Παράθεση: |
Α,και μην μου πεις οτι χρειαζεται ηλεκτρολογομ,αφου οι πλεξουδες και ολα αυτα ειναι ετοιμα. Confused |
Σχετικα με τα τριφυσα,4πεταλουοδ με μαμα εγκεφαλο ξεχνα το. |
και εμενα μου φαινεται περιεργο παρολα αυτα εχω ποστ ενος θεσσαλονικιου (μπορει ναναι και μελος του psclub δεν ξερω)
http://www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=104582&page=1 |
Pug_306 έγραψε: |
και εμενα μου φαινεται περιεργο παρολα αυτα εχω ποστ ενος θεσσαλονικιου που υποστηριζει οτι μετα απο λιγο επαιξε μια χαρα ο εγκεφαλος (μπορει ναναι και μελος του psclub δεν ξερω)
http://www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=104582&page=1 |
...
++ Οταν λες ακριβως rebuilt τι εννοεις, και για τι κοστος περιπου και ισως μιλαμε (τελειως εγκυκλοπαιδικα) ++ |
Το 167αρι ειναι το καλυτερο μοτερ που βγηκε τοτε απο πολλες αποψεις. Επισης τα αλογα και την ωμη δυναμη που προσφερει το συγκεκριμενο πολυ δυσκολα να τα ζουληξεις (+ οτι δεν αξιζει και απο κοπο και απο χρηματα) απο αλλο μοτερ.
Ειναι η καλυτερη επιλογη εφοσον θελω να κρατησω τ'αμαξι μου. Αλωστε δεν θεωρω οτι ειναι και "τοσα" πολλα χρηματα συγκριτικα ιδιως με το αποτελεσμα. Μεχρι τωρα εκανα μετατροπες και φασεις του "περιπου" διοτι η δεν εφταναν τα χρηματα η διοτι βιαζομουν κλπ κλπ.. Ετσι την ειχα πατησει και με το 1.8 που εβαλα, με εκαιγε να αλλαξω μοτερ καθοτι το προηγουμενο 1.4 τα'χε παιξει τελειως, πηγαινε δεν πηγαινε κυριολεκτικα. Ακουσα και 3ους (μεγιστο λαθος) και αντι να κανω λιγο οικονομια παραπανω και να βαλω κατευθειαν το 2λιτρο εμπλεξα με το 1.8 στο οποιο τοτε μου φυγαν συνολικα πανω απο 3.800 και προχειροβαλμενο μαλιστα (μεγααααλη ιστορια)....... Μια φορα θελω να κανω μια σωστη και "τελειωτικη" κινηση γνωριζοντας οτι εβαλα το καλυτερο μοτερ που μπορουσα να βαλω (χωρις τις υπερ-υπερ-υπερβολες V6 απο 406 κλπ) και οτι εγινε σωστα. Αυτο τιποτα αλλο. ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Η αληθεια ειναι οτι δεν αξιζει καν να ασχοληθεις με 2λιτρο οταν εχεις σαν επιλογη τον TU5... ![]() Ειναι τοσο εξελιξιμο μοτερ με τοσο μεγαλη προσφορα βελτιωτικων ανταλλακτικων ωστε με το ιδιο κοστολογιο περιπου εχεις παραπλησια δυναμη με σαφως καλυτερη κατανομη βαρους και φυσικα με αριστη μεταπωληση σε περιπτωση που αποφασισεις να το δωσεις. Επισης το 306 εχει τοσο χωρο που κανεις οτι θες εκει μεσα,απο 4πεταλουοδ,αλουμινενια εισαγωγη απο 206 kit car και παει λεγοντας... ![]() |
Υ.Γ. Την Spoox αστηνα,θα κλαψεις τα χρηματα σου. Exclamation
|
Απλα πανω απο ολα πρεπει να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου,ΕΣΥ ΤΙ ΖΗΤΑΣ! |
Pughell έγραψε: |
Οχι(ή τουλαχιστον δεν ειμαι ενημερος για κατι),απλα δεδομενου του κοστολογιου και αυτο με το οποιο καταληγεις στο τελος,ειναι απλα αθλιοι... ![]() Αμα σκοπευεις να κανεις κατι απο UK πλευρα,κατα την γνωμη μου παντα,ο Sandy και η παρεα του αξιζουν... ![]() |
Αμα σκοπευεις να κανεις κατι απο UK πλευρα,κατα την γνωμη μου παντα,ο Sandy και η παρεα του αξιζουν... Wink
|
Παιδια την αποψη σας, 2500 για βγαλσιμο παλιου μοτερ, αγορα και τοποθετηση 167αρι μοτερ(2002 xsara) + 5ταχυτο κιβωτιο, φτιαξιμο ολα τα ηλεκτρικα , αλλαγη λουριου εκκεντροφορων +γενικο serice (μονο εργασια) ειναι καλη τιμη πιστευω ετσι? (δεν υπολογιζοντε οποιαδηποτε ανταλλακτικα, δισκος πλατω, κανα μπαλακι-ψαλιδι, λουρια, λαδια, φιλτρα κλπ) |
Το μοτερ δεν εχει πια πλεξουδα εγκεφαλο(καποιος τα εκοψε και τα πηρε σπιτι του ...) |
Σαν τελικη λυση και εφοσον εισαι Αθηνα, θα σου ελεγα να πας στον Liolios Racing, η σε κανενα αντιστοιχο που ασχολουντε με εγκεφαλους(Ανδριανακης κλπ κλπ).Βεβαια εκει να ξερεις οτι θα πεσει μπαλτας. |
Τώρα τι πολλαπλασιαστή φοράς του 1,8 ή του 2,0? |