PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 106 - Πισω φαναρια Smoked.. ΗΕLP!

katadromeas01 - Πεμ 12 Νοέ 2009, 13:57:47
Θέμα δημοσίευσης: 106 - Πισω φαναρια Smoked.. ΗΕLP!
Γεια χαρα...θελω να κανω τα πισω φαναρια απο το ραλλακι μου smoked πως το κανω??? αλλους ακουω να βαζουν μεμβρανες,αλλοι τα βαφουν με σπρει...τι να κανω και πως?
teo106 16v 2001 - Πεμ 12 Νοέ 2009, 21:38:47
Θέμα δημοσίευσης:
καλυτερα να τα παρεις σε καποιον που βαφει αυτοκινητα να σου τα περασει μια - δυο στρωσεις μαυρο χρωμα αραιωμενο με βερνικι(ξερουν αυτοι),απλα διευκρινισε τους ποσο σκουρα τα θες,μην τα κανεις τελειως μαυρα,ειναι επικινδυνο να τη φας "απο πισω"απο καποιον απροσεκτο που δε τα ειδε.εγω στο δικο μου αυτο εκανα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος διοτι ακομα και την ημερα φαινονται τα φωτα,πραγμα πολυ σημαντικο Thumb Left
Road_Runner - Παρ 13 Νοέ 2009, 00:51:34
Θέμα δημοσίευσης:
μισο κιλο καρβουνα υποθεση ειναι...
Φωτιτσα, και τα κρατας 10 λεπτα πανω απο την φωτια
Εγγυημενα αποτελεσματα
Laughing Laughing Laughing Laughing
theodore106 - Παρ 13 Νοέ 2009, 01:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεις βεβαια να τα αγορασεις και ετοιμα
http://www.dragocsa.gr/v2/showcat.php?cid=72&type=Φανάρια%20Lexus
206kwn - Παρ 13 Νοέ 2009, 02:06:25
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Εγγυημενα αποτελεσματα

Και ένας φούρνος για να τα στεγανοποιήσει-κλείσει πάλι μετά!!!
katadromeas01 - Παρ 13 Νοέ 2009, 12:22:12
Θέμα δημοσίευσης:
teo106 16v 2001 έγραψε:
καλυτερα να τα παρεις σε καποιον που βαφει αυτοκινητα να σου τα περασει μια - δυο στρωσεις μαυρο χρωμα αραιωμενο με βερνικι(ξερουν αυτοι),απλα διευκρινισε τους ποσο σκουρα τα θες,μην τα κανεις τελειως μαυρα,ειναι επικινδυνο να τη φας "απο πισω"απο καποιον απροσεκτο που δε τα ειδε.εγω στο δικο μου αυτο εκανα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος διοτι ακομα και την ημερα φαινονται τα φωτα,πραγμα πολυ σημαντικο Thumb Left

φιλε μου λεω να τα κανω home made, για να γλιτωσω ολο αυτο το περα δωθε! δεν τα θελω πολυ σκουρα σαν καγκουρας απλα να μαυριζουν λιγο Wink ! εντομεταξι θελω να κανω smoked και τα φλασακια που βρισκονται πανω απο τους μπροστινους τροχους,αλλα λογικα με την ιδια πατεντα θα το κανω! το θεμα ειναι τι σπρει να χρησιμοποιησω?ενταξη σιγουρα μαυρο,ματ ομως η γυαλιστερο? τα practiker εχουν μεγαλη γκαμα!
katadromeas01 - Παρ 13 Νοέ 2009, 12:24:43
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Εγγυημενα αποτελεσματα

χαχαχαχαχα!!! πολυ προτογωνη λυση ακουγετε αλλα φανταζομαι μετραει! αλλα με τον καιρο και την υγρασια μαλλον θα μας τα χαλασει ο καπνος!
MEMsound - Παρ 13 Νοέ 2009, 12:27:52
Θέμα δημοσίευσης:
katadromeas01 έγραψε:
... θεμα ειναι τι σπρει να χρησιμοποιησω?ενταξη σιγουρα μαυρο,ματ ομως η γυαλιστερο? τα practiker εχουν μεγαλη γκαμα!

εννοείται γυαλιστερό μιας και ολα τα φανάρια εργοστασιακά και μη επιφανειακά γυαλίζουν δεν ειναι ματ Wink

επίσης η duplicolor εχει και μαυρο μεταλλικο γυαλιστερο κωδικός 609590 το οποίο ισως να ειναι οτι καλύτερο από πλευράς γυαλάδας
katadromeas01 - Παρ 13 Νοέ 2009, 12:40:44
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
επίσης η duplicolor εχει και μαυρο μεταλλικο γυαλιστερο κωδικός 609590 το οποίο ισως να ειναι οτι καλύτερο από πλευράς γυαλάδας

σωστα φιλε ωραιος! να σου πω τωρα που σε βρηκα,οταν εβγαλα τα πισω φαναρια να αλλαξω κατι λαμπες διαπιστωσα πως το φαναρι εχει δυο πλαστικα τζαμια.δηλαδη να καταλαβεις,ειναι το εξωτερικο πλαστικο τζαμι που το βλεπεις και χωρις να βγαλεις το φαναρι και ειναι αλλο ενα απο την μεσα πλευρα σε αποσταση 1cm. συνεπως εγω πιο απο τα δυο θα βαψω???
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες