PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
nasoss - Τετ 02 Ιούλ 2003, 19:02:52
Θέμα δημοσίευσης: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Η κοροϊδία σε όλο τις το μεγαλείο από μια μεγάλη εταιρία που κάποιοι δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα την έχουνε κάνη πολλή μικρή.H αγανάκτηση και η οργή μου έχει ξεχειλίσει πια με το να εμπαίζουνε εμάς τους ίδιους τους πελάτες τους και να μας αφήνουνε στη τύχη μας χωρίς την παραμικρή υποστήριξη. Μπαίνω στο θέμα για να καταλάβετε. Πριν από 2 με 3 μίνες περίπου άκουγα ένα θόρυβο ,κάτι σαν να χτυπά κοντά στο ψαλίδι που παροδικά γινότανε πιο έντονο ,σκέφτηκα ότι θα ήτανε ίσος το ψαλίδι και πήγα σε κάποιο συνεργείο τις Peugeot (όχι εξουσιοδοτημένο) και ύστερα από έλεγχο βρήκαμε ότι έχει κάνη κάποιο τζόγο ο σταυρός που ενώνει το ένα μπράτσο (αριστερό )με το κέντρο τις κρεμαγιερας . Αναρωτήθηκα έκπληκτος το γιατί, αφού ούτε κάποιο χτύπημα υπήρχε ούτε και κάποιο στράβωμα μαρτυρούσε ότι έχω κάνη κάποια ζημία εγώ. Εξηγώ και λέω στο μηχανικό ότι, αφού όταν οδηγάω, χαλίκι να δω, κάνω αριστερά (τα παιδία από το club το γνωρίζουνε αυτό αφού πάντα πάω ζικγ ζαγκ λόγο τον κακόν δρόμων) Ο μηχανικός ήταν κατηγορηματικώς :είχε βγει μια παρτίδα με ελαττωματικές κρεμαγιερες, δεν έχει να κάνη απολύτως τίποτα με εσένα, μου είπε. Είμαι εκτός εγγυήσεις και το κόστος αγγίζει τα 500e.Φεύγω και πάω στη lion, σκέφτηκα ,ίσος κατανοήσουν το πρόβλημα και βοηθήσουν κάπως . Μπαίνω στη lion στο ισόγειο ,και αφού λέω την ιστορία μου σε κάποιον ,με στέλνει στον παραδίπλα ,αφού λέω και εκεί την ιστορία μου με στέλνει στον από πάνω (μάλλον ο big Boss) λέω για μια ακόμη φορά την ιστορία μου και μου λέει να πάω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο να το κοιτάξουνε (γιατί δεν το κοιτάξανε οι ίδιοι εκεί???)και αν έχω δίκιο κατόπιν εσωτερικής συνεννόησης θα μου που αν πρέπει να πληρώσω, μου είπαν μπορεί να μην δώσω και τίποτα. Φεύγω και κλίνω ραντεβού με εξουσιοδοτημένο, το κοιτάνε από κάτω, αποτέλεσμα: η ίδια διάγνωση, δεν μου λένε τίποτα ,παρά το δικό τους παραμύθι ότι, με αυτί την ανάρτηση που έχω, δύσκολα θα με καλύψει .(KV ρυθμιζόμενη για 2.0 ) γιατί λέει έχω ξεφύγει από τα όρια χαμηλώματος ,( 5εκ.). Τι λέτε ρε παιδία τους λέω, εκτός ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι από τις καλύτερες και πανάκριβη, δηλαδή όπιο αμάξι χαμηλώνετε θα χαλάει και η κρεμαγιερα¨? Αν ήταν έτσι κανίς δεν θα έβαζε τέτοια ανάρτηση αφού θα του έβγαζε προβλήματα, η ακόμα οι εταιρίες που βγάζουνε τις αναρτήσεις θα κλίνανε με αυτό το σκεπτικό, ΙΜΑΡΤΟΝ. Και στην τελική τι δουλεία έχω εγώ σε εκείνο το σημείο που έχει βγάλει βλάβη. Τέλος πάντων μου είπανε να περιμένω και θα με έπαιρναν τηλέφωνο να μου πουν. Η απάντηση ήτανε όπως αναμενότανε αρνητική, σα να μου λέγανε κόψε το λαιμό σου. Έτσι απλά με τελειώσανε, χωρίς πολλά……ΕΤΣΙ Ε? ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ? Σας κάναμε μάγκες με τα λεφτά μας και τώρα μας γυρνάτε την πλάτη ? δηλαδή τι έπρεπε να πω εγώ ΟΤΑΝ: είχα πρόβλημα με:
Ρουλεμάν συμπλέκτη
Ελαττωματικό κάθισμα
Πολλαπλασιαστή
Πλακέτα υποπιεσις
Φλοτέρ βενζίνης
Ξανά Πολλαπλασιαστή
Ότι έφταιγε η ανάρτηση ?και καλά εντάξει ήτανε μέσα στην εγγύηση, το τρέξιμο και τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ που έχασα για να πηγαίνω κάθε τόσο και λιγάκι ποίος θα μου τα ΠΛΗΡΩΣΕΙ ?!!!!!! φεύγαμε από τα συνεργία τρώγαμε όλη τη μέρα μας εκεί και λέγαμε και ευχαριστώ Ρωτάω τον υπεύθυνο στη lion που είπε ότι θα με βοηθούσε , και ξέρω ότι κάποια στιγμή θα το δη το ερώτημα μου .Μιμπος ξέρουνε ακόμα εκεί στη λιον ότι την περίοδο 2001-2002 είχε βγει to 206 πρώτο σε ελαττώματα σε gallop?τι κάνανε για αυτό? Κρύψανε όσες βλάβες μπορέσανε αντί να βγάλουνε ανακοίνωση να πούνε, ανακαλούμε, π.χ. άλλαγμα όλοι οι πολλαπλασιαστές .έγινε ποτέ κάτι τέτοιο?
Και το τρελό τις υπόθεσης είναι ότι έχουμε εμείς τα δικά μας 206 στη πένα ,με αεροτομές σποιλερ, κ.τ.λ. που στην τελική είναι μια καλή διαφήμιση για την Peugeot για tis πωλήσεις τις και αντί να μας βυθίσουν μας έχουνε γραμμένους.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ? ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΙΓΙΡΙΑ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!
Ευχαριστώ θερμά το club που μου έδωσε τι δυνατότητα να προβάλλω τι διαμαρτυρία μου, και να ξεκαθαρίσω κάτι, είμαι κατά της lion όχι της Peugeot…
Και κάτι τελευταίο, δεν είμαι ο μόνος, είναι πολύ άλλοι από πίσω μου με πολύ περισσότερα προβλήματα…………
TZAG - Τετ 02 Ιούλ 2003, 20:05:09
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Νάσο,
Τι να πω! Σου αναφέρω ότι κι εγώ έχω κάτι παρόμοιο (ακούω ένα χαμηλό θόρυβο μεταλλικό μπροστά αριστερά από την θέση οδηγού)
Πήγα στη DAKAR και ΑΦΟΥ έγινε το service των 20.000χλμ (19.600χλμ ακριβώς) και ΑΦΟΥ ΔΕΝ είδαν κάτι όταν κοίταζαν το όχημα από κάτω και άλλαζαν τα λάδια, και ΑΦΟΥ με ΔΙΚΗ ΜΟΥ αναφορά γιά το θόρυβο που τον ακούω με κλειστά παράθυρα και Α/C και ηχοσύστημα, πήγαμε γιά testdrive, διαπίστωσαν ότι υπάρχει τζόγος των ψαλιδιών στο ύψος της γέφυρας και όχι των τροχών, και ΤΖΟΓΟ ΣΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ
Πρώτα με ρώτησαν αν είμαι στην εγγύηση, και όταν τους είπα ότι τον Απρίλιο έληξε, με ρώτησαν αν έχω ανέβει πεζοδρόμια! Φυσικά τους απάντησα αρνητικά και η απάντησή τους ήταν "και που το ξέρουμε εμείς αυτό; Αποδείξε το".
Το τί έγινε στην DAKAR θα σας πω άλλη στιγμή, αλλά επειδή υπάρχει και συνέχεια, σας αναφέρω ότι το πήγα σε κάποιον πού κάνει ζυγοσταθμήσεις/ευθυγραμμήσεις και αφού έκανε τον έλεγχο στο ειδικό μηχάνημα, μου είπε ότι είναι μιά χαρά και ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο να αλλαχθούν τα ψαλίδια και πόσο τα ημιαξόνια. Όλα είναι καινούργια, και ο τζόγος του ημιαξονίου είναι στα φυσιολογικά πλαίσια.
Αναμείνατε εξελίξεις, γιατί έχω ραντεβού στη LION και εκεί θα παιχτεί η τελευταία σκηνή του δράματος. Σε λίγο η συνέχεια...
timos - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 15:51:09
Θέμα δημοσίευσης:
ΧΘΕΣ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ 8000ΚΜ. ΕΤΡΙΖΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 206. ΤΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ(ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ) ΣΤΟΥ ΜΠΑΚΑΝΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Η ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ 206 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑ@@@@ΕΣ ΘΑ ΧΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΟΥ.
kanelj - Πεμ 10 Ιούλ 2003, 17:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε νασσο δεν εχω να πω τιποτα παραπανω,απλα θα σου πω να κοιταξεις το topic που εχω ανοιξει και εγω και ειναι ακριβως κατω απο το δικο σου
συμφωνω και εγω πως κατι πρεπει να γινει.αλλα τι ομως
και αυτα σκεφτειτε πως συμβαινουν οχι μονο σε 206 αλλα και σε 106,306,406 κτλ.εχω ακουσει πολλα και για 306.
εγω προσωπικα εχω χαλασει παρα παρα πολλα χρηματα για πραγματα που ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ
ειναι να τρελενεσαι!
Vini - Πεμ 10 Ιούλ 2003, 18:07:38
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε Νάσο ... τι να σου πω τώρα ? ? Τα ίδια έχουν τραβήξει και εγώ και άλλα παιδιά εδώ ...
υπομονή φίλε μου ...
Εγώ την βρήκα την λύση ... Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο Βουνό πάει το βουνό στο Μωάμεθ ...
Καλή η Peugeot αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή μας που τρέχουν και μας κυνηγούν ... Προσωπικά δεν μπορούσα να ζω 24 ώρες το 24ωρο με την σκέψη στο 206 ... και στο άγχος μην κάτσει κάποιο πρόβλημα ...
Δυστυχώς δεν θα πάρω ...
ή μάλλον πήρα ... και μετά, δώσαμε-δώσαμε ...
υ.γ. μπορεί να θεωρείται προσβλητική προς την EΛΛΗΝΙΚΗ Peugeot η τοποθέτησή μου, αλλά κάποια πράγματα ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, πως να το κάνουμε δηλαδή?
Tony - Πεμ 10 Ιούλ 2003, 19:13:56
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου Νάσσο σου λέει τίποτα ότι άλλαξα σεβρόφρενο στα 15.000 χιλιόμετρα?????????????
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ??????
Αυτό κανονικά χαλάει στα 150.000χιλιομετρα και αμα…
Τώρα τα έδωσα τα 45.000 ελπίζω να ήταν και τα τελευταία
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες