τα προηγούμενα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες