Driver ///M έγραψε: |
...(αφού έχω αδυναμία στα dance κομμάτια και στα rnb).... |
...
ΥΓ φίλε που αναφέρεσαι στο ενεργό sub τώρα είδα το ποστ σου. Απλά θέλω εκτός από μπάσο και πιο δυνατό ήχο, κάτι που τα εργοστασιακά ηχεία δεν νομίζω ότι καταφέρνουν (αφού όπως είπα μετά από το 23-4 θολώνει πολύ). ... |
orfanos mulopotamos έγραψε: |
φιλε μου εσυ εχεις αποφασισει ηδη τι θα κανεις... τι το ζαλιζουμε...? πληροφοριακα η οθονη με τις ενδειξης δουλευει μια χαρα εκτος απο την ενδειξη του τραγουδιου που παιζει και των σταθμων... για το μαμα χειριστηριο στο τιμονι δεν νομιζω οτι θα δουλεψει... αν ανοιξεις τις πορτες παρε καινουργια κουμποματα και δεν θα εχεις προβλημα... με αλαγη πηγης ειναι η νυχτα με την μερα... βρες ενα και δοκιμασετω.... απορια... την μαμα πηγη τι την θες; εμενα τα ποιο πολλα cd δεν τα παιζει και δεν παιζει ουτε mp3.... |
Άσε που με τα μαμά ηχεία διαφορά ουσιαστική δε θα δω. |
giannis27 έγραψε: |
το θέμα είναι να ξέρουμε τι θέλουμε !
άλλο πράγμα ο πιο δυνατός ήχος κ άλλο πράγμα το σαμπ! αν αυτό που σου λείπει είναι το μπάσο τότε ναι πάρε ένα ενεργό σαμπάκι αλλά αν απλά θέλεις να δυναμώσει παντού ο ήχος(σε λογικά πλαίσια) (χαμηλές,μεσαίες,ψιλές)τότε θες άλλα ηχεία ,αν θες να βγάλεις καλύτερη ποιότητα ήχου τότε θέλεις άλλη πηγή! οπότε σκέψου καλά το τι θέλεις βάλε τα όλα κάτω κ με βάση τα λεφτά που είσαι διατεθειμένος να δώσεις πράτεις ανάλογα ! ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις από το ηχοσύστημα του |
sotos 207Gt έγραψε: |
Εγω θα σου προτεινα να αφησεις την πηγη και τα μαμα ηχεια και να προσανατολιστεις αλλου.
Με εναν τετρακαναλο καλο και φτηνο κανεις θαυματα ενω υπαρχουν και ευκαιριες sub-4καναλος με λιγα λεφτα. Απλα το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις ενα καλο μετατροπεα(πχ audio control) για να μην εχεις θεματα θορυβου. Μονο παραδειγματικα σου λεω οτι εχω φτιαξει 207 με αυτον τον τροπο και απλα γαζωνει. Οποιος μου πει οτι το Rd4 δεν παιζει καλα με ενισχυτες ειμαι εδω να του δωσω τα επιχειρηματα μου. Δεν συγκρινεται βεβαια με μια καλη πηγη των 300+ € αλλα ειναι παρα πολυ καλο και αξιοπιστο εργαλειο... |
Παράθεση: |
Δεν συγκρινεται βεβαια με μια καλη πηγη των 300+ € |
μιας και δεν θέλω να χαλάσει η εργοστασιακή εμφάνιση και γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις |
Randy έγραψε: | ||||
δες αυτο το βιντεο. Εχει χαλασει η εμφανιση πουθενα??? http://www.youtube.com/watch?v=JM8m9uIqOCY |
δηλαδή ενισχυτή και αντικατάσταση ηχείων |
Randy έγραψε: | ||
Με μαμα πηγη? Μη το κανεις. Πηγαινε στη χειροτερη παρε μια απο τα ElectroWorld,εχει και με 70 ευρώ. Και μονο η διαδικασία να αλλαξεις τα ηχεια, δε θα δεις διαφορα. Η πηγη θα δωσει το κατι παραπανω σιγουρα. Και η εμφανιση δε θα αλλαξει προς το χειροτερο. |
Driver ///M έγραψε: | ||||
Μα σου είπα πως ΔΕΝ θα ήθελα να αλλάξω πηγή. Έτσι κι αλλιώς τι παραπάνω να πρσφέρει μια πηγή των 70 ευρώ από αυτή της blaupunkt που έχει ήδη? Αν άλλαζα πηγή θα έβαζα κάτι καλό, σαν κι αυτή που έβαλες κι εσύ, απλά θα είναι η τελευταία λύση. Αφού όμως ο sotos που είναι ειδικός είπε προηγουμένως πως έχει δουλέψει μια χαρά η μαμά πηγή με ενισχυτές και άλλα ηχεία, γιατί να μην έχω αποτέλεσμα? Σκέφτομαι για ενισχυτή και 2 καλά ηχεία διαιρούμενα μπροστά για αρχή και σταδιακά, να προσθέσω κι ένα γούφερ και ίσως και πίσω ηχεία. Για το πρώτο στάδιο (ενισχυτή και 2 ηχεία) με περίπου 250 ευρώ (μαζί με εγκατάσταση-καλωδίωση) θα κάνω δουλειά ή είναι λίγα? |
από αυτή της blaupunkt που έχει ήδη? |
nOkpos έγραψε: | ||||||
φιλε μου εχω να σου προτεινω κατι για πηγη αν θελεις μια alpine που την ειχα παρη 350 , και αν εισαι απο θεσσαλονικη μπορω να σε βοηθησω για την εγκατασταση. |
Sinanai έγραψε: |
Ιδού κύριοι ο στοχευμένος κάγκουρας... ![]() ![]() ![]() |
Octane έγραψε: |
[...] οταν εχεις μοτερουκλα - με κωλοήχο - (κ δεν παλευεις με ανεμικη παπατζα σαν τον ρεσιφη σου...) μπορεις να βαλεις 1-2 κιλα - ηχεία - παραπανω - για να ακούς κάτι στοιχειωδώς ενδιαφέρον ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ακρως συμπαθητικο "σετακι" ![]() ![]() |