PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Roll-Cage

YiannisK - Δευ 30 Ιούν 2003, 23:17:22
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Roll-Cage
να σας εκμυστηρευτω μια κρυφη μου επιθυμια? να βαλω roll-cage μαγκες!ασφαλεια και αγωνιστικο στυλ μαζι. Αλλα απο την αλλη κανεις το αυτοκινητο διθεσιο και τερμα οι βολτες με τα φιλαρακια!αφηστε το κοστος για μπακετ καθισματα, ζωνες κλπ. Εχει κανεις αλλος την ιδια κρυφη επιθυμια???????
NICK THE GREEK - Δευ 30 Ιούν 2003, 23:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
:evil:ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΤΟΟ MUCH ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΨΗΝΟΜΑΙ ΓΙΑ 2 ΜΠΑΚΕΤ ΜΟΜΟ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ 4 ΣΗΜΕΙΩΝ!!!
YiannisK - Τετ 02 Ιούλ 2003, 00:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι σιγουρα αλλη η αισθηση μεσα σε μπακετ καθισμα! νιωθεις οτι γινεσαι ενα με το αυτοκινητο. Ειχα μπει καποτε σε ενα renault clio σε μια εκθεση, αγωνιστικο, sparco καθισματα μπακετ και ζωνες, σιδεριες πανω -κατω και δεν συμμαζευεται! ειδαν και επαθαν οι καημενες οι κοπελες που παρουσιαζαν τα αυτοκινητα να με ξεκολλησουν απο κει! Οι ραλλιαρηδες του κλαμπ μπορουν να μας δωσουν μια ιδεα του πως ειναι να οδηγεις σε roll-cage και μπακετ καθισματα
Petros - Τετ 02 Ιούλ 2003, 08:57:32
Θέμα δημοσίευσης:
Να ξέρετε πάντως ότι το roll cage "απαιτεί" κράνος, αφού το κοπάνημα του κεφαλιού (ιδιαίτερα των ψηλών οδηγών που κάθονται σε όρθια στάση) στην πλευρική μπάρα είναι συνηθισμένη κατάσταση (εκτός κι αν μιλάμε για μπάκετ καθαρά αγωνιστικό - δηλαδή πισινός στο πάτωμα).
Επιπλέον να ξέρετε ότι οι περισσότερες γυναίκες αντιπαθούν φανατικά τα μπάκετ! Rolling eyes
zzzleepy - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
Άσε που τα μπάκετ και οι σιδεριές δε βολεύουν για άλλες χρήσεις Wink

Εδώ με τα δικά μου που είναι ημι-μπάκετ κι έχω πρόβλημα...
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια το bucket είναι τρεεεεεεεεελααααααααααα. όσο το είχα (και με ζωνες 4 σημειων) αισθανόμουν vatanen.... ααααχ και δεν είχα αλλάξει ακόμη λάστιχα....

βαλτα! βαλτα! και μετα περιμενουμε βολτα Wink

ΥΓ: το κρανος δεν είναι απαραιτητο Cool
Petros - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
παιδια το bucket είναι τρεεεεεεεεελααααααααααα. όσο το είχα (και με ζωνες 4 σημειων) αισθανόμουν vatanen.... ααααχ και δεν είχα αλλάξει ακόμη λάστιχα....

Άσε και το άλλο...
Να σε δει λέει ο μπάτσος -ακόμη και παρκαρισμένο που λέει ο λόγος- με φουλ-μπάκετ, μπάρες και ζώνες 4 σημείων και να έχει ορεξούλες. Άντε εσύ να τον πείσεις ότι δεν έτρεχες! Laughing Laughing Laughing

Τον ακούω στ΄ αυτιά μου...
"Τι'ν'τούτα; Τι τα θες αυτά, αν δεν τρέχεις; Κάνουμε και κόντρες εεεεεε;"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
zzzleepy - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
Κι από κόστος τι παίζει ρε παιδιά; Ξέρω ότι τα μπάκετ θέλουν κανά 600άρι ευρώπουλα το λιγότερο...
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:24:38
Θέμα δημοσίευσης:
Petros έγραψε:
alemao έγραψε:

Άσε και το άλλο...
Να σε δει λέει ο μπάτσος -ακόμη και παρκαρισμένο που λέει ο λόγος- με φουλ-μπάκετ, μπάρες και ζώνες 4 σημείων και να έχει ορεξούλες. Άντε εσύ να τον πείσεις ότι δεν έτρεχες! Laughing Laughing Laughing

Τον ακούω στ΄ αυτιά μου...
"Τι'ν'τούτα; Τι τα θες αυτά, αν δεν τρέχεις; Κάνουμε και κόντρες εεεεεε;"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

με είχαν σταματησει στην γέφυρα της Χαλκίδας (στανταρ μπλόκο) και μολις με είδε δεμένο στο bucket, αυτοκόλλητα απ'έξω...μου λέει: τρέχεις σε αγώνες; έλενξε άδεια-δίπλωμα και έφυγα. μάλιστα εκείνες τις μέρες ήταν η ανάβαση Ριτσώνας Very happy
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
το πιο φτηνο bucket ξεκινάει 100.000 μαζί με βάση. άλλα 20.000 οι ζώνες και γύρω στα 200.000 ένα καλό cage. βάλε και ένα σύστημα πυρόσβεσης και είσαι έτοιμος Wink
zzzleepy - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:33:49
Θέμα δημοσίευσης:
Τα roll-cage βγαίνουν και σε διάφορα χρώματα;
ΝΙΚΟΣ - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:40:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχην για να καταλαβετε πως ειναι να εισαι σε πολεμικο χωρο διαβαστε προσεκτηκα εδω http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1227&start=0

Καλο ειναι για ασφαλεια πανω απ ολα το CAGE.Βεβαια απαιτει προηποθεσεις οπως ΚΑΛΑ καθησματα και πανω απ ολα ζωνες αγωνιστηκες που θα πρεπει να εισαι ΠΑΝΤΑ δεμενος ακομα και αν πας για τσιγαρα.Αυτο το λεω γιατι ΑΝ γινει εστω και μια στραβη με λιγα χιλιομετρα θα σκοτωθεις μεσα στο ιδιο το κλουβι.

Απο την στιγμη που θα παρθει μια τετοια αποφαση θα πρεπει να μην γινουν τσιγκουνιες και να μπει ΚΑΛΟ CAGE προδιαγραφων και οσο το δυνατον περισοτερων σημειων.

Η αληθεια ειναι πως για καθε μερα δεν ειναι πρακτικο το μπες βγες αλλα ειναι καθαρα στο θεμα του καθενος αν τον πειραζει ή οχι.Εμενα πχ δεν με ενωχλει καθολου.Βεβαια ξεχαστε πισω καθισματα κτλ.Οσο αναφορα για το ασθενες φυλο το μονο που εχω να πω ειναι πως μολις το εβαλα μετα απο λιγο καιρο χωρισα.Βεβαια δεν δινω σημασια για το πως το περνει η καθεμια γυναικα γιατι ειναι καθαρα προσωπικο το θεμα του αυτοκινητου για μενα οπως το ξυριζμα στον αντρα.Αμα πιστευει οτι ειναι λογος σοβαρος αυτος ωρα της καλη.Βεβαια η επομενη γουσταρε με χιλια.

Οι τιμες παιζουν.Αν ομως η αποφαση παρθει τοτε καλο θα ειναι να μπουνε πανω ΄΄καλα΄΄ πραγματα.

Μην ξεχασετε πως για το 206 ο Ντινος φερνει το κλουβι της PEUGEOTSPORT οποτε ριξτε και εκει μια ματια Wink
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:42:06
Θέμα δημοσίευσης:
καποια είναι χρωμιο και το βαφεις ό,τι θες. άλλα είναι άσπρα, μαύρα, μπλε... αν θες υπάρχει και με βούλες και το φτιαχνει ο Ασλάνης Laughing
παντως η καθε εταιρια βγαζει ένα μονο χρωμα. έτσι ΝΙΚΟ, glf ;
ΝΙΚΟΣ - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:48:17
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
καποια είναι χρωμιο και το βαφεις ό,τι θες. άλλα είναι άσπρα, μαύρα, μπλε... αν θες υπάρχει και με βούλες και το φτιαχνει ο Ασλάνης Laughing
παντως η καθε εταιρια βγαζει ένα μονο χρωμα. έτσι ΝΙΚΟ, glf ;

Αρη ολα τα ROLLCAGE ειναι αβαφα.Για να καταλαβετε σαν ενα κοματι σιδερου ψιλοσκουριαζμενου.Τριβετε και βαφετε οτι χρωμα θελει ο καθενας.Απλα υπαρχουν CAGE που ειναι σε βιτρινες και τα εχουν βαμενα.Ετσι και αλλιως δεν θα τα βαζανε ετσι στην βιτρινα Wink

Προσοχη.Ζητηστε την ομολογκασιον του κλουβιου με την αγορα του και ας μην τρεξετε ποτε Exclamation Exclamation Exclamation
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
α, ΟΚ, γι'αυτο ρωτησα την γνωμη σου γιατι εισαι ο ειδικος Very happy

αυτο θελει πρωτα ασταρωμα κλπ, η κατευθειαν σπρει;
zzzleepy - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:53:23
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά δεν πρόκειται να βάλω roll-cage στο αμάξι αλλά είμαι λιγάκι περίεργος, τι να κάνω Smile

Πάντως από θέμα ασφάλειας δε νομίζω ότι συγκρίνεται με τίποτα; Επηρρεάζει το roll-cage και το "δέσιμο" του αυτοκινήτου;
ΝΙΚΟΣ - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:56:13
Θέμα δημοσίευσης:
Τριψημο καλο και μετα με πιστολι σαν να βαφεις αμαξι Wink
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
ασφαλως και δενει καλυτερα το αμαξι, ειδικα αν εχεις cage που ειναι ραμμένο στους θόλους του αμαξιού, όχι μόνο στην καμπίνα επιβατών. δεν προκειται ποτε να παρει σασι αν εχεις cage. o Νταμπίζας που τρακαρε πριν 2 εβδομαδες με το tvr στην παραλιακη...ειχε roll cage μεσα (στανταρ στο tvr) και εμεινε ανεπαφο. ασχετα με το ότι επιασε φωτια και δεν εμεινε τιποτα Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικα και το δενει.Αρη και βιδωτο να ειναι παλι το δενει και αρκετα μαλιστα.Προσοχη στους ΄΄πυργους΄΄τους μπροστηνους που παταει το CAGE.Θα πρεπει να τοποθετηθουν βασει ομολογκασιον.Μην με ρωτησετε τι εννοω.Θα βγαλουμε μια φοτο με τον Γκαλφα και θα το αναλησουμε μετα λεπτομερως.

Καλο θα ειναι να παρετε βιδωτο και οχι κολλητο γιατι στα κολλητα πρεπει να τρυπησεις νταμπλο ενω στα αλλα οχι.Ριξτε μια ματια στις φοτο του 106 μου που ειναι στο GALLERY και θα δειτε για τι δουλεια μιλαμε Wink
YiannisK - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 00:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
ελα ρε Νικο σιουρδε, σε εχω δει μερικες φορες στην Κοζανη με το rallye αλλα δεν προλαβα να σε σταματησω να δω απο κοντα το κλουβι. Ελπιζω να σε πετυχω καποια στιγμη!και γ@@ω τα αμαξακια εχεις φτιαξει φιλαρακι!
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 08:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
Οπααα...........Και εσυ απο Κοζανη Question Question Question Μεσα κεντρο Question Question Κανε μου σημα και σταματησα Wink Wink
Lef205 - Τετ 06 Ιούλ 2005, 17:07:48
Θέμα δημοσίευσης: Rollcage στο 206
ξεκινησε ο Σταυρος με την αφαιρεση των καθισματων και ειπα να συνεχισω.

Τι κανουμε για να γεμισουμε τον αδειο χωρο που αφησαν πισω τους τα καθισματα?Τι κανουμε σαν μοτοσπορταδες για να μην φαινονται τα αυτοκινητα μας οσαν αγροτικα χωρις πισω καθισματα?Μα φυσικα βαζουμε ενα ρολ-κειτζ! Laughing
Υπαρχουν δυο ειδων ρολ κειτζ.
Τα βιδωτα.Τρυπησαμε βιδωσαμε τελειωσαμε.
Τα κολλητα.Κολλαμε και δεν ξεκολλανε.
Τα ρολ-κειτζ διαφερουν ως προς τον τροπο στηριξης τους στο αμαξωμα.
Αυτα που πιανουν στους πισω θολους και αυτα που πιανουν στη "γεφυρα".
Γνωστες εταιρειες που φτιαχνουν αυτα τα προιοντα ειναι η sparco,omp κλπ.
Στην Ελλαδα γνωστος κατασκευαστης ρολ-κειτζ ειναι ο χερμπυ.
STELIOS - Τετ 06 Ιούλ 2005, 17:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
Moνο να διευκρινισουμε:
Αλλο το Roll Bar και αλλο το Roll Cage

To Roll Bar ειναι αυτο που εχουν συνηθος τα cabrio ειτε σαν μια ενιαια μπαρα ειτε σαν δυο ξεχωριστες για να προστατευουν τους επιβατες σε περιπτωση ανατροπης.

Το Roll Cage ειναι κλοβος που πιανει ολη την καμπηνα επιβατων (σε κλειστο αμαξι) και προσταρτευει απο καθε ειδους συγκρουση, οχι μονο απο ανατροπη. Επεισης δενει το αμαξι προσφεροντας ακαμψια και αντοχη (ειδικα στα χωματινα ραλλυ που το σασι καταπονειται).
Lef205 - Τετ 06 Ιούλ 2005, 17:57:14
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Το Roll Cage ειναι κλοβος που πιανει ολη την καμπηνα επιβατων (σε κλειστο αμαξι) και προσταρτευει απο καθε ειδους συγκρουση, οχι μονο απο ανατροπη. Επεισης δενει το αμαξι προσφεροντας ακαμψια και αντοχη (ειδικα στα χωματινα ραλλυ που το σασι καταπονειται).

Στο CC μπαινει ρολλ κειτζ με το μειονεκτημα του οτι η οροφη παραμενει κλειστη.Το ρολλ κειτζ προσφερει ακαμψια και στην ασφαλτο και φυσικα ασφαλεια στον οδηγο.
Baphomet - Τετ 06 Ιούλ 2005, 22:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
***Edited by Baphomet
Μεταφέρθηκαν εδώ τα Posts από το topic "Roll Cage στο 206" που άνοιξε ο Lef205
Η συζήτηση να συνεχιστεί εδώ παρακαλω... Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες