Road_Runner έγραψε: |
Πας πειραιως.
Ανοιγεις λογαριασμο ταμιευτηριου και απλα δεν βαζεις λεφτα μεσα. Σου βγαζουν μια καρτα βιζα. Με αυτη μπορεις να αγορασεις οτι θες, αρκει να εχει υπολοιπο η καρτα. Δεν ειναι πιστωτικη, ειναι χρεωστικη βιζα, οποτε την δεχεται το πεοι-παλ Οποτε οτι θες να αγορασεις, πας βαζεις το ποσο μεσα, και μετα απο μια μερα το πληρωνεις... (θελει μια μερα για να περαστει το υπολοιπο στην καρτα) Αλλα χρεωστικη βιζα, οποτε την δεχεται το πεοι-παλ επισης με 5 ευρω παιρνεις κωδικους για ε-μπανκινγκ και εχεις και μονιτορ του λογαριασμου σου... |
bagosgt έγραψε: |
θα πας στην τραπεζα κυπρου κ θα ζητησεις μια preepaid(προπληρωμενη καρτα).αυτη εχει 5 ευρω η αγορα της κ καθε φορα που βαζεις μεσα λεφτα σου κραταει προμηθεια 1.5 ευρω.το ιδιο κανει κ οταν κανεις αγορα,κραταει παλι προμηθεια 1.5 ευρω.ειναι λιγακι ακριβη με τις προμηθειες,αλλα ειναι πολυ ασφαλη,κ χαλαει μονο οσα λεφτα βαζεις μεσα.δλδ πολυ απλα,αν δεν εχεις βαλει λεφτα μεσα,δε μπορεις να κανεις αγορα ![]() |
Παράθεση: |
Απλά πρόσεξε να μην χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε φορά στο υποκατάστημα και να κάνεις κατάθεση στη κάρτα γιατί θα βαριέσε |
Οποτε οτι θες να αγορασεις, πας βαζεις το ποσο μεσα, και μετα απο μια μερα το πληρωνεις... (θελει μια μερα για να περαστει το υπολοιπο στην καρτα)... |
επισης με 5 ευρω παιρνεις κωδικους για ε-μπανκινγκ και εχεις και μονιτορ του λογαριασμου σου... |
SnakeMJK έγραψε: |
εγώ παίζω με πιστωτική... οι prepaid απαιτούν τεράστιες διαδικασίες (τράβα τράπεζα, κατέθεσε κλπ...) και χρόνο που δεν έχω ![]() |
reselie έγραψε: | ||
Ωρε βαγγελ! που τις ειδες αυτες τις χρεωσεις οεο!? Λοιπον επειδη ψωνιζω διαφορα απο εξωτερικο και ebay εχω 2-3 καρτουλες απο την Κυπρου.. 1ον Κραταει 1ε καθε φορα που κανεις καταθεση 2ον Δεν κραταει προμηθεια οταν κανεις αγορες Κανεις καταθεση το πρωι,στις 6 το απογευμα εχεις ετοιμα τα χρηματα. |
rallos 16v έγραψε: |
απο οσο ξερω ναι...και εγω εκει γραφτηκα...
ασχετη και χαζη ερωτηση αν ψωνισω εγω κατι που ξερω οτι θα το στειλει ο αλλος και οτι δεν θα παρει τα λεφτα απλα και δεν θα στελει τπτ...να μου πεις ολα ειναιι καλα σχεδιασμενα εκει να μην γινονται απατες...και που ξερω εγω οτι αν το στειλει θα δουλευει κανονικα αυτο και δεν ειναι καμενο π.χ? |
δηλαδη κατι που ελεγε εκει περα για 10 με 12 εργασιμες μερες οτι θα τα εχω δεν ισχυει?
υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να κοιταω τι θα αγορασω και απο ποιον? πως το καταλαβαινω αυτο? |
Ghost Dog έγραψε: |
Ποσο κανουνε αυτα που θες να παρεις?? |
alekoukos106 έγραψε: | ||
43 ευρω μαζι με μεταφορικα! ![]() |
ερωτηση 1η--->εκτος απο το λογαριασμο που εχουμε στο ebay πρεπει να κανω και στο paypal?aαν ναι εδς---> www.paypal-shopping.com
ερωτηση 2η--->μια prepaid καρτα που εχω απο τραπεζα κυπρου απο οτι διαβασα κανει ερωτηση3η--->κατα προτιμηση να παραγκελνουμε απο αγκλια?θα ερχονται φθηνοτερα εδω? εδω δλδ....(www.ebay.co.uk) ερωτηση 4η--->σε μερικα προιοντα δεν λεει εξοδα αποστολης..πως μπορω να τα μαθω ποια ειναι? ερωτηση 5--->ειναι φθηνοτερα μεσω ελτα?(λογικα ναι) διαλεγω εγω πως θελω να μου ερθουν τα πραγματα η τα στελνουν οπως θελουν? ερωτηση 6η--->στο ταχυδρομειο πληρωνω κ αλλα? πως παει με το κιλο αν ειναι βαρυ? |
Sinanai έγραψε: |
![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
6. ταχυδρομείο δεν πληρώνεις κάτι άλλο κ δεν σε απασχολεί το πόσο βαρύ είναι. αυτά τα χει πληρώσει ήδη ο πωλητής στο δικό του ταχυδρομείο. λίγο προσοχή θέλει με τα τελωνεία μόνο. δέματα εκτός Ε.Ε. και αξίας άνω των 100 ευρώ (στο εντελώς περίπου) είναι πολύ πιθανό να περάσουν από έλεγχο κ να σου ζητάνε γαμισιάτικα για εκτελωνισμό. οπότε ακριβές αγορές μόνο μέσω Ε.Ε. |
δηλαδη ααν παρω αυτο εδω http://cgi.ebay.co.uk/COUGAR-3000W-6-5-4-2-CHANNEL-CAR-HIFI-AMPLIFIER-MOSFET_W0QQitemZ350279892015QQcmdZViewItemQQptZUK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_Car_Amplifiers_PP?hash=item518e4efc2f ποσο θα μου κοστισει μεχρι το ταχυδρομειο?
μιλαμε παντα σε ευρω μην με μπερδευετε με $$$$... λεει πως κανει 69,00$ δηλαδη 70ευρα... ποσο θα με χρεωσουν να μου το στειλουν εδω.??? |
δηλαδη ααν παρω αυτο εδω http://cgi.ebay.co.uk/COUGAR-3000W-6-5-4-2-CHANNEL-CAR-HIFI-AMPLIFIER-MOSFET_W0QQitemZ350279892015QQcmdZViewItemQQptZUK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_Car_Amplifiers_PP?hash=item518e4efc2f ποσο θα μου κοστισει μεχρι το ταχυδρομειο?
μιλαμε παντα σε ευρω μην με μπερδευετε με $$$$... λεει πως κανει 69,00$ δηλαδη 70ευρα... ποσο θα με χρεωσουν να μου το στειλουν εδω.??? |
plaketokofths έγραψε: |
το ποστάρω εδω μηπως ξέρει κανα τσακάλι να με βοθησει για το paypal...
στο "payments received" του history ή οποιο αλλο field, ακομα και το all activity υπάρχει κάποιος τροπος να σβηστεί το history εξ' ολοκλήρου ή επιλεκτικά? |
kanelj έγραψε: |
SOS SOS!!!
Οταν υπαρξει ακυρωση παραγγελιας απο Ebay και τα χρηματα επιστραφουν στο Paypal...τοτε αυτοματα μπαινουν και στον λογαριασμο μου ή μενουν στο Paypal και πρεπει να τα μεταφερω εγω με καποιον τροπο!?!?? ![]() ![]() ![]() |