| Tomcat έγραψε: |
| Δεν μπορεις να κινηθεις Νομικα εναντιον τους??? |
| TONY PAP έγραψε: |
| αν σε παρηγορεί το γεγονός ότι η αλφα 146 του 1999
ενός φίλου μου έπιασε φωτιά την περασμένη παρασκευή και καηκαν στον κινητήρα όλα τα πλαστικά, καλώδια κλπ περίπου 1 εκατομμύριο ζημιά !!! (λαχείο στα καλα καθούμενα) του λέω αν ξαναπάρεις ιταλικό να με φτύσεις... ή να βάλεις αγωνιστική πυρόσβεση... |
| kanelj έγραψε: | ||
μαλλον οχι αν και να μπορουσα δεν θελω να τρεχω και εγω μαζι τους.το αφηνω ετσι... ευτυχως που την ζημια την πληρωνει η ασφαλεια!αν και αυτο ειναι το λιγοτερο στην ουσια... σκεψου να επερνε φωτια το αριστερο μερος του αυτοκινητου που υπαρχουν λαδια και μηχανη και θα σας ελεγα εγω αν υπηρχα τωρα.... |
| Αντώνης έγραψε: | ||||
Βασικα πιστευω οτι η πιο ευκολη διαμαρτιρια ειναι ενα e-mail στη peugeot στην γαλλια.Οι μαγκες εκει δεν αστειευονται. το τελευταιο πραγμα που θελουν ειναι οι δυσφυμιση της πεζαρας μας Οσο για την lion και καθε αντιπροσωπεια η γνωμη μου ειναι η εξης. οταν καποιος ξερει οτι ειναι μονιμος(με λιγη προσπαθεια) σε μια δουλεια καποια στιγμη σταματαει να δειχνει ζηλο για τη δουλεια βλεπε το δημοσειο τομεα μας.σκιζει..σκιζει |
| kanelj έγραψε: |
| αν το πας για service θα σου βγαλει πιο πολλα προβληματα μην το πας καλυτερα by the way εχουν περασει 14 μερες και εγω ακομα να το παρω το αυτοκινητακι μου ελπιζω την τεταρτη....... |
| StAkIS έγραψε: |
| Αχχχ, ρε παιδιά έχουμε και γ..ώ τις αντιπροσωπείες Peugeot με τα εξουσιοδοτημένα service τους, και δεν το ξέρετε... |