PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα συμπλέκτη σε 207 RC και ανεύθυνο συνεργείο

despire9922 - Δευ 09 Νοέ 2009, 18:02:37
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα συμπλέκτη σε 207 RC και ανεύθυνο συνεργείο
Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στην ιστοσελίδα και γι' αυτό συγγνώμη αν κάνω κάποιο λάθος. Πριν από ένα μήνα περίπου άρχισα να έχω ένα τρίξιμο στο πόδι κατά την αποσύμπλεξη και το αυτοκίνητο με πρώτη και δευτέρα είχε αρχίσει να πατινάρει. Αφού πήγα 2-3 φορές σε αντιπροσωπείες σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να με βγάζουν όλοι τρελό, πριν απο μια εβδομάδα βρήκα ένα μηχανικό στην κεντρική αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης ο οποίος συμφώνησε μαζί μου και μου είπε οτι το αυτοκίνητο χρειαζόταν αλλαγη σετ συμπλέκτη. Η αλλαγή του σετ έγινε σήμερα στα Ιωάννινα και προς το παρόν το πρόβλημα φαίνεται να διορθώθηκε. Καθώς επέστρεφα προς το σπίτι το αυτοκίνητο ανέβασε απότομα θερμοκρασία στα κόκκινα επειδή οι ανεύθυνοι στο συνεργείο έβγαλαν το ψυγείο και οταν το επανατοποθέτησαν δεν το γέμισαν με αντιψυκτικό. Τελικά το γέμισα εγώ με κάποιο ανώνυμο υγρό που αγόρασα. Το πρόβλημα μου είναι ότι από εκείνη τη στιγμή το αυτοκίνητο έχει μια περίεργη μυρωδιά και θα ήθελα τις γνώμες σας.

Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο
(δυστυχώς υπάρχουν και άλλα)
kostas207rc - Δευ 09 Νοέ 2009, 18:09:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως μυρίζει λόγο ότι έμεινε άδειο και λόγο θερμοκρασιών...
despire9922 - Δευ 09 Νοέ 2009, 18:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μακάρι να είναι αυτό απλά όταν έλεγξα τα λάδια μύριζε αρκέτα έντονα και λέω μηπως εγινε καμια ζημία
Road_Runner - Δευ 09 Νοέ 2009, 18:45:31
Θέμα δημοσίευσης:
To οτι δεν σου εβαλαν αντιψηκτικο δεν δικαιολογει τις υψηλες θερμοκρασιες....
reselie - Δευ 09 Νοέ 2009, 19:06:24
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
To οτι δεν σου εβαλαν αντιψηκτικο δεν δικαιολογει τις υψηλες θερμοκρασιες....
.

o φιλος εννοει μαλλον οτι το ψυγειο ηταν εντελως αδειο...στεγνο..οχι οτι δεν του εβαλαν απλα καποιο προσθετο αντιψυκτικο... Shocked
νομιζω δλδ
despire9922 - Δευ 09 Νοέ 2009, 20:20:28
Θέμα δημοσίευσης:
ακριβως αυτο εννοω. και το ανεφερα γιατι δεν ειναι μια απλη παραλειψη...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες