PSClub - Hellas

Ελαστικά και Τροχοί - 206 - Ρεζέρβες ανάγκης

konstantinos - Δευ 07 Ιούλ 2003, 13:14:41
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ρεζέρβες ανάγκης
μιλάω λοιπόν για την ρεζέρβα ανάγκης, που η διάστασή της μάλλον μας τρομάζει παρά μας κάνει να αισθανόμαστε ασφάλεια και ανακούφιση όταν συμβεί το μοιραίο. Χτές λοιπόν έκανα την κίνηση και έβαλα μια ρεζέρβα κανονικής διάστασης (ιδίας διάστασης με τις 4, 195/50-15) στο "κάνιστρο" που βρίσκεται στο πίσω μέρος, κάτω απο το αυτοκίνητο. Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε για να χωρέσει είναι: να κατεβάσετε μια θέση το εμπρός μέρος του "κάνιστρου" και να ξεβιδώσετε το άγκιστρο τόσο όσο χρειάζεται για να αγκαλιάσει - πιάσει το κάνιστρο στην νέα θέση.
Αυτά τα όμορφα!!!
chatasos - Δευ 07 Ιούλ 2003, 14:29:47
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βάλτε τέλος στις ρόδες ποδηλάτου (ρεζέρβες)
konstantinos έγραψε:
μιλάω λοιπόν για την ρεζέρβα ανάγκης, που η διάστασή της μάλλον μας τρομάζει παρά μας κάνει να αισθανόμαστε ασφάλεια και ανακούφιση όταν συμβεί το μοιραίο. Χτές λοιπόν έκανα την κίνηση και έβαλα μια ρεζέρβα κανονικής διάστασης (ιδίας διάστασης με τις 4, 195/50-15) στο "κάνιστρο" που βρίσκεται στο πίσω μέρος, κάτω απο το αυτοκίνητο. Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε για να χωρέσει είναι: να κατεβάσετε μια θέση το εμπρός μέρος του "κάνιστρου" και να ξεβιδώσετε το άγκιστρο τόσο όσο χρειάζεται για να αγκαλιάσει - πιάσει το κάνιστρο στην νέα θέση.
Αυτά τα όμορφα!!!

Δεν υπάρχει κίνδυνος τώρα να βρει από κάτω το αμάξι ?
Ή μήπως δεν έχει κατέβει αρκετά το συγκεκριμένο σημείο ? Wink
konstantinos - Δευ 07 Ιούλ 2003, 14:32:55
Θέμα δημοσίευσης: Re: Βάλτε τέλος στις ρόδες ποδηλάτου (ρεζέρβες)
chatasos έγραψε:

Δεν υπάρχει κίνδυνος τώρα να βρει από κάτω το αμάξι ?
Ή μήπως δεν έχει κατέβει αρκετά το συγκεκριμένο σημείο ? Wink

Ρε Τάσε δεν έβαλα, ζάντα απο τραχτέρ για να βρει πουθενά. Να σκεφτείς οτι δεν φαίνεται καν απο πίσω, την καλύπτει ο προφυλακτήρας. Επομένως εάν βρεί... θα αφήσω και τον προφυλακτήρα μαζί, κομματάκι δύσκολο!!!
Sidobre - Δευ 07 Ιούλ 2003, 14:43:04
Θέμα δημοσίευσης:
Σοβαρά υπάρχουν 206 με μικρή ρεζέρβα;

Νόμιζα ότι όλα τα 206 έχουν κανονική (όπως και εμένα!)
zzzleepy - Δευ 07 Ιούλ 2003, 14:45:57
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο έκανα κι εγώ μετά το τρακάρισμα. Πήρα μια καινούρια ζάντα και την χτυπημένη την επισκεύασα, της φόρεσα ένα μεταχειρισμένο λάστιχο και την έβαλα στη θέση της ρεζέρβας. Χώρεσε μια χαρά αλλά φαίνεται ελαφρώς το κάτω μέρος της όταν κοιτάς το αμάξι από πίσω (μιλάμε για πέντε-έξη πόντους). Τώρα πως λέει ο konstantinos ότι δε φαίνεται... Question Εμένα πάντως η άλλη ήταν κανονική (175/65/14) κι όχι ανάγκης (λες γι'αυτό;). Για να βρει, λοιπόν, λίγο δύσκολο...
konstantinos - Δευ 07 Ιούλ 2003, 14:51:45
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Σοβαρά υπάρχουν 206 με μικρή ρεζέρβα;

Νόμιζα ότι όλα τα 206 έχουν κανονική (όπως και εμένα!)

Τα 1.1 και τα 1.4 τουλάχιστον μέχρι το 2001 είχαν "ποδηλάτου" πιο μετά δεν ξέρω...

zzzleepy έγραψε:

Χώρεσε μια χαρά αλλά φαίνεται ελαφρώς το κάτω μέρος της όταν κοιτάς το αμάξι από πίσω (μιλάμε για πέντε-έξη πόντους). Τώρα πως λέει ο konstantinos ότι δε φαίνεται...

Δεν έκανα καμία πατέντα, απλά ότι χρειαζόνταν για να μπεί στην θέση της. Τώρα απλά δεν φαίνεται παρ' ότι έχει 195 λάστιχο πάνω σε 15άρα ζάντα.
p206Mike - Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:49:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως έχω κανονική .... Wink
glf - Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
.... εγώ στα .... ράλλυ τρέχω με την ρεζέρβα ανάγκης !!! Very happy Very happy Very happy Very happy
konstantinos - Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
.... εγώ στα .... ράλλυ τρέχω με την ρεζέρβα ανάγκης !!! Very happy Very happy Very happy Very happy

Οταν έχει χιόνι? Shocked Laughing Laughing
SnakeMJK - Δευ 07 Ιούλ 2003, 17:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
Τα 1.1 και τα 1.4 τουλάχιστον μέχρι το 2001 είχαν "ποδηλάτου" πιο μετά δεν ξέρω..

το δικό μου (XT 2002) έχει κανονική ρεζέρβα... Razz
zzzleepy - Δευ 07 Ιούλ 2003, 17:13:49
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Δεν έκανα καμία πατέντα, απλά ότι χρειαζόνταν για να μπεί στην θέση της. Τώρα απλά δεν φαίνεται παρ' ότι έχει 195 λάστιχο πάνω σε 15άρα ζάντα.

Λες να έβαλα πολύ κάτω το εμπρός μέρος του "κάνιστρου" και γι'αυτό να φαίνεται τόσο; Ή υπάρχει καμιά διαφορά στους πίσω προφυλακτήρες των XT και ΧS; Γιατί κι εγώ την ίδια διάσταση ελαστικού έχω, γι'αυτό μου κάνει εντύπωση...

Πάντως δε με ενοχλεί και ιδιαίτερα που φαίνεται, σιγά μην κάτσω να σκάσω...
Alex - Δευ 07 Ιούλ 2003, 17:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Eμενα παντως μοντελο 99 - 1.4 ειχε κανονικη..
chatasos - Δευ 07 Ιούλ 2003, 18:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Eμενα παντως μοντελο 99 - 1.4 ειχε κανονικη..

Και μένα κανονική (175/65/14) έχει ρε παιδιά, απλά σκέφτομαι αν βάλω την 15άρα για ρεζέρβα αν θα χωράει ή αν θα βρίσκει από κάτω Wink
nik7 - Δευ 07 Ιούλ 2003, 18:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
kai emena kanoniki eixe alla den nomizo oti tha iparxei provlima na valeis megaliteri(15ara ) zanta mias kai to 2litro kai to 1.6 exoune 15 kai me farditero lastixo opote den nomizo oti tha exeis kanena prob. me to 195/50 15 kai telos afto pou ematha apo zantolastixa ematha oti an den exeis diafora zantas pano apo 2" (foremenes - rezerva) tote kai se taksidi den exeis provlima arkei na valeis tin rezerva stis piso rodes gia na min xaneis apo odigisi(timoni ktl ktl).......afta mou ipane afta sas leo
konstantinos - Τρι 08 Ιούλ 2003, 08:50:19
Θέμα δημοσίευσης:
Το θέμα το άνοιξα με σκοπό να απαλαγούμε απο τον βραχνά που λέγεται "ρεζέρβα ανάγκης", που για μένα ήταν σημανικό μιας και κάνω αρκετά ταξίδια. Δεν θα ήθελα λοιπόν να βρεθώ σε μια κατάσταση "Σαββάτο - Κυριακή στο πουθενά, να οδηγώ με την ρεζέρβα ανάγκης και να ψάχνω βουλκανιζατέρ για να επισκευάσω το λάστιχο". Τώρα για το εάν φαίνεται ή εάν δεν φαίνεται ποσώς με ενδιαφέρει (που δεν φαίνεται, παρά μόνο το τελείωμα του κάνιστρου, όπως και πριν άλλωστε) ή για το εάν θα βρεί ή όχι (που δεν θα βρεί ποτέ, γιατί πρώτα θα βρεί το ψαλίδι και θα έχω πάθει ΤΗΝ ζημιά). Ο καθείς λοιπόν "ζυγίζει" τις καταστάσεις και ανάλογα πράττει...

Τα δέοντα.
Vaggelis - Τρι 08 Ιούλ 2003, 09:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι εμένα κανονική ρεζέρβα έχει Κωνσταντίνε, όχι ανάγκης (για την παλιά διάσταση μιλάμε πάντα...)
Πάντως το θέμα δεν είναι αν έχεις κανονική ή ανάγκης, αλλά να μην σε πιάσει λάστιχο και σου χαλάσει τη διάθεση και την εκδρομή
Κατα την γνώμη μου, την καλύτερη λύση την δίνει η Mercedes...
Ούτε ρεζέρβες, ούτε τίποτα...
Βάζεις τον αφρό στο λάστιχο και όλα ΟΚ...!!!!
konstantinos - Τρι 08 Ιούλ 2003, 09:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
...Κατα την γνώμη μου, την καλύτερη λύση την δίνει η Mercedes...

και εάν σκιστεί - διαλυθεί το λάστιχο, που βάζουν τον αφρό? Shocked Wink Laughing
glf - Τρι 08 Ιούλ 2003, 09:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
glf έγραψε:

Οταν έχει χιόνι? Shocked Laughing Laughing

σαν ρεζέρβα, κουβαλάω την ανάγκης. όχι οτι την φοράω για να τρέξω Smile

έτσι κι αλλιώς, αν κάτσω να την αλλάξω θα φάω 5 λεπτα, ενώ το πιθανότερο είναι να την βάλω και ανάποδα Smile)) ιδίως αν έχω και το ΝΙΚΟ εκεί κοντά χεχεχεχε

μέχρι σήμερα, έχω μείνει από λάστιχο (γενικά από τότε που οδηγάω) μόνο σε χωμάτινη διαδρομή με πισωκίνητο φορτηγάκι. ε, το δικαιολογώ.
Sidobre - Τρι 08 Ιούλ 2003, 10:17:32
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Kαι εμένα κανονική ρεζέρβα έχει Κωνσταντίνε, όχι ανάγκης (για την παλιά διάσταση μιλάμε πάντα...)
Πάντως το θέμα δεν είναι αν έχεις κανονική ή ανάγκης, αλλά να μην σε πιάσει λάστιχο και σου χαλάσει τη διάθεση και την εκδρομή

Kαι το CC τέτοιο δεν έχει ή κάνω λάθος;
Byron206 - Τετ 09 Ιούλ 2003, 09:04:30
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Kαι το CC τέτοιο δεν έχει ή κάνω λάθος;

Ναι το CC δεν εχει ρεζερβα εχει τον αφρο.
Αλλα τι γινεται με τον αφρο μεσα στο λαστιχο;
Με τον αφρο μπορεις να αναπτυξεις τις ταχυτητες ή εχει καποιο περιορισμο;
Εγω προτιμω τον παλιο τροπο.....και συ και ο γριλος σου
TZAG - Σαβ 12 Ιούλ 2003, 05:17:03
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας πω κι ένα ανέκδοτο;; Το RC ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΕΖΕΡΒΑ, αλλά αφρό, όπως το CC Exclamation
Shocked
TZAG - Σαβ 12 Ιούλ 2003, 05:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Αλλα τι γινεται με τον αφρο μεσα στο λαστιχο;
Με τον αφρο μπορεις να αναπτυξεις τις ταχυτητες ή εχει καποιο περιορισμο;

Με τον αφρό δεν μπορείς να πάς παραπάνω από 50χλμ. και θα πρέπει να πας σε άμεσα βουλκανιζατέρ ώστε να καθαριστεί το ελαστικό από τον αφρό και να διορθωθεί η ζημιά. Και όσα ακούγονται ότι καταστρέφεται το ελαστικό από τον αφρό, είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ! Απλά κάποιοι βαριούνται να καθαρίσουν το ελαστικό στο οποίο εισέρευσε ο αφρός και λένε μ@λ@κιες γιά να τα πάρουν. Evil
DaSoP - Τρι 26 Αύγ 2003, 16:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΜΑΝ!!!! Με δουλεψανε χοντρα δηλαδη? εχω το GTi μοντελο 2003 με ζαντολαστιχο 205/45/16 εργοστασιακο! Η ρεζερβα μου ειναι μινι!!! στο παπι μου καποτε ειχα πιο φαρδυ λαστιχο!!! λετε να παω να ριξω ενα ματς? η να την πεταξω και να παρω αφρο? ο αφρος μπαινει στο πορτ-παγκαζ μαζι με φαρμακειο-πυροσβεστηρα η εχει αλλη θεση καπου? ουτως η αλλως αργα η γρηγορα η ρεζερβα θα φυγει γιατι θα βγει η εξατμιση στην μεση...
lia206cc - Κυρ 07 Σεπ 2003, 11:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
DaSoP έγραψε:
Η ρεζερβα μου ειναι μινι!!! στο παπι μου καποτε ειχα πιο φαρδυ λαστιχο!!!
Laughing Laughing Laughing

DaSoP έγραψε:
.........να την πεταξω και να παρω αφρο? ο αφρος μπαινει στο πορτ-παγκαζ μαζι με φαρμακειο-πυροσβεστηρα η εχει αλλη θεση καπου? ουτως η αλλως αργα η γρηγορα η ρεζερβα θα φυγει γιατι θα βγει η εξατμιση στην μεση...

Αφού έχεις σχέδιο εξάτμισης... τι το σκέφτεσαι! πάνε να πάρεις δυο φυαλίδια να τελειώνει η ιστορία (δεν θα κουβαλάς και τσαμπαντάν βάρος στο αμάξι). Στο CC έχουμε θήκη πίσω για τα "κουβαδάκια" με τον αφρό, αλλά είναι τόσο μικρά που μπαίνουν όπου γουστάρεις (ε, χμμμ, σχεδόν... Confused ) Όσο για το σετάκι "φαρμακείο-πυροσβεστήρας", νομίζω ότι πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των επιβατών (ή το νόμισμά μου είναι κάλπικο;)
μακαμακα... άλλο Πέπη κι άλλο πρέπει... κι εγώ όλα πίσω τα έχω πεταμένα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
kavaliotis - Κυρ 07 Σεπ 2003, 12:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω δεν εχω προσεξει τι ρεζερβα εχω, αλλα ρε παιδια, μηπως το παρακανετε? Αφου υπαρχει εκει, ας την αφησουμε εκει! Ποσες φορες πια εχετε μεινει απο λαστιχο???? Μια στο εκατομμυριο που θα την παθεις, βαζεις την μικρουλα που εχεις (ή στην καλυτερη περιπτωση την κανονικη οποτε εισαι κυριος) και πας σε ενα συνεργειο και την αλλαζεις...Σιγα πια, αν το παθεις, ας πηγαινεις με 50χμ/ωρα, συνεργεια υπαρχουν παντου... Τωρα αν ειναι να πας στην ακρη του πουθενα, με το 206 θα πας? Παρε κανενα τζιπακι! Laughing Laughing Laughing
Vasso - Τετ 10 Σεπ 2003, 15:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
DaSoP έγραψε:
ΑΜΑΝ!!!! Με δουλεψανε χοντρα δηλαδη? εχω το GTi μοντελο 2003 με ζαντολαστιχο 205/45/16 εργοστασιακο! Η ρεζερβα μου ειναι μινι!!! στο παπι μου καποτε ειχα πιο φαρδυ λαστιχο!!! λετε να παω να ριξω ενα ματς? η να την πεταξω και να παρω αφρο? ο αφρος μπαινει στο πορτ-παγκαζ μαζι με φαρμακειο-πυροσβεστηρα η εχει αλλη θεση καπου? ουτως η αλλως αργα η γρηγορα η ρεζερβα θα φυγει γιατι θα βγει η εξατμιση στην μεση...

STANDARD !! Very happy Φίλε μου μάλλον πρέπει να κάνεις φασαρία ...
Πιστεύω πως από το 2001 είχαν κανονική ρεζέρβα , το δικό μου έχει κανονική 03/2002

Πραγματικά τον αφρό τι να τον κάνεις αν σκιστεί το λάστιχο ??? Confused Ούτως ή άλλως όποιος θέλει αγοράζει αφρό ! Εγώ είχα παλιά στο Σκαραβαίο για ευκολία , για να μην χρειαστεί να αλλάξω ρεζέρβα Wink Wink Wink

Πάντως πρέπει να ξέρετε πως όταν τοποθετείτε τις ζάντες αλουμινίου πρέπει να κρατήσετε ένα σετ από τα παλιά μπουλόνια για να ταιριάζουν στην ρεζέρβα σας έτσι ??????? Embarassed
DaSoP - Πεμ 11 Σεπ 2003, 12:42:43
Θέμα δημοσίευσης:
Evil ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!! Τους πηρε και τους σηκωσε!!!!!!!! το απογευμα θα ειμαι εκει! Θα παρω την κανονικη θα την βαλω επιδεικτικα στο πορτ-μπαγκαζ και αν με ρωτησει θα του πω οτι την παω στην αποθηκη μου γιατι θα βγει η εξατμιση εκει Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Miltellas - Κυρ 14 Σεπ 2003, 08:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
Η αντικατάσταση της κανονικής ρεζέρβας στα νέα μοντέλα με μικρή, έχει σχέση με αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική της Peugeot-Lion. Ή έχουν βελτιώσει κάτι στον εξοπλισμό και αφαίρεσαν από την ρεζέρβα ή φούσκωσαν λίγο περισσότερο την τσέπη τους και αφαίρεσαν από την δική σας. Το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να σου δώσουν κανονική ρεζέρβα γιατί δεν θα την δικαιούσαι εκτός και αν την πληρώσεις επιπλέον. Δοκίμασε και πες μας...
pygolabida - Δευ 10 Ιούλ 2006, 15:40:41
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα μου σκίστηκε το λάστιχο σε μία προεξέχουσα κομμένη υδροροή, και προσπαθώντας να το αλλάξω διαπίστωσα ότι το μπουλονοκλείδι δέν ταίριαζε, καθώς με την αγορά του οχήματος είχα αλλάξει και διάσταση ζαντών-ελαστικών. Ήρθε κάποιος από ένα κοντινό συνεργείο και έβγαλε το ελαστικό, αλλά μετά βάζοντας τη ρεζέρβα δέν ταιριάζαν πάλι τα μπουλόνια στη διάστασή της !@#$%^&* Evil
Δεν θα έπρεπε να μου το είχαν πει αυτό όταν έβαζα τα καινούργια ζαντολάστιχα Question Νόμιζα ότι οι διαστάσεις των μπουλονιών είναι fix καθώς στερεώνονται στο ίδιο σημείο Sad .
Πάλι καλά που μου έτυχε σε κατοικημένη περιοχή. Τώρα προς το παρόν μάλλον θα αγοράσω 19αρι μπουζονοκλείδι (μπουλόνια στο μέγεθος της ρεζέρβας μου δώσανε στο συνεργείο.
MEMsound - Δευ 10 Ιούλ 2006, 17:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά εσύ που να το ξέρεις...
Λογικό είναι.
Θα έπρεπε να στο πουν όταν έβαλες τις ζάντες.
Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι ζαντολαστιχάδες όταν πας να αλλάξεις ζάντες, αν δεν το πάρεις χαμπάρι..., σου κρατάνε τα μαμά μπουλόνια... Evil Evil

Βασικά το πρόβλημά σου λύνετε απλά έχοντας 4 μαμά μπολόνια τα οποία και θα χρησιμοποιήσεις σε ώρα ανάγκης με την ρεζέρβα και ένα "σταυρό" (αντί για το μαμά μπουλονόκλειδο) ώστε να μπορείς να βιδώσεις~ξεβιδώσεις όλων των τύπων τα μπουλόνια όταν χρειαστεί. Wink Wink
pygolabida - Δευ 10 Ιούλ 2006, 21:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Βασικά το πρόβλημά σου λύνετε απλά έχοντας 4 μαμά μπολόνια τα οποία και θα χρησιμοποιήσεις σε ώρα ανάγκης με την ρεζέρβα και ένα "σταυρό" (αντί για το μαμά μπουλονόκλειδο) ώστε να μπορείς να βιδώσεις~ξεβιδώσεις όλων των τύπων τα μπουλόνια όταν χρειαστεί. Wink Wink

Δυστυχώς το ανακάλυψα στην πράξη...μου έδωσε το παιδί που έβαλε τη ρεζέρβα δυο μπουλόνια, τώρα θα κοιτάξω και για σταυρό Confused
tsosmoulis - Τρι 11 Ιούλ 2006, 08:21:33
Θέμα δημοσίευσης:
καλά ο σταυρός και αν χρειάζεται...το κλειδί που δίνει η μαμά στραβώνει για πλάκα Evil
MEMsound - Τρι 11 Ιούλ 2006, 11:32:21
Θέμα δημοσίευσης:
όντως.... Evil
DimiP - Δευ 15 Ιαν 2007, 14:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα δεν ξερω αν κολαει εδω το post αλλα,

ερωτηση:

αν εχουμε ζαντες π.χ. 16 ιντσων (καλη ωρα) και μια διασταση ας πουμε 195/45/16 (καλή ωρα once again)
και χρειαστει να τοποθετησουμε τη ρεζερβα μας γιατι μας εσκασε το λαστιχο
και η ρεζερβα ειναι κανονικο λαστιχο μεν αλλα σε διασταση 14 ιντσων δε.
τι γινεται τοτε?
τσουλαει το αμαξι ή θα καταληξουμε στου χαντακ ; Evil

το ερωτημα μπορει να ειναι γελοιο αλλα παραμενει ερωτημα.
MEMsound - Δευ 15 Ιαν 2007, 14:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεν διαφέρει πολύ το βήμα θα ειναι μια χαρά (=πες διαστάσεις στο 14άρι)
Αν διαφέρει θα τραβάει το τιμόνι.
Μπορείς να την βάλεις πίσω όμως και να βάλει κανονικό εμπρός.
Πάντως σπίτι σου θα πας.. Laughing Laughing Laughing Laughing
Δεν θα κοιμηθείς στου χαντάκ...
tsosmoulis - Δευ 15 Ιαν 2007, 14:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
εαν η ολική διάμετρος είναι ίδια δεν θα έχει πρόβλημα (εκτός και αν πας σανίδα). Αλλά και πάλι έχω δει 206 με 18αρια το οποίο έπαθε λάστιχο και με μαμά ρεζέρβα προχωρούσε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα Wink
DimiP - Τρι 16 Ιαν 2007, 20:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
α μαλιστα ησυχασα! ευχαριστω παιδες
οχι τιποταλλο αλλα 7 χρονια τωρα δεν με επιασε λαστιχο και δεν ξερω ως ποτε θα εχει jack pot Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Τρι 20 Μάρ 2007, 18:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
mias και πλεον κυκλοφορω χωρις ρεζερβα για να χαιρομαι την υπερστροφη Laughing

λεω να παρω ενα κιτ επισκευης ελαστικου για την ωρα τη κακη οπως εχει το ρουσου...

καμια γνωμη?
ειχα δει στο οτομοτο παλια ενα με κατω απο 30ευρω...
BadSpud! - Τρι 20 Μάρ 2007, 19:17:56
Θέμα δημοσίευσης:
Θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο μιας και είμαι και εγώ ένας από αυτούς που χαίρονται την υπερστροφή

Πόσο καλή είναι μια τέτοια λύση τον 30- ευρώ θα κάνει τίποτα? Η μετά από κάποια μέτρα θα χάσει πάλι τον αέρα?
Lef205 - Τετ 21 Μάρ 2007, 02:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
BadSpud! έγραψε:
Θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο μιας και είμαι και εγώ ένας από αυτούς που χαίρονται την υπερστροφή

Πόσο καλή είναι μια τέτοια λύση τον 30- ευρώ θα κάνει τίποτα? Η μετά από κάποια μέτρα θα χάσει πάλι τον αέρα?

Στο ψψ μια φορα χρειαστηκε, η ζημια εγινε Μεσογειων και Κατεχακη, ευτυχως που ηταν ανοιχτος ο Λευκοπουλος 200 μετρα πιο πανω γιατι το αυτοκινητο δε θα εφτανε σπιτι με τιποτα αν δε ειχε σκιστει το λαστιχο και οχι απλα τρυπισει ο αφρος δε θα εκανε τιποτα.
Οσο για το λαστιχο, το ξεζανταραμε το "ξαφρησαμε" βαλαμε μακαρονι και εμεινε ετσι απο το καλοκαιρι του 2005 μεχρι που το πουλησα αυτο το λεω γιατι καποιοι ισχυριζονται οτι ο αφρος καταστρεφει το ελαστικο.
Στο 205 εν ετει 2002 ειχα αντικαταστησει τη μαμισια με αναγκης που και ελαφρια ηταν και ειχα και ρεζερβα, σκεφτειτε και αυτη τη λυση!
volvos - Τετ 21 Μάρ 2007, 09:12:09
Θέμα δημοσίευσης:
και του μανθου εχει αναγκης Cool
απλα εχω και οδικη και ο αφρος ειναι οπως ειπες για μπαλωματα...οχι για κανα γερο σκισιμο!
MEMsound - Τετ 21 Μάρ 2007, 10:26:44
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes Cool Laughing
BadSpud! - Τετ 21 Μάρ 2007, 18:20:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά ο αφρός ούτε στο παπί δεν έκανε δουλειά όσες φορές είχα βάλει σκ**ά….
Άσε που μου έκανε την ζάντα χάλια και έτριβα μια ώρα με πετρέλαιο Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 02:34:38
Θέμα δημοσίευσης:
στο παπί είχες σαμπρέλα ή ήταν σκέτο λάστιχο?
Σε ζάντα αλουμινίου ή με ακτίνες? Question
Lef205 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 02:43:43
Θέμα δημοσίευσης:
BadSpud! έγραψε:
Ρε παιδιά ο αφρός ούτε στο παπί δεν έκανε δουλειά όσες φορές είχα βάλει σκ**ά….
Άσε που μου έκανε την ζάντα χάλια και έτριβα μια ώρα με πετρέλαιο Rolling eyes

Γιατι εισαι φλωρος ρε, γιαυτο! Laughing
Απο Ανδρο το ειχα φερει με σκασμενο λαστιχο ρε που μου θες και καρμπυρατερ KR, αντε βαλε κανενα 24αρι μη σε μαζευουμε!
volvos - Πεμ 22 Μάρ 2007, 12:47:45
Θέμα δημοσίευσης:
leyteri δε ρωτας το κινεζο αν εχει κανα τετοιο κιτ?
ή που να ψαξουμε?
αυτος ειναι ο πλεον αρμοδιος Wink
BadSpud! - Πεμ 22 Μάρ 2007, 20:50:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
στο παπί είχες σαμπρέλα ή ήταν σκέτο λάστιχο?
Σε ζάντα αλουμινίου ή με ακτίνες? Question

Με σαμπρέλα! Αν δεν είχε θα έχανε τον αέρα από τις ακτίνες. Μόνο οι αλουμινίου είναι χωρίς.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες