Bagus έγραψε: |
Baggelh epeidh menw kai egw Kalli8ea,bazw benzinh apo 2 BP pou briskontai h mia prin ton Mpourmpouli8ra (8hsews sto reyma anodou pros A8hna)kai h allh pali sto reyma anodou pros A8hna ligo prin thn ladokola-sthn A.Eleousa.
Eimai arketa eyxaristhmenos pantws kai apo ta 2 benzinadika. Oso gia thn Bp 100 ron,blepw mia pio pro8ymh leitourgia tou kinhthra kai o hxos exei ka8arisei.Gia tis arry8mies pou les egw parathrhsa to anti8eto ![]() |
alekos έγραψε: |
δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι βενζινες των 99 και 100 οκτανιων
καθαριζουν τις βαλβιδες? πως το κανουν αυτο? ενω οι αλλες οχι? σιγουρα εχουν περισσοτερα οκτανια αρα καλυτερη καυση αρα λιγοτερα καταλοιπα στον χωρο καυσης οχι ομως οτι καθαριζουν και τον χωρο καυσης απλος δεν τον 'επιβαρυνουν' με επιπλεον καταλοιπα. μηπως ξερη κανεις τα 2-3 οκτανια παραπανω ποση ενεργεια δινουν σε ενα κινητηρα? ετσι για να δουμε απο θεωρητικης πλευρας ποσο της % αυξανετε η 'δυναμη' του κινητηρα και να δουμε αν πραγματικα αξιζει η τοσο μεγαλη διαφορα τιμης? |
klain έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TONY PAP έγραψε: |
Πάντως για σχετικά με το αρχικό θέμα μας :
Οι τιμές παίζουν ότι έχω δει από 0,899 ως και 0,95 e/lt. Πάντως σίγουρα είναι καλύτερα 0,92 από 1,099 (περίπου 61 δρχ διαφορά) αλλά εκεί που βάζαμε superplus με 0,78 ως και 0,83 τώρα ανεβήκαμε τουλάχιστον 40δρχ/λίτρο στις 315 δρχ!!! περίπου 12% αύξηση από 0,82 (98αρα) --> 0,92 (100αρα) η ΒΡ βρήκε ωραίο τρόπο να μας τα παίρνει....και να λέμε και ευχαριστώ (αυτό είναι σωστά εφαρμοσμένο marketing) Αν κάνει κανείς πολλά χιλιόμετρα... η τσέπη του θα νιώσει σίγουρα την διαφορά. A ...και για όσους αναρωτιούνται αν θα κατεβάσει η shell την τιμή της 99+ διαφημίζει νέα βελτιωμένη σύνθεση... |
johnmakro έγραψε: |
h timh ths ths bp ultimate kymenetai apo 80 se ena prathrio bp sthn kastella mexri 95 to pio poly pou exw dei |
Alex έγραψε: |
Εγω μονο για 1 πραγμα ειμαι σιγουρος: Η v99+ δεν δικαιολογει τα λεφτα της με τιποτα.... |
DimiP έγραψε: |
οπότε.... οι "πιστοι θαυμαστες" της BP θα βαζουν το καλοκαιρι την 98άρα και το χειμωνα την 100άρα και θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι!
ουτως η αλλως κατω απο 98 δεν πεφτουμε ποτε! τα γρηγορα αμαξια θελουν και γρηγορη βενζινη! ![]() ![]() |
οπότε.... οι "πιστοι θαυμαστες" της BP θα βαζουν το καλοκαιρι την 98άρα και το χειμωνα την 100άρα και θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι!
ουτως η αλλως κατω απο 98 δεν πεφτουμε ποτε! τα γρηγορα αμαξια θελουν και γρηγορη βενζινη! ![]() ![]() |
Byron206 έγραψε: | ||
Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα τωρα με την 100άρα η BP θα κατεργησει την 98άρα αν ειναι αληθεια αυτο τι κανουμε; |
Vaggelis έγραψε: |
Oποιος πρόλαβε φτηνή Ultimate 100, ήταν τυχερός....
Από αυτή την εβδομάδα, σε όλα τα πρατήρια ΒΡ, η τιμή έχει πάρει την ανηφόρα... |
DimiP έγραψε: | ||
απο αυτη την εβδομαδα ξαναγυρναμε στην παλια , καλή , κλασσική αθάνατη ... superplus!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Μετά από 250χλμ με την ΒΡ100 επιβεβαιώνω ότι η ελαστικότητα και οι ρεπρίζ στις χαμηλομεσαίες σαλ έχουν εμφανή βελτίωση. Στις ψηλές σαλ εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι διαφορά.
Κατανάλωση δεν μέτρησα ακόμη. Στο επόμενο γέμισμα... |
Για όσους ενδιαφέρονται για τα νούμερα
με 36 λίτρα ΒΡ 100 έκανα περίπου 425 χλμ (Αθήνα-Γλυφάδα-Αττική Οδό) Πάντως βενζινάς στην Γλυφάδα μου είπε οτι η ΒΡ κατάργησε την 98αρα και δίνει πλέον στα πρατήρια στην θέση της την 100αρα !!! |
alxdr74 έγραψε: |
Νομιζω οτι τωρα το καλοκαιρι η καταναλωση πρεπει να ειναι λιγο μεγαλυτερη λογω θερμοκρασιας εξωτερικης και απο το ζορι που τραβαει ο κινητηρας δουλευοντας σε τετοιες συνθηκες. Αρα αργοτερα με τα ιδια λιτρα θα μπορουμε να κανουμε και περισσοτερα χιλιομετρα ακομα ετσι δεν ειναι? |
TZAG έγραψε: |
Έβαλα για πρώτη φορά ΒΡ 100 στην εθνική, μετά την Βαρυμπόμπη, δίπλα από τα McDonalds. Ίσως να είναι υπερβολικό, αλλά πιστεύω πως είδα απίστευτη οικονομία, με την ΒΡ 100, με ταχύτητα 120χλμ. Αλλά ακόμα είναι νωρίς γιά συμπεράσματα... |
pezomania έγραψε: |
Έβαλα και εγώ τη BP 100, την Παρασκευή. Λοιπόν:
1ο: Ο κινητήρας δουλεύει εμφανώς πιο στρωτά 2ο: Το αμάξι τραβάει λίγο καλύτερα σε όλο το φάσμα των στροφών 3ο: Οικονομία δεν είδα ![]() |
chatasos έγραψε: | ||
Ακριβώς τα ίδια, και μετά από 3 γεμίσματα αποφάσισα να το γυρίσω στην ΕΚΟ ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Τάσο, την εμπιστεύεσαι την ΕΚΟ;;; Γιατί και εγώ πριν την πατήσω με τη τρόμπα, 8 στα 10 γεμίσματα ήταν ΕΚΟ... Τώρα μάλλον καταλήγω στην ΒΡ... |
1,5 ρεζερβουάρ με την ΒΡ100. Με 25λτ έβγαλα 287χλμ με σκληρούτσικη χρήση.
Τώρα έβαλα 25λτ ΕΛΙΝ 98 και μετράω. Θα δοκιμάσω και άλλες βενζίνες. Σα να μου φαίνεται πάντως ότι με την ΒΡ100 βγάζω περισσότερα χλμ. Είδομεν... |
pezomania έγραψε: | ||
Μίλτο, μπορεί τα 25λτ της BP100 να βγάζουν 287χλμ και 25λτ μια Χ 98αρας να βγάζουν 280χλμ, το θέμα είναι πόσο αγόρασες τα 25λτ της 100αρας και πόσο της Χ 98αρας. |
Πάντως κάθε βενζινάς με ρωτάει εαν είναι αδειο (ενω είναι 1/3) γιατί πάντα όπου και να βάλω βενζίνη τώρα το καλοκαιρι η αντλία σταματάει κάθε λίγο λόγω αναθυμιάσεων. Ετσι συμβαίνει και στα δικά σας ? |
Sidobre έγραψε: | ||
Στα 206 (και νομίζω και στα Punto) είναι αρκετά στενός ο λαιμός του ρεζερβουάρ, με αποτέλεσμα όταν η αντλία ρίχνει με πίεση την βενζίνη ο αέρας που βγαίνει από τον λαιμό κλείνει την αντλία νομίζοντας ότι έχει γεμίσει. |
NICK έγραψε: |
Διαβάζοντας τόσο καιρό όλα αυτά που γράφετε για τη νέα βενζίνη της ΒΡ,απογοητεύτηκα λίγο και δεν τη δοκίμασα.Εξάλλου ήταν και ακριβούτσικη.Τη βρήκα όμως σε ένα βενζινάδικο στην τιμή των 88 λεπτών και υπόκειψα στον πειρασμό.
Δεν αμφισβητώ αυτά που γράψατε,αλλά το δικό μου ταπεινό 1400άρι ΠΕΤΑΕΙ ![]() ![]() ![]() Μπορεί η αίσθηση να είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό,η μείωση της ...απαιτούμενης τροφής είναι πραγματική (δεν άλλαξα ξαφνικά στυλ οδήγησης,ίσα-ίσα που γκαζώνω και λίγο παραπάνω τώρα που τραβάει καλύτερα...). Τελικά,αν δεν παρατηρήσω αλλοίωση της βενζίνης από το συγκεκριμένο βενζινάδικο,είμαι διαθετιμένος να πληρώνω λίγο παραπάνω αλλά να το χαίρομαι ![]() ![]() ![]() |
NICK έγραψε: |
Με τον κλιματισμό σε λειτουργία πηγαίνει όπως πριν χωρίς αυτόν........... |
nikq έγραψε: |
Καλημέρα παιδία πρώτη φορά είναι που γράφω forum!!!
![]() ![]() |
nikq έγραψε: |
Καλημέρα παιδία πρώτη φορά είναι που γράφω forum!!!
![]() ![]() |
Πάντως για κίνηση εντός πόλης και σε νορμάλ συνθήκες η 98αρα
είναι αρκετή. |
Οπότε bp100 και ξερό ψωμί !!!
Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα εχω και εγω ανεβασμένο αβανς οπότε οταν ζεστένεται, χαμηλά εχω πειράκια με 95αρα ενω με την bp100 δεν καταλαβαίνω ουτε ζέστη, a/c, βάρος μόνο ενα ψιλοάδειασμα στο πορτοφόλι !!! |
Δημήτριος έγραψε: |
Τέλος έχω να πώ πως η BP 100 Ultimate δεν παράγεται στην Ελλάδα καθότι τα ελληνικά διυλιστήρια δεν διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία (know how) αποθείωσης |
Και την κουβαλάνε από το εξωτερικό? |
Και την κουβαλάνε από το εξωτερικό? |
Και αν μείνεις ευχαριστημένος μετά θα δίνεις +0,20 το λίτρο παραπάνω και για να γεμίσεις το ντεπόζιτο άστα καλύτερα... 40λτ Χ ,96 = 38,4 ευρώ |
Tomcat έγραψε: |
Προσωπικη μου παντως αποψη ειναι οτι ο λογος για τον οποιο γινεται η εισαγωγη της βενζινης δεν ειναι τοσο η τεχνολογια αποθειωσης (που ουτως η αλλως ειναι απαραιτητη για την παραγωγη καθε μορφης βενζινης) οσο η οικονομικη αξιοποιηση των μοναδων παραγωγης! Τους συμφερει περισσοτερο να φερνουν την βενζινη απο το εξωτερικο παρα να χρησιμοποιουν για σχετικα μικρες ποσοτητες (συγκριτικα με την υπολοιπη παραγωγη) την μοναδες διυλυσης. |
teoman έγραψε: |
Η συγκεκριμένη βενζίνη κυκλοφόρησε πρώτα σε Ελλάδα (λόγω Ολυμπιακών). |
Δημήτριος έγραψε: | ||
Τι σχέση έχουν οι Ολυμπιακοί με την BP 100 Ultimate ![]() ![]() |
PoLiThS έγραψε: | ||||
Καθαρά θέμα μαρκετινγκ πιστεύω |
lia206cc έγραψε: | ||
Να το γεμίσεις ![]() ![]() ![]() |
Ntinos έγραψε: |
εγω παιδες μετα απο γεμισμα (μισο ![]() |
NICK έγραψε: | ||
Μα τι καταναλώσεις είναι αυτές???Σε πολύ πρόσφατο ταξίδι μου στο Αίγιο και χρησιμοποιώντας την βενζίνη αυτή,πηγαίνοντας σχεδον τέρμα για να προλλάβω το καράβι στον Α. Νικόλαο και με τον κλιματισμό να δουλεύει,μου έκαψε 8,9 λιτ/100κμ και στην επιστροφή που δεν βιαζόμουν (μέχρι 130-135χαω),η κατανάλωση έπεσε στα 5,9 λιτ/100κμ. Πάντως είναι καλή βενζίνη όπως ξαναέγραψα,δεν συμφέρει όμως για αστικές μετακινήσεις,μόνο για ταξίδια. |
NICK THE GREEK έγραψε: |
Δεν ειδα το συγκεκριμενο ντονιμαντερ αλλα ξερω οτι ισχυει η θεωρια αυτη.κι αν λαβουμε υπ'οψη την τιμη των καυσιμων αυτων και το οτι οι περισσοτεροι κοιταν να κανουν τη δουλεια τους με την πιο φτηνη καταλαβαινεις για ποσες μερες μενουν οι ακριβες στα πρατηρια. ![]() |
το ξερατε οτι υπαρχει ακομα BP super plus 98 οκτανιων ;;;
εγω οχι! λοιπον οσα BP βενζιναδικα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την ULTIMATE 100 οκτανιων εχουν την superplus (φθηνοτερη και σχεδον ισαξια).! δεν ξερω για ποσο καιρο ακομα βεβαια και φυσικα δεν μπορω να ελεγξω αν οντως ειναι ετσι, αλλα για να πουλανε επισημα και με τιμη superplus ετσι θα ειναι... |
Tomcat έγραψε: | ||
Φθηνοτερη ναι , σε καμια περιπτωση ομως ισαξια!!Θα μου πεις βεβαια σιγα τι ειναι 2 Οκτανια παραπανω...τοτε γιατι δεν βαζεις απλη 96 που ειναι και πιο φθηνη. Το δευτερο σημαντικο πλεονεκτημα ειναι η καταναλωση. Εγω στο γεμισμα με την 100αρα εβγαλα 67χλμ παραπανω (Το λεω και το ξαναλεω γιατι μου χτυπησε καπως). Βαζωντας τα κατω , υπολογισα οτι η τιμη/χλμ βγαινει 1ευρολεπτο πιο ακριβη στην 100αρα σε σχεση με την 96αρα της ΒP που ουτως η αλλως χρησιμοποιουσα.Χωρις να συμπεριλαβουμε μεσα την φιλικοτητα προς το περιβαλλον και την καλυτερη λειτουργια και προστασια του κινητηρα! |
Ναι καλά....
Οι καταναλώσεις που είχα με την 98άρα (ΕΚΟ και ΕΛΙΝ) είναι μακρινό παρελθόν. Με την ΒΡ100 καίω άντερα!!! Και άντε και φταίει το βενζινάδικο. Εγώ τώρα πώς να τολμήσω να την ξαναβάλω; Δεν διαννοούμαι να χώνω ένα κάρο λεφτά και να ρετάρει το μοτέρ κάθε τόσο, να μου σβήνει στα φανάρια και να τραβάει λές και έχω 90άρα βενζίνη της δεκαετίας του '80. Έχω και καλές στιγμές αλλά τί να το κάνω. Και ξέρετε, στις καλές της στιγμές δεν είναι και τόσο διαφορετική από την 98άρα ώστε να αξίζει τα λεφτά της. Απο την 95άρα στην 98άρα υπάρχει αισθητή διαφορά, αλλά από την 98άρα στην 100άρα η διαφορά είναι αμελητέα για να την αισθανθείς, ειδικά όταν οι στροφές ανέβουν πάνω από τις 2500σαλ.. |
Ναι καλά....
Οι καταναλώσεις που είχα με την 98άρα (ΕΚΟ και ΕΛΙΝ) είναι μακρινό παρελθόν. Με την ΒΡ100 καίω άντερα!!! Και άντε και φταίει το βενζινάδικο. Εγώ τώρα πώς να τολμήσω να την ξαναβάλω; Δεν διαννοούμαι να χώνω ένα κάρο λεφτά και να ρετάρει το μοτέρ κάθε τόσο, να μου σβήνει στα φανάρια και να τραβάει λές και έχω 90άρα βενζίνη της δεκαετίας του '80. Έχω και καλές στιγμές αλλά τί να το κάνω. Και ξέρετε, στις καλές της στιγμές δεν είναι και τόσο διαφορετική από την 98άρα ώστε να αξίζει τα λεφτά της. Απο την 95άρα στην 98άρα υπάρχει αισθητή διαφορά, αλλά από την 98άρα στην 100άρα η διαφορά είναι αμελητέα για να την αισθανθείς, ειδικά όταν οι στροφές ανέβουν πάνω από τις 2500σαλ.. |
Πιστεύω πως δεν διάλεξα λάθος topic για να αναφέρω το περιστατικό...
|
Vaggelis έγραψε: | ||
Tίτλος topic: ΒΕΝΖΙΝΗ unleaded 100 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡ ? Tίτλος του topic που έπρεπε να postάρεις: Κόντρες μεταξύ 1600αρήδων |
Χώρια που έρχεται και η ΕΚΟ 100 οκτανίων!! ![]() |
Πάντως παιδιά εμένα μου φαίνεται πως η κατανάλωση είναι ελαφρώς μειωμένη με χρήση της Ultimate... |
Aν το σκεφτεί κανείς και αλλιώς, η BP είναι μια Βρετανική πετρελαϊκή εταιρεία. Η Μ.Βρετανία (ως ο παραγιός των Η.Π.Α.) ήταν αυτή που βομβάρδισε το Ιρακ... (τώρα, αφού ξόδεψες τόσες ποσότητες βενζίνης Ultimate, είναι αργά για δάκρυα καημένε "Δημήτριε" ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Ωραία η Ultimate, δεν λέω, αλλά νομίζω οτι είναι προτιμότερο να την βάζουμε στα ταξίδια και όχι μέσα στην πόλη....
Είναι δύσκολο να καταλάβεις την διαφορά σε συνθήκες κίνησης στην πόλη, ενώ στον αυτοκινητόδρομο, οι διαφορές είναι πιο εμφανείς... |
GIANNIS206 έγραψε: |
Μπορεί να μην την νοθεύει,αλλά δεν ξέρεις από που την φέρνει! |
micho έγραψε: |
αυτο που θελω να προσθεσω εγω ειναι οτι σε 14αρι ειδα τεραστια αλλαγη στο ποσο τραβαει με 5η το αυτοκινητο! εκανα προσπεραση με 5η!!! εχει και καλυτερες ρεπριζ πιστευω. |
lia206cc έγραψε: |
Τελειώνει η βδομάδα, τελειώνει και το πείραμα:
Μέση κατανάλωση με την απλή BP 7,4 Μετά από 5 μέρες χρήσης 100άρας ο υπολογιστής του CC δείχνει 8,9.... |
Θα ήθελα να έχω και 'γω αυτόν τον υπολογιστή ταξιδίου... (το αυτοκίνητο το πήρα ακριβώς στο μεταίχμιο, λίγο πριν την τοποθέτησή αυτό του υπολογιστή σε όλα τα 206) |
Προϋπήρχε! Απλά έπρεπε να το παραγγείλεις με άλλα 200χιλ (τότε) με clima (υπήρχε στα φυλλάδια). Είχα αυτόν τον προβληματισμό τότε, αλλά τελικά δεν το παρήγγειλα (θα καθυστερούσε 3 μήνες). |
Προϋπήρχε! Απλά έπρεπε να το παραγγείλεις με άλλα 200χιλ (τότε) με clima (υπήρχε στα φυλλάδια). Είχα αυτόν τον προβληματισμό τότε, αλλά τελικά δεν το παρήγγειλα (θα καθυστερούσε 3 μήνες). |
seridim έγραψε: |
Μάλλον καθάρισε και γι' αυτό μου φάνηκε η διαφορά. Θα περιμένω λίγο καιρό μέχρι να ξαναβάλω για να πω σίγουρα αν αξίζει αυτή η διαφορά της τιμής σε σχέση με τις άλλες. |
vangsgr έγραψε: |
Δίκιο έχεις μάλον στη τάπα θα οφείλεται ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παιδιά εγώ πάντως χρησιμοποιώ μονίμως ΕΚΟ 100, που είναι εφάμιλλη της BP 100 (όντας πολύ φθηνότερη) και είναι και ελληνικό προϊόν... (και όχι Βρετανικό). Επίσης πυράκια γιοκ... ![]() ![]() Το αυτοκίνητο σίγουρα πηγαίνει καλύτερα από το αν κατανάλωνε συμβατική Super (προς Θεού! όχι απλή!) αμόλυβδη. Και χωρίς να έχω τάπα αλουμινίου!!! ![]() ![]() |
zzzleepy έγραψε: |
Ίσως τελικά αυτό που λέει ο Νίκος να είναι το σωστότερο. Σήμερα έκανα κι εγώ ένα γέμισμα με 100άρα, με 95 λεπτά το λίτρο. Λίγα χιλιόμετρα πριν το λαμπάκι έβαλα 45 ευρώ και γέμισε. Μετά από 40 χιλιόμετρα λειτουργίας παρατηρώ μια αρκετά καλύτερη απόκριση στο γκάζι (μεταξύ 2000 και 3000 στροφών) και μειωμένο μουγκρητό στον κινητήρα. Το αμάξι ανοίγει πιο γρήγορα χαμηλά και πιο αθόρυβα. Από κατανάλωση δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα αν και προβλέπω ότι θα είναι μεγαλύτερη.
Το παλικάρι στο βενζινάδικο με ρώτησε αν βάζω συνέχεια 100άρα και όταν του είπα ότι είναι η πρώτη φορά μου είπε να μη βάζω συνέχεια, μόνο κανένα γέμισμα που και που, "για να καθαρίζει" όπως είπε. Φίλος με C200 Kompressor ισχυρίζεται ότι είδε +20 χιλιόμετρα τελικής και καλύτερη απόκριση στο γκάζι. Ίσως σ'εκείνου με το τούρμπο η διαφορά να είναι μεγαλύτερη και η βελτίωση να πηγαίνει αναλογικά με τις δυνατότητες του κινητήρα. Πάντως είναι γεγονός ότι ο κινητήρας δουλεύει πιο έντονα απ'ότι πριν, παρόλο που ακούγεται λιγότερο. Αρπάζει πιο εύκολα, ανοίγει πιο εύκολα αλλά δυο τρεις φορές με μπούκωσε σε απότομο άνοιγμα της δευτέρας. Άρα, ή όντως έχει αρκετή διαφορά με πριν ή η βενζίνη που έβαζα πριν ήταν τόσο χάλια που η 100άρα μου φαίνεται τέλεια... Παρεπιμπτόντως να σημειώσω ότι το γέμισμα συνέπεσε χρονικά με την τοποθέτηση μιας αλουμινένιας τάπας ρεζερβουάρ (αυτή με τις μαύρες βίδες - παίζει ρόλο) όποτε ίσως και διαφορά στην απόδοση να οφείλεται σε αυτή και όχι στη βενζίνη... ![]() |
οπως καταλαβαινεις ασχετα με το αν αληθευει η πρωτη δηλωση (οτι και καλα η 100αρα πρεπει να μπαινει που και που για να καθαριζει ...) ή οχι και μονο απο τον τροπο που μιλησε και απο αυτα που ειπε , βγαζεις το συμπερασμα για τον υπαλληλο. |
netblaster έγραψε: |
...οταν χρειαζομαι το κατι παραπανω βγαζω το "μαγικο ζωμο" του Asterix και voila τα 100+ οκτανια... |
και τρώνε πολύ ξύλο οι ρωμαίοι ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
Είναι όντως μουφα .... η Ultimate έχει το 1/3 σε θειο σε σχέση με τις κοινες βενζίνες... και ερωτώ τωρα.. εμενα το project γιατί δουλεύει αψογα μονο με Ultimate 100 ? |
PHSYBORG έγραψε: |
Εγω το ξαναγυρισα σε POWER αλλα πηγα για service σημερα ( των 20 000 ) κ περιμενε πως κ πως να δω σε τι κατασταση ειναι το φιλτρο βενζινης αλλα τελικα.......ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ γιατι δεν υπαρχει το γνωστο βαρελακι αλλα ειναι μεσα στο ρεζερβουαρ ! ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
εμενα ειναι 1400 χτ (mod2000) και βγηκε μια χαρα!!! |
elias έγραψε: |
Έχω 206 1.4 8v και κάποτε διάβαζα ότι δεν κάνουν οι 100αρες για τους κινητήρες μας και διάφορα τέτοια. |
Επειδή τον τελευταίο καιρό η V-Power 95 που χρησιμοποιώ έχει φτάσει στα ύψη και είναι ακριβότερη και από την BP 100 θα ήθελα να ρωτήσω αν θα έχω πρόβλημα να χρησιμοποιώ βενζίνη με 100 οκτάνια. |
Ghost Dog έγραψε: |
Η V-Power 95 ακριβοτερη απο την 100αρα της BP? ![]() ![]() |
Κι' όμως έτσι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα. V-Power 95+ 0,98-0,99 και BP100 0,96-0,97 ευρώ. |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Οι τιμες που εχω συγκρατησει εγω παντως ειναι περιπου 0.89 για τη v-power και 0.98 για την ultimate... ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
μηπως ηταν v-power racing και όχι απλη v-power αυτη που ειδες? αποκλειεται να ηταν τοσο ακριβη... |
MEMsound έγραψε: |
δοκιμασε και την 100αρα της ΕΚΟ αφού εισαι σε περιοδο ψαξιματος.
στο δικό μου 206 1,6 16ν δουλευε πολύ καλα και η τιμή της ήταν χαμηλότερη από της 100αρας ΒΡ |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Μανθο δυστυχως η τιμη της 100ας ΕΚΟ εχει ανεβει υπερβολικα τον τελευταιο καιρο... ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Με το 106 που έχω τώρα έχω καιρό να ασχοληθώ με την τιμή της 100αρας... για ευνόητους λόγους... |