PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Αμάξι για πέταμα!!!!!

johny - Παρ 23 Οκτ 2009, 19:38:59
Θέμα δημοσίευσης: Αμάξι για πέταμα!!!!!
Καλησπέρα σε όλους, έχω την εξής απόρια...

Έχω ένα peugeot 206 το οποίο το έχω τρακάρει κ η επισκευή του δεν συμφέρει.!!

Θέλω να παραδώσω πινακίδες και να πάω το αμάξι σε μάντρα για πέταμα!
Αλλά.....
Θέλω να κρατήσω όλα τα ανταλακτικά του για πούλημα!

Γίνεται αυτό??Και αν ναι ποια είναι η διαδικασία?
johny - Κυρ 25 Οκτ 2009, 16:12:48
Θέμα δημοσίευσης: 206
δεν ξερει κανεις???
bagosgt - Κυρ 25 Οκτ 2009, 16:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
κρατας αυτα που θες,παραδιδεις πινακιδες,κ το πας στα παλιοσιδερα Wink νομιζω οτι αυτοι που εχουν διαφορες μαντρες,υπαρχει περιπτωση να το παρουν γιατι παιρνουν το κατιτις τους οταν πανε αυτοκινητα για παλιοσιδερα.
MEMsound - Κυρ 25 Οκτ 2009, 16:36:29
Θέμα δημοσίευσης:
απ οσο μας ελεγε αρης που επρεπε να κανει κατι τετοιο
στην αθηνα δεν επιτρεπεται αυτο (δεν θυμαμαι γιατι)
ενω στην επαρχια σε μερικες περιοχες επιτρεπεται ακομα Shocked Confused Confused
Lef205 - Κυρ 25 Οκτ 2009, 17:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
απ οσο μας ελεγε αρης που επρεπε να κανει κατι τετοιο
στην αθηνα δεν επιτρεπεται αυτο (δεν θυμαμαι γιατι)
ενω στην επαρχια σε μερικες περιοχες επιτρεπεται ακομα Shocked Confused Confused

τσου, εχει αλλαξει ο νομος.
Καταθετεις κανονικα πλεον
picatsou-206 - Κυρ 25 Οκτ 2009, 23:50:57
Θέμα δημοσίευσης: 206
ok παιδες ευχαριστω καλα θα παω να ρωτησω και για σιγουρια γιατι και εγω κατι τετοιο ακοθσα οτι το αμαξι πρεπει να ειναι ολοκληρο για να το πασ για πεταμα τρακαρισμενο μεν η παλιο αλλα ολοκληρο!!!
stamatis_vts - Δευ 26 Οκτ 2009, 10:11:00
Θέμα δημοσίευσης:
για να καταθεσεις πινακιδες, θελεις πιστοποιητικο καταστροφης...(συμφωνω, για να μην γεμιζει ο τοπος εγκαταλελειμμενα)
για να παρεις πιστοποιητικο καταστροφης, οι εταιριες ανακυκλωσης θελουν το αμαξι κομπλε...(αδικο, το πουλαω και μονος μου και βγαζω κατιτις)
να θελεις να αγιασεις και να μην σε αφηνουν... Evil
SnakeMJK - Δευ 26 Οκτ 2009, 10:20:03
Θέμα δημοσίευσης:
έχω την εντύπωση ότι μπορείς να παραδώσεις πινακίδες χωρίς να καταστρέψεις το αυτοκίνητο αν υπογράψεις δήλωση ότι το χεις σταθμευμένο σε προσωπικό ιδιωτικό χώρο (πάρκινγκ, οικόπεδα, πιλοτές κλπ).
vamvakoolas - Δευ 26 Οκτ 2009, 10:31:01
Θέμα δημοσίευσης:
λογω τρακας (βλεπε πιο κατω θεμα) το ψαξα
@Ζησης σωστος σε ολα
επισης λογω λαμογιας και τρακαρισμενο να ειναι το αμαξι το αποσυρεις!!! με 400 ευρα (ακομα και να μη κινειται, αρε λαμογια)

ενναλακτικα καταθετεις πινακιδες και το δινεις για τροπετο ή το σπας σε ανταλλακτικα και βαζεις αγγελιες

Αυτες ειναι ολες οι επιλογες
Lef205 - Δευ 26 Οκτ 2009, 11:13:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εφορια Παλληνης ΣΗΜΕΡΑ.
Προσωρινη ακινησια για ενα ετος *

1. εντυπο ακινησιας εις διπλουν (το εχουν εκει)
2. αδεια κυκλοφοριας
3. Φωτοτυπια Ε9
4. Υπευθ Δηλωση Ν.1599/86 (οτι το οχημα βρισκεται σε χωρο που δεν εμποδιζει)
5. Τα τελη κυκλοφοριας του τρεχοντος ετους πρεπει να ειναι εξοφλημενα

*Μετα το ενα ετος καταστρεφουν τις πινακιδες γιαυτο τη λενε και καλα προσωρινη, αν πας μετα το ενα ετος απλα πληρωνεις για νεες πινακιδες,δεν σημαινει οτι ο φακελος καταστρεφεται οπως λαθος νομιζουμε, αν δεν πας ποτε δεν γινεται τιποτε ποτε.
stamatis_vts - Δευ 26 Οκτ 2009, 11:17:11
Θέμα δημοσίευσης:
και αν πας μετα απο δυο τρια χρονια να παρεις τις πινακιδες πισω, πρεπει να εξοφλησεις τα προηγουμενα τελη κυκλοφοριας... Rolling eyes
SnakeMJK - Δευ 26 Οκτ 2009, 11:22:29
Θέμα δημοσίευσης:
δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...
soler - Δευ 26 Οκτ 2009, 11:33:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ισχύει.
Lef205 - Δευ 26 Οκτ 2009, 14:29:24
Θέμα δημοσίευσης:
stamatis_vts έγραψε:
και αν πας μετα απο δυο τρια χρονια να παρεις τις πινακιδες πισω, πρεπει να εξοφλησεις τα προηγουμενα τελη κυκλοφοριας... Rolling eyes

Δεν ισχυει κατι τετοιο, περυσι πηρα πινακιδες μετα απο 9 χρονια ακινησιας και εκτος απο τα τελη του τρεχοντος ετους δεν πληρωσα δεκαρα τσακιστη, μεχρι τελη Νοεμβρη θα εχω καταθεσει πινακιδες για δυο αυτοκινητα και οπως μου ειπαν σημερα δεν προκειται να πληρωσω επισης δεκαρα τσακιστη εκτος των τελων του τρεχοντος ετους και αν τα παρω μετα απο ενα χρονο θα πληρωσω νεες πινακιδες ΑΝ εχουν καταστρεψει τις παλιες.

ΥΓ η καταστροφη γινεται λογω του οτι δεν υπαρχει επαρκης χωρος αποθηκευσης στις ΔΟΥ.
SnakeMJK - Δευ 26 Οκτ 2009, 14:42:08
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
stamatis_vts έγραψε:

Δεν ισχυει κατι τετοιο, περυσι πηρα πινακιδες μετα απο 9 χρονια ακινησιας και εκτος απο τα τελη του τρεχοντος ετους δεν πληρωσα δεκαρα τσακιστη, μεχρι τελη Νοεμβρη θα εχω καταθεσει πινακιδες για δυο αυτοκινητα και οπως μου ειπαν σημερα δεν προκειται να πληρωσω επισης δεκαρα τσακιστη εκτος των τελων του τρεχοντος ετους και αν τα παρω μετα απο ενα χρονο θα πληρωσω νεες πινακιδες ΑΝ εχουν καταστρεψει τις παλιες.

ΥΓ η καταστροφη γινεται λογω του οτι δεν υπαρχει επαρκης χωρος αποθηκευσης στις ΔΟΥ.

πες τα ρε Θείε γιατί θα μας βγάλουν τρελούς... Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες