PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 206 cc S.O.S

gabi_haros - Πεμ 29 Οκτ 2009, 11:44:55
Θέμα δημοσίευσης: 206 cc S.O.S
Σας παρακαλώ για την βοήθεια σας,
Ανοίγωντας την οροφή, του αμαξιού μου βρήκε ένα κλαδί το πορτ παγκάζ και πρέπει να ζορίστηκε...
Αποτέλεσμα αυτής της μακακίας μου είναι από τη μία μεριά να ασφαλίζει το πάνω μέρος του πορτ παγκάζ ενώ από την άλλη όχι... Λογικά πρέπει να αρπαξε ο ένας μεντεσές...
Ο μηχανισμός δείχνει να δουλεύει κανονικά...
Που να το πάω για το δουν? Έχει κανένας συνφορουμιστής πάθει τίποτα παρόμοιο???
Μόνο εξουσιοδοτημένα έχουν γνώση για την επιδιόρθωση της οροφή μας?
Είναι ακριβά τα ανταλακτικά αυτής?
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Οποιος ξέρει τον θερμοπαρακαλώ να μου πει την άποψη του... Rolling eyes Rolling eyes
vamvakoolas - Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:15:55
Θέμα δημοσίευσης:
Για 206cc επειδη δε ξερω πολλα δε μπορω να σε βοηθησω για να λυσεις προβλημα. Αν ομως εχει σπασει κατι ή δε μπορεις μονος σου τοτε μια βολτα στη λαιον/κεντρικα για να το διορθωσουν.

Αν πας σε συνοικιακο ή θα σε κοιταζουν σαν αστροναυτη ή θα κανουν καμια @##ια
Αν πας σε τοπικο αντιπροσωπο παιζει να πειραματιστει (με τη τσεπη σου κυριως) μεχρι να το φτιαξει. Και στις 2 περιπτωσεις παιζει να βρεις λυση αν τυχεις σε μαστορα που να του εχει ξανατυχει ή να ασχοληθει (ψιλοσπανιο).
Sinanai - Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:22:23
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πιστεύω, πάντως, ότι ένας καλός φαναρτζής δεν θα έχει - σωστή - γνώμη περί του θέματος. Πήγες στον δικό μας, Γκάμπι; Rolling eyes
gabi_haros - Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:47:24
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Δεν πιστεύω, πάντως, ότι ένας καλός φαναρτζής δεν θα έχει - σωστή - γνώμη περί του θέματος. Πήγες στον δικό μας, Γκάμπι; Rolling eyes

Tο σφράγγισα όσο καλύτερα μπορούσα (γιατί έχει πετσικάρει από τη μία) με την βοήθεια του Μήτσου ανοιγοκλείνοντας την οροφή χειροκίνητα και περίμενα να το θέσω ως ερώτημα εδώ μπας και έχει κανείς παρόμοια εμπειρία... Rolling eyes Μάλλον για εξουσιοδοτημένο με βλέπω πάντως...
gabi_haros - Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
Για 206cc επειδη δε ξερω πολλα δε μπορω να σε βοηθησω για να λυσεις προβλημα. Αν ομως εχει σπασει κατι ή δε μπορεις μονος σου τοτε μια βολτα στη λαιον/κεντρικα για να το διορθωσουν.

Αν πας σε συνοικιακο ή θα σε κοιταζουν σαν αστροναυτη ή θα κανουν καμια @##ια
Αν πας σε τοπικο αντιπροσωπο παιζει να πειραματιστει (με τη τσεπη σου κυριως) μεχρι να το φτιαξει. Και στις 2 περιπτωσεις παιζει να βρεις λυση αν τυχεις σε μαστορα που να του εχει ξανατυχει ή να ασχοληθει (ψιλοσπανιο).

Ξέρουμε που είναι τα κεντρικά? Έχουμε μήπως κάποιον συνφορουμίτη που να εργάζεται σε κάποιο εξουσιοδοτημένο??? Θα το πάω μάλλον από δευτέρα και σκέφτομαι να κάτσω από πάνω τους να δω τι έχει συμβεί... Τρέμω για το τι θα ακούσω... Sad
gabi_haros - Πεμ 29 Οκτ 2009, 14:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μίλησα με κάποιον από την αντιπροσωπεία και μου είπε πως αν έχει στραβώσει ο σκελετός πάει 3.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω θεέ μου... Δεν έχουμε κάποιον γνωστό σε εξουσιοδοτημένο??
vamvakoolas - Παρ 30 Οκτ 2009, 11:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
1)ΑΠΟΣΑ εχω δει, οταν εχει προβλημα η οροφη προσεχουμε και μονο αν ξερουμε τι κανουμε ασχολουμαστε (ειδα ατομο ξερολα που σε 307 για μια τσιμουχα @#$μησε την οροφη!)
2)Η τιμη που σου εδωσε ειναι για ολη την οροφη κομπλε (ηλεκτρομηχανισμος και τζαμια σκελετος) μη τρελενεσαι ακομα δεν την ειδε σου εβγαλε και κουστουμι.

Οπως εγραψα πηγαινε κεντρικα και κατσε εκει μιλα με το μαστορι και κρινε
Giannis307 - Παρ 30 Οκτ 2009, 11:47:36
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικα καμια ψιλοχαζομαρα θα ειναι...μην ανησυχεις...
Dimitris_thess - Πεμ 05 Νοέ 2009, 22:55:22
Θέμα δημοσίευσης:
ρε φιλε τι εκανες τελικα..
kostaskamp7 - Τρι 26 Ιαν 2010, 15:51:27
Θέμα δημοσίευσης:
gabi_haros έγραψε:
Μίλησα με κάποιον από την αντιπροσωπεία και μου είπε πως αν έχει στραβώσει ο σκελετός πάει 3.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω θεέ μου... Δεν έχουμε κάποιον γνωστό σε εξουσιοδοτημένο??

φιλε μου καλησπερα εγω ειχα προβλημα με τοην οροφη ειχε σπασει το αριστερο συρματοσκινο.. αν σου εχει μπλοκαρει ο μηχανισμοσ αποσυνδεσαι τη μπαταρια για 5 λεπτα και θα ξεμπλοκαρει αμεσοσ . οσο για το θεμα παραπανω δε νομιζω να εχει πιτσικαρει η οροφη απλα πρεπει να ρυθμησεισ τα πλαγια συρματοσκινα ωστε την ωρα που ασφαλιζει η οροφη να κουμπωνουν στη σωστη θεση.
giannhs13 - Σαβ 18 Δεκ 2010, 20:17:23
Θέμα δημοσίευσης: hi
πιθανοτατα να θελει ευθυγραμμιση.μην τρελενεσαι
paranoia - Τετ 29 Δεκ 2010, 05:27:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αλήθεια ξέρουμε κάνα συνεργείο στην Αθήνα εκτός κεντρικής αντιπροσωπείας να κάνει ευθυγράμμιση οροφής και επίσης το κόστος;
action_peugeot - Τετ 29 Δεκ 2010, 23:43:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορώ αν θες να ρίξουμε μια ματιά να δούμε τη θέλει και αν αποφασίσεις το φτιάχνουμε
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες