PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Σέρρες, 16 Νοέμβρη

Sinanai - Δευ 09 Νοέ 2009, 22:40:48
Θέμα δημοσίευσης: Σέρρες, 16 Νοέμβρη
Το γράφω εδώ, καθώς ξεφεύγει από καθαρά αθλητική συνάντηση και ρέπει προς εκδρομή-μίνι μίτινγκ. Το λοιπόν, Κυριακή, 15 Νοέμβρη Στάθης (abaleo) και εγώ θα ανέβουμε στα βόρεια, όπου Δευτέρα, 16 Νοέμβρη θα μπούμε πίστα. Όσοι πιστοί... Ξενοδοχείο εγώ μάλλον θα είμαι με συμφοιτητές, οπότε πρέπει να κανονίσετε. Wink
iceage - Δευ 09 Νοέ 2009, 22:43:58
Θέμα δημοσίευσης:
Να φύγετε από εδώ να πάτε εκεί!!!!
abaleo - Δευ 09 Νοέ 2009, 23:38:40
Θέμα δημοσίευσης: Re: Σέρρες, 16 Νοέμβρη
Sinanai έγραψε:
...Ξενοδοχείο εγώ μάλλον θα είμαι με συμφοιτητές...

εχμ...

οσοι πιστοί (και ιδιαίτερα με καταγωγή από κει) να προσέλθουν!
rallye1294 - Δευ 09 Νοέ 2009, 23:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστη, στρωσε μου σε παρακαλω τη γραμμη με λαστιχο γιατι εγω θα ειμαι λιγες μερες αργοτερα (21-22). Laughing

Δυστυχως οχι με το δικο μου... Crying or Very sad
spiros_z - Τρι 10 Νοέ 2009, 00:04:17
Θέμα δημοσίευσης:
27-28-29/11 εχει track day,εσεις μονοι σας θα πατε?300 συμμετοχες θα εχει τοτε
Steve - Τρι 10 Νοέ 2009, 00:14:25
Θέμα δημοσίευσης:
Σπέρνω ράγες στο ενδιάμεσο, 20-21 Νοεμβρίου
iceage - Τρι 10 Νοέ 2009, 07:21:37
Θέμα δημοσίευσης: Re: Σέρρες, 16 Νοέμβρη
abaleo έγραψε:
οσοι πιστοί (και ιδιαίτερα με καταγωγή από κει) να προσέλθουν!
Καθήστε και το άλλο ΣΚ να σας ξεναγήσω.
Sinanai - Τρι 10 Νοέ 2009, 09:11:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μπορούσα, Γιώργο, θα πήγαινα το επόμενο ΣΚ, με το tds. Αλλά δε γίνεται, δυστυχώς.
sps - Τρι 10 Νοέ 2009, 20:06:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Αν μπορούσα, Γιώργο, θα πήγαινα το επόμενο ΣΚ, με το tds. Αλλά δε γίνεται, δυστυχώς.

Αντε Κωστη με το καλο το 1.42 με νορμαλ αναρτηση φρενα μεταδοση και μοτερ! Laughing
Sinanai - Τρι 10 Νοέ 2009, 20:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, αν κάνουμε το 1.42 με το καλημέρα θα πέσει κέρασμα. Laughing
kane - Τετ 11 Νοέ 2009, 22:37:45
Θέμα δημοσίευσης:
Kωστη,θα τα πουμε οπωσδηποτε θεσνικη για ενα καφε τουλαχιστο, ή ταβερνα,που ειναι και το φορτε μου!!!

Για σερρες πολυ χλωμο,μιας και μονο και η θεα της πιστας με αηδιαζει Laughing
Sinanai - Πεμ 12 Νοέ 2009, 08:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
Σταύρε θα έρθω Θεσσαλονίκη Τρίτη (από Σέρρες) και θα μείνω εκεί. Θα φύγω για πίσω (Πάτρα ή Αθήνα) Τετάρτη, Οπότε Τρίτη ή Τετάρτη θα κανονίσουμε! Ίσως, όμως, σταματήσω και ανεβαίνοντας την Κυριακή, θα δείξει. Wink Έτσι κι αλλιώς κάθε φορά που έρχομαι βόρεια η στάση Σαλόνικα είναι επιβεβλημένη, μόνο και μόνο για group buy από Ελενίδη. Laughing

Και δύο σημαντικές ερωτήσεις σε πμ. Idea
Sinanai - Κυρ 15 Νοέ 2009, 08:43:02
Θέμα δημοσίευσης:
Σε λιγάκι την κάνω από Πάτρα. Αύριο το πρωί - δεν ξέρω ακριβώς ώρα, αλλά φαντάζομαι κατά τις 10-11 το πολύ - θα είμαι πίστα. Όποιος θέλει, περνάει για βόλτα.

Θεσσαλονικείς, τα λέμε Τρίτη!
Πάνος - Δευ 16 Νοέ 2009, 09:36:15
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστη τουλαχιστον απο σενα περιμενω πλουσιο φωτογραφικο υλικο. Wink
Sinanai - Τρι 17 Νοέ 2009, 17:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
Φωτογραφικό υλικό, Πάνο, δεν υπάρχει, μιας και τόσο η 40D, όσο και ο 17-85 ήταν για καθαρισμό - όχι στον οδοντίατρο... Laughing Laughing Laughing

Όσο για το χρόνο, κατάφερα το 1,42.5, με τα λινά να βλέπουν το φως της μέρας... Περισσότερα με την επιστροφή στα πάτρι(ν)α εδάφη. Razz
SnakeMJK - Τρι 17 Νοέ 2009, 18:13:31
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Όσο για το χρόνο, κατάφερα το 1,42.5, με τα λινά να βλέπουν το φως της μέρας... Περισσότερα με την επιστροφή στα πάτρι(ν)α εδάφη. Razz

για πρώτη φορά είναι άριστος χρόνος... έριξες και 1 sec στον steve το τιμόνι Razz
Steve - Τρι 17 Νοέ 2009, 18:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
για πρώτη φορά είναι άριστος χρόνος... έριξες και 1 sec στον steve το τιμόνι Razz
Θυμάσαι εσύ πόσο έκανα Σέρρες?
SnakeMJK - Τρι 17 Νοέ 2009, 19:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
Θυμάσαι εσύ πόσο έκανα Σέρρες?

1.43.βάλε
Steve - Τρι 17 Νοέ 2009, 20:42:23
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
1.43.βάλε
http://www.trackday-special.gr/html_pages/Serres_14&15Feb09_TRACKDAY_overall_1stDAY.htm

Εντάξει κωλόζωο Question Smile
SnakeMJK - Τρι 17 Νοέ 2009, 21:08:02
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
1.43.βάλε
http://www.trackday-special.gr/html_pages/Serres_14&15Feb09_TRACKDAY_overall_1stDAY.htm

Εντάξει κωλόζωο Question Smile

είχα δει μόνο τη 2η μέρα Razz

αλλά κ πάλι σαν να σε τρώει είναι, σχεδόν εργοστασιακός γαρ ο ωπα σινα ναι γιαβρουμ.
Steve - Τρι 17 Νοέ 2009, 21:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αν του έδινα τα φρένα μου που είχα την περίοδο εκείνη, στο 1.80 θα έπαιζε.

Υπομονή και το Σ/Κ θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος τώρα με τα 4πίστονα Wink
SAKIS-LEMANS - Τετ 18 Νοέ 2009, 07:03:02
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αν του έδινα τα φρένα μου που είχα την περίοδο εκείνη, στο 1.80 θα έπαιζε.

Υπομονή και το Σ/Κ θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος τώρα με τα 4πίστονα Wink

χεχε! εννοείς 2΄ 20΄΄ μάλλον.

επί την ευκαιρία
τουϊνγκο 1.2 (2002 μοντέλο) μαμα έχει κάνει 1' 53' και μετά τούμπαρε στην K16...
Sinanai - Τετ 18 Νοέ 2009, 11:01:13
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
[...]σχεδόν εργοστασιακός γαρ ο ωπα σινα ναι γιαβρουμ.

Με εξαίρεση τα 888 και το quickshift-ντίζα επιλογέα ps, εντελώς εργοστασιακός, θες να πεις. Wink
volvos - Τετ 18 Νοέ 2009, 11:26:32
Θέμα δημοσίευσης:
ta οποια 888 σε 15χ6 δεν εχουν και καμια υπερχαωδη διαφορα σε αποδοση απο τα 17αρια του στιβ...

οπως και να εχει κωστη ο χρονος σου ειναι απλα αντε γεια . πολλα μπραβο

τελικα το εχεις μικρε Wink
Πάνος - Τετ 18 Νοέ 2009, 11:33:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και δεν εχω γνωση απο χρονους στας Σερρας διαβαζοντας και τα ποστ των προηγουμενων πολλα μπραβο Κωστη.
Steve - Τετ 18 Νοέ 2009, 13:17:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ta οποια 888 σε 15χ6 δεν εχουν και καμια υπερχαωδη διαφορα σε αποδοση απο τα 17αρια του στιβ...
Ο Steve έτρεχε με 17άρια και δεν το ήξερε...? Rolling eyes

Και οι ζάντες του Κουλαλέξη που έχει ο Sinanai ίσως να ήταν και 7x15...? ε μαλ**α? ίσως?
volvos - Τετ 18 Νοέ 2009, 13:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
θες τρομπα βενζινης?
MEMsound - Τετ 18 Νοέ 2009, 13:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
ευτυχως που ολες αυτες τις @@ριες τις συζητάτε εδω (που ευκολα παταμε delete) και οχι στο αλλο τοπικ για τις Σερρες... Wink
Steve - Τετ 18 Νοέ 2009, 16:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
θες τρομπα βενζινης?
Από το καλοκαίρι Crying or Very sad
volvos - Τετ 18 Νοέ 2009, 16:17:23
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑ ΣΟΥ φερω τη παλια μου?οχι οτι θα ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχες αλλα δουλευε...
MEMsound - Τετ 18 Νοέ 2009, 17:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
βαλε μια καινουργια
πάρτη με δόσεις αν δεν εχεις λεφτα αυτή την στιγμή
οσοι εχουν αλλαξει κι εχουν βάλει καινουργια βλέπουν πολυ μεγαλη διαφορα
Steve - Τετ 18 Νοέ 2009, 17:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΝΑ ΣΟΥ φερω τη παλια μου?οχι οτι θα ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχες αλλα δουλευε...
Έχω και εγώ από το τρακαρισμένο... αλλά δεν είναι εκεί το θέμα
MEMsound έγραψε:
βαλε μια καινουργια
Δεν με παίρνει ούτε για δόσεις στην παρούσα φάση Crying or Very sad
RoadRunner122 - Τετ 18 Νοέ 2009, 21:46:47
Θέμα δημοσίευσης:
Και που να χες βάλει και το 16/65, εεε ρε γλέντιαααα Laughing
Steve - Τετ 18 Νοέ 2009, 21:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Εγώ ή ο Sinanai?
SnakeMJK - Τετ 18 Νοέ 2009, 22:22:53
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
βαλε μια καινουργια

ξέρουμε πόσο έχει καινούρια;
επειδή κ η δικιά μου είναι ζήτημα χρόνου να με αφήσει...
volvos - Τετ 18 Νοέ 2009, 22:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
126 με μεταφορικα στο σπιτι σου απο ντινο
Sinanai - Πεμ 19 Νοέ 2009, 08:44:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για τα λόγια σας, Ζήση, Τάκη και Πάνο. Wink

Γιάννη δυστυχώς δε με έπαιρνε ρε γμτ οικονομικά για άλλες αλλαγές τώρα... Ήδη η ανάρτηση που αναμένεται είναι μεγάλο έξοδο. Και το ταξίδι πάνω δεν είναι αστεία υπόθεση. ¶ξιζε κάθε ευρώ, εννοείται, αλλά δυστυχώς δεν είναι για συχνά για μας... Πάντως προτιμώ σπανιότερα και Σέρρες, παρά συχνά και Μέγαρα. Ένα κοντό κορωνοπήνιο θα βοηθούσε τα μέγιστα, πάντως. Όπως και ένα μπάκετ, μιας και στα - πολύ καλά για στάνταρ - καθίσματα του 206 πας πέρα-δώθε με την πρόσφυση στην πίστα.

Και πάλι, καλά να περάσετε και εσείς! Wink
Πάνος - Πεμ 19 Νοέ 2009, 09:17:38
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστη απο δυναμη πως ενιωθες το αμαξι εκει μεσα;
Sinanai - Πεμ 19 Νοέ 2009, 09:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
Από τι; Δεν την ξέρω την κυρία, καλή είναι;

Όχι, εντάξει, πέρα απ' την πλάκα τώρα. Από δύναμη θέμα δεν είχα. Το λέω πολύ σοβαρά. Δε θεωρώ ότι για να τα πας καλά σε μια πίστα χρειάζεσαι ΤΑ άλογα.

Θεωρώ ότι έπασχα από κιβώτιο, κυρίως για να μη βάλω δευτέρα σε δύο στροφές (Κ5 & Κ10), και όχι για να γεμίζει στην ευθεία, λόγου χάρη. Με ένα 16/65, ή ακόμη καλύτερα ένα 14/60, ο χρόνος θα ήταν αλλού.

Επίσης σε μερικά ζόρικά κατεβάσματα μου ξαναέδειξε "antipollution fault" σε συνδυασμό με νέκρωμα γκαζιού. Έσβησα, ξαναάναψα και όλα ok, με αναμένο, όμως, ακόμα, το λαμπάκι του κινητήρα. Μετά από λίγη ώρα είχε σβήσει κι αυτό, αλλά εν πάση περιπτώση θέλω να δω τι παίζει με αυτή τη βλακεία.

Σε ό,τι αφορά την ανάρτηση, προφανώς και δεν είναι ό,τι καλύτερο η μαμά σε πίστα, αλλά, όπως και στα Μέγαρα, το αυτοκίνητο δε με "χάλασε" πουθενά! Το θεωρώ από τα πιο καλοστημένα που έχω οδηγήσει, μιας και ο συνδυασμός ποιότητας κύλησης και ελέγχου του αμαξώματος παραμένει μαγικός, για αμάξι που δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, κακά τα ψέματα. Ήδη αναπολώ αυτό το συνδυασμό, εν όψει σκλύρυνσης, όταν θα έρθει η GAZ.

Για τα φρένα ο Τάκης είχε απόλυτο δίκιο. Με τις ταχύτητες, τουλάχιστον, που κινούμουν εγώ (max 160-170 στην ευθεία) oτιδήποτε πέρα από ... Premier το θεωρώ περιττό και μη γελάτε καθόλου.Δε μιλώ για αίσθηση, προφανώς, αλλά για απόδοση φρεναρίσματος. Με σωστή, όσο μπορώ πια να κρίνω, χρήση του μεσαίου πεντάλ, όχι μόνο δεν έμεινα ποτέ, αλλά ούτε καν μειώθηκε η απόδοσή τους.

Σε σχέση με τα λάστιχα, τώρα... Τα 888 παρουσίασαν και πάλι ανομοιόμορφη φθορά, αλλά όχι τόσο όσο στα Μέγαρα. Αυτό που παρατήρησα, μαζί με το Σταύρο (kane) ήταν μια μετατόπιση γόμας. Δείχνουν (ειδικά το εμπρος αριστερό, που την άκουσε, δεξιόστροφη, γαρ, η πίστα) να έχουν μια γόμα χωρισμένη σε ζώνες. Σα να έχει εναλλάξ περιοχές που έχει φθαρεί και μη, αντίστοιχα. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό. Όπως είπε και ο Τάκης δεν τα άλλαξα θέσεις, βαρέθηκα μπορώ να πω, οπότε το ένα μας αποχαιρέτησε, αλλά είμαι περήφανος που το πρώτο ελαστικό που καταστρέφω το καταστρέφω στις Σέρρες. Πάντως στο θέμα απόδοσης και - κυρίως - φθοράς των ελαστικών, σίγουρα θα βοηθούσαν τα άκρα, δίνοντας κάμπερ. ¶λλωστε η Toyo συστήνει 2.5 έως 5 μοίρες, όταν εμείς έχουμε ... 0. Ε, με τη 1.5 κάτι θα γίνεται, πιστεύω.

Είχα και περιπετειώδη επιστροφή, μιας και χτες, κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη, δεν έβαλα βενζίνη Λαμία,θεωρώντας ότι θα πετύχω ανοιχτό ενα πρατήριο στο Μπράλο, που βάζω συχνά, όταν ανεβοκατεβαίνω. Κλειστό. "Ε, θα βάλω Ιτέα", σκέφτομαι, "με βγάζει". Κλειστά, όπως και Δελφούς, όπου άφησα την υπόλοιπη παρέα. Γαλαξείδι το ίδιο, Ερατεινή νέκρα... Για πιο πέρα δε με έπαιρνε με τίποτα. Τηλέφωνο στην ΕΛΠΑ:

-Γειά σας, έχω μείνει στην Ερατεινή, πόσο θέλετε για να μου φέρετε βενζίνη;
-Είναι η ετήσια συνδρομή, συν τα χιλιόμετρα.
-Δηλαδή;
-130 (ή 140, δε θυμάμαι) ε και για να ξεκινήσει από Ναύπακτο το φορτηγό, πόσα χιλιόμετρα να 'ναι;
-Ε, δε θα 'ναι;
-Πόσα;
-Εγώ θα σας πω; ΕΛΠΑ δεν είστε; (Σαν το ΕΚΚΑ, του Φουσέκη.) Τέλοσπάντων, πείτε 40, χοντρικά
-Ε, γύρω στα 180 ευρώ, σύνολο.
-Τέλεια. Θα κοιμηθώ εδώ, ευχαριστώ.

Ε, βρίσκω ένα μπαράκι, παράκμα τρελή, μπαίνω, πίνω μια Corona μόνος μου. Ο μπάρμαν το ουισκάκι του. Πιάσαμε και μια συζήτηση περί έλλειψης γυναικών στην επαρχία, μου έστειλε μήνυμα και ο Μάνθος για τη GAZ και μου έφτιαξε το βράδυ μου, ευτυχώς, και πήγα στο πεζάκι μου. 01.00 με 06.45 κοιμήθηκα παρέα με το OMP, το γρυλάκι της budget, το ξεφτυλισμένο 888, κι ακόμα 3 από δαύτα, τα μπαγκάζια μου και κάτι τρίγωνα Ελενίδη. ΑΛΛΑ! 07.00 και αφού γεμίζω ξεκινώ με ανατολή (σχεδόν, αυτή άργησε λίγο) για ένα από τα πιο απολαυστικά "Ερατεινή - Ναύπακτος" που έχω κάνει. Όχι το πιο γρήγορο, σίγουρα, ειδικά με τόσο έρμα στο 206 το έρμο. Αλλά τόσο άνετο και χαλαρό. Συνάντησα 3 ΚΤΕΛ και 5-6 αυτοκίνητα, μετρημένα. Δεν υπολόγιζα ακριβώς έτσι την επιστροφή μου από την πρώτη επίσκεψη στην ΠΙΣΤΑ, αλλά δε με χάλασε καθόλου, τελικά.

Και εις άλλα...
RoadRunner122 - Πεμ 19 Νοέ 2009, 12:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:
Εγώ ή ο Sinanai?

O Sina nai giavroum sina nai naaa re

Eσύ τι να το κάνεις? 65/16=4,0625 εσύ έχεις 30! Θες κι άλλο??? Laughing
RoadRunner122 - Πεμ 19 Νοέ 2009, 12:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Είχα και περιπετειώδη επιστροφή, μιας και χτες, κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη, δεν έβαλα βενζίνη Λαμία,θεωρώντας ότι θα πετύχω ανοιχτό ενα πρατήριο στο Μπράλο, που βάζω συχνά, όταν ανεβοκατεβαίνω. Κλειστό. "Ε, θα βάλω Ιτέα", σκέφτομαι, "με βγάζει". Κλειστά, όπως και Δελφούς, όπου άφησα την υπόλοιπη παρέα. Γαλαξείδι το ίδιο, Ερατεινή νέκρα... Για πιο πέρα δε με έπαιρνε με τίποτα. Τηλέφωνο στην ΕΛΠΑ:

-Γειά σας, έχω μείνει στην Ερατεινή, πόσο θέλετε για να μου φέρετε βενζίνη;
-Είναι η ετήσια συνδρομή, συν τα χιλιόμετρα.
-Δηλαδή;
-130 (ή 140, δε θυμάμαι) ε και για να ξεκινήσει από Ναύπακτο το φορτηγό, πόσα χιλιόμετρα να 'ναι;
-Ε, δε θα 'ναι;
-Πόσα;
-Εγώ θα σας πω; ΕΛΠΑ δεν είστε; (Σαν το ΕΚΚΑ, του Φουσέκη.) Τέλοσπάντων, πείτε 40, χοντρικά
-Ε, γύρω στα 180 ευρώ, σύνολο.
-Τέλεια. Θα κοιμηθώ εδώ, ευχαριστώ.

Ε, βρίσκω ένα μπαράκι, παράκμα τρελή, μπαίνω, πίνω μια Corona μόνος μου. Ο μπάρμαν το ουισκάκι του. Πιάσαμε και μια συζήτηση περί έλλειψης γυναικών στην επαρχία, μου έστειλε μήνυμα και ο Μάνθος για τη GAZ και μου έφτιαξε το βράδυ μου, ευτυχώς, και πήγα στο πεζάκι μου. 01.00 με 06.45 κοιμήθηκα παρέα με το OMP, το γρυλάκι της budget, το ξεφτυλισμένο 888, κι ακόμα 3 από δαύτα, τα μπαγκάζια μου και κάτι τρίγωνα Ελενίδη. ΑΛΛΑ! 07.00 και αφού γεμίζω ξεκινώ με ανατολή (σχεδόν, αυτή άργησε λίγο) για ένα από τα πιο απολαυστικά "Ερατεινή - Ναύπακτος" που έχω κάνει. Όχι το πιο γρήγορο, σίγουρα, ειδικά με τόσο έρμα στο 206 το έρμο. Αλλά τόσο άνετο και χαλαρό. Συνάντησα 3 ΚΤΕΛ και 5-6 αυτοκίνητα, μετρημένα. Δεν υπολόγιζα ακριβώς έτσι την επιστροφή μου από την πρώτη επίσκεψη στην ΠΙΣΤΑ, αλλά δε με χάλασε καθόλου, τελικά.

Και εις άλλα...

Δεν ξέρω αν διάβαζες Drive τότε που έγραφε ο Πολίτης στην τελευταία σελίδα. Μου θύμισε τις ιστοριούλες που έγραφε και ήταν μία και μία. Ωραίος ρε φίλε! Wink
Sinanai - Πεμ 19 Νοέ 2009, 12:41:06
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Δεν ξέρω αν διάβαζες Drive τότε που έγραφε ο Πολίτης στην τελευταία σελίδα. [...]

Φανατικά. Φαίνεται, ε; Cool

Ευχαριστώ!
Steve - Πεμ 19 Νοέ 2009, 13:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
O Sina nai giavroum sina nai naaa re

Eσύ τι να το κάνεις? 65/16=4,0625 εσύ έχεις 30! Θες κι άλλο??? Laughing
Κι άλλο κι άλλο Laughing

Κωστή, με το 16/65 είσαι 3η-4η σε όλη την πίστα.

Με το 14/60 θα κατεβάζεις και δευτέρα αναγκαστικά γιατί θα είσαι εκτός φάσματος.

Αυτά στην εργοστασιακή μορφή.

Με το 16/65 θες τουλάχιστον το πακετάκι εκκεντροφόρους-πρόγραμμα-εξάτμιση, για να ευχαριστηθείς εκεί μέσα Wink

Και μία άλλη απορία, 55 κιλά είσαι ή παραπάνω? Razz

(περαστικά για την βενζίνη, αλλά όταν τα λέω εγώ... ποιός με ακούει Silly )
Sinanai - Πεμ 19 Νοέ 2009, 14:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
[...] Με το 16/65 θες τουλάχιστον το πακετάκι εκκεντροφόρους-πρόγραμμα-εξάτμιση, για να ευχαριστηθείς εκεί μέσα Wink [...]

Δε νομίζω, Σταύρε. Και με το μοτέρ ως έχει θα κέρδιζα αρκετά. Για το 14/60 πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο.

Steve έγραψε:
[...] Και μία άλλη απορία, 55 κιλά είσαι ή παραπάνω? Razz [...]

Τώρα εγώ γιατί δεν πιάνω το αστειάκι ρε γμτ; Rolling eyes
206kwn - Πεμ 19 Νοέ 2009, 15:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Από τι; Δεν την ξέρω την κυρία, καλή είναι;

Όχι, εντάξει, πέρα απ' την πλάκα τώρα.....
......
......
......
Και εις άλλα...

Ωραίος Κωστή πολύ ωραία η αφήγηση και μπράβο για τους χρόνους!!! Και όσο για τη βενζίνη δεν πειράζει!!! Razz τουλάχιστον φαίνεται ότι το καταευχαριστήθηκες όλο αυτό!!!! Wink
Steve - Πεμ 19 Νοέ 2009, 15:51:09
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Steve έγραψε:
[...] Με το 16/65 θες τουλάχιστον το πακετάκι εκκεντροφόρους-πρόγραμμα-εξάτμιση, για να ευχαριστηθείς εκεί μέσα Wink [...]

Δε νομίζω, Σταύρε. Και με το μοτέρ ως έχει θα κέρδιζα αρκετά. Για το 14/60 πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο.
Δεν ξέρω εγώ που το δουλεύω ρε !$$@!$% ??? Laughing
Sinanai έγραψε:
Τώρα εγώ γιατί δεν πιάνω το αστειάκι ρε γμτ; Rolling eyes
Δεν είναι αστειάκι, ρωτάω πόσα κιλά είσαι! Very happy
RoadRunner122 - Πεμ 19 Νοέ 2009, 16:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Δεν είναι αστειάκι, ρωτάω πόσα κιλά είσαι! Very happy

30cm Cool Cool Cool Laughing
Steve - Πεμ 19 Νοέ 2009, 16:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
30cm Cool Cool Cool Laughing
Θύμησε μου να στον δώσω λιγάκι στο στόμα να ζεσταθείς το Σάββατο πρωί Very happy
MEMsound - Πεμ 19 Νοέ 2009, 17:58:21
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Steve"
Κωστή, με το 16/65 είσαι 3η-4η σε όλη την πίστα.

Με το 14/60 θα κατεβάζεις και δευτέρα αναγκαστικά γιατί θα είσαι εκτός φάσματος.

Αυτά στην εργοστασιακή μορφή.

Με το 16/65 θες τουλάχιστον το πακετάκι εκκεντροφόρους-πρόγραμμα-εξάτμιση, για να ευχαριστηθείς εκεί μέσα Wink
[/quote]

θες να το εξηγήσεις λίγο αυτό?
αν με το 16/65 ειναι με 3η-4η γιατι με το ακόμα πιο κοντό 14/60 να πρέπει να κατεβάσει και 2α?

Shocked Confused Shocked Scratch Scratch Scratch
Steve - Πεμ 19 Νοέ 2009, 18:41:22
Θέμα δημοσίευσης:
Τις αρλούμπες μου γράφω, μη δίνεις σημασία! Very happy
MEMsound - Πεμ 19 Νοέ 2009, 19:14:03
Θέμα δημοσίευσης:
σιγα μην σκισεις κάνα καλσον... Laughing Razz

σου προτίνω
http://www.venusvictoria.gr/page.ashx?pid=2&aid=14
διαβασε και οδηγίες πως να το βάζεις
http://www.ider.gr/faq/faq4.asp

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Πεμ 19 Νοέ 2009, 19:18:02
Θέμα δημοσίευσης:
4 σκαλιά πόδι *CENSORED* το σπίτι της *CENSORED* ! Evil
MEMsound - Πεμ 19 Νοέ 2009, 19:20:59
Θέμα δημοσίευσης:
αστα...

ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ/Π
@@αρα Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Πεμ 19 Νοέ 2009, 19:23:18
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτσε ρε μλκ και συ, έχω κολλήσει στο βήμα 4 με το καλσόν Evil
MEMsound - Πεμ 19 Νοέ 2009, 19:25:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΞΕΚΟ/ΩΛΛΑ Laughing
Steve - Πεμ 19 Νοέ 2009, 19:30:21
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ΞΕΚΟ/ΩΛΛΑ Laughing

MEMsound - Πεμ 19 Νοέ 2009, 19:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα που τελειωσες και εκατσες και λιγη ωρα να συνελθεις
πες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Πεμ 19 Νοέ 2009, 20:39:19
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσεις τον Τάκη και τον Ζήση που έχουν μπει Σέρρες και ξέρουν Razz
SnakeMJK - Παρ 20 Νοέ 2009, 09:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
μωρή παπάτζα... γιατί γκρινιάζεις τόσο; περίοδο έχεις; Razz

btw, αυτό το σ/κ θα κλάσουμε στο γέλιο... η χρονολαγνία δεν είναι καλό, αλλά με τάκη κ steve στην ίδια πίστα... θα κλάψουν μανούλες Razz
volvos - Παρ 20 Νοέ 2009, 10:30:25
Θέμα δημοσίευσης:
koita και τωρα που θα παμε σερρες και θα φαει παλι θα λεει

τακη δεν εχεις μπει στο χωραφι καρτοπιστα τριτο αλωνι δεξια στη λαρισα αρα μη μιλας δε ξερεις
Steve - Παρ 20 Νοέ 2009, 11:53:09
Θέμα δημοσίευσης:
Τάκη... ας μιλήσουν τα χρονόμετρα Cool
MEMsound - Παρ 20 Νοέ 2009, 11:56:17
Θέμα δημοσίευσης:
τα pbox...

θελω να δω και τις "γραμμές" σας...
βαλτε μονο σε παραπλήσιο σημείο τις κεραίες...
οχι ο ενας δεξια και ο αλλος αριστερα...
Steve - Παρ 20 Νοέ 2009, 11:58:14
Θέμα δημοσίευσης:
Κοσμοθεωρίες Πεζοκλανιάσπορτ Cool
SnakeMJK - Παρ 20 Νοέ 2009, 11:58:23
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Τάκη τον π****ο που θα φας θα τον έχω καταγεγραμμένο σε χάι-ντεφινίσιο

Laughing Laughing Laughing

άρχισαν τα όργανα...
MEMsound - Παρ 20 Νοέ 2009, 11:59:20
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Κοσμοθεωρίες Πεζοκλανιάσπορτ Cool

με μπερδευεις με το γκραλλυ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 20 Νοέ 2009, 12:04:37
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
με μπερδευεις με το γκραλλυ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ήσουν και εσύ εκεί, δε φταίω εγώ! Laughing
MEMsound - Παρ 20 Νοέ 2009, 12:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
και τους "απολαμβανα"
αν δεις ειμαι στις φωτο...

εδινα οδηγίες απο μακριά
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 20 Νοέ 2009, 12:12:33
Θέμα δημοσίευσης:
"Και καλά" Silly
glf - Παρ 20 Νοέ 2009, 13:32:16
Θέμα δημοσίευσης:
την Κυριακή θα είμαι Σέρρες για.. μάτι, στο TDS μαζί και με άλλους Κοζανίτες.
οι οποίοι Κοζανίτες λέμε για να πάμε μια καθημερινή να έχουμε την πίστα δικιά μας. σε καμια δυο βδομάδες...
Steve - Παρ 20 Νοέ 2009, 14:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
την Κυριακή θα είμαι Σέρρες για.. μάτι, στο TDS μαζί και με άλλους Κοζανίτες.
οι οποίοι Κοζανίτες λέμε για να πάμε μια καθημερινή να έχουμε την πίστα δικιά μας. σε καμια δυο βδομάδες...

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=348140#348140

Παράθεση:
1. Steve
2. SnakeMJK
3. Memsound (99% μόνο για Κυριακη)
4. Volvos
5. Πάνος
6. Χρύσα
7. COOL ALEXIS
8. RC_MANOS

λείπουνε 12
Φέρε λαό...
Sinanai - Κυρ 22 Νοέ 2009, 19:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
Σταύρε είμαι κάπου 65 παρά κιλά.
Steve - Τρι 24 Νοέ 2009, 12:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Σταύρε είμαι κάπου 65 παρά κιλά.
Πρέπει να ελαφρώσω δηλαδή 30+ κιλά για να σε φτάσω σε επιδόσεις... Laughing
Sinanai - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εννοείς;
MEMsound - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:20:07
Θέμα δημοσίευσης:
αν παει κιλό και πόντος ...
κόψε ρε ψηλέ κάνα πόντο απο τους 30 και μοιρασε και σε εμας τους "κοινους"

και εσυ θα ελαφρώσεις και εμείς θα βελτιωθουμε Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
Έχουμε 30+ κιλά διαφορά περίπου Razz
Sinanai - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:27:07
Θέμα δημοσίευσης:
Και συν 20 άλογα. Αυτό δεν το μετράς;

Αλλά πού σου 'ρθε;
Steve - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:28:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μην είναι συν 500 άλογα μήπως? Laughing

ΑΝ κάποτε βγάλει 130 άλογα με αυτά τα πράγματα επάνω, θα χοροπηδάω απ' την χαρά μου Very happy
Sinanai - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:42:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τέσπα, ας είσαι και +15. Δε με ενδιαφέρει. Απλά που σου ήρθε τώρα όλο αυτό;
Steve - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ομπό...
Sinanai - Τετ 25 Νοέ 2009, 10:44:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μλκ δε σε πιάνω. Και να πεις δεν έχω πιεί καφέ.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες