)
| Petros έγραψε: |
| 3. Το πέρασμα του Ταϋγέτου από το Μυστρά προς την Καλαμάτα. Από τις πιο όμορφες διαδρομές στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως έχει κινησούλα και αρκετές παγίδες...
|
| Sidobre έγραψε: |
| (πάντως έχει τόσες τεχνικές στροφές, πέταλα και εσσάκια που είχα καταφέρει να υπερθερμάνω το αυτοκίνητο... |
| ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Θυμησε μου στον Γάμο σου να σου παρω εναν ανεμιστηρα σε μεγεθος σπιτιου Αντε στο Σειριο ρε παλιοευθειακια |
| Petros έγραψε: |
| Διαδρομές τόσο για βόλτα όσο και για γκάζια!
2. Από το Λεωνίδιο προς τον Κοσμά. Η ανάβαση του Πάρνωνα είναι μαγευτική. Μεγάλος δρόμος σε πλάτος και καλής ποιότητας άσφαλτος. Το καφεδάκι στον Κοσμά, την Ελβετία της Ελλάδας, θα είναι η καλύτερη ανταπόδοση σε μία γρήγορη και χορταστική ανάβαση. |
| ΥΓ : Αμα θες στο γάμο μου να μου πάρεις ένα ψυγείο λαδιού δεν θα σου έλεγα όχι.... |
| ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
|
...Για ψυγειο σπιτιου μην μου ζητησεις τιποτα Μπας και θες και ενα ψυγειο για τις βαλβολινες |
| Δεν μου λές... έχει βγάλει ψυγείο σπιτιού η Peugeot Sport????? |
| Oσο για τις ευθείες... εγώ δεν ξέρω τίποτα! Αφού λοιπόν ξέρεις ότι ζεσταίνονται και οι βαλβολίνες στα 240, τότε σίγουρα ευθειάκιας είσαι!! |
| ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
|
Εγω ρε μαστορα και να θελω δεν μπορω να γινω.Ξεχνας οτι το βημα μου ειναι κοντο Σου αφιερωνω ενα τραγουδι λιγο παραποιημενο. Ελα να παμε στης στροφεεςς..ελα να παμε στις στροφες...Ελα να παμε στις στροφες,...θα φας τσεκουρι και θα κλαις Υ.Γ.Οποιος γιουχαρι για την καλλιτεχνικη μου φλεβα θα φαει BAN για μια βδομαδα |
συμφωνω με τασο, γιωργο γιατι τισ εχω ζησει εντονα.μιλαω για αναβαση διρφυς και αμφιλοχια προς αρτα.(καλυτερα με τα μικρα?γραμματα)
τασο εννοεις και τη χιλιαδου στισ παραλιες μετα το διρφυς γιατι πηγαινω συχνα με σκηνη./ γιωργο μηπωσ ειμαστε πατριωτες? | NICK THE GREEK έγραψε: |
| (καλυτερα με τα μικρα?γραμματα) |
απο τα ποστ σου θα ηταν ακομα καλυτερα.Οχι τιποτα αλλο αλλα καθε φορα που διαβαζω ποστ σου μου φαινετε οτι τα γραφεις τσατισμενος.
| NICK THE GREEK έγραψε: |
τασο εννοεις και τη χιλιαδου στισ παραλιες μετα το διρφυς γιατι πηγαινω συχνα με σκηνη./ γιωργο μηπωσ ειμαστε πατριωτες? |
| Αντώνης έγραψε: |
| Χθες εκανα την αγαπημηνη μου ειδικη.
φορεσα ενα κρανος που βρηκα και εκατσα στο οχημα. ξεκιναω στην τσιτα αλλα στην δευτερη στροφη που βρηκα με πεταει εξω προσπαθω να τον περασω σε μια στροβη απο την εσωτερικη αλλα με ριχνει πανω στα λαστιχα μετα απο λιγο βλεπω ενα τυπο να μου κανει νοημα να σταματησω ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΑΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΡΤ . |