PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 206 απο τα πιο περιεργα!!

corove - Παρ 06 Νοέ 2009, 02:33:26
Θέμα δημοσίευσης: 206 απο τα πιο περιεργα!!
Εχθές το βραδυ μετα απο οδηγηση ενος 15λεπτου και κατα την διάρκεια παρκαρισματος ακουστηκε ενα κλακ στον κινητηρα.Αποτελεσμα αυτου να γεμισει καπνα ολο το αμαξι μεσα και εξω...Εσβησα τον κινητηρα και κατεβηκα να δω τι συμβαινει.Προς εκπληξη μου κατω απο το αμαξι εσταζαν σταγονες που δεν γνωριζω αμα ειναι λαδι η κατι αλλο οι οποιες ειχανε παρει φωτια σχηματιζοντας μια εστια κατω απο την μηχανη στην ασφαλτο.Σταματησα την κυκλοφορια ζητωντας εναν πυροσβεστηρα σε καθε αμαξι που περνουσε αλλα ολοι γνεφανε αδιαφορα.Τελικα βρηκα εναν αστυνομικο (να ναι καλα ο ανθρωπος!!!!!!) που καλεσε την πυροσβεστικη και σταματησε τρια λεωφορεια για να καταφερει να βρει πυροσβεστηρα.Ανοιξα το καπω εβγαλα τον πολο της μπαταριας και εκεινος εσβησε την φωτια που ειχε παρει καθως σε 5 λεπτα εφτασε και η πυροσβεστικη η οποια εριξε προληπτικα επιπλεον υγρο.Ο ιμαντας του δυναμο ειχε κοπει και μου ειπε η πυροσβεστικη οτι βλεπουνε γυμνα καλωδια να ειναι κοντα στον ιμαντα.Επισης μου ειπανε οτι την γλιτωσα παρατριχα απο εκρηξη.Δεν γνωριζω αμα αυτο ειναι αληθεια η αμα στεκει αλλα κανω ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΡΗΜΑΔΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!!!!Μετα απο αυτο θα αγορασω και εγω σιγουρα.....Δεν γνωριζω τι αλλη ζημια εχει το αμαξι και ποσο ειναι το κοστος αλλα θα σας ενημερωσω...[Peugeοt 206,1100cc,μοντ2000,σερβις απο τον προηγουμενο μηνα]
geo106xs - Παρ 06 Νοέ 2009, 03:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
Το παραλιγο εκρηξη ειναι λιγο φλου κουβεντα,αφου αν δεν ηταν κοντα σωληνακια καυσιμου δεν εγκυμονει μεγαλος κινδυνος οπως και να 'χει ομως φτηνα τη γλυτωσες πιστευω,αν σκεφτεις οτι το μηχνοστασιο ειναι γεματο ευλεκτα υλικα οπως ηχομονωσεις κ.α.Πιστευω να μην ειναι κατι σοβαρο και να σου βγει φθηνα Confused Τσιμπα και ενα πυροσβεστηρα να 'σαι κομπλε Wink Καθηγητης μου ειχε χασει το ενος χρονου οπελ αστρα του επειδη δεν ειχε πυροσβεστηρα!
alekoukos106 - Παρ 06 Νοέ 2009, 10:56:35
Θέμα δημοσίευσης:
Oι πυροσβεστες μαλλον βλεπουν πολλες αμερικανικες ταινιες... Razz οσο για τον πυροσβεστηρα,κακως δεν ειχες!!!ειναι υποχρεωτικο!οπως και να εχει ομως προτιμησε να παρεις εναν απο μαγαζι για πυροσβεστηρες και οχι απο σουπερ μαρκετ!!! Wink
xrisa-xs - Παρ 06 Νοέ 2009, 11:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
+ 1 @ alekoukos106

Τρίγωνο, φαρμακείο, πυροσβεστήρας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!!

Περαστικά!
Πολύ λυπηρό το γεγονός πως κανείς δεν σταμάτησε για να βοηθήσει. Όλα τα χρόνια που οδηγώ μια φορά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τρίγωνο και φαρμακείο σε ατύχημα που έγινε μπροστά μου.
corove - Τρι 10 Νοέ 2009, 21:04:52
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν σημερα πήρα το αμάξι.Η επισκευή ήταν αλλαγή των καλωδιων που ειχανε καει, ιμαντας δυναμο που ειχε σπασει και επισκευή του υπαρχοντος σωληνακι υδραυλικου σε ειδικη πρεσσα.Συνολικο κοστος 150Ε. μου ειπε οτι δεν αλλαξε το σωληνακι γιατι κοστιζε 280Ε. Ρωτησα αν εχει προβλημα ετσι και μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα αλλα να το προσεχω να μην χασει απο πουθενα γιατι μπορει να ξανασυμβει το ιδιο. η ερωτηση μου ειναι να το αλλαξω η οχι??ποτε αυτο το σωληνακι πιεζεται??
Road_Runner - Τρι 10 Νοέ 2009, 21:09:37
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως το σωληνακι του υδραυλικου απλα ειχε λιωσει και οχι σπασει-χαλασει??
Λιωνει πολυ συχνα απο την θερμοκρασια της πολλαπλης εξαγωγης
IAKOVOS - Τρι 10 Νοέ 2009, 23:31:47
Θέμα δημοσίευσης:
corove έγραψε:
Λοιπόν σημερα πήρα το αμάξι.Η επισκευή ήταν αλλαγή των καλωδιων που ειχανε καει, ιμαντας δυναμο που ειχε σπασει και επισκευή του υπαρχοντος σωληνακι υδραυλικου σε ειδικη πρεσσα.Συνολικο κοστος 150Ε. μου ειπε οτι δεν αλλαξε το σωληνακι γιατι κοστιζε 280Ε. Ρωτησα αν εχει προβλημα ετσι και μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα αλλα να το προσεχω να μην χασει απο πουθενα γιατι μπορει να ξανασυμβει το ιδιο. η ερωτηση μου ειναι να το αλλαξω η οχι??ποτε αυτο το σωληνακι πιεζεται??

αλλαξετο να εχεισ το κεφαλι σου ησυχο
geo106xs - Τετ 11 Νοέ 2009, 01:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
Κομπλε σου βγηκε το κοστος! Ρε οποτε ανεβεις στη σχολη χτυπα τηλεφωνο να τα πουμε και απο κοντα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες