stamatis_vts έγραψε: |
απο την στιγμη που το οχημα του θυτη ειναι ασφαλισμενο, αποζημιωνεσαι κανονικα, και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον οδηγο...
για εξοδα μετακινησης χρειαζεσαι αποδειξεις απο τα ταξι κτλ... να υποθεσω οτι ο πιτσιρικας εκανε θετικη δηλωση... περαστικα στον μπαμπα... και υπομονη, γτ οι ΅γεροι΅ γινονται παραξενοι ![]() |
kane έγραψε: |
Θα σου προτεινα να βρεις εξιδευκευμένο δικηγορο για να αναλαβει την περιπτωση σου. |
orfanos mulopotamos έγραψε: |
φιλε μου με το αμαξι που το εχω κανει και εγω με το αυτοκινητο του πατερα μου οταν τον τρακαραν εκανα το εξης... το αυτοκινητο πουλιοταν 2500 ευρω τοτε και η ζημια ηταν 5000... πηγα στην αντιπροσοπεια πηρα την προσφορα επισημα απο ανταλακτικα μεχρι τελευται βιδα και την εργασια.. βαλαμε λιγη σαλτσα παραπανω(αν εχεις γνωστο μεσα) και βγαλαμε ενα κοστουμι 6.000... πηγα στην ασφαλεια και τους ειπα το αυτοκινητο πουλιεται 2500... η ζημια ειναι 6000... δεν συμφερει να το φτιαξω... μου δινετα 6000 και το παω για παλιο σιδερα η αν θελετε ερχεστε και το παιρνεται.. η παω και το φτιαχνω... εμενα μου τα δωσανε και μπορουσα να πουλησω και το αμαξι 1000 αλλα δεν το εκανα... αρα θα ειχα 7000... αντι για 2500...ορισμενες ασφαλειες ερχονται και το παιρνουν... τωρα για τα αλλα δεν μπορω να βοηθησω... |
STELIOS έγραψε: |
2 - Υπαρχει το "Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα" και το οποιο εχουν ολες οι Ευρωπαϊκες χωρες (ακομα και η Ελλαδα...) για να καλυπτει τετοιες περιπτοσεις. Φιλος μου πριν μερικα χρονια ειχε ατυχημα (το αμαξι ολικη, για πεταμα) με Αλβανο χωρις διπλωμα, χωρις ασφαλεια, χωρις τιποτα, ο οποιος ουτε καν εμφανηστικε στο δικατσηριο. Το εν λογο ταμειο του καλυψε ενα μεγαλο μερος της ζημιας του. Ισως να μη καλυπτει 100% τη δικια σου περιπτωση, αλλα καλο ειναι να το ξερει ο κοσμος. |
vamvakoolas έγραψε: |
τα εξτρα δε παιζουν ρολο (θα πληρωσουν λες και ηταν κανενα @#$@#λο) |
για το 1 δε ξερω (τον ειχε παρει το μικρο σε μια γωνια τωρα δε ξερω αν του αδειασε το μισο τροχαιο κωδικα, μιας και ολοι βρυζαν το μικρο) |
Steve έγραψε: |
Ας το βεβαιώσει όποιος θέλει ![]() |
οχι ρε steve δε διαφωνω/αμφισβητω, αλλα σε τι αναφερεσαι?εννοεις οτι αν δε φορεσε ζωνη δε δικαουτε αποζημιωσης? |
tnt_tuner έγραψε: |
το κακο ειναι οτι ηρθαν οι μπατσοι....
αν δεν ερχοντουσαν θα διλονε οτι οδιγουσε η μανα κ θα σε καλυπτανε απευθιας.... αλλα ευτο ειναι το δικαιο και για το πιτσιρικι κ για την μανα που θα την τρβιξουν ασχημα... γιατι 9 στις 10 οι γονεις επιτρεπουν απο μονοιτους στα παιδια να περνουν ταμαξι χωρις διπλωμα... το θεμα ειναι οτι θα ταλαιπωριθει χωρις να φταιει τωρα.......... |