PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. και 207 R3T στο Ράλλυ Παλάδιο!

MEMsound - Παρ 06 Νοέ 2009, 20:46:10
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. και 207 R3T στο Ράλλυ Παλάδιο!
Δελτίο Τύπου Γκάλλο Α.Ε.:

Παράθεση:
Η εταιρεία μας θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Παλάδιο στις 27-28 Νοεμβρίου 2009, αγώνα που θα πραγματοποιήσει την παρθενική εμφάνιση στις ελληνικές ειδικές διαδρομές το νέο Peugeot 207 R3T.
Πρόκειται για τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, που διεξάγεται σε ασφάλτινες ειδικές διαδρομές. Το επίκεντρο του αγώνα  βρίσκεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης του Δήμου Λιοσίων, καθώς οι 4 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής.
Αυτή τη φορά οδηγός της ομάδας μας δεν θα είναι ο Γιώργος Γκάλλο, αλλά ο Δημήτρης Αμαξόπουλος, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε ελληνικό αγώνα το Νέο Peugeot 207 κατηγορίας R3Τ, μικρό ξαδερφάκι του  επιτυχημένου και παγκόσμιου πρωταθλητή στο IRC, Peugeot 207 S2000!
Το αυτοκίνητο θα το απολαύσετε στις γρήγορες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές του αγώνα ενώ θα έχετε την δυνατότητα να το δείτε από κοντά στην έκθεση μας για το διάστημα 16-26 Νοεμβρίου.
Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση δεν σταματάει όμως εδώ, αφού η ομάδα μας θα παρευρεθεί στον αγώνα των πρωταθλητών που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 14-15 Νοεμβρίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο λιμάνι του Πειραιά και η ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε θα εκπροσωπηθεί τόσο από τον Δημήτρη Αμαξόπουλο με το Peugeot 207 R3T όσο και από τον Γιώργο Γκάλλο με το Peugeot 206 KitCar.
Παράλληλα με τις παραπάνω εκδηλώσεις υποστηρίζουμε τον Δημήτρη Αμαξόπουλο και στους αγώνες που θα πραγματοποιήσει στην Ιταλία με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!

ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.
Eξουσιοδοτημένος Έμπορος και Επισκευαστής Peugeot
Τσούντα 72 , Νέα Χαλκηδόνα
Τηλ: 210-2533002

MEMsound - Τρι 17 Νοέ 2009, 11:41:57
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Πρόσκληση

Η Γκάλλο Α.Ε. σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην επίσημη παρουσίαση του Peugeot 207 R3 που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 19.00 .

Η εταιρεία μας εξασφάλισε το 207 από την ιταλική αγωνιστική ομάδα BP Racing.

Στην χώρα μας θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στα χέρια του Δημήτρη Αμαξόπουλου στον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος , το Ράλλυ Παλάδιο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 27-28 Νοεμβρίου 2009. Το επίκεντρο του αγώνα θα αποτελέσει το Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης του Δήμου Λιοσίων, καθώς οι 4 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής.

MEMsound - Τρι 17 Νοέ 2009, 11:42:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ραντεβου στις 1800 στην Λέσχη να κατέβουμε παρέα...
Τι λέτε?
volvos - Τρι 17 Νοέ 2009, 11:47:40
Θέμα δημοσίευσης:
αθα εχει μπουφε?
NoDsl - Τρι 17 Νοέ 2009, 11:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
Που είναι η γκάλλο; περιοχη; Ψήνομαι αρκετά.
fynos - Τρι 17 Νοέ 2009, 11:57:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και σχετικά κοντά στην Ε.Ο. να υπολογίζετε ότι εκείνη την ώρα γίνετε χαμός στην κάθοδο !
Τσούντα 72 , Νέα Χαλκηδόνα
Εγώ δυστυχώς θα είμαι Διόνυσο την ώρα εκείνη οπότε δεν θα μπω στο κόπο να κατέβω προς τα κάτω.
Βγάλτε φωτογραφίες Wink
NoDsl - Τρι 17 Νοέ 2009, 12:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
Θα πάρω μετρό μου φαίνεται γιατί δε θα μπορώ να κυκλοφορίσω.

Αμα σας περιμένω εκεί πειράζει; :p

Μάνθος να σε ενοχλήσω;
fynos - Τρι 17 Νοέ 2009, 12:06:46
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω λόγο ημέρας αν υπάρχει κάποια αλλαγή αλλά για δική σας πληροφόρηση κράτιστε και αυτό !
Δελτίο Κυκλοφορίας – ΑΘΗΝΑ
Αν θυμάμαι καλά ενημερώνεται ανα 1 ώρα !
NoDsl - Τρι 17 Νοέ 2009, 12:11:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι καλά. Πράσσινο είναι η κλασσική κίνηση. Κίτρινο είναι ο δρόμος κλείνει και δεν κλείνει και κόκκινο δεν έχω δεί ποτέ. Ίσως δούμε το 2012...
fynos - Τρι 17 Νοέ 2009, 12:15:11
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά . . . κόκκινο έχω δει πολλές φορές και καθημερινά μάλιστα !
Εξαρτάτε τι ώρα κοιτάς φίλε μου . . . μην παίρνεις και όρκο
Wink
MEMsound - Τρι 17 Νοέ 2009, 12:19:16
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπόν αφηστε το κυκλοφοριακο...
δεν πάμε καθε μερα για παρουσιαση
δεν τρέχει και τιποτα να φάμε λιγη κινηση
εξαλλου μιλάμε για μια αποσταση από την λέσχη 3-4 χιλιόμετρα...

νοδσλ οπως σε βολευει ελα
NoDsl - Τρι 17 Νοέ 2009, 12:26:58
Θέμα δημοσίευσης:
Fynos οκ ρε μαν απλά λέω για την πέτρου ραλλη που συνήθως κυκλοφορώ, λέει άλλα αντάλλων.

Μάνθος οκ.
volvos - Τρι 17 Νοέ 2009, 12:27:50
Θέμα δημοσίευσης:
PEINAOOO
MEMsound - Τρι 17 Νοέ 2009, 12:39:12
Θέμα δημοσίευσης:
σαχλαμαρα...
παραγγειλε κάτι να φας σημερα...
γιατι η παρουσίαση ειναι αυριο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
sod - Τρι 17 Νοέ 2009, 13:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
Και με τα κλασικα αντιανεμικα????
alekoukos106 - Τρι 17 Νοέ 2009, 14:26:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι με τα αντιανεμικα που ξεφλουδιζουν....να μας λυπηθει ο Γκαλλο και να μας δωσει κι εμας καμια χορηγια... Laughing Laughing Laughing Laughing
micra_iro - Τρι 17 Νοέ 2009, 19:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ραντεβου στις 1800 στην Λέσχη να κατέβουμε παρέα...
Τι λέτε?

I' ll be there!!!! Wink
sod - Τρι 17 Νοέ 2009, 21:03:49
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγω...... Wink Wink Wink
xrisa-xs - Τετ 18 Νοέ 2009, 13:26:40
Θέμα δημοσίευσης:
και γω θα είμαι εκεί Very happy
Road_Runner - Τετ 18 Νοέ 2009, 13:34:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αν τελειωσω το διαβασμα, μπορει να ερθω και εγω με Τολη
iceage - Τετ 18 Νοέ 2009, 14:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρτε καμιά καλή φωτό τις ΒΑΣΕΙΣ(πάνω και κάτω). Ανάρτηση μποροστά(όπως και δήποτε τα τοπ μαουντ) και πίσω(μετρήστε περίπου το σπείρωμα του πιατέλου πόσο ύψος έχει. Α και το σημαντικότερο. Τα μοχλικά και το σύστημα αλλαγή ταχυτήτων του λεβιέ να συγκρίνουμε διαδρομές υπομόχλιων.Αυτά. Κάντε και τίποτα.
MEMsound - Τετ 18 Νοέ 2009, 14:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
ναι καλά περιμενε...

οι 207ακηδες να κάθονται σπιτι τους κι εμείς να τρέχουμε να τους βρισκουμε πληροφορίες

ρε δε γαργαλιόμαστε λέω γω...

ας πάνε να βρουμε αυτά τα στοιχεία στις ευθείες που πάνε και ανοίγουν κάθε τρεις και λίγο... εχουμε γεμήσει κοντράκηδες

αμα δεν δω "ενδιαφέρον" από αλλους θα πάω για το τυπικό και μετα για καφε Olympico

εχει και καλό καιρό σημερα οτι πρέπει για καφε με θεα την θαλασσα εστω και νυχτα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Τετ 18 Νοέ 2009, 14:42:15
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
Πάρτε καμιά καλή φωτό τις ΒΑΣΕΙΣ(πάνω και κάτω). Ανάρτηση μποροστά(όπως και δήποτε τα τοπ μαουντ) και πίσω(μετρήστε περίπου το σπείρωμα του πιατέλου πόσο ύψος έχει. Α και το σημαντικότερο. Τα μοχλικά και το σύστημα αλλαγή ταχυτήτων του λεβιέ να συγκρίνουμε διαδρομές υπομόχλιων.Αυτά. Κάντε και τίποτα.

Μοτερ να κατεβασουμε η δεν θελεις?
Laughing Laughing
iceage - Τετ 18 Νοέ 2009, 14:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
iceage έγραψε:

Μοτερ να κατεβασουμε η δεν θελεις?
Laughing Laughing
Άστο γιατί είναι είναι βαρύ.Μην σας πιάσει και καμιά μέση.
MEMsound - Τετ 18 Νοέ 2009, 15:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
ε ναι
ασε που εχουμε και γεμάτους χώρους αποσκευών και οι 2...
που να το βάλουμε και να το κατεβάσουμε

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κανα 207 θα ερθει η θελουν ειδικη αιτηση/προσκληση με χαρτόσημο?
jim207gt ειπε θα ερθει μόλις τελειωσει μια εκτακτη δουλεια που εχει με τον πατερα του σπιτι...
fynos - Τετ 18 Νοέ 2009, 15:15:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ και πάλι έχω δουλεία από Πειραιά πάνω στα βόρια . . . . αλλά αν κρίνετε αναγκαίο και πάμε και για καφέ μετά, να ξανακατέβω !
NoDsl - Τετ 18 Νοέ 2009, 15:16:45
Θέμα δημοσίευσης:
Θα με κάνεις να κατέβω σπίτι να πάρω το αμάξι να ανέβω. Αμα είναι μές τη μπίχλα επειδή έχω να το κουνήσω και μέρες πειράζει; :p
MEMsound - Τετ 18 Νοέ 2009, 15:18:42
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Εγώ και πάλι έχω δουλεία από Πειραιά πάνω στα βόρια . . . . αλλά αν κρίνετε αναγκαίο και πάμε και για καφέ μετά, να ξανακατέβω !

εννοειται οτι προβλέπεται καφες ή ποτο μετα...!!!
sod - Τετ 18 Νοέ 2009, 16:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
Να ξανακατεβειs............ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
NoDsl - Τετ 18 Νοέ 2009, 16:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το βλέπω, δεν το βλέπω.

Για Γκάλλο τουλάχιστον γιατί πρέπει να κατέβω νίκαια να πάρω το αμάξι να ανέβω Γκάλλο και μετά να ξανακατέβω πειραιά που έχω δουλίτσα, να πάμε olympiko, αν πάμε και μετά να ξανανέβω νίκαια. Βαριέμαι ικτρά.

Ενώ τώρα θα κατέβω μοναστηράκι που έχω πάλι δουλίτσα και θα φύγω καπάκι για Αγιο Ελευθέριο.
fynos - Τετ 18 Νοέ 2009, 22:50:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραία ήταν, δεν το μετάνιωσα καθόλου που ζόρισα το πρόγραμμα μου για να έρθω Wink
Χάρηκα που είδα και τα κορίτσια μας αλλά και τους υπόλοιπους.

Τώρα για το 2 αυτοκίνητα που έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας θα σας πει ο Μάνθος μαζί με ντοκουμέντα .... μιας και τράβαγε φωτογραφίες σαν κινέζος τουρίστας Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 19 Νοέ 2009, 00:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
θα ανεβάσω πάρα πολυ επιλεκτικά οταν βρω χρόνο...

1ον) οποιος ενδιαφερόταν ας ερχόταν...
2ον) δεν ξέρω κατα πόσο ειναι "σωστό" να δημοσιευονται γενικώς τετοιες φώτο...

βασικά οποιος θέλει από κοντα στην Λέσχη

Στα της εκδήλωσης:

Ηταν πραγματικά μια πολυ ομορφη εκδήλωση από την Γκαλλο. ΑΕ
Τα δημιουργηματα τοσο της Γαλλικής PS όσο και της Ελληνικής PS είναι πραγματικά "αλλου"... και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτους που τα επιλέγουν για αγωνιστικά αλλα και σε ολους αυτους που τα συντηρουν...

Κάποια στιγμη ισως γραψω περισσότερα Wink
sod - Πεμ 19 Νοέ 2009, 00:37:50
Θέμα δημοσίευσης:
Περασαμε ομορφα...... Laughing Laughing Laughing
xali...jr - Πεμ 19 Νοέ 2009, 09:29:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ!!

Υ.Γ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ PSClub.. ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ...

ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
xrisa-xs - Πεμ 19 Νοέ 2009, 10:21:36
Θέμα δημοσίευσης:
πολύ όμορφη εκδήλωση-παρουσίαση των "τεράτων" σας Wink
δεν είναι λίγες οι φορές που μπήκα στον πειρασμό να "βολευτώ" στο αριστερό μπάκετ του 207 Very happy αλλά φοβήθηκα μην καλέσετε τους σεκιούριτι μετά για να με βγάλουν Laughing Laughing Laughing

Arrow Μάνθο οι φωτό με ρέγουλα ε? και είπαμε τι θα κάνεις Wink Wink Wink

ωραίο και το βραδυνό παρεάκι στο Φλοίσβο. Πότε θα κανονιστεί το ποτάκι που λέγαμε παιδιά?
MEMsound - Πεμ 19 Νοέ 2009, 10:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
xali...jr έγραψε:
Υ.Γ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ PSClub.. ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ...

ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Θα σε φτιάξω δεόντος Κωνσταντίνε... Wink

Καλους αγώνες με το τερατάκι...
mikerrgp - Πεμ 19 Νοέ 2009, 10:59:32
Θέμα δημοσίευσης:
ηταν πολυ ομορΦα κ πολυ καλος κοσμος
συγχαριτηρια παιδια καλους αγωνες κ καλους τερματισμους

κ οπως παντα θα μας βρειτε σε καποια κ θεατες Laughing
206kwn - Πεμ 19 Νοέ 2009, 11:03:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε το παρόν και οι εκτός αθηνών!!! Confused Confused
angelos - Πεμ 19 Νοέ 2009, 12:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστούμε πολύ το PS Club που μας τίμησε με την παρουσία του στην χθεσινή εκδήλωση... Ήταν και μια ευκαιρία να γνωριστούμε και απο κοντά με τους περισσότερους..

Οπότε όπως είπαμε και χθες.. Ραντεβού στο Παλάδιο!!!!

Υ.Γ. Κωνσταντίνε θα βόλευε και κόκκινο... ήρθε η ώρα να γίνει λευκό το τερατάκι!!

Άγγελος Γκάλλο
MEMsound - Πεμ 19 Νοέ 2009, 12:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
angelos έγραψε:
Υ.Γ. Κωνσταντίνε θα βόλευε και κόκκινο... ήρθε η ώρα να γίνει λευκό το τερατάκι!!

Laughing Laughing Laughing Laughing
ακόμα καλήτερα...

micra_iro - Πεμ 19 Νοέ 2009, 12:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
ηταν πολυ ομορφα πραγματικα
το 206 του Κωνσταντινου Χαλιβελακη πολυ ομορφο αλλα αυτο που μου κεντρισε εμενα την προσοχη ηταν το νεο RC και ιδιαιτερα η ζαντες του αααχχχ

Στα δικα μας τωρα, ωραια η βολτα στο Φλοισβο, Μανθο ξερεις τι 8α κανεις με τις φωτο Wink και Χρυσα αμα ξαναβγουμε παρεα μην φοβασαι να πιεις εχεις εφεδρικο οδηγο Wink Wink
mikerrgp - Πεμ 19 Νοέ 2009, 13:05:46
Θέμα δημοσίευσης:
angelos έγραψε:
Ευχαριστούμε πολύ το PS Club που μας τίμησε με την παρουσία του στην χθεσινή εκδήλωση... Ήταν και μια ευκαιρία να γνωριστούμε και απο κοντά με τους περισσότερους..

Οπότε όπως είπαμε και χθες.. Ραντεβού στο Παλάδιο!!!!

Άγγελος Γκάλλο

κ εμεις ευχαριστουμε για την προσκληση 8α χαρουμε πολυ να σας δουμε κ στην λεσχη
Ghost Dog - Παρ 20 Νοέ 2009, 11:24:46
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
angelos έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing
ακόμα καλήτερα...

Ρε Αγγελε μην βαζεις ιδεες, μια χαρα ειναι το "ρημαδι" σε κοκκινο! Devil Laughing Laughing Laughing
Ωραια περασαμε, ειχε και αρκετο κοσμο..... Very happy
Τα λεμε στο Παλλαδιο.... Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες