PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Κόμπιασμα με θόρυβο

Gr13 - Δευ 23 Νοέ 2009, 10:11:23
Θέμα δημοσίευσης: Κόμπιασμα με θόρυβο
Βγαίνω απο ένα στενό το σάββατο αλλάζω από πρώτη 2α και πάω να δώσω λίγο γκάζι,μου κάνει ένα κόμπιασμα και ακούγεται ένας θόρυβος από μπροστά σαν πειράκια να πω σαν να πάω να ξεκινήσω με τέταρτη να πω κάτι τέτοιο.Τέλος πάντων δεν έδωσα και πολύ σημασία μια και το αμάξι μετά πήγαινε κανονικά,χτες όμως ενώ γύριζα από ένα ταξίδι πάω να κάνω προσπεράσει με τεταρτη,δίνω απότομα γκάζι και μου κάνει το ίδιο κόμπιασμα λες και έπεσε σε κενό αέρος με σχεδόν τον ίδιο θόρυβο αλλα πολύ μικρότερο ισα που ακούστηκε.Τι λέτε να είναι η σκαστρα(μαμά+ανταπτορας) η τίποτα άλλο?Μου το είχε ξανακάνει αυτό και άλλες φορές αλλα χωρίς το θόρυβο,ήταν σαν να εχασε πίεση και την ξανάβρισκε απότομα.
Gr13 - Τρι 24 Νοέ 2009, 12:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
Κανείς να γνωρίζει κάτι σχετικό με αυτό που ανέφερα παραπάνω?Αν και δεν μου το ξαναέκανε απο τότε μέχρι σήμερα,βέβαια αν το ξανα΄κανει υπάρχη λύση την βαριοπούλα την έχω ακόμα στην αποθήκη Laughing
WrcOne69 - Τρι 24 Νοέ 2009, 21:26:40
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπέρα φιλε μου ,

και γω είχα ενα προβλημα σαν το δικό σου ..μονο που σε μενα το 'κανε και οταν κράταγα το γκάζι σταθερό ... κοιτα λοιπόν τι Θα κανεις ..

1. θα πας σε ενα δικό σου ηλεκτρολόγο και θα σου κοιταξει με το διαγνωστικο τον map sensor αν δεν εχει προβλημα , τότε να σου ελεγξει τις καλωδιώσεις του , map sensor ..

2. αν ΔΕΝ ειναι τιποτα απο τα δυο παραπάνω , να σου ελεγξει ο ίδιος την πεταλούδα και τις καλωδιώσεις της ...

3. αν ΔΕΝ .. τοτε θα πας στο μηχανικό σου να σου μετρήσει με ενα Ροόμετρο ( αν το λεω καλά ) την αντλία (τρόμπα) βενζίνης , μήπως εχει χαλάσει το μοτεράκι της ..

4. και αν ΔΕΝ είναι τιποτα απ' όλα τα παραπάνω τοτε απλά .. να σου καθαρισουν τα μπεκ μηπως κι είναι αυτο το παλιο πραγματακι που δημιουργεί το κόμπιασμα ..

Εμενα μου πηρε 1 μηνα μπες - βγες στα συνεργεια για να τα κάνω όλα αυτά καταλήγοντας στις καλωδιώσεις του map .
δυστυχως ή ευτυχως όλα αυτά ειναι ελατώματα των γαλλων εκτος εξαιρέσεων φυσικά ..

Εύχομαι να σε βοήθησα και να το λύσεις το θέμα σου .
Gr13 - Τρι 24 Νοέ 2009, 21:51:27
Θέμα δημοσίευσης:
WrcOne69 έγραψε:
καλησπέρα φιλε μου ,

και γω είχα ενα προβλημα σαν το δικό σου ..μονο που σε μενα το 'κανε και οταν κράταγα το γκάζι σταθερό ... κοιτα λοιπόν τι Θα κανεις ..

1. θα πας σε ενα δικό σου ηλεκτρολόγο και θα σου κοιταξει με το διαγνωστικο τον map sensor αν δεν εχει προβλημα , τότε να σου ελεγξει τις καλωδιώσεις του , map sensor ..

2. αν ΔΕΝ ειναι τιποτα απο τα δυο παραπάνω , να σου ελεγξει ο ίδιος την πεταλούδα και τις καλωδιώσεις της ...

3. αν ΔΕΝ .. τοτε θα πας στο μηχανικό σου να σου μετρήσει με ενα Ροόμετρο ( αν το λεω καλά ) την αντλία (τρόμπα) βενζίνης , μήπως εχει χαλάσει το μοτεράκι της ..

4. και αν ΔΕΝ είναι τιποτα απ' όλα τα παραπάνω τοτε απλά .. να σου καθαρισουν τα μπεκ μηπως κι είναι αυτο το παλιο πραγματακι που δημιουργεί το κόμπιασμα ..

Εμενα μου πηρε 1 μηνα μπες - βγες στα συνεργεια για να τα κάνω όλα αυτά καταλήγοντας στις καλωδιώσεις του map .
δυστυχως ή ευτυχως όλα αυτά ειναι ελατώματα των γαλλων εκτος εξαιρέσεων φυσικά ..

Εύχομαι να σε βοήθησα και να το λύσεις το θέμα σου .

Ευχαριστώ φίλε ,θα το πάω στην πεζό μια και έχω ακόμα εγγύηση να την εκμεταλευτώ.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες