PSClub - Hellas
Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 307 - Λαμπάκι στο τασακι στο 307 ?
Max307 - Πεμ 22 Οκτ 2009, 21:53:37
Θέμα δημοσίευσης: 307 - Λαμπάκι στο τασακι στο 307 ?
Γεια σας παιδια..εχω ενα μικρο προβλημα...νομιζω οτι εχει καει το λαμπακι στο τασακι μου...επειδη δεν καπνιζω εχω να το ανοιξω απ τον καιρο του....Νωε!...μηπως ξερει κανενας αν πραγματι το λαμπακι λειτουργει η ειναι απλως εφε....και πως γινεται η αντικατασταση του...?
Σας ευχαριστω...
Road_Runner - Παρ 23 Οκτ 2009, 01:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
steile pm ston "fynos"
Max307 - Δευ 07 Δεκ 2009, 18:31:45
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα ειχε καει το λαμπακι....ολα τα 307 εχουν λαμπακι κοντα στο τασακι....το ελυσα μονος μου τελικα και το αλλαξα....
alekou - Κυρ 31 Ιαν 2010, 00:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου μήπως ξέρεις τον τύπο της λάμπας για το τασάκι;
Αν η λάμπα από το τασάκι είναι ίδια σε σχήμα με τις ψείρες που φοράς μπροστά αλλά σε μικρότερο μέγεθος τότε λέγεται T509.
Το γράφω για να το βλέπουν και τα άλλα μέλη, γιατί το δικό μου είχε καεί κάποια στιγμή και δεν έβρικα με τίποτα αλλά ούτε και ήξερα πως λεγόταν.
Στο τέλος κατέληξα να χρησιμοποιήσω λαμπάκι από τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια (τα οποία ήταν LED). Τώρα περιμένω να μου έρθουν απο Ebay μια 4αδα που παρήγγειλα για να τις βάλω.
Max307 - Τετ 09 Ιούν 2010, 22:26:42
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχως δεν γνωριζω γιατι εβγαλα την καμενη λαμπα και πηρα ακριβως παλι την ιδια απο φιλο μου ηλεκτρολογο αυτοκινητων..δεν ρωτησα τον τυπο γιατι οταν την ζητησα μου εδωσα ακριβως την ιδια και δεν χρειαστηκε να ρωτησω....παντως τον ιδιο τυπο λαμπας φοραει και η οθονη μου καθως προσφατα δεν εδειχναν τα γραματα της στη μεση και ετσι αναγκαστηκα να την ξεκουμπωσω και να δω το προβλημα...η οθονη στα 307 μεχρι το facelift εχει λαμπακια που αντικαθιστονται,ετσι για να γνωριζει καποιος...ειναι ακριβως ο ιδιος τυπος με αυτον που εχει στο τασακι....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες