Sinanai έγραψε: |
...Ξενοδοχείο εγώ μάλλον θα είμαι με συμφοιτητές... |
abaleo έγραψε: |
οσοι πιστοί (και ιδιαίτερα με καταγωγή από κει) να προσέλθουν! |
Αν μπορούσα, Γιώργο, θα πήγαινα το επόμενο ΣΚ, με το tds. Αλλά δε γίνεται, δυστυχώς. |
Όσο για το χρόνο, κατάφερα το 1,42.5, με τα λινά να βλέπουν το φως της μέρας... Περισσότερα με την επιστροφή στα πάτρι(ν)α εδάφη. ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
για πρώτη φορά είναι άριστος χρόνος... έριξες και 1 sec στον steve το τιμόνι ![]() |
Steve έγραψε: | ||
|
1.43.βάλε |
Εντάξει κωλόζωο ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Αν του έδινα τα φρένα μου που είχα την περίοδο εκείνη, στο 1.80 θα έπαιζε.
Υπομονή και το Σ/Κ θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος τώρα με τα 4πίστονα ![]() |
[...]σχεδόν εργοστασιακός γαρ ο ωπα σινα ναι γιαβρουμ. |
volvos έγραψε: |
ta οποια 888 σε 15χ6 δεν εχουν και καμια υπερχαωδη διαφορα σε αποδοση απο τα 17αρια του στιβ... |
θες τρομπα βενζινης? |
ΝΑ ΣΟΥ φερω τη παλια μου?οχι οτι θα ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχες αλλα δουλευε... |
MEMsound έγραψε: |
βαλε μια καινουργια
πάρτη με δόσεις αν δεν εχεις λεφτα αυτή την στιγμή οσοι εχουν αλλαξει κι εχουν βάλει καινουργια βλέπουν πολυ μεγαλη διαφορα |
RoadRunner122 έγραψε: |
Και που να χες βάλει και το 16/65, εεε ρε γλέντιαααα ![]() |
βαλε μια καινουργια
πάρτη με δόσεις αν δεν εχεις λεφτα αυτή την στιγμή οσοι εχουν αλλαξει κι εχουν βάλει καινουργια βλέπουν πολυ μεγαλη διαφορα |
|
Είχα και περιπετειώδη επιστροφή, μιας και χτες, κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη, δεν έβαλα βενζίνη Λαμία,θεωρώντας ότι θα πετύχω ανοιχτό ενα πρατήριο στο Μπράλο, που βάζω συχνά, όταν ανεβοκατεβαίνω. Κλειστό. "Ε, θα βάλω Ιτέα", σκέφτομαι, "με βγάζει". Κλειστά, όπως και Δελφούς, όπου άφησα την υπόλοιπη παρέα. Γαλαξείδι το ίδιο, Ερατεινή νέκρα... Για πιο πέρα δε με έπαιρνε με τίποτα. Τηλέφωνο στην ΕΛΠΑ:
-Γειά σας, έχω μείνει στην Ερατεινή, πόσο θέλετε για να μου φέρετε βενζίνη; -Είναι η ετήσια συνδρομή, συν τα χιλιόμετρα. -Δηλαδή; -130 (ή 140, δε θυμάμαι) ε και για να ξεκινήσει από Ναύπακτο το φορτηγό, πόσα χιλιόμετρα να 'ναι; -Ε, δε θα 'ναι; -Πόσα; -Εγώ θα σας πω; ΕΛΠΑ δεν είστε; (Σαν το ΕΚΚΑ, του Φουσέκη.) Τέλοσπάντων, πείτε 40, χοντρικά -Ε, γύρω στα 180 ευρώ, σύνολο. -Τέλεια. Θα κοιμηθώ εδώ, ευχαριστώ. Ε, βρίσκω ένα μπαράκι, παράκμα τρελή, μπαίνω, πίνω μια Corona μόνος μου. Ο μπάρμαν το ουισκάκι του. Πιάσαμε και μια συζήτηση περί έλλειψης γυναικών στην επαρχία, μου έστειλε μήνυμα και ο Μάνθος για τη GAZ και μου έφτιαξε το βράδυ μου, ευτυχώς, και πήγα στο πεζάκι μου. 01.00 με 06.45 κοιμήθηκα παρέα με το OMP, το γρυλάκι της budget, το ξεφτυλισμένο 888, κι ακόμα 3 από δαύτα, τα μπαγκάζια μου και κάτι τρίγωνα Ελενίδη. ΑΛΛΑ! 07.00 και αφού γεμίζω ξεκινώ με ανατολή (σχεδόν, αυτή άργησε λίγο) για ένα από τα πιο απολαυστικά "Ερατεινή - Ναύπακτος" που έχω κάνει. Όχι το πιο γρήγορο, σίγουρα, ειδικά με τόσο έρμα στο 206 το έρμο. Αλλά τόσο άνετο και χαλαρό. Συνάντησα 3 ΚΤΕΛ και 5-6 αυτοκίνητα, μετρημένα. Δεν υπολόγιζα ακριβώς έτσι την επιστροφή μου από την πρώτη επίσκεψη στην ΠΙΣΤΑ, αλλά δε με χάλασε καθόλου, τελικά. Και εις άλλα... |
Δεν ξέρω αν διάβαζες Drive τότε που έγραφε ο Πολίτης στην τελευταία σελίδα. [...] |
O Sina nai giavroum sina nai naaa re
Eσύ τι να το κάνεις? 65/16=4,0625 εσύ έχεις 30! Θες κι άλλο??? ![]() |
[...] Με το 16/65 θες τουλάχιστον το πακετάκι εκκεντροφόρους-πρόγραμμα-εξάτμιση, για να ευχαριστηθείς εκεί μέσα ![]() |
[...] Και μία άλλη απορία, 55 κιλά είσαι ή παραπάνω? ![]() |
Από τι; Δεν την ξέρω την κυρία, καλή είναι;
Όχι, εντάξει, πέρα απ' την πλάκα τώρα..... ...... ...... ...... Και εις άλλα... |
Sinanai έγραψε: | ||
Δε νομίζω, Σταύρε. Και με το μοτέρ ως έχει θα κέρδιζα αρκετά. Για το 14/60 πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο. |
Τώρα εγώ γιατί δεν πιάνω το αστειάκι ρε γμτ; ![]() |
Δεν είναι αστειάκι, ρωτάω πόσα κιλά είσαι! ![]() |
30cm ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΞΕΚΟ/ΩΛΛΑ ![]() |
Τάκη τον π****ο που θα φας θα τον έχω καταγεγραμμένο σε χάι-ντεφινίσιο |
Κοσμοθεωρίες Πεζοκλανιάσπορτ ![]() |
με μπερδευεις με το γκραλλυ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
την Κυριακή θα είμαι Σέρρες για.. μάτι, στο TDS μαζί και με άλλους Κοζανίτες.
οι οποίοι Κοζανίτες λέμε για να πάμε μια καθημερινή να έχουμε την πίστα δικιά μας. σε καμια δυο βδομάδες... |
Παράθεση: |
1. Steve
2. SnakeMJK 3. Memsound (99% μόνο για Κυριακη) 4. Volvos 5. Πάνος 6. Χρύσα 7. COOL ALEXIS 8. RC_MANOS λείπουνε 12 |
Σταύρε είμαι κάπου 65 παρά κιλά. |