vamvakoolas έγραψε: |
εχεις δικιο περι peak (μου τα εξηγησε) τωρα για το αλλο δεν....
ομως λεμε τωρα (για να καταλαβουμε) αν αγορασω σε ενα ΙΧ που θεωρητικα τη παλευει με 42Αh μπαταρια των 70Ah παιζει προβλημα ή ειναι καλυτερα? ![]() |
vaggelisgr έγραψε: |
καλημερα παιδες, ερωτηση αν απο την μπαταρια βγαλω τελειως και τα δυο καπακια και την αφησω γυμνη να φαινονται οι πολοι παιζει προβλημα με υγρασιες κτλ? φλας πρωινο ηταν αυτο..τις καλημερες μου |
206kwn έγραψε: | ||
Δεν θα χεις κανένα πρόβλημα αρκεί να βγάζουν την ίδια τάση (volts) και να είναι μόνο η ένταση διαφορετική (Amperes).... |
vaggelisgr έγραψε: |
καλημερα παιδες, ερωτηση αν απο την μπαταρια βγαλω τελειως και τα δυο καπακια και την αφησω γυμνη να φαινονται οι πολοι παιζει προβλημα με υγρασιες κτλ? φλας πρωινο ηταν αυτο..τις καλημερες μου |
Giannis307 έγραψε: | ||||
Θα εχει προβλημα γιατι δεν θα μπορει να την φορτισει σωστα...και πιθανων να παραδωσει πνευμα το αλτερνειτορ..μεχρι 55...παραπανω ειναι υπερβολη... |
Giannis307 έγραψε: |
Να στο θεσω αλλιως...
Εχεις μια βρυση και ενα δοχειο... Η βρυση βγαζει 10 λιτρα την ωρα το δοχειο χωραει 30 λιτρα κατα συναιπεια το γεμιζει σε 3 ωρες....Αν το δοχειο γινει 100 λιτρα δεν θα θελει 10 ωρες να το γεμησει...?Στην ιδια λογικη αν βαλεις μαι πιο μεγαλη μαπατρια δουλευει το αλτερνειτορ πολυ περισοτερο για να την φορτισει... ![]() |