PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Τι μαθαίνει κανείς...

WilDuck - Σαβ 24 Οκτ 2009, 09:03:38
Θέμα δημοσίευσης: Τι μαθαίνει κανείς...
Λοιπόν.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Πάω χτες για 5x5 και στην παρέα είναι και ένα παιδί που συχνάζει Ρόδο τα καλοκαίρια. Τον ξέρω, μιλάμε που και που (όταν είναι εδώ), καλό παιδάκι.

1. Μένει Μενίδι.

---

Μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλου,
μου λέει ότι ο αδερφός του πήρε Σάξο 16άρι.

Καλά ρε, του λέω, δεν είχε 14άρι ??

Είχε, αλλά πήρε και αυτό.

Εγώ: Confused Rolling eyes Πόσο το πήρε?

900 Ε .

Εγώ: Shocked Confused Για πες, για πες...

Να μωρέ, κλεμμένο. Είναι 4-5 παρέες Ρωσσοπόντιων που κλέβουν.
Η άδεια έγραφε γυναικείο όνομα, ήταν εντελώς μαμά το αμάξι.
Πήγε με τα 2 αμάξια σε εξατμισά, κόψανε αριθμό πλαισίου, το κολλήσανε με αργκόν, ξύσανε, βάψανε και Voila !!!
Αλλάξανε και ζάντες, αυτοκολλητάκια κτλ...

Μόλις απέκτησες 16άρι Σάξο στο όνομά σου !!! Evil Evil Evil

Εννοείται ότι ξεφορτώνεσαι κακήν κακώς το 14άρι (κομμάτια), για να μην υποψιαστεί κανείς τίποτα...

Εντάξει, ήξερα ότι κλέβουν και υπάρχουν σπείρες αλλά πρώτη φορά άκουσα τα πράγματα από μέσα.
geo106xs - Σαβ 24 Οκτ 2009, 13:55:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Θεος φυλαξοι! Shocked Τι συμβαινει στον κοσμο...εκει που εχεις το προσεγμενο αμαξακι σου παρκαρισμενο να στο σηκωσουν και εκει που πιστευεις οτι εγινε καροτσα και οτι δε θα το ξαναβρεις αυτο να κυκλοφορει κανονικα με αλλη "περιβολη"...Τεσπα το θεμα ποιο ειναι,οτι τα κλεμμενα εχουν πανω τους αυτο που λενε "η καταρα του κλεμμενου",απο καποια παρομοια ιστορια που εχω ακουσει και ειχε γινει στο νησι μου ενα αυτοκινητο το οποιο ηταν αγορασμενο με παρομοιο τροπο σε ενα χαλαρο τρακο καταντησε τροπετο Shocked "Προληψεις"...! Θα μου πειτε. Cool
Giannis307 - Σαβ 24 Οκτ 2009, 15:24:09
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε αυτα γινονται χρονια τωρα....
Lef205 - Σαβ 24 Οκτ 2009, 16:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ο "μαγκας" τα πλαισια τα αλλαξε, αλλα τον αριθμος μοτερ που αντιστοιχει σε κλεμμενο αυτοκινητο ειναι ο ιδιος.
Για τα πλαισια καροτσας να ευχεται να μην πεσει στο ματι κανενος περιεργου στο ΚΤΕΟ και για τα πλαισια μοτερ μην πεσει στο ματι κανενος περιεργου σε μπλοκο γιατι ολο αυτο λεγεται κλεπταποδοχη.
venzinas - Σαβ 24 Οκτ 2009, 16:41:51
Θέμα δημοσίευσης:
NFX...............
Giannis307 - Σαβ 24 Οκτ 2009, 16:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
venzinas έγραψε:
NFX...............

Eννοωντας οτι στις αδεις επανω δεν γραφει κωδικο αλλα nfx ή kfw για τα 16 βαλβιδα και τα 8 βαλβιδα αντιστοιχα....
WilDuck - Σαβ 24 Οκτ 2009, 17:16:15
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Ο "μαγκας" τα πλαισια τα αλλαξε, αλλα τον αριθμος μοτερ που αντιστοιχει σε κλεμμενο αυτοκινητο ειναι ο ιδιος.
Για τα πλαισια καροτσας να ευχεται να μην πεσει στο ματι κανενος περιεργου στο ΚΤΕΟ και για τα πλαισια μοτερ μην πεσει στο ματι κανενος περιεργου σε μπλοκο γιατι ολο αυτο λεγεται κλεπταποδοχη.

Μαζί σου Λευτέρη.

Να τον πιάσουν και να τον χώσουν μέσα. Evil
venzinas - Σαβ 24 Οκτ 2009, 17:20:28
Θέμα δημοσίευσης:
WilDuck έγραψε:
Lef205 έγραψε:
για τα πλαισια καροτσας να ευχεται να μην πεσει στο ματι κανενος περιεργου στο ΚΤΕΟ .

Μαζί σου Λευτέρη.

Να τον πιάσουν και να τον χώσουν μέσα. Evil
και εγω μαζι σας αλλα με 50 ευρω ουτε καπω δεν ανοιγουν οι ιδικη...
Lef205 - Σαβ 24 Οκτ 2009, 18:16:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθο εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες και δυστυχως ειναι η αληθεια.
αυτο για τις αδειες, θα ορκιζομουν οτι στα δικα μου εγραφαν πανω κωδικο αλλα για να το λετε . . .
Γενικως παντως εχοντας αλλαξει πεντε 106 ποτε δεν ασχολουμουν με αγγελιες -ειδικα ανταλλακτικων- ηταν σε Μενιδι Αχαρνες κλπ.
Το 99% των περιστατικων που εχω ακουσει για κλεμμενα αυτοκινητα και ανταλλακτικα ηταν στις περιοχες αυτες.
teo106 16v 2001 - Σαβ 24 Οκτ 2009, 19:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
κατι τετοιοι τυποι θελουν "γα***ι και προστιμο"γιατι για σκεφτητε να ηταν του καθενος απο εμας
WilDuck - Σαβ 24 Οκτ 2009, 23:35:23
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
ποτε δεν ασχολουμουν με αγγελιες -ειδικα ανταλλακτικων- ηταν σε Μενιδι Αχαρνες κλπ.
Το 99% των περιστατικων που εχω ακουσει για κλεμμενα αυτοκινητα και ανταλλακτικα ηταν στις περιοχες αυτες.

Μαζί σου. Wink
vama51 - Κυρ 25 Οκτ 2009, 00:23:51
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου καλέ δεν θα πώ ότι μόνο ότι συμβαίνουν χρόοοονια αυτά αλλά και όταν μαθαίνεις κάτι παρόμοιο δεν πρέπει να το βγάζεις στην φόρα γιατί αυτά πάνε από στόμα σε στόμα,και αν (1 στις 10 πιθανότητες σου λέω όχι παραπάνω), μαθευτεί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος από το τίποτα.Και με άτομα του υποκόσμου δεν είναι να μπλέκεις...
WilDuck - Κυρ 25 Οκτ 2009, 00:43:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, το σκέφτηκα κι αυτό, γι'αυτό και δεν ανέφερα ονόματα.

Απλώς, νομίζω ότι είναι καλό να ενημερώνεται ο κόσμος για το τι παίζει εκεί. ΟΚ, μπορεί κάποιοι να γνωρίζουν τι γίνεται, αλλά είναι αλλιώς να ακούς φήμες κι αλλιώς να στα εξιστορούνται από μέσα.

Τέσπα. Άμα με βρείτε σε κανα χαντάκι, θα ξέρετε ποιόν να κυνηγήσετε.

Shocked
stamatis_vts - Δευ 26 Οκτ 2009, 10:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει ενα ρητο που λεει΅μην κανεις αυτα που δεν θελεις να σου κανουν΅...
αυτος που αγορασε με 900ε σαξο 16αρι, αν καποια στιγμη του το κλεψουν να μην φωναζει....
οπως αυτος χαιρεται αλλουνου αμαξι, ετσι καποια στιγμη καποιος θα χαιρεται το δικο του... ροδα ειναι και γυριζει... Evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες