PSClub - Hellas
Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - απεγκατάσταση συναγερμού
Sinanai - Πεμ 03 Δεκ 2009, 21:36:23
Θέμα δημοσίευσης: 206 - απεγκατάσταση συναγερμού
Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδήμονες αν αυτό είναι δυνατόν. Ο προηγούμενος το είχε πάρει με συναγερμό, τον οποίο δε θέλω και σκέφτομαι να βγάλω/πουλήσω.
Χρησιμοποιεί το κλειδί (δλδ. ενεργοποιείται/απενεργοποιείται με το κλείδωμα/ξεκλείδωμα, αντίστοιχα, του "μαμά" χειριστηρίου), έχει ένα κόκκινο λαμπάκι στην κονσόλα (έξτρα από αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα κουμπάκια του κλειδώματος και των αλάρμ) και δύο αισθητήρες, τοποθετημένους στο πάνω μέρος των εμπρός κολωνών, εκεί που είναι οι αερόσακοι-κουρτίνες.
abaleo - Πεμ 03 Δεκ 2009, 22:37:30
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειναι ο κλασσικος που εβαζαν στα μαμα εχει μια μοναδα στο χωρο του κινητήρα από την πλευρά του οδηγού προς το ταμπλώ, καπου εκει κοντά που είναι ο διακόπτης τροφοδοσίας καυσίμου
ο δικός μου απενεργοποιείται γυρνώντας έναν διακόπτη που έχει στο οφφ, αλλά χρειάζεται και ένα ειδικό κλειδάκι...
αλλά γιατί να τον απενεργοποιήσεις-ξηλώσεις??? αστον εκεί και μόνο που ανάβοσβήνει το λεντάκι μπορεί να αποτρέψει κάποιους από το να σπασουν κανα παράθυρο...
drdino - Πεμ 03 Δεκ 2009, 23:01:53
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτό το λαμπάκι λες; Αν ναι, αυτό το έχουν όλα τα τελευταία 206 νομίζω, ανεξαρτήτως συναγερμού. Πάει πακέτο με το κλείδωμα.
kammenos - Παρ 04 Δεκ 2009, 00:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
λογικα θα εννοει ενα άλλο που βάζουν λιγο πιο πάνω από τα κουμπια αυτά.
όπως είναι κ στο δικό μου.
drdino - Παρ 04 Δεκ 2009, 00:21:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ, δεν διάβασα το "εξτρα" που αναφέρει. Σορρυυυυυυυ
Πάνος - Παρ 04 Δεκ 2009, 00:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστη γιατι να τον απενεργοποιησεις;
Θελεις να βαλεις καποιον αλλο;
Sinanai - Παρ 04 Δεκ 2009, 08:49:43
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι. Θέλω να βγάζω τα περιττά πράγματα. Υπάρχουν σχέδια...
Πάνος - Παρ 04 Δεκ 2009, 08:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ποσο βαρος εχει ρε συ ενας συναγερμος;
Εκτος αν παμε και για αλλο ταμπλο...
Sinanai - Παρ 04 Δεκ 2009, 08:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι μωρέ, δεν είναι θέμα βάρους. Αλλά, δεν τον θεωρώ απαραίτητο, με χαλάει το κόκκινο λαμπάκι το ξεκάρφωτο, με χαλάνε οι αισθητήρες, με χαλάει που δε μπορώ να κλειδώσω το αμάξι με ανοιχτό πορτ μπαγκάζ κτλ. Είναι ο ίδιος λόγος, για τον οποίο θέλω να ξεφορτωθώ και τους αισθητήρες παρκαρίσματος.
Το βάρος αργότερα...
abaleo - Παρ 04 Δεκ 2009, 11:52:54
Θέμα δημοσίευσης:
αρχισες να γεροπαραξενεύεις μου φαίνεται...
αντί να κάθεσαι να προσέχεις τα λαμπάκια τα μπιμπλίκια και τα αρκουδάκια-τζίμετρα στο αμάξι
κάτσε ασχολήσου με το υπόλοιπο φορτίο που έχεις κάθε φορά....
Sinanai - Παρ 04 Δεκ 2009, 16:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
Το υπόλοιπο φορτίο ρίχνει "άλλο βάρος" στην υπόθεση.
MEMsound - Παρ 04 Δεκ 2009, 19:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ...προσεχε μην χαλασεις την κατανομή...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες