PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Βελτιωτικο βενζινης (!)

katadromeas01 - Τετ 18 Νοέ 2009, 21:05:14
Θέμα δημοσίευσης: Βελτιωτικο βενζινης (!)
Ξερει κανενας ρε παιδια τι ειναι το βελτιωτικο βενζινης και τι κανει? Ξερω απλα οτι ειναι η σε υγρη μορφη η σε στερεη σε μορφη χαπιου...Φιλοι που μου παν οτι το δοκιμασαν μου ειπαν πως ειδαν αρκετη διαφορα... Rolling eyes
Giannis307 - Τετ 18 Νοέ 2009, 21:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
Για δες αυτο...

http://www.youtube.com/watch?v=2jbcCr2ll3c
katadromeas01 - Τετ 18 Νοέ 2009, 21:44:39
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked .....
pan306 - Πεμ 19 Νοέ 2009, 12:49:43
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes Rolling eyes καλα πιος θα το πιστευε αυτο.πολι καλο το βιντεο,
Giannis307 - Πεμ 19 Νοέ 2009, 13:17:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το βελτιωτικο της NOS ειναι το μονο που δουλευει αρκει να ειναι σε μπουκαλα.... Laughing Laughing Laughing Laughing
katadromeas01 - Πεμ 19 Νοέ 2009, 13:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
Wink ..... ακου ρε τους απαταιωνες! και οι μαρκες βελτιωσης ειναι γνωστες φαντρασου...
black7monster - Σαβ 21 Νοέ 2009, 16:42:53
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχουν βελτιωτικα που δουλευουν,ψαξε απο εταιρια με αγωνιστικες βενζινες......με μπλε βαρελακια.(Διαφημιση δεν κανουμε Wink )
katadromeas01 - Δευ 23 Νοέ 2009, 15:18:41
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχουν τελικα ή δεν υπαρχουν......?
black7monster - Δευ 23 Νοέ 2009, 21:56:58
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω λεω οτι υπαρχουν καλα προιοντα και χρησιμοποιω ενα συγκεκριμενο οποτε θελω να βολταρω το βραδυ.
Σιγουρα ομως υπαρχουν και μαπες.Δεν σου λεω οτι θα πεταει το αυτοκινητο σου αλλα θα εχεις καλυτερη ποιοτητα καυσιμου σιγουρα,με οτι αυτο συνεπαγεται.
8emos - Πεμ 21 Ιαν 2010, 23:41:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παιδια πιστευω οτι αυτα τα ζουμιά βοηθάνε αλλά σε μοτέρ υψηλης απόδοσης.τώρα σε ενα συμβατικο κινητήρα δν νομίζω οτι προσφέρει κατι..Πάντος απο κάτι πιτσιρικάδες που εχω δει,με πάπακια,το χρησιμοποιουν στις κόντρες κ λένε οτι έχει πολύ μεγάλη διάφορά..
alekou - Παρ 19 Φεβ 2010, 00:14:56
Θέμα δημοσίευσης:
Προχθές τυχαία έπεσα πάνω σε ένα βίντεο του Fifth Year σχετικά με τα βελτιωτικά βενζίνης στα οποία εκαναν κάποιες δοκιμές. Τα βελτιωτικά που χρησιμοιήθηκαν ήταν από τα πιό γνωστά και τα αποτελέσματα εμένα προσωπικά μου προκάλεσαν έκπληξη.

Δείτε το Video και θα καταλάβετε.

http://www.youtube.com/watch?v=Vj_21dikYR8
Giannis307 - Παρ 19 Φεβ 2010, 01:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
To 2o post του θεματος εχει το ιδιο video!
alekou - Παρ 19 Φεβ 2010, 08:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι... έχεις δίκιο... μαλ***α μου που δεν το τσέκαρα πριν. Οπότε το καλύτερο βελτιωτικό είναι η καλή συντήρηση του κινητήρα.
Giannis307 - Παρ 19 Φεβ 2010, 09:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
+10000000 kai h kalh benzinh
bab2112 - Σαβ 20 Φεβ 2010, 19:18:32
Θέμα δημοσίευσης:
σαν το πλουσιοτερο μειγμα δεν εχει που θαλεγε κ περισσοτεροι απο ενας φιλοι μου... στην βελτιωση καπου κερδιζεις, καπου χανεις, τα μπουζι φτηνα ειναι.
tnt_tuner - Σαβ 20 Φεβ 2010, 19:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
καλα εμενα μου φενεται οτι ο βιντεο ειναι προμοταρισμενο απο καποια πετρελεοβηομηχανια!!! ναι ναι με ολα χανεις.... η δεν λενε ολη την αληθεια! μπορει να χανεις 2% στην μεγιστη διναμη αλλα σε ολες τις στροφες να κερδιζεις ενα αλλο 2% π δεν το λενε.....
τι να πω...!
παντα καπου καιρδιζεις κ καπου χανεις οπως ειπε κ ο προλαλισαντας!
αλλα τα βελτιοτηκα κατα την γνομη μου κανουν σχεδον ολα δουλεια!!! το θενα ειναι ποιο κανει την καλητερη κ σαυτο πιστευω οτι θα ειμαι τελειως υποκειμενικος μαλον οποτε δολιμασε και δες!!!!!!
προσωπικα την καλητερη λυση την βρικα στα πεντακαθαρα χημεικα που δινουν στα εργαστηρεια!!!!! εκει πειραματιζεσαι για να δεις πια αναλογεια σ κανει!!!! θελει βεβαια πολυ μεγαλη προσοχη!!!!!!!!!!
Jim207GT - Σαβ 20 Φεβ 2010, 22:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα αυτά έχουν νόημα σε βελτιωμένα από τα μαλιά αυτ/τα με αβανσ στο θεο που θα το εκμεταλευτούν και θα βγάλουν όντως πολύ περισσότερη δύναμη και κυρίως με ασφάλεια. Sorry αλλά στο Κ-series με μαμά ρυθμίσεις δλδ τι περιμένανε(έχω και τέτοιο στην οικογένεια τρομάρα μου). Ας το βάζανε και σε κανα Smart.....
drspeed - Κυρ 21 Φεβ 2010, 00:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι τότε ψάξτε για άνυδρη ακετόνη τουλάχιστον 99% συγκέντρωση.
Στην θεωρία κάνει την βενζίνη περισσότερο εύφλεκτη ,κάνοντας τα σταγονίδια μικρότερα σε μέγεθος οπότε και έχουν περισσότερο αέρα γύρο τους για να αναφλέγουν ταχύτερα και απομακρύνει την υγρασία από συγκέντρωση ή από προσμίξεις στο καύσιμο.
Με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρο ότι θα έχουμε κάποια αύξηση στην ιπποδύναμη αφού έχουμε πλέον ένα πιο εκρηκτικό καύσημο
Το θέμα είναι ότι σε κινητήρες με μεγάλο λόγο συμπίεσης παρατηρήται το φαινόμενο της προανάφλεξης με όλα τα κακά που αυτό έχει.Ενδείκνυται η χρήση της σε turbo κινητήρες που δουλεύουν με σχετικά πλούσιο μείγμα όταν θέλουμε να τους στεγνώσουμε λίγο και δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερο αέρα με διαφορετικό τρόπο ή δεν θέλουμε να το κάνουμε για πολλούς και διάφορους λόγους.
Η αραίωση της άνυδρης ακετόνης με βενζίνη ποικίλει από 0,75%-2% ανάλογος του μείγματος καυσίμου/αέρα που έχουμε και πόσο θέλουμε να το στεγνώσουμε.
Τιμή περίπου 10-15€/λίτρο σε καταστήματα χρωμάτων
tnt_tuner - Δευ 15 Μάρ 2010, 15:50:47
Θέμα δημοσίευσης:
drspeed
+1
μετραει η ακετονη!!!! ασε που μιωνει και παρα πολυ την καταναλοση γυρο στο 10%
με πιρακια δεν εχω ακουσει παντος προβληματα ακομα και με αρκετα ψηλα ποσοστα συγκεντρωσης! προσοπικα την εχω χρισιμοποιησει σε πολυ χαμηλες συγκετνρωσεις!
εχεις χρυσιμοποιησει? εχεις ψαξει αναλογιες σε σχεση με αβανσ κπεριεκτικοτητα μηγματος? αν ναι πες με ενδιαφερει παρα πολυ!
λεω να πειραματιστω και με αλλα χημεικα αλλα ειναι πιο επικινδινα!...και φοβαμε μην το σκορπισω! νιτρομεθανολες κτλ!!!!
καταλυτη εχεις? εχεις δοκιμασει μολυβδο???? λενε τα σπαει...!!!!
Μαριάνα - Παρ 19 Νοέ 2010, 13:36:06
Θέμα δημοσίευσης:
Η σωστή αναλογία ακετόνης - καυσίμου υπολογίζεται στα 2,5 - 3 (max.) ml/lt τελικής αναλογίας.
Η ακετόνη πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο άνυδρη (πάνω από 97%) και τα σύνεργα που θα χρειαστείτε είναι μία σύριγγα πχ των 60 ml (για περίπου 20 λίτρα καυσίμου) και ένα λάστιχο/μικρός εύκαμπτος σωλήνας που θα προσαρμόσετε στο στόμιό της για να πέσει ευκολότερα και πιο ομοιόμορφα η ακετόνη μέσα στο ρεζερβουάρ.
z@ck! - Παρ 19 Νοέ 2010, 14:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
καλυτερα απο τα συνεργα να αφαιρεσεις το λαστιχο, να πας βενζιναδικο και να ζητησεις να σου βαλουν 20 λιτρα. πριν η κατα την διαρκεια του γεμισματος ριξε το μεσα . ανακατευεται καλυτερα με την βενζινη και δεν χρειαζεται να κανεις υπολογισμους με τα λιτρα που σου εβαλαν κ.τ.λ. κ.τ.λ. Wink

Αυτο το εκανα παλια που εβαζα προσθετα καθαριστικα .
Οταν τα εβαζα μετα Sad
οταν τα εβαζα κατα την διαρκεια.... τουμπανο 2gunfire
milvas7 - Κυρ 21 Νοέ 2010, 12:02:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή η ακετόνη , είναι το γνωστό ασετόν που λένε? είναι ασφαλές ?αφήνει κατάλοιπα κ λοιπά?
Μαριάνα - Τετ 24 Νοέ 2010, 11:44:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, το κοινώς λεγόμενο ασετόν είναι αλλά εμάς μας ενδιαφέρει το όσο το δυνατόν άνυδρο.
Φυσικά το άλλο που ξεβάφουν τα νύχια δεν είναι κατάλληλο Wink
γιατί έχει περισσότερη περιεκτικότητα σε νερό και έχει και λάδι.

Κατάλοιπα δεν αφήνει ούτε είναι επικίνδυνο.
Προσοχή στη δοσολογία πάντα.
milvas7 - Τετ 24 Νοέ 2010, 14:34:55
Θέμα δημοσίευσης:
ωραία , να κ κάτι που ξέρουν οι γυναίκες καλύτερα απο μας..αυτό έλειπε Wink
εγώ που βάφω τα νύχια πρέπει να προσέχω πολύ ,όταν το βάζω? Scratch
SAKIS-LEMANS - Τετ 24 Νοέ 2010, 14:40:50
Θέμα δημοσίευσης:
έχει κάνει διατριβή η Μαριάννα στο Greekrenaultclub.... Very happy
takis_206 - Κυρ 28 Νοέ 2010, 10:10:57
Θέμα δημοσίευσης:
το nos παιδια μην το βαλετε γιατι κιτρινιζει ολη την εισαγογη απο μεσα και δεν κανει και δουλεια.δουλεια εκανε η ναφθαλινι που εβαζαν παλια στα ρουχα αν και εχει καταργιθει.οταν ειχαν απεργια τα βενζιναδικα εβαλα καθαρη βενζινι απο το περιπτερο στο μηχανακι και πραγματικα πιγενε καλητερα ¨αρκετα καλητερα..
milvas7 - Κυρ 28 Νοέ 2010, 10:54:05
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 έγραψε:
οταν ειχαν απεργια τα βενζιναδικα εβαλα καθαρη βενζινι απο το περιπτερο στο μηχανακι και πραγματικα πιγενε καλητερα ¨αρκετα καλητερα..
χα χα μπράβο ρε φίλε που το σκέφτηκες αυτό?
takis_206 - Κυρ 28 Νοέ 2010, 16:24:06
Θέμα δημοσίευσης:
πολλες φορες με το παπακι προτιμουσα την καθαρη βενζινη απο το σπροξιμο :D[/img]
milvas7 - Κυρ 28 Νοέ 2010, 19:01:45
Θέμα δημοσίευσης:
καίγεται σωστά δηλ ? δεν ασπριζει τα μπουζι? τι περιεκτικότητα έχει η καθαρή οκτάνια κ τέτοια ξέρει κανείς?
takis_206 - Κυρ 28 Νοέ 2010, 21:58:01
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρα καιγετε απλα το θεμα ειναι οτι δεν περιεχει καθολου λαδι και λογικα θα υπαρχει φθορα στο μοτερ.το μηχανακι τι να παθει οσο και να του βαλεις δεν καταλαβενει αλλα στο αυτοκινητο ειναι διαφορετικα
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Σαβ 11 Δεκ 2010, 20:04:09
Θέμα δημοσίευσης: dyno tab χαπι
καλησπερα φιλοι ηθελα να ρωτησω εχει χρησημοποιησει κανενας τα χαπια της dyno tab? κανουν δουλεια? Βλεπω οτι πουλιουνται στα περισσοτερα βενζιναδικα στην τιμη περιπου τον 10 ευρω 2 χαπια.
kostasvti - Κυρ 12 Δεκ 2010, 12:11:31
Θέμα δημοσίευσης: Re: dyno tab χαπι
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
καλησπερα φιλοι ηθελα να ρωτησω εχει χρησημοποιησει κανενας τα χαπια της dyno tab? κανουν δουλεια? Βλεπω οτι πουλιουνται στα περισσοτερα βενζιναδικα στην τιμη περιπου τον 10 ευρω 2 χαπια.

Δεν ξερω για τα dyno tab ξερω ομως τα FUELMEDZ τα οποια τουλαχιστον απο οικομια καυσιμου μου εχουν πει οτι κανουν δουλεια..
bagosgt - Κυρ 12 Δεκ 2010, 15:37:11
Θέμα δημοσίευσης:
προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αν καποιος δεν εχει κοντροσκοπο,ο μονος λογος για να τα χρησιμοποιησει ειναι αν εχει βαλει αρκετη ποσοτητα βενζινης(πχ ενα ντεποζιτο) κ εχει προβλημα με την λειτουργεια του αυτοκινητου,λογω νερωμενης βενζινης.τοτε μπορει να δωσει 5-10 ευρω,να παρει ενα τετοιο,να το ριξει στο ντεποζιτο κ να μπορει να κυκλοφορησει αφοβα,χωρις πυρακια.
αυτα βεβαια μπορουν να χρησιμοποιηθουν(σε συναρτηση παντα κ με αλλους παραγοντες) κ για αλλο σκοπο,που δε θα αναφερω Laughing
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Κυρ 12 Δεκ 2010, 16:27:54
Θέμα δημοσίευσης: χαπια
το θεμα εχει χρησημοποιησει κανενας τα dyno tab ή ta FUELMEDZ?
κανουν καλο πραγματι? ή θα εχουμε προβληματα. Ας μας πει καποιος που εχει χρησημοποιησει ή το ή το αλλο.
Ο σκοπος ειναι να προστατεψουμε οσο μπορουμε τους κινητηρες μας απο τους απαταιωνες βενζιναδες που κυκλοφορουν οχι ολοι βεβαια.
kostasvti - Κυρ 12 Δεκ 2010, 20:33:21
Θέμα δημοσίευσης:
Θεωρητικα δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα αφηνει καταλοιπα, θα καιει ολο το καυσιμο, τωρα απο θεμα δυναμης εγω ειμαι δυσπιστος σε χαπια , βελτιωτικα κλπ. Αλλα κακο στο κινητηρα σου δεν νομιζω οτι θα κανεις,
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες