Tomcat έγραψε: |
Δεν μπορεις να κινηθεις Νομικα εναντιον τους??? |
TONY PAP έγραψε: |
αν σε παρηγορεί το γεγονός ότι η αλφα 146 του 1999
ενός φίλου μου έπιασε φωτιά την περασμένη παρασκευή και καηκαν στον κινητήρα όλα τα πλαστικά, καλώδια κλπ περίπου 1 εκατομμύριο ζημιά !!! (λαχείο στα καλα καθούμενα) του λέω αν ξαναπάρεις ιταλικό να με φτύσεις... ή να βάλεις αγωνιστική πυρόσβεση... |
kanelj έγραψε: | ||
μαλλον οχι αν και να μπορουσα δεν θελω να τρεχω και εγω μαζι τους.το αφηνω ετσι... ευτυχως που την ζημια την πληρωνει η ασφαλεια!αν και αυτο ειναι το λιγοτερο στην ουσια... σκεψου να επερνε φωτια το αριστερο μερος του αυτοκινητου που υπαρχουν λαδια και μηχανη και θα σας ελεγα εγω αν υπηρχα τωρα.... ![]() ![]() ![]() |
Αντώνης έγραψε: | ||||
Βασικα πιστευω οτι η πιο ευκολη διαμαρτιρια ειναι ενα e-mail στη peugeot στην γαλλια.Οι μαγκες εκει δεν αστειευονται. ![]() το τελευταιο πραγμα που θελουν ειναι οι δυσφυμιση της πεζαρας μας ![]() Οσο για την lion και καθε αντιπροσωπεια η γνωμη μου ειναι η εξης. οταν καποιος ξερει οτι ειναι μονιμος(με λιγη προσπαθεια) σε μια δουλεια καποια στιγμη σταματαει να δειχνει ζηλο για τη δουλεια βλεπε το δημοσειο τομεα μας.σκιζει..σκιζει |
kanelj έγραψε: |
αν το πας για service θα σου βγαλει πιο πολλα προβληματα ![]() ![]() ![]() μην το πας καλυτερα ![]() ![]() ![]() by the way εχουν περασει 14 μερες και εγω ακομα να το παρω το αυτοκινητακι μου ![]() ![]() ![]() ![]() ελπιζω την τεταρτη....... ![]() ![]() |
StAkIS έγραψε: |
Αχχχ, ρε παιδιά έχουμε και γ..ώ τις αντιπροσωπείες Peugeot με τα εξουσιοδοτημένα service τους, και δεν το ξέρετε... ![]() |