vini έγραψε: |
Παίρνω αφορμή από μια σειρά προβλημάτων που έχουν τα "πολύ καλά" Γερμανικά GOLF με τα ηλεκτρικά παράθυρα....δύο φιλαράκια μου έχουν το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο παράθυρο.....μέχρι που τους άφησαν χρόνους....κόστος επισκευής πάνω από 100.000δρχ....και ως εκ'θαύματος και οι δύο περιπτώσεις έγιναν μετά το χρόνο εγγύησης....Eνώ έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις από γνωστούς.... |
christhehealer έγραψε: |
Δεν ανοίγω ποτέ τα παράθυρα γιατί κόβουν χιλιόμετρα 8O 8O 8O
|
Miltellas έγραψε: | ||
Άκουσα ότι του Pezomania το 206 με ανοιχτά παράθυρα επιταχύνει κιόλας. 8O 8O Ο εισερχόμενος αέρας, λέει, δημιουργεί στροβιλισμό του στροφομέτρου που εκτοξεύεται αμέσως στον κόφτη και το 206 του επιταχύνει ασύστολα. ![]() |
pezomania έγραψε: |
Δέν σας καταλαβαίνω, το δικό μου στροφόμετρο είναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ, βλέπετε απο το Concord εκτός τον κινητήρα, του πήρα και μερικά extra καλούδια ![]() ![]() |
Predator έγραψε: |
Στο GOLF ενός γνωστού μου ενω είχε κλειστά τα παράθυρα του έπεσαν κ τα δύο(ναι ναι κ τα δύο) μέσα στη πόρτα κ έγιναν χίλια κομμάτια!!!Αυτό δε συνέβει μία φορά αλλά δις!! ![]() Ευτυχώς όμως κ τις δύο φορές ηταν στην εγγύηση!!! |
8O 8O 8O Αυτό το έχω ακούσει κι εγώ να συμβαίνει σε Golf! Ευτυχώς όμως που έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής, και τα παράθυρα έσπασαν μέσα στις πόρτες και δεν έφυγαν από μέσα και κάτω στο δρόμο. Πολύ ανθεκτικές οι πόρτες. 8O ![]() |
![]() ![]() ![]() Χα! Χα! Άπαιχτος! ![]() ![]() ![]() Και μου είχες δώσει την εντύπωση ότι δεν έχεις στροφόμετρο αλλά... φουρφούρι! ![]() Νόμιζες ότι ξέφυγες; ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Άκου φουρφούρι; τι είναι τούτο ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Φουρφούρι είναι το windmil σε σμύκρινση (μικρό ανεμηστηράκι). Tο έχουν στις αυλές στην B. Eλλάδα για διακόσμηση. Όταν φυσάει αέρας κάνει ένα σπαστικό φρρρρρρρρρρρρρρ. Eλπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις φίλε pezomania. Δυστηχώς δεν μπορώ να σου στείλω φωτογραφία να το δεις. ![]() ![]() |