antonis8190 έγραψε: |
χαίρετε έχω ένα 207 gt και πριν καμιά βδομάδα εκεί που πήγαινα ‘‘κόπηκε’’ ο κινητήρας χωρίς να μου βγάλει κανένα σφάλμα. Πήγα στην Peugeot (Λάρισας) και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα από την βενζίνη, μου έσβησαν την βλάβη από τον εγκέφαλο και OK. Τελικά μου το ξαναέκανε χθες το βράδυ πήγα στην Peugeot σήμερα το πρωί αλλά ‘‘δυστυχώς’’ έστρωσε στον δρόμο προς την αντιπροσωπεία και όταν πήγα μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού εκείνη την στιγμή δεν είχε τίποτα. Τέλος πάντων πριν λίγο μου το ξαναέκανε.
Μήπως έχει τύχει τίποτα αντίστοιχο σε κανένα μπας και καταφέρω να βγάλω καμιά άκρη? |
antonis8190 έγραψε: |
το αμαξι το έχω 3 βδομάδες. το έχω πάρει μεταχειρισμένο και τώρα έχει 45000 χιλιόμετρα. έχει κάνει servise στα 34 σε αντιπροσωπία και πιστεύω ότι θα έχει αλλάξει μπουζί.παρόλα αυτά όταν πήγα στην peugeot τους είπα να δουν αν θέλουν άλλαγμα τα είδανε και μου είπανε δεν μπορούν να καταλάβουν και είχα σκοπό να τα αλλάξω. |
drdino έγραψε: |
2 χρονια εχεις στα ανταλλακτικα που εχουν αλλαχτει εντος εγγυησης, οπως και σε καθε ανταλλακτικο που εχεις πληρωσει.- |
2 χρονια εχεις στα ανταλλακτικα που εχουν αλλαχτει εντος εγγυησης, οπως και σε καθε ανταλλακτικο που εχεις πληρωσει.- |
Samer έγραψε: |
Οταν λες κοπηκε, τι εννοεις? Σου εσβησε, η απλα δεν τουρμηζει και σε τραβαει πίσω?. |
Samer έγραψε: | ||
Και στην Peugeot της Αμφιθεας και στην Lion Hellas γιατι μου ειπαν μονο στα πληρωμενα? Και ενα χρονο κιολας οχι 2! ![]() Που μπορω να βρω το info για να τους το δειξω για να τελειωσω μαζι τους? |
dimkeras έγραψε: | ||
Νομίζω έχεις 1 χρόνο σε αυτά. Και πρέπει να τοποθετηθούν στην Πεζώ, εξυπακούεται. |
Samer έγραψε: | ||
Λοιπον μιλησα μαζι τους παλι, στα ανταλακτικα που εχουμε πληρωσει 1 χρονο εγγυηση, και ολα τα αλλα που αλλαχτηκαν μες στην εγγυηση δεν ησχουν πια. Παλι απο πηδεν! Μετα περασα απο ενα απο τα συνεργεια και μιλησα με ενα παιδι μεσα που με ειχε βοηθησει αρκετα πριν, μου ειπε το ιδιο. Οταν ληξει η εγγυηση, απο κει και περα ![]() |
Παράθεση: |
Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα
ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. |