volvos έγραψε: |
ωρα? |
SnakeMJK έγραψε: | ||
11...? |
κοιτα θελω και μανθο... ![]() |
iceage έγραψε: |
Γίνεται χάλια μετά και θέλει ξανά ρύθμησμα πισω. |
Πάνος έγραψε: |
xaxaxaxaxaxaxaxa... ![]() ![]() ![]() ![]() Μιχαλη επι τη ευκαιρια ευχαριστω και για την εξυπηρετηση στο πρασινο εσκορτ. ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
αυτη την Κυριακη λες?? |
MEMsound έγραψε: |
πάμε μια Στυρα ή Κάρυστο για καφε και κάνα μεζεκλίκι και χεσε με το μπάκετ... χρονολαγνε... ![]() ![]() ![]() ![]() Κουλαλέξιε τι λές? Ο iceage μηπως ψυνεται? |
ti lete na to pame 18.30 δευτερα στο μαγαζι του μιχαλη να του κανουμε και τζερτζελε...(δε ξερει ακομα κατι)
εχουμε βασικα καθισμα και εμπρος τακακια ισως... |
Μανθο π[αρε καμια εξτρα εργαλειοθηκη γιατι το μαγαζι του μιχαλη ειναι σα σταυλος..εργαλεια εχει μονο για να βγαλει κανα δοντι απο αλβανο |
ουζα ποιοσ θα φερει? |
Road_Runner έγραψε: |
τι θελετε να φτιαξετε?
αν ειναι να φερω και εγω αναρτησεισ να αλλαξουμε ![]() |
αν αγορασες καινουργιες...
γιατι αλλιώς... τσαμπα κόπος.... ![]() ![]() |
kane έγραψε: |
ψωνισες απο βόρειο σβερκο ε?
Παρε και κανα μπλοκε ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||
"βόρειο σβερκο" ειναι στα ινδιανικα το ονομα του; |
kane έγραψε: |
ψωνισες απο βόρειο σβερκο ε?
Παρε και κανα μπλοκε ![]() |
ti mploke? |
iceage έγραψε: | ||
Είναι ήδη κάτω από το καλοριφέρ κανά 3μηνο και περιμένει την κουλαμάρα μου. |
τωρα χαμηλωνουμε σαξο μιχαλη με το το γκραλλυ να αναλυει κοσμοθεωριες πεζοκλανιασπορτ |
τακης απο λογαριασμο μανθου στο pc του mikerrgp
ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ DT ΕΓΙΝΑΝ τωρα χαμηλωνουμε σαξο μιχαλη με το το γκραλλυ να αναλυει κοσμοθεωριες πεζοκλανιασπορτ βγαζω και αναλογη φωτο |
pizo doyleia kai den exo kalodio gia kinito
episis φαινεται βρακακι γκραλι οταν του τον σφυριζω και φοβαμαι μη δεχτω καταρες απο το μανθογκραλοσογο μετα λεω να ανεβασω απο τριτη οτι εχω ![]() |
MAD έγραψε: |
Να παραθεσω και μερικες φωτογραφιες απο εχθες! Θα ηθελα τα σχολια σας παρακαλω για την πρωτη φωτο και ιδιαιτερα του steve... ![]() ![]() ![]() |
δεν ξέρω τι και πως το εννοείς το "στρωνει"
αν δεν "στρώνει" με πολιτικά κάτι πάει σταραβά με την ανάρτηση / ευθυγράμμιση κλπ |
εκτός και αν με το "στρωνει" εννοείς οτι "ετσι σε βολευει"/σου εμπνέι σιγουρια /σου αρεσει κλπ κλπ |
σε όλους μας βασικά το ιδιο κάνει αλλα δεν ειναι δυνατόν να ειμαστε με ημισλικ... πολυ βαβουρα και πολυ γρηγορη φθορά... ![]() ![]() (ασε που σε ωθουν σε ταρζανιές... ![]() ![]() |
mikerrgp έγραψε: |
το αμαξi ειναι μια χαρα κ με πολυτικα απλα ειναι λιγο μπακλαβας |
Pughell έγραψε: |
Πηγαινε αυριο Προφ,μολις ρωτησα...
Αμα ειναι κατι εφικτο,θα στυο κανει,αμα ο αξονας σου ομως ειναι για πεταμα,μου λεει δεν αξιζει να το κανεις. ![]() Υ.Γ. Ρουλεμαν,κλπ μην αγχωνεσαι,θα σου βρει εκεινη την στιγμη αμα οντως χρειαστει. ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Ναι, και σιγά μην κολωσουμε! Θα τον αλλάξουμε μόνοι μας!!! Μουχαχαχα ![]() Αν και το αποκλείω να χει φάει άξονα γιατί εχει συνολικά λίγα km και ανύπαρκτους τζόγους... |
Pughell έγραψε: |
Αρμοκολλα μην ξεχαστε,να καλυψουμε τα κενα! ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Steve έγραψε: |
Μικρό το πρόβλημα!
Κερνάω Goody's! ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: | ||||
Ε ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εμείς ξεκινάμε! Τα λέμε σ'απάν! |