volvos έγραψε: |
σορυ δε το προσδιορισα. μιλαω για ατακες κατα κυριο λογο απο το φορουμ... ![]() |
kane έγραψε: |
...
Σε περιπτωση που ακουμπησεις καπου? οι λαμαριναδες θα τριβουν το αιδοιο της γυναικας τους και θα καυλωνεις εσυ.. |
m@kis έγραψε: |
Τα πάντα όλα.. ![]() |
περιμενοντας το εταιρικο της γυναικας... |
SnakeMJK έγραψε: |
αυτή με τα μπουγατσό-ντέξιον ήταν καλή ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Eχει φτιαξει ο Θειος μου στην Αποθηκη του ραφακια απο ντεξιον και τα εχει στιβαξει ετσι ορθια, αυτο σκεφτομαι να κανω κ εγω. |
χμμ τι ειναι αυτο ακριβως λευτερη? (το ντεξιον δεν επιασα).
|
iceage έγραψε: |
Θα μας τρελάνεις ρε φίλε εσύ.
http://www.viospe.gr/images/dexion/lrg/003.jpg |
σιδερενια ραφια με τυρι τα λενε .... |
Πάνος έγραψε: |
Αυτη η ονομασια ειναι συνηθεστερη στα χωρια με πιο εξειδικευμενη διαλεκτο.
Στην κεντρικη Σαλλονικη ειναι πιο γνωστα και ως "μπουγατσα με ραφια". |
11 με ολα τα πραματα και ολα τα λαστιχα σεμι ζαντες γενικα 3 σελ. προικα...
οσοι ξερουν καταλαβαινουν αν το δωσω ετσι θα το δωσω απο σερβις ετοιμοπολεμο να βγει και να κανει 11 ξερο μεγαρα μονο το σερβις με ανταλλακτικα θα παει κανα χιλιαρικο |
SnakeMJK έγραψε: | ||
απ τα τελευταία πρόσφατα ανέκδοτα...
|
red_monster έγραψε: |
Επιασέ το θέμα της αναξιοποστίας ιδιοκτήτης πεζό... ![]() ![]() Ποιο στρίψιμο ? Με το esp που δουλεύει χειρότερα από κάθε ηλεκτρονικό βοήθημα σε οποιοδήποτε αλλό (σπορ??? ![]() Η ιταλίδα φοράει από τη μάνα της ηλεκτρονικό μπλοκέ και 4πίστονες brembo ...Κρατάει μούτρα και ανοίγει κώλο Ποιο σασμάν ??? Το απαρχαιομένο 5αρη που για να βάλεις καρφωτή 3τη πρέπει να ξυρίσεις πρώτα τον τροχό?? Ο ανταγωνισμός φοράει 6αρη χρόνια τώρα |
Παράθεση: |
...
Σε περιπτωση που ακουμπησεις καπου? οι λαμαριναδες θα τριβουν το αιδοιο της γυναικας τους και θα καυλωνεις εσυ.. |
Road_Runner έγραψε: |
τωρα δλδ θες φωτο απο τον κυριο Φλοκη, με τα ναυτιλιακα, στην Ποσειδωνος....
Γιατι εσενα ειναι φανταστικος ηρωας, εμενα ειναι πραγματικος... Ε, παρε να 'χεις... |
δεν ειναι του 09 ![]() |
Steve έγραψε: |
Έγινε και μια έκθεση τέχνης...
![]() |
μη με κανετε να ανατρεξω στα χιλιαδες ποστ μας....
Θα γελασει και η απολεπισμένη γοργόνα... ![]() |
salex έγραψε: | ||
Το ανησυχητικό είναι ότι εσύ απέγινες από τότε που παντρεύτηκες! Ο άλλος είναι από φυσικού του έτσι... Νατουραλιζέ τυρί μαζί με την πέτσα. |
Lef205 έγραψε: |
Αχ αυτοι οι αγωνες . . .
Λενε για διαφορες εξαρτησεις στη ζωη του αντρα (τσιγαρο ποτο ναρκωτικα γυναικες) δεν πιστευω τελικα οτι υπαρχει μεγαλυτερη εξαρτηση αν εχεις οδηγησει 4τροχο φορωντας κρανος, παιζει κ να μην απεξαρτηθεις ποτε. |
Road_Runner έγραψε: |
Την ειχα και υπογραφη... |
MEMsound έγραψε: |
υ.γ. OI "ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΡΕΙΑ" ΚΑΝΟΝΗΣΤΕ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!! ελεος!!! |
Steve έγραψε: | ||
|
bagosgt έγραψε: |
δλδ οι πατεραδες μας που ειχαν τα αυτοκινητα για πανω απο 10-15 χρονια,πιστευεται οτι ηξεραν απο στρωσιμο?η αυτοι που ειχαν παρει τα πρωτα αουντι 1.8Τ(οι μπαρμπαδες) ηξεραν οτι μετα απο ταξιδι επρεπε να κατσουν τα λαδια στην τουρμπινα?η ηξερες ο θειος ο μητσος οτι δε πρεπει να τουρμπιζει κρυο το αμαξι κ επειδη,για να φυγει απο το σπιτι του ειχε μια τεραστια ανηφορα,δεν ειχε προλαβει να ζεσταθει καν το αμαξι,ανεβαινε με τοσο λιγο πατημενο το γκαζι,ετσι ωστε να μη σηκωσει πιεση η τουρμπινα?? ![]() ![]() οκ ειπαμε προσοχη,αλλα μην γινομαστε κ υπερβολικοι.το αλλο που εχω ακουσει,ειναι οτι αλλαζω πατακια καθε χειμωνα,γιατι δε καθαριζουν τελεια κ εχει μικροβια... ![]() ![]() ![]() παντως το δικο μου αμαξι,κ με 36000κμ δε καιει λαδι ![]() ειμαι ο bagosgt κ μολις τελειωσα ![]() ![]() ![]() ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
εμενα μου φανηκαν τελειωμενοι κομμουνιστες που τους εχει φαει η μαλ***α,πατερα και γιο(κοιταξτε το γιο που πιανει τη μπαρα λες και φταει αυτη που δεν πηδαει)....ετσι αποφασισαν να κατεβουν Αθηνα να πανε στη Φυλης να ριξουν ενα πηδημα της εργατικης ταξης και φυσικα οσο πιο φθηνα τοσο πιο καλα...και ειπαν με την ευκαιρια να το τραβηξουν βιντεο να το δειχνουν στους συντροφους κομμουνιστες και να λενε ''ουτε ο Τσε δεν θα ειχε τα αρχ**ια να το κανει"... |