106 T16 έγραψε: |
Σε λίγες ημέρες θα έχω πιστόνια-μπιέλες σετ.Εχω στείλει δείγμα και ετοιμάζονται |
akis23 έγραψε: | ||
Γνωριζουμε κοστος στο περιπου? |
kane έγραψε: | ||||
σοβαρεψου... (κανα 1500ρι στη ξεφτιλα). Μπορουμε να μαθουμε σε ποια εταιρια εστειλες τα δειγματα? |
106 T16 έγραψε: |
CP τα πιστόνια και SCAT μπιέλες.Κόστος γύρω στα 1200-1300 το πολύ. |
kane έγραψε: | ||
καλή η τιμή,δν ειναι και οι τοπ μαρκες,αλλα απτα μαμα ειναι κλασεις πανω. |
Pughell έγραψε: |
Βαγγελη,δεν μπορουσαν να μεγαλωσουν την αποσταση των ελατηριων απο την κορωνα και να μειωσουν το υψος της φουστας; ![]() Δεδομενου οτι ειναι custom made,δεν νομιζω οτι θα ηταν προβλημα εκτος και αν το φοβηθηκαν για τεχνικους λογους. ![]() |
saikoe_39 έγραψε: |
Τι εγινε τι επαθες..???
οβερμπαμ..??? |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Δέν είχε σφυριά, τώρα λέει ότι θα βάλει.
Τα λάδια πώς ακριβώς "έφυγαν" από το μεταβλητό; |
project έγραψε: |
Αν κολλησει αντλια λαδιου το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το σβησεις αμεσως και να κανεις τον σταυρο σου... Οχι μια , τρεις φορες... |
Alexis22 έγραψε: | ||
Απο δικη μου βλακεια,στην προσπαθεια μου να τον βγαλω την πρωτη φορα δεν τα καταφερα,μαλλον επειδη θα ειχε κολλησει το ελατηριο,και δεν καταφερα να βαλω την βιδα....μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξανα ασχοληθω με τον αισθητηρα,με τη διαφορα οτι βγηκε πανευκολα,εδω αρχιζει το προβλημα,δεν υπηρχε ανταλλακτικο στις σερρες αλλα στην καβαλα,οποτε τον ξανα τοποθετω χωρις βιδα(με τη λογικη οτι εδω και πολυ καιρο ηταν ετσι..),στην πρωτη βολτα,μαζι με τον αισθητηρα εφυγαν και τα λαδια..! Αφορμη εψαχνα για να το κανω σφυρηλατο...στο θεμα μας ομως...απο εμβολα εκτος απο τα CP υπαρχει κατι αλλο?? |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||||
Και δλδ. τα λάδια που πήγαν; Στράγγιξαν έξω απ'το μοτέρ; ![]() Τα cp είναι δοκιμασμένα, γιατί ακριβώς θες άλλα; Υ.Γ. Oil check δέν άναψε; |
salex έγραψε: |
Αλεξ, αν λειτούργησε χωρίς λάδι ο κινητήρας σου το τελευταίο πράγμα που θα χρειαστεί να βρεις είναι πιστονια και μπιέλες.
Ταπεινή μου γνώμη, αρχισε να ξηλώνεις έδρανα, κατέβασε τον στρόφαλο και βγάλε οτιδήποτε έχει να κάνει με κουζινέτα. Γιατί αν έχει αρπάξει από το στέγνωμα κανένα έδρανο βάσεως θα πάρεις τον κινητήρα στο χέρι, είτε τον κάνεις σφυρήλατο είτε όχι. |
Alexis22 έγραψε: |
Προς το παρον δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα...τα μπουζι ειναι σε καλη κατασταση και απο συμπιεση ολα δειχνουν καλα..το θεμα ειναι οτι στο ρελαντι γεμιζει καπνο υπερβολικο καπνο....και μυριζει λαδι,τι γινεται σ αυτη την περιπτωση?? ![]() ![]() ![]() |
Προς το παρον δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα...τα μπουζι ειναι σε καλη κατασταση και απο συμπιεση ολα δειχνουν καλα..το θεμα ειναι οτι στο ρελαντι γεμιζει καπνο υπερβολικο καπνο....και μυριζει λαδι,τι γινεται σ αυτη την περιπτωση?? ![]() ![]() ![]() |
saikoe_39 έγραψε: | ||
Μα γιατι να ειχαν κατι κακο τα μπουζι..???Απο λιπανση εμεινες..δεν εσπασες..! Το θεμα ειναι τα κουζινετα σου αν αρπαξαν η οχι..! Καπνα απο που βλεπεις...?στην εξατμιση η στο μηχανοστασιο..? |
το γεμισα αμεσως με λαδι,τα μπουζι σε αυτη την περιπτωση δεν επρεπε να ειναι λαδωμενα? |
δεν επρεπε να ειναι λαδωμενα? |
Tzive έγραψε: |
ποσα km εχεις κανει απο τοτε? |
Alexis22 έγραψε: | ||
|
Alexis22 έγραψε: | ||||
Aπο την εξατμιση,αλλα δεν δουλεψε σχεδον καθολου χωρις λαδι γτ οπως ειπα την ζημια την επαθα εξω απο βενζιναδικο οπου το γεμισα αμεσως με λαδι,τα μπουζι σε αυτη την περιπτωση δεν επρεπε να ειναι λαδωμενα? |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||||
![]() Μήπως εννοείς 800; Γιατί αν έχεις κάνει 8000km τότε καλύτερα να ψάξουμε άλλη αιτία για το "πρόβλημα".! Εκτός και αν το θεώρησες λογικό να γράψεις πρώτα 8000km και μετά να το αναφέρεις. ![]() |
Alexis22 έγραψε: | ||||||
Υποψιαζομαι την τουρμπινα,αλλα φαινεται σε καλη κατασταση... το προβλημα τωρα τελευταια εμφανιστηκε...τωρα που θυμηθηκα ειχα κανει βλακεια με τις αναθυμιασεις...αλλα τις πεταξε απο πισω...στη βαλβιδα ασφαλειας.. |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
Και πιστεύεις ότι θα το πάρεις χαμπάρι; ![]() |
project έγραψε: | ||||
Α και κατι ασχετο.. Ηρθε |
vaggelisgr έγραψε: |
Μετα απο καιρο απουσιας μου απο εδω, αποφασισα να μοιραστω την αγωνια και την χαρα μου για την ξανα βελτιωση του αυτοκινητου μου μιας και οσο με εχει πληγωσει τοσο με εχει πορωσει - τσατισει ( οπως η ΑΕΚ ), με αποκορυφωμα την αποφαση μου εδω και λιγο καιρο να το αποσυρω στα pits και να το κανω φυλλο και φτερο μιας και με την εξωτερικη του βελτιωση εχω τελειωσει, με ενα αποτελεσμα ακριβο μεν, αλλα παρα πολυ καλο για τα δικα μου και οχι μονο δεδομενα.
Αποφασιστηκε και ξεκινησαν αντ/ση οδηγων στο καπακι με ανθεκτικοτερους χειροποιητους μιας και στην αγορα δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο μαμα που αργα η γρηγορα θα χανουν λαδι, πιστονια σφυρηλατα ( με τα ολα τους ) + μπιελες, τα γνωστα που εχουν κυκλοφορησει για τα 207, και με την ευκαιρια θα βαλω και τα ελατηρια του rcz στις βαλβιδες αφου το χω λυμενο... Ευελπιστω ολα μου αυτα να ειναι σε λιγες μερες το δικο μου χριστουγεννιατικο δωρακι..σε συνδυασμο με την ξυραφιασμενη τουρμπινα που ηδη φοραω και την ξανα βοηθεια και εκ νεου προγραμματισμο του στελιου που ελπιζω να ρθει στα μερη μου οπως φημολογειται και να τα κανουμε αυτα εδω. Τελευταιο κομματι στο παζλ και διλημα μου ειναι οι εκκεντροφοροι αν και offtopic και συγχωρεστε με. Υπαρχουν οι φιρματοι που ολοι ξερουμε αλλα πηρα και ρωτησα στον μπουμπη για το αν φτιαχνει τους μαμισιους μου και μου ειπε ναι και οτι ισως και να ναι καλυτεροι και απο αγοραστοι, ετοιμοπαραδοτοι σε μια μερα και με μονο 400 ευρω. Και ερχομαι και λεω, να τους βαλω και αυτους τους φτιαχτους?? Πρεπει να του ζητησω να τους κανει καπως συγκεκριμενα για να δεσει ολο το πακετο μου? Αυτο ειναι το διλημμα αν και καποιος θα μου πει τοσα που θα σου παει καντο και αυτο και τελειωσες, και καπως ετσι σκεφτομαι και γω..απλα καθε γνωμη δεκτη.. Και επι τη ευκαρια να στειλω χαιρετισματα σε ολα τα παιδια που εχω μιλησει και συνεργαστει εδω μεσα μιας και ο χρονος λιγοστος για εδω.. |
vaggelisgr έγραψε: |
...
Τελευταιο κομματι στο παζλ και διλημα μου ειναι οι εκκεντροφοροι αν και offtopic και συγχωρεστε με. Υπαρχουν οι φιρματοι που ολοι ξερουμε αλλα πηρα και ρωτησα στον μπουμπη για το αν φτιαχνει τους μαμισιους μου και μου ειπε ναι και οτι ισως και να ναι καλυτεροι και απο αγοραστοι, ετοιμοπαραδοτοι σε μια μερα και με μονο 400 ευρω. ... |
saikoe_39 έγραψε: |
μια ερώτηση...τα ελατήρια του RCZ εχουν διαφορετικο κωδικό απο αυτόν του Rc(f/l)....????ξερει κανεις...???? |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
Στη Peugeot εδώ Πάτρα, τα ελατήρια από 200άρι RCZ-Rallye f/l-Rallye f/l 6άρι και 207 gt 08' μας τα παρουσίασαν με τον ίδιο ακριβώς κωδικό.! ![]() |