Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Υδραυλικός γρύλλος (μεγάλος) RoadRunner122 - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:26:43 Θέμα δημοσίευσης: Υδραυλικός γρύλλος (μεγάλος)
Που μπορώ να βρω σε λογικές τιμές? Θέλω να είναι περίπου 20cm πιό μακρύς από το κλασικό κομπακτ γρυλάκι του πράκτικερ ώστε να πιάνει στις βάσεις των ψαλιδιών και να το σηκώνει τόσο ώστε να πιάνουν τα τρίποδα στο φουλ ύψος. Θα πάω απο Σπ.Πάτση στην Έρσκα αλλά ξέρω ότι γδύνει.
Κάπου αλλού? Steve - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:31:44 Θέμα δημοσίευσης:
Μου είχε δείξει ο πατέρας μου την προηγούμενη βδομάδα αυτό που λες σε διαφημιστικό του Praktiker... δε πας να ξαναρίξεις μια ματιά?
Δεν θέλουμε τέτοιο, αλλά τύπου "κροκοδειλάκι". volvos - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:52:14 Θέμα δημοσίευσης:
gia tsekare oreca kai bps... kane - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:53:37 Θέμα δημοσίευσης:
Aυτο που λες σταυρε ειναι τρομερα επικινδυνο για να το χρησιμοποιησεις σα γρυλάκι...Ετσι το βλέπω.
Καλυτερα τον κλασσικο γρυλλο τυπου κροκοδειλακι που λενε τα παιδια
(σα το γρυλλο του συνεργειου,σε κλίμακα δηλ).
Ο κλασσικος παιδια δεν σας φτάνει? εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα μακρύς... Steve - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:56:17 Θέμα δημοσίευσης:
Να λέγανε κροκοδειλάκι να τους έδειχνα τον ανάλογο... kane - Τετ 25 Νοέ 2009, 11:02:34 Θέμα δημοσίευσης:
Θα σας βοηθουσε να σας πω το μηκος του δικου μου? (γρυλλου ).
Απο που θες να μετρησω? ροδα σε ροδα? απτο σημειο που "πιανει" στο σασι μεχρι καπου αλλου? (για να εχεις μια ταξη μεγαθους).
Η να τον βγαλω φωτογραφια διπλα σε κανα μετρο?
Y.G. ρωτα μια εδώ μπας και ειναι πιο μακρυς απτον κλασσικο, (αν και μου φαινεται νορμαλ) Sinanai - Τετ 25 Νοέ 2009, 11:08:25 Θέμα δημοσίευσης:
Και 'μένα κανονικός μου φαίνεται.